Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Kovář - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Kovář

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kovář < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Připraví vás na reálný provoz lidský a trpělivý přístup
vloženo: 15. ledna 2021
vložil: Hlaviczka , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Připraví vás na skutečný provoz lidský a trpělivý přístup Hlaviczka
vloženo: 15. ledna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pecka Autoškola...

Dostala jsem na tuto autoškolu doporučení od kamaráda a vůbec nelituji. Už při první hodině jsem cítila úplnou pohodovou, takovou “rodinnou” atmosféru. Jízdy vždy dodrženy a vždy mi vyšel pan Kovář i ostatní instruktoři vstříc. Vždy, když jsem cítila potřebu se za volantem něco “doučit” nebo “vypilovat”, tak udělali vše pro to, aby mě to naučili... Tuto autoškolu DOPORUČUJI!
vloženo: 6. října 2020
vložil: Amálie Pavlíčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji této autoškole za pohodový a super přístup. Jsem moc rád že jsem si ji vybral, pan Kovář se snaží všem vyjít vstříc i přes to že to není vždy jednoduché. A pokud na někoho zvýšil hlas tak si to dotyčný/a zasloužila. Lidi jezděte mozkem!
vloženo: 7. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Víte proč jsem udělal řidičák "A" na poprvé?Odpověď je jednoduchá,Jirka Kovář mi dal přesně to,co jsem potřeboval,nehleděl,jestli máš o nějakou hodinu navíc,nevím,který učitel by trávil se svými žáky soboty a neděle na cvičišti,jezdili jsme až do doby,kdy jsme Jirkovi řekli,že už toho máme dost,díky tomu jsme neměli v den "D"před komisařem žádné problémy,jen největší nepřítel a tím byla vlastní tréma a zde přišla morální a duševní podpora našeho učitele.Díky Jirko,mohu vřele doporučit,lépe jsem si vybrat nemohl.
Poděkování přidává i dřívější žák Břeťa F a já pisatel Roman Ď.
vloženo: 4. března 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolu mám jen kladné hodnocení...dostala jsem doporučení od mého budoucího zaměstnavatele,jelikož jsem dost impulsivni.. a musím říct,že se k žákům chovají přátelský a otevřeně,což moji osobě nevadí,jsme dospělí a musíme se k tomu postavit čelem...Jak Jirka,tak i jeho kolegové jsou hodně trpěliví,i k takovým žákům co si nevěří,...neměla jsem s nimi žádný problem...a doufám že dám testy a nemusí mě mít už na starost &#128514;
vloženo: 11. listopadu 2019
vložil: Ivana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahojte všichni,

na tuto autoškolu jsem dostala doporučení od známých. Po přečtení některých recenzí na těchto stránkách jsem znejistila, ale i tak jsem do AŠ nastoupila a udělala jsem jen dobře!!!

AŠ jsem zvládla hned napoprvé a budu mít na ní jen příjemné vzpomínky!

Teorie probíhaly 2x týdně a jízdy jsem si s učitelem domlouvala dopředu (vycházel mi vstříc). Velké plus je to, že se na teoriích píšou testy nanečisto a na jízdy jsem se vždy těšila. :)
Učiteli Petrovi moc děkuji za podporu a pevné nervy, které při mě měl.

Pokud si budu někdy doplňovat písmenka do ŘP, tak se opět ráda obrátím na tuto AŠ. :-)

Verča K.

vloženo: 21. února 2019
vložil: Verča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chci poděkovat Autoškole pana Kováře. Můžu jen doporučit. Lidské jednání a opravdu táhlé autoškola naučí od A do Z.Já jako ženská jsem nervózní a přitom dnes jsem skončila celou autoškolu testy i jízdy na po prvé.Pan učitel P.Novotný je opravdu v tomhle oboru neskutečně dobrý a určitě každému známému doporučím JEN Autoškolu Pana Kováře. Jedině jim děkuji za Suprovní přístup a hlavně NAUČÍ a to je hlavní &#128522;
vloženo: 13. února 2019
vložil: Radka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osklivy Pristup K zakum, Pan J. Kovar Je Na Nervy Pokud se na neco zeptate Dostane Amok Zacne vulgarne rvat,Ponizuje S takovym pristupem By si spise mel otevrit ve vesnici malou hospudku Kde cepujou pivo a muze rvat jak na lesy kolik se mu chce, Pokud nema trpelivost At nedela Takovou Praci.. Ne vsichni jsme na to zvykly a zvedavi.. Vy Co Preferujete Normalni Slusny Pristup By jste mely Popremyslet O teto Autoskole. Hezky den Vsem.
vloženo: 5. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, nejprve než zacnu hodnotit klady a zápory autoskoly Kovář, tak bych chtel i zareagovat na ty predemnou, co nazyvaji pana kováře cholerikem. Tuto školu jsem si vybral z nahodnych a hlavne z casovych uspor, jelikož je nejblíže mista mého pusobeni, takze nehodnotim ze znamosti či snad sympatií. Od zacatku do konce jsem nepocitil u pana kováře ani naz ak cholerickeho zachvatu ani žádné výhrůžky a to jsem nastoupil jako totalni začátečník. Tak nikdo z nebe nespadl. A jestli snad byl na nekoho hruby, věřte, ze zo s vami mysli dobře. Chce vas necemu naucit a hlavne nechce vas videt ve zpravach, jak vas seskrabavaji ze svodidel. Dnes a denně vidim silence bez zkusenosti jak to vali co to da. Takze pro ostatni popremyslejte, ze to nelze polozit na lehkou váhu. Z meho hlediska hodnotim nad miru pozitivně, mohu jen doporucit. Skvělá spoluprace, naucil jsem se vic, než jsem ocekaval. Na zkoušce ze strany pana Kováře velká podpora. Moc Vam chlapi dekuji a preji mnoho úspěchů. Jo a pánové... Kolama dolů&#128521; Šnapka Aleš,

vloženo: 13. července 2018
vložil: Aleš Šnapka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový proběh kurzu byl velice dobrý.
Domluva byla vždy dobrá a striktní.
Na zkoušky jsem byl připraven, až příliš dobře bych řekl.
Jelikož jsem nejezdil přímo s panem Kovářem, ale s jeho kolegou. Tak jsem se obešel i bez teorie a musím říct, že mi to ani nějak nevadí a určitě jsem zase o tolik nepřišel. Autoškolu může jen a jen doporučit.
vloženo: 13. března 2018
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu strasne vzpominky mam na tuhle autoskolu, proto jsem ji ani nedochodila a presla na jinou, a vam doporucuji udelat totez. Pan "ucitel" Kovar je skutecne cholerik, neumi jednat s lidmi, je agresivni a vyhrozuje. Rekla bych, ze ani sam neumi a nezna teorii autoskoly, protoze jedine, co se u nej na vyuce teorie probira, jsou znacky a krizovatky. Zbytek se musite naucit a pomoct si sami. Nic jineho vam nevysvetli..Kdyz vam neco nejde, nebo nechapete, tak po vas rve jak hysterka. Taky se mi stalo, ze jsme meli domluvene misto srazu a on si pak zacal vymyslet uplne jine, jen aby nebyl za pitomce, misto aby se omluvil. A pak vas jeste navadi, abyste mu sem psali kladne recenze.
vloženo: 13. prosince 2017
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan Kovář je cholerický idiot, který po studentech řve, když jim něco nejde, aniž by jim normálně, lidsky a efektivně vysvětlil, jak to mají dělat správně. To proto, že to jednoduše neumí. Možná umí řídit auto a vyzná se v nich, ale absolutně nedokáže pracovat s lidmi.

Svoji neschopnost něco naučit si pak vylévá na mladých holkách, které samozřejmě nemají takovou sebejistotu na to, aby ho poslaly do prdele, a pak doma akorát brečí se staženým žaludkem.

Důsledkem pak je výrazná nechuť a stres už při nastupování do vozu a zbytečné nervové vyčerpání. Řízení má člověka bavit, má se na to těšit a nemá z toho mít panické záchvaty.

Jestli si to čteš ty debílku, přestaň se laskavě chovat jako hovado a ideálně vůbec nepracuj s lidmi. Zasloužíš si za to akorát tak plivanec do obličeje.



Dobrý den,
doposud jsem nereagoval na žádnou recenzi ale na tu Vaší musím. Jsem rád za kladné i záporné hodnocení- je to veřejná stránka.Jestli je někdo spokojený s naší ( mojí) výukou to nechám na člověku samotném ale pokud se mu něco nelíbí tak nechápu proč v této době nechce změnu učitele nebo jinou autoškolu?! Je to normální věc. Pokud slečna ještě do naší autoškoly chodí tak by bylo dobré tento problém vyřešit.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Jiří Kovář ( majitel Autoškoly Kovář)
PS: co se týká toho plivnutí do tváře tak i to se dá realizovat -jsem na učebně každé úterý a čtvrtek od 17:00...
vloženo: 28. října 2017
vložil: Jiří Kovář ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan Kovář je cholerický idiot, který po studentech řve, když jim něco nejde, aniž by jim normálně, lidsky a efektivně vysvětlil, jak to mají dělat správně. To proto, že to jednoduše neumí. Možná umí řídit auto a vyzná se v nich, ale absolutně nedokáže pracovat s lidmi.

Svoji neschopnost něco naučit si pak vylévá na mladých holkách, které samozřejmě nemají takovou sebejistotu na to, aby ho poslaly do prdele, a pak doma akorát brečí se staženým žaludkem.

Důsledkem pak je výrazná nechuť a stres už při nastupování do vozu a zbytečné nervové vyčerpání. Řízení má člověka bavit, má se na to těšit a nemá z toho mít panické záchvaty.

Jestli si to čteš ty debílku, přestaň se laskavě chovat jako hovado a ideálně vůbec nepracuj s lidmi. Zasloužíš si za to akorát tak plivanec do obličeje.

...............................................
Milý pane/paní/ Michale .. pan Kovář je férový člověk s férovým jednáním a pochybuji, že by něco takového dopustil. Myslím si jen, že si neumíte přiznat neschopnost vaší dívky/dcery/ v řízení. Pokud to člověk nemá v krvi tak ať do toho auta neleze!! Nerada bych se díky takovým lidem ocitla v ohrožení života. Já problém nikdy neměla, vše proběhlo v pořádku a podle plánu, zkoušky napoprvé a pokud si dobře pamatuji při prvním setkání mi pan Kovář říkal, že pokud něco nebude v pořádku změní mi učitele nebo můžu jinam... tak jen tedy nechápu proč při takových problémech jste neopustili autoškolu ?? Za mne dobrá volba. Děkuji celému týmu autoškole Kovář :)
vloženo: 28. října 2017
vložil: Kristýna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny,

pan Kovář je cholerický idiot, který po studentech řve, když jim něco nejde, aniž by jim normálně, lidsky a efektivně vysvětlil, jak to mají dělat správně. To proto, že to jednoduše neumí. Možná umí řídit auto a vyzná se v nich, ale absolutně nedokáže pracovat s lidmi.

Svoji neschopnost něco naučit si pak vylévá na mladých holkách, které samozřejmě nemají takovou sebejistotu na to, aby ho poslaly do prdele, a pak doma akorát brečí se staženým žaludkem.

Důsledkem pak je výrazná nechuť a stres už při nastupování do vozu a zbytečné nervové vyčerpání. Řízení má člověka bavit, má se na to těšit a nemá z toho mít panické záchvaty.

Jestli si to čteš ty debílku, přestaň se laskavě chovat jako hovado a ideálně vůbec nepracuj s lidmi. Zasloužíš si za to akorát tak plivanec do obličeje.
vloženo: 25. října 2017
vložil: Michael, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdil jsem s panem Kovarem a musim rict,ze na mne pusobil jako clovek,ktereho jeho prace bavi,ktere hodne obetuje a zaroven se snazi aby to bavilo i cloveka za volantem a v aute byla pohodova atmosfera.
vloženo: 18. srpna 2017
vložil: Josef, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přísup, milá a rychlá komunikace, perfektní příprava na písemné i praktické zkoušky. Žádné striktně dané termíny, vše se dalo nádherně vřešit po domluvě s ničím nebyl problém. Přístup instruktora naprosto bezvadný!! Žádné suché odvykládání teorie a odborných pojmů, ale skvělý popis, vysvětlení a ochota, spousty cenných rad i o tom, jak to chodí v praxi a názorné ukázky. Rozhodně jsem si zvolila správně a můžu jedině vřele doporučit!! A rovněž taky poděkovat tomu nejlepšímu instruktorovi! =)
vloženo: 12. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy se mi velmi líbily, lektoři byli zkušení a měli lidský přístup. Časově velmi nenáročné, mohli jsme si domlouvat termíny podle sebe, žádné striktní časy. Teorie probíhala dvakrát týdně, takže když nestihnete jednu, jdete na druhou. Naučí vás toho hodně a hlavně praktické věci do života, čehož si velmi cením. Mohu jenom doporučit, neměnila bych. A instruktor byl nejlepší!! :-)
vloženo: 2. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola ve kterém jsem mohl kurz dělat. Skvělý individuální přístup, parádní vysvětlení, trpělivost,ochota, které mi bylo poskytnuto v mém kurzu. Byl jsem skvěle připraven jak na zkoušky písemné tak jizdy. Mohu vřele doporučit.
vloženo: 18. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnešním dnem jsem ukončil "studium" v Autoškole Kovář. Všem mohu vřele doporučit. Kamarádský přístup, příjemné zázemí a milí líde, toto všechno najdete v Autoškole Kovář. Na jízdy i testy jsem byl skvěle připraven, díky pana Kováře. Na každou jízdu i teorii jsem se těšil. :) Děkuji za všechno :) :)
vloženo: 23. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jakožto člověk, který právě autoškolu pana Kováře absolvoval, se musím vyjádřit ke kritice, kterou jsem si zde taky přečetla.
Neprofesionality ze strana pana K. jsem si opravdu nikdy nevšimla. Zaznamenala jsem jiné vlastnosti jako vstřícnost, ochotu a ledový klid (jakkoli jsem za volantem seděla já)
Necítím se nikterak ukřivděná, že by se mi kdokoli nevěnoval, nebo mě nutil učit se doma. Já se doma učila, protože jsem chtěla složit zkoušky a proto, že jsem si byla vědoma toho, že i kdybych si z hodin teorie zapamatovala vše, co bylo řečeno, tak na něco taky nemusela přijít řeč (až do zkoušek, které jsem dělala v létě, kdy bylo vedro k umření, jsem nebyla poučena např. o tom, jakou nejvyšší rychlostí smím jezdit se sněhovými řetězy)
Ano, autoškola je v garáži a probíhají tam hodiny teorie. Hotel Ritz je bohužel trochu z ruky a přece jen zaměřen na jinou klientelu.
Myslím si, že na to, jak nabitý má pan K. diář a jak lítá z Ostravy do Orlové a kamkoli jinam, má teda obdivuhodný přehled. S jeho podřízeným jsem si párkrát po telefonu hezky popovídala a jednou dokonce poskytovala číslo na studentku, která se kdesi zapomněla.
Nemohu si pomoci a nepřispět se svou špetkou selského rozumu - čeká-li někdo na auto a instruktora hodinu, nejspíše čeká na špatném místě a mohl instruktorovi už před 59 minutami volat. Jinak mi celá situace nedává smysl, jelikož já vždy v hodinu H na místo M (jež jsem si ještě sama určila) bez úhony trefila.
Věřím, že blbce ze mě kdosi udělal (a ne jednou), ale mám také neblahý pocit, že jsem to byla tak možná já sama.
Na závěr tedy: Já jsem spokojena a přes všechnu nepravděpodobnost už 2 měsíce řídím. Mám díky autoškole dobré základy a teď se snažím ještě v praxi přijít na to, jak to chodí, když vedle vás nutně nesedí někdo, kdo taky dosáhne na pedály a všechno ví :)
vloženo: 25. října 2015
vložil: Dana číslo 2, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jakožto člověk, který právě autoškolu pana Kováře absolvoval, se musím vyjádřit ke kritice, kterou jsem si zde taky přečetla.
Neprofesionality ze strana pana K. jsem si opravdu nikdy nevšimla. Zaznamenala jsem jiné vlastnosti jako vstřícnost, ochotu a ledový klid (jakkoli jsem za volantem seděla já)
Necítím se nikterak ukřivděná, že by se mi kdokoli nevěnoval, nebo mě nutil učit se doma. Já se doma učila, protože jsem chtěla složit zkoušky a proto, že jsem si byla vědoma toho, že i kdybych si z hodin teorie zapamatovala vše, co bylo řečeno, tak na něco taky nemusela přijít řeč (až do zkoušek, které jsem dělala v létě, kdy bylo vedro k umření, jsem nebyla poučena např. o tom, jakou nejvyšší rychlostí smím jezdit se sněhovými řetězy)
Ano, autoškola je v garáži a probíhají tam hodiny teorie. Hotel Ritz je bohužel trochu z ruky a přece jen zaměřen na jinou klientelu.
Myslím si, že na to, jak nabitý má pan K. diář a jak lítá z Ostravy do Orlové a kamkoli jinam, má teda obdivuhodný přehled. S jeho podřízeným jsem si párkrát po telefonu hezky popovídala a jednou dokonce poskytovala číslo na studentku, která se kdesi zapomněla.
Nemohu si pomoci a nepřispět se svou špetkou selského rozumu - čeká-li někdo na auto a instruktora hodinu, nejspíše čeká na špatném místě a mohl instruktorovi už před 59 minutami volat. Jinak mi celá situace nedává smysl, jelikož já vždy v hodinu H na místo M (jež jsem si ještě sama určila) bez úhony trefila.
Věřím, že blbce ze mě kdosi udělal (a ne jednou), ale mám také neblahý pocit, že jsem to byla tak možná já sama.
Na závěr tedy: Já jsem spokojena a přes všechnu nepravděpodobnost už 2 měsíce řídím. Mám díky autoškole dobré základy a teď se snažím ještě v praxi přijít na to, jak to chodí, když vedle vás nutně nesedí někdo, kdo taky dosáhne na pedály a všechno ví :)
vloženo: 25. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu Kovář jsem narazila náhodou přes kamarádku, která měla info zase od jiné kamarádky. A jsem za to, že to tak bylo opravdu ráda. Děsila jsem se toho, z řízení mám respekt a navíc jsem se obávala jakého učitele v autoškole vyfasuji, z okolí jsem slyšela dost odstrašující historky. Už pvní hodina mi ale ukázala, že se nemám čeho bát. Začala jsem se na jízdy a později i na teorii těšit. Všechno bylo podáváno tak jasně a srozumitelně a když ne, tak to bylo bez řečí vysvětleno ještě jednou. S plánováním jízd mi vždy vyšel Kovář vstříc a přizpůsobil se on mě. Díky Kovaříku, že jste tak prima učitel a chlap.
vloženo: 15. září 2015
vložil: Žaeta Kulichová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu Kovář jsem narazila náhodou přes kamarádku, která měla info zase od jiné kamarádky. A jsem za to, že to tak bylo opravdu ráda. Děsila jsem se toho, z řízení mám respekt a navíc jsem se obávala jakého učitele v autoškole vyfasuji, z okolí jsem slyšela dost odstrašující historky. Už pvní hodina mi ale ukázala, že se nemám čeho bát. Začala jsem se na jízdy a později i na teorii těšit. Všechno bylo podáváno tak jasně a srozumitelně a když ne, tak to bylo bez řečí vysvětleno ještě jednou. S plánováním jízd mi vždy vyšel Kovář vstříc a přizpůsobil se on mě. Díky Kovaříku, že jste tak prima učitel a chlap. Žaneta
vloženo: 15. září 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nevím, do jaké autoškoly jste chodil ale jak to zde podáváte nebyla to určitě autoškola Kovář. Já jsem ji absolvovala hned dvakrát (B,A) a nebyl nikdy a v ničem problém. Výuka probíhala vždy jak jsme si určili my žáci, jelikož pan Kovář myslel i na to, kdy kdo má volno. Praxe byla stejná, přestože byl jeho diář zcela plný, našel si čas abych mohla jezdit.( Za což mu velice děkuji - vím, že to nebylo pokaždé jednoduché.) Zkoušky jsem zvládla levou zadní. Prostě nejlepší autoškola v Ostravě! Ještě jednou moc děkuji :)
vloženo: 14. září 2015
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem nucen zde napsat hodnocení na tuto autoškolu. Nejprve jsem se nechal zlákat jako chudý student cenou. Pak jsem zjistil proč. Platíte pouze za jízdy, výuka se jaksi nekoná, učíte se doma sám. Ó chování majitele si myslím své i má přítelkyně u něj autoškolu dělala nebyla spokojená. Nakonec p. Kovář sám požádal o kladné hodnocení. Ta jsem se tedy donutil zde napsat, ovšem doporučit ho vážně nemůžu :-/
vloženo: 20. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, skvělý přístup k žákům. Byla a jsem nadmíru spokojena, a i s výsledkem. V provoze se nebojím, a už jen zlepšuji nějaké malé drobnosti a nedokonalosti. Velké díky Jirkovi Kováři.
vloženo: 21. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy nebyl žádný problém :) .. skvělá autoškola, přístup i plánování jízd a teorie. Teorii Vyučuje sám pan Kovář, který podá vše tak, že si to pamatujete do konce svého života, protože se u toho velice nasmějete:)
vloženo: 14. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola, která je dělaná zábavnou formou. Pokud sháníte skvělou autoškolu, nebo si chcete dělat řidičák na motorku, vřele doporučuji Autoškolu Kovář! Vždy vám vychází vstříc a jestli se objeví nějaký problém, je vždy pozitivně vyřešen.
vloženo: 14. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu vřele doporučit. Kovář si skvěle rozumí s mladými lidmi, jeho přístup je velmi trpělivý a přívětivý. Pokaždé přijel na předem domluvené místo, nestalo se, že by nepřijel. Musím přiznat, že jsem se na každou výuku těšila, jelikož Kovář ji udělal zajímavou a také mi přišel jako bezva učitel a chlap. Pro mě ta nejlepší autoškola, kterou můžu pouze doporučit.
vloženo: 4. června 2015
vložil: Nikol,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem u pana Kováře autoškolu. Musím bohužel konstatovat, že pan Kovář se chová neprofesionálně a dost hrubě. Výuku odbývá, nemá čas. Nemá ani přehled o výuce a nejednou se stalo, že sám nevěděl. V autě jsem byla díky němu ve stresu, za jízdy řval a opravdu, pokud bych měla jeho autoškolu doporučit, tak bych s čistým svědomím musela říci NE! Je to div, že zde někdo píše kladně, protože sama znám spousty absolventů autoškoly se stejnou zkušeností. Možná si to píše p.Kovář sám, protože tohle na něj sedí.
vloženo: 3. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola pana Kováře byla jednoduše nejlepší volbou, kterou jsem, v této oblasti, mohla učinit. Jízdy s ním byly neopakovatelným zážitkem, jeho přívětivý, klidný a trpělivý přístup mi dodával pocitu bezpečí a přispěl k tomu, že jsem za volantem byla klidná a vyrovnaná. Skvěle mě připravil na zkoušky a udělal maximum pro to, abych je úspěšně složila. Navíc byl spolehlivý a nebylo problémem operativně se s ním domluvit na termínu jízd. Vždy se snažil mi vyjít vstříc. Zkrátka, nezbývá mi, než tuto autoškolu vřele doporučit všem začínajícím řidičům, rozhodně nebudou svého rozhodnutí litovat.
vloženo: 3. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nedoporučují,zvláště mladým z studentům. Naprostá neprofesionalita ze strany pana Kováře, výuku nevede řádně dle zákona o počtu hodin výuky, žákům se dostatečně nevěnuje a nutí je, aby se pak učili sami doma. Přitom bazíruje na ceně,kde pak kvalitu nečekejte. Autoškola samotná je kdesi v garáži,už to svědčí o úrovni celé autoškoly. Co se týče jízd, auta OK,řidiči až na Kováře taky OK. Kovář jako majitel a zaměstnavatel nemá ponětí,kde se nachází jeho podřízený, studenti čekají na řidiče a auto i hodinu. Nejednou prosím. Kovář telefon nemůže vzít a jeho podřízený váš telefon mít nesmí. Nakonec z vás udělá ještě blbce,že jste měli čekat jinde. Kdo včas přejde jinde vyhraje nebo ještě lépe,vyberte si jinou autoškolu. Tuhle určitě ne!
vloženo: 28. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nedoporučují,zvláště mladým z studentům. Naprostá neprofesionalita ze strany pana Kováře, výuku nevede řádně dle zákona o počtu hodin výuky, žákům se dostatečně nevěnuje a nutí je, aby se pak učili sami doma. Přitom bazíruje na ceně,kde pak kvalitu nečekejte. Autoškola samotná je kdesi v garáži,už to svědčí o úrovni celé autoškoly. Co se týče jízd, auta OK,řidiči až na Kováře taky OK. Kovář jako majitel a zaměstnavatel nemá ponětí,kde se nachází jeho podřízený, studenti čekají na řidiče a auto i hodinu. Nejednou prosím. Kovář telefon nemůže vzít a jeho podřízený váš telefon mít nesmí. Nakonec z vás udělá ještě blbce,že jste měli čekat jinde. Kdo včas přejde jinde vyhraje nebo ještě lépe,vyberte si jinou autoškolu. Tuhle určitě ne!
vloženo: 28. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kovář vřele doporučuji. Maximální spokojenost s přístupem, ochotou, stylem výuky. Ke zkouškám jsem byla díky učiteli Jirkovi stoprocentně připravena. Je to člověk na správném místě a jsem mu vděčná, že ze mě ukoval zodpovědného a dobrého řidiče. Pro mě nejlepší autoškola!
vloženo: 25. května 2015
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    PERFEKTNÍ!! Skvělý přístup..Doporučuji všem a referuji dál všem známým a kamarádům. Učitel Kovář je trpělivý,kamarádský prostě díky,díky..
vloženo: 19. května 2015
vložil: Petr Richta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost!! Skvělý výcvik za skvělou cenu. Učitelé mají hodně pevné nervy a fajn přístup. Jsou vstřícní, féroví, upřímní a vtipní!! Žádné agresivní reakce, naopak vše s klidem vysvětlí.. Tuhle autoškolu můžu jen doporučit !!
vloženo: 19. května 2015
vložil: Klára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporucuji urcite, skvela autoskola a hlavne superni ucitel. Timto mu velice dekuji za vse a hlavne za trpelivost.Moc si toho vazim. Denisa
vloženo: 10. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud hledáte autoškolu, kde k Vám nebudou přistupovat pouze jako k dalšímu zářezu, ale opravdu osobně a se zájmem, tak vřele doporučuji. A to nemluvím o ceně, ta je v této době bezkonkurenční.
vloženo: 13. února 2015
vložil: Jakub P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem, kteří hledají super autoškolu za dobou cenu můžu vřele doporučit. Učitelé přizpůsobí jízdy Vašemu volnému času a mají DOST pevné nervy! Určitě neuděláte chybu s touto autoškolou. Díky moc.
vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: Markéta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Někteří z nás se narodí s přirozeným talentem k realizaci svých životních výzev, ke kterým bezesporu absolvování autoškoly patří.Byla jsem přesvědčena, do doby než jsem s jirkou Kovářem nasedla poprvé do auta, že patřím k těm, kteří se prostě a jednoduše za volant nehodí,léta nepřekonaný strach a obavy,díky jeho vlídnému,lidskému přístupu,ve velmi krátké době úplně odezněly.Jsem si jistá, že v žádné jiné autoškole, pod jiným vedením, bych to takhle nezvládla.Vy všichni, kteří hledáte jistotu, loajálnost,přátelský přístup a maximální časovou flexibilitu, jste právě tady na té nejlepší adrese.Není nad vlastní ryze pozitivní zkušenosti.Dnes už řídím s pocitem bezpečí a naprostého klidu a s úplnou samozřejmostí.Takže vřele DOPORUČUJI:-) Martina H.
vloženo: 12. května 2014
vložil: Martina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absoloval jsem kurs u Jirky a vše proběhlo bez potíží, rychle, v dobré náladě a s obrovskou ochotou ze strany Jirky Kováře, který mi s termíny jízd vyšel naprosto vstříc.
Na testy jsem byl perfektně připraven, tudíž vřele doporučuji Autoškolu Kovář, výborný kurs za dostupnou cenu! :-)
vloženo: 7. dubna 2014
vložil: Tomáš Ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurs mám za sebou a nemůžu si ho vynachválit, všechno proběhlo bez problému, rychle, s obrovskou vstříčností. Jirka je příjemný instruktor, časově se "podřídí" a je možné se s ním domluvit na čemkoliv.
Na testy jsem byl připraven, proto bych chtěl vřele doporučit všem, kteří mají zájem o kvalitní kurs za přijatelnou cenu! :-)

Tomáš Ondra
vloženo: 7. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jirka je bezvadný chlap a učitel!DOPORUČUJI VŠEM! Dokazal nemožné! z naprosteho antitalenta jako jsem byl ja (v 30 letech)udělal řidiče:-) Řika se kdo se boji nesmi do lesa...ale já říkám že Kdo se boji musi ke Kováři. Diky Jirko.
vloženo: 8. března 2014
vložil: Honza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem váhala pro jakou autoškolu se rozhodnout. Tato autoškola mi shodou okolností jak se říká spadla do klína. A jsem za to ráda. Jirkův (pan majitel) přístup je naprosto lidský a férový. Na nic si nehraje a vše vám řekne otevřeně a tak jak to je. Může působit jako pruďas, ale při zkouškách pochopíte proč, chce z vás prostě udělat dobré řidiče a ne jen vás naučit ovládat auto. Jezdí s vámi jen on, teorii taky učí sám a to individuálně nebo po dvou až třech lidech. Co se týká plánování jízd, vyjde vám vždy vstříc (odveze/přiveze kam potřebujete) o časovém rozpětí možných jízd ani nemluvě. Jízda opravdu trvá tak dlouho jak má, nic nezkracuje a nešidí. Pokud vidí, že se hned od začátku trápíte za volantem a dneska to OPRAVDU nejde, tak vás dál netrápí, vysadí s tím, že jízdu nepočítá a nahradíte si ji až budete v pohodě. O ceně se ani nebavím, protože ta je skvostná.
Celkově doporučuji všemi deseti. Jirka Kovář je člověk na pravém místě s dlouholetou praxí a já vím, že ze mě udělal řidiče jak se patří!
vloženo: 10. února 2014
vložil: Veronika Šmelková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem váhala pro jakou autoškolu se rozhodnout. Tato autoškola mi shodou okolností jak se říká spadla do klína. A jsem za to ráda. Jirkův (pan majitel) přístup je naprosto lidský a férový. Na nic si nehraje a vše vám řekne otevřeně a tak jak to je. Může působit jako pruďas, ale při zkouškách pochopíte proč, chce z vás prostě udělat dobré řidiče a ne jen vás naučit ovládat auto. Jezdí s vámi jen on, teorii taky učí sám a to individuálně nebo po dvou až třech lidech. Co se týká plánování jízd, vyjde vám vždy vstříc (odveze/přiveze kam potřebujete) o časovém rozpětí možných jízd ani nemluvě. Jízda opravdu trvá tak dlouho jak má, nic nezkracuje a nešidí. Pokud vidí, že se hned od začátku trápíte za volantem a dneska to OPRAVDU nejde, tak vás dál netrápí, vysadí s tím, že jízdu nepočítá a nahradíte si ji až budete &quot;v pohodě&quot;. O ceně se ani nebavím, protože ta je skvostná.
Celkově doporučuji všemi deseti. Jirka Kovář je člověk na pravém místě s dlouholetou praxí a já vím, že ze mě udělal řidiče jak se patří!
vloženo: 10. února 2014
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Levna autoskola ktera hodne nauci a ma pevne nervy . Super pristup a domluva . Neboj te se !!! Velice vsem doporucuji .
vloženo: 18. listopadu 2013
vložil: Jan Pavlus, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Suprova autoškola,už čekám na papíry. Jiřik je naprosto užasný,vše Vám vysvětlí,přizpůsobí se Vašemu volnému času ,má hodně pevné nervy a za to bych mu chtěla moc poděkovat! Všem doporučuji!!! Linda
vloženo: 9. září 2013
vložil: Linda Halmlova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před měsícem jsem ukončila výcvik A2. Jirka je opravdový profesionál.Vše proběhlo naprosto v pohodě,cena luxusní a přístup taky.Všem velice doporučuji.Na motorky neznám nikoho lepšího!!!



vloženo: 5. září 2013
vložil: Gabriela Mrkvová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z prvního setkání jsem byl lehce nervózní a bál jsem se, že můj učitel bude psychicky labilní cholerik. Této mylné představy mě ale Jirka zbavil po pár okamžicích setkání. Jeho jednání bylo naprosto přátelské a vstřícné. Jízdy jsme si plánovali tak, jak se mi to hodilo a jako učitel byl opravdu skvělý. U závěrečných zkoušek byl pro mě oporou a myslím si, že mě naučil jezdit a rozhodně bych ho doporučil všem v okolí Ostravy a Orlové. Řekl bych to tak, že tady máte za málo peněz hodně muziky.
vloženo: 17. dubna 2013
vložil: Martin Tyleček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   PERFEKTNÍ!! Doporučuji všem a referuji dál všem známým a kamarádům. Perfektní přístup, učitel Kovář je trpělivý a naučil i takové trdlo jako jsem já. Opravdu bezvedná volba, nelituji ničeho. Na papíry čekám, a ted už to je jen na mě. Doporučuji na 100%. Nejlevnější a ten individuální přístup v dnešní době už tak neuvidíte. Vše si plánujete dle sebe.
vloženo: 21. března 2013
vložil: Veronika Žigová, DiS., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny kdo jste zavítali na tyto stránky.Tuto autoškolu VŘELE VŠEM DOPOPRUČUJI.Přístup instruktorů je velice pohodový a přátelský.Pod trpělivým dohledem obou učitelů jsem velice rychle zvládla techniku jízdy a to i přes to,že jsem krapet starší,tedy ne tak pružná a pohotová jako většina Vás dvacetiletých, kteří jste se rozhodli stát účastníky rušného Ostravského provozu. A díky skvělému přístupu mě přivedli k závěrečným zkouškám,neb velice ochotně a přívětivě vše vysvětlí.A i cena je dostupná všem.Všichni kteří máte zájem jezdit ,neváhejte a běžte jezdit s Honzou Hobzou a Jirkou Kovářem.Budete SPOKOJENÍ.
vloženo: 13. listopadu 2012
vložil: Táňa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem u pana Kováře papíry na motorku. Z vlastní zkušenosti musím říct, že pokud hledáte někoho schopného, někoho, kdo vás to naučí, kdo je profík a k tomu slušný chlap, tak jděte k němu, nebudete litovat. Pokud mrknete na ceny, je jeden z nejlevnějších, přitom dostanete maximum toho, co si zaplatíte, spíše i víc. Nebýt jeho přístupu, vzdala jsem to po prvním neúspěchu. Opravdu musím říct, že tohohle člověka mohu jen a jen doporučit, pokud někdo váháte, tak už neváhejte a rovnou mu napište a mažte k němu. Neuděláte chybu.
vloženo: 21. října 2012
vložil: Simona Grünka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V pátek jsem úspěšně pod Jirkovým vedením ukončil autoškolu na motorku. Kontakt na něj jsem dostal od kamarádů, a udělal jsem absolutně dobře, když jsem k němu šel. Od podání přihlášky netrvalo ani měsíc a už čekám pouze na papíry. Jirka všemu rozumněl a všechno mi trpělivě vysvětlil. I přes to, že je to chlap jak hora, je to velký dobrák, který i když budete úplně neschopní, nebude křičet. U něj je radost jezdit. Doporučuju!
vloženo: 7. října 2012
vložil: Honza Tyleček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem přesvědčena o tom, že jsem si lépe autoškolu vybrat nemohla.
Jsem nadmíru spokojena, co se týče instruktora Honzíka a samotného Jiřího Kováře - dostatečně mě připravili. Jako každý jsem měla strach jaký bude můj instruktor - bude hodný?? nebo naopak?? bude na mě zvyšovat hlas??? V tomto případě mé obavy nebyly na místě!!! Přístup byl úžasný, chápající, na kamarádské úrovni. Takže pokud si kladete stejné otázky - nemáte v této autoškole důvod. Nejen že se cítíte dobře ale především Vás tato autoškola připraví na závěrečné zkoušky.
Doporučuji všem, pokud si budete rady instruktora brát k srdci, věřím, že to na 100% zvládnete jako já :-)
Tímto bych ještě jednou chtěla poděkovat Jiříkovi a Honzovi. Děkuji

vloženo: 10. září 2012
vložil: Blanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chlapi v této autoškole dokážou dobře naučit jezdit,mají i k ježdění dobré auto, žádnej vrak , v Octavce combi 1.9 se jezdí hold dobře no :) Kurzy probíhali v pohodě i časově se dá velice dobře vyhovět a cena je uchvátná. Až se mě někdo zeptá jestli nevím o dobré autoškole doporučím určitě tuto !!
vloženo: 28. srpna 2012
vložil: Laura,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že pan Kovář dokáže naučit jezdit, že tomu opravdu rozumí a jeho přístup ke mě jako k žákovi byl v pohodě. Na jízdy si myslím, že mě připravil dobře a výhoda je taky možnost zvládnout celou autoškolu rychle. Se službami jsem spokojenej, cena je podle mě na motorku trochu vyšší, ale taková je bohužel i ve většině jiných autoškol, na které jsem se díval.
vloženo: 4. ledna 2011
vložil: Jan Mužik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velice dobré
vloženo: 12. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   učitel je pořád nervozní,nic v klidu nevysvětlí a tím žáka znervozní,že není schopný se soustředit na jízdu.V žádném případě nedoporučují.




vloženo: 13. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojena, doporučuji všem.
vloženo: 14. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Kovář osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kovář < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Kovář - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje