Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Jordán - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Jordán

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jordán < <


   Skvělá autoškola :) zkoušky jsem udělal na poprvé, protože nejsem žádný dřevák a něco mě naučil i táta a vlastně i jeho kdysi učil můj děda :)
Mohu jen doporučit :-)
To co tady píšou některé herečky Vás doufám neodradí od dobré práce, jak jste se v autě jednou zmínil :-(
vloženo: 15. září 2020
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Jordan doporučit rozhodně nemohu. Učebny jsou staré, chování je neprofesionální a domlouvaní jízd je děsné.
Ačkoliv jsem zrovna já neměla problémy s instruktorem, celá autoškola na mě už od začátku nevrhala dobrý dojem.
vloženo: 15. září 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu Jordán nemohu doporučit. Jednání s žáky není na profesionální úrovni. Učebna je zastaralá, načichlá kouřem, to by nebyl takový problém kdyby Vás aspoň něco naučili, ale bohužel. Jízdy spíše začínaly později, či dřív končili. Součástí jízdy byly i časté pochůzky instruktora.
vloženo: 15. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší Autoškola v okolí!
Vše na velmi profesionální úrovni.
Jestli chcete opravdu umět řídit můžete se spolehnout že vás to tato Autoškola naučí.
Velmi pěkná a čistá učebna v centru města,
a hlavně skvělí instruktoři. Z mé vlastní zkušenosti mohu jen a jen doporučit!
Lepší autoškolu nenajdete!
vloženo: 23. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Otec mi řekl, abych šel na tuto autoškolu. Nemám ponětí proč. Tuto autoškolu nemohu doporučit. Vybavení je staré a na teorie chodíme jen proto, abychom dělali testy, kde nám ani nevysvětlí, proč to má tak být. Instruktor absolutně nic nenaučí. Když jsem odřídil všechny moje jízdy a šel na zkoušky, najednou jsem se cítil jinak, když jsem řídil. Proč? Protože během jízd mi na pedály šlapal instruktor! To plánují dopředu, abych pokazil zkoušky a vysolil víc peněz? Dmluva instruktora a komisaře je tu jasná. Někdo mi říkal, že měl stejného komisaře 3x za sebou! Celou autoškolu jsem platil sám a peníze na zkoušky taky. Jako student jsem celé minulé léto pracoval bez žádného volna, abych si zaplatil autoškolu, kde instruktor druhou hodinu jízd čeká, že budu řídit jak Schumacher. Druhou hodinu jízd už čekal, že budu vše umět! U této autoškoly je normální, že studenti zvládnou zkoušky až na 4.-5. Pokus! ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJI!
vloženo: 13. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Jordán nemohu doporučit. Myslím, že aby byl člověk schopen uplatnit teorii v provozu, musí jí plně rozumět a chápat. V AŠ Jordán se dělají do zblbnutí testy, nikdo vám však nevysvětlí, proč jsou určité věci tak či onak. Jistě; vždy vám řeknou „Ptejte se“, člověk ale mnohdy ani neví, na co se ptát.
Co se ovládání vozidla týče, hrůza děs. Od druhé jízdy, kdy mi instruktor řekl, ať sám vycouvám, jsem věděl, že to bude velký boj. Vždy se choval, jako bych měl vše dávno umět a pouze se zdokonalit. Absolutně žádná podpora, a pokud dokončíte výcvik, pošlou vás na zkoušky, i když na ně nebudete připraveni.
AŠ Jordán jsem zvolil především kvůli příznivé ceně, četl jsem recenze, na které jsem ale nedal, zkrátka jsem si říkal, že lidi přehánějí. Ale opravdu - bývá zvykem, že to u nich lidé dělají několikrát. Raději proto připlatit za kvalitnější výcvik s profesionálním přístupem.
Velmi mě mrzí, že mám s touto autoškolou takové špatné zkušenosti. Věřím, že jsou i tací, kteří jsou s ní spokojeni, jedná se pouze o můj osobní názor.
Všem, kteří se chystají dělat řidičský průkaz přeji hodně štěstí, držím palce.

vloženo: 5. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu doporučit. Pan Pan Jordán je velice milý a jeho hodiny teorie zajímavé a zábavné.S panem Zíkou mám také dobré zkušenosti. Dokázal mi dobře naplánovat jízdy a vše polopaticky vysvětlit tak abych tomu rozuměl. Vždy jsem se na jeho jízdy těšil. Zkoušky jsem udělal sice až na po druhé, ale to není vina autoškoly.
vloženo: 29. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvovala před časem a vzpomínky na to nemám příliš dobré. Instruktor, pan Zika - zvláštní pán,jehož přístup je dost nepříjemný a během jehož jízd jsme spíše vyřizovali jeho pochůzky. Dodělat autoškolu mě stálo řadu pokusů,konkrétně u praktické jízdy. V prvních pokusech jsem byla vyhozena kvůli vlastní hlouposti, ale ke konci už za věci zarážející. Neříkám, že to bylo na základě domluvy instruktora a komisaře, ale někdy to tak vypadalo. Nakonec jsem byla nucena přestoupit na jinou autoškolu,kde boj o řidičák skončil úspěšně na první pokus. Autoškolu Jordán nedoporučuji - na základě vlastní zkušenosti i toho, že několik lidí, kteří se mnou řidičský průkaz dělali ve stejnou dobu, mělo stejné problémy.
vloženo: 25. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   častá výuka teorie, nelimitována hodinami, dobrý přístup k žákům, ochota a možnost domluvy na jízdy s instruktory
vloženo: 20. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušky jsem zvládla na první pokus. Pan Jordán je velice milý a přátelský. Ke zkoušce jsem byla dobře připravená, ale jenom díku panu Králíkovi. Vřele doporučuji, ale nechoďte na jízdy k Zíkovi už od pohledu je nesympatický a kazí pověst autoškoly.
vloženo: 14. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V téhle autoškoly jsem se naučila vše co jsem potřebovala, zkoušky jsem udělala na poprvvé. Vždy vyjdou vstříc a u mě tedy nebyl problém se s učitelama kdykoliv na čemkoliv domluvit. Jsem ráda, že jsem v téhle autoškole byla a moc samozřejmě děkuji :)
vloženo: 26. dubna 2013
vložil: Francizka Meidingerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tomuhle se nedá říkat autoškola! Jediné, co mě instruktor řádně naučil, je parkování. Cítila jsem se na zkoušky připravená, protože jsem netušila, co mě čeká. Po třetích neúspěšných zkouškách z jízd jsem si řekla dost a přestoupila jsem do jiné autoškoly, kde jsem udělala jízdy napoprvé!! A při tom jsem se v nové autoškole dozvěděla opravdu mnoho ZÁKLADNÍCH věcí, které se ke mě v aš Jordán nedostaly...v nové autoškole jsem zjistila, že insturktor, kterého jsem měla v aš Jordán, za mě v podstatě ovládal auto, a já jen řadila a točila volantem. Stále žvanil nesmysly a pak se divil, že se nesoustředim na samotnou jízdu. Jediné co ve Varech umí, je pomlouvat, tahat z lidí prachy a koketovat s mladýma holkama. Když dojde na zkoušky a sedí Vás tam deset, udělají všechny 3 části maximálně 2 a to ještě jenom kluci. Holkám to nechají pořádně sežrat.. Je mi líto, ale tuhle "autoškolu" nedoporučuji!!
vloženo: 11. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák jsem udělala já i můj přítel na poprvé,protože jsme byli suprově připraveni a není co vytknout.Výuky zajímavé,maximální příprava na testy a jízdy s panem Králíkem jsou nezapomenutelné:) naučil nás vše co se snad dalo a vždy byl klidný a milý.A cena je asi jedna z nejnižších široko daleko!!! Když autoškolu,jedině Jordán!!
vloženo: 23. března 2012
vložil: Daniela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuju všem!Kurz jsem udělala na poprvé a úplně v pohodě,byla jsem prostě parádně připravená.
vloženo: 25. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nechápu jak někdo může na tuto autoškolu říct jediné špatné slovo....bohužel se vždycky najde osoba,která svoji neschopnost svádí na druhé a dělá jí dobře pak jen pošpiňovat.
Pan Jordán jedná vždycky slušně a jeho hodiny jsou zajímavé a smysluplné,nikdy jsem se nenudila.
A pan Králík je zkrátka suprový:) Profesionál,klidný,vše vám vysvětlí,naučí všechno co se dá a cítíte se sním v naprosté pohodě.
Lepší autoškolu jsem si vybrat nemohla.

vloženo: 20. listopadu 2011
vložil: Dana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není možné zde napsat,co se v člověku dějě ,když sem vsoupí.Zkráceně za cenu kurzu nic moc a po doplacení dalších jízd ,ještě vetší nic moc.Je to vytahování peněz lidí z kapes,předem domluvené.
vloženo: 6. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nedivim se, ze si nekdo nahrava hodnoceni pana šmída, protože to nekdy zdravej rozum, fakt nechape, jak to hodnoti, nekdy by neskodilo, taky video, kde dela behem zkousky pauzu, je to dosti zavadejici..
vloženo: 15. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslim že tahle autoškola je celkem fajn a že pan Jordán je fajn chlap. To že to hodně lidí neudělá neni chyba autoškoly...
vloženo: 23. června 2011
vložil: jakubs, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s autoškolou Jordán jsem naprosto spokojen, myslím, že škola je připravena naučit všechny žáky, to co je potřeba k závěrečným zkouškám a ještě něco navíc, přeci jen i řízení auta je dovednost, kterou je třeba stále zdokonolovat. A pokud má někdo dobrý přístup a chce! tak ho autoškola připraví dostatečně... hlavní je však váš individuální přístup, je to o Vás... :-)
vloženo: 17. května 2011
vložil: Honza :-), emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím hodnotit velice kladně jsem dost spokojená jak s výukou teorie tak i jízd.Za 2 měsíce jsem šla na zkoušky a udělala testy techniku i jízdy hned na poprvé a to mi je 40let.Tak je vidět že jsem byla opravdu připravená od učitele jízd p.Králíka a od p.Jordána z učebny ,já jsem se taky snažila nevynechat žádnou hodinu.Ono to hlavně chce chtít to udělat a pravidelně chodit na výuku a jízdy pokud tam přijdete jednou za čas tak to asi opravdu nejde hned udělat.Ještě jednou oboum učitelům moc děkuji že si jdu už příští týden vyzvednout řidičák M.W.
vloženo: 4. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AUTOŠKOLA JE STRAŠNÁ.......INSTRUKTOR NIC NENAUČI....
vloženo: 21. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ta holka ma vazne dost.Mela se ucit a davat pozor a nemusela by se tady ted takhle ztrapnovat.Nic neni zadarmo.Kdyz kasle na vyuku a jezdi jednou za mesic tak nemuze cekat ze dostane ridicske opravneni jen tak za usmev....Ja byla s AUTOSKOLOU JORDAN a hlavne s instruktory a uciteli maximalne zpokojena.Na zkouzky jsem byla pripravena a taky jsem je udelala diky vztricnosti a pomoci instruktoru a pana Jordana...Bylo mi smutno kdyz jsem koncila.Lepsi Autoskolu neznam...Mohu jen doporucit...
vloženo: 25. března 2011
vložil: Věra H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych se ohradit proti negativnímu hodnocení autoškoly pana Jordána. Milé dámě bych tímto chtěla vzkázat, že se krásně na veřejnosti ponížila a ztrapnila. Né všichni autoškolu udělají na první pokus, stává se to. Důvodem může být cokoli....stane se, jde se dál, nikde se to nerozmazává, příště to vyjde. ale když si někdo myslí, že za určitou částku dostane řidičské oprávnění bez sebemenší námahy a svou arogancí to dává všem najevo... tak se milá dámo nesmíte ani divit, že si pan Jordán(s největší pravděpodobností pro svou ochranu) nahrál hodnocení jmenovaného pana Šmída ohledně vaší jízdy. budu vám držet palce, aby vám další pokus vyšel a nemusela jste díky své blbosti pošpinit další autoškolu a modlete se, aby si tohle hodnocení nepřečetl váš nový učitel. A když už jste taková hrdinka, tak by bylo slušností se sem podepsat, pokud aspoň zlomek z toho, co tam píšete, je pravdou.
vloženo: 25. března 2011
vložil: Klára B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ...jsem v polovině kurzu a jsem spokojená s přístupem p.Jordána i uč.řízení p. Králíkem,ale myslim si,že je důležité navštěvovat hodiny teorie i hodiny jizd,abych byla na zkoušky připravena.A zvládám to,není mi 18 a to mám práci a doma malé dítě.Prostě chci řidičák,tak se snažim,záleží hlavně na mě a nehledám chyby tam,kde nejsou.
vloženo: 24. března 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Jordán jsem absolvovala před časem a byla jsem s přístupem p.Jordána i s učitelem jízd p.Králíkem velice spokojená.Testy i jízdy jsem udělala napoprvé.Bylo mi ale jasné,že abych autoškolou prošla,musím se přičit sama a něco se naučit.Autoškolu od té doby doporučuji všem svým známým.Při četbě negativních referencí bych ráda dodala,že si myslím,že chyba bude zřejmě někde jinde.Tím,že si autoškolu zaplatím,neznamená,že mám řidičák v kapse ;-)
vloženo: 24. března 2011
vložil: Iveta C., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám jenom dobré zkušenosti. Teda když nepočítám ty nervy při prvních jízdách:))Teoretická výuka probíhala v odpoledních hodinách, což mi vyhovovalo a bylo dobré, že na jízdách se s instruktorem vždy dalo rozumě domluvit. Řidičák jsem měla za necelé tři měsíce. Jízdy jsem zvládla až napotřetí, ale myslím si, že to bylo asi i tím, že jsem měla docela dlouhou pauzu přes vánoce, kdy jsme vlastně asi 14 dní nejezdili. Což je znát. Když tady čtu že to někdo dělá 2 roky, tak to nechápu. To musí být někdo, kdo na to fakt kašle, nebo na to nemá čas a nechodí na jízdy.
Já šla do této autoškoly na doporučení kamarádky, která s Jordánem měla dobré zkušenosti a já určitě tuto autoškolu doporučím svým známým :)
vloženo: 24. března 2011
vložil: Iveta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Jordán jsem si vybrala v roce 2003 podotýkám v té době mi bylo 45 let.Chodila jsem na směny do práce (krátký - dlouhý týden).Jak p.Jordán tak i můj učitel jízd p.Zíka mi velice ochotně vyšli vstříc a jízdy jsme naplánovali tak abych mohla vše zvládnout.Měla jsem možnost a nejen já i všichni ostatní kdykoliv přijít do učebny a procvičovat si testy.Výuka byla na velice dobré úrovni.A jak testy tak i jízdy jsem zvládla na první pokus.To svědčí o velice dobrém přístupu této autoškoly.
Přeji aby i nadále měla tato autoškola spokojené budoucí řidiče jako jsem já.Jezdím ráda a na výuku ráda vzpomínám.
Květa Juklíčková
vloženo: 23. března 2011
vložil: Květa Juklíčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní učitel, kliďas, spousta zkušeností, Teoretické hodiny - výklad byl plný informací použitelných v praxi, ale podání bylo nudné, chtělo by to lépe pracovat s hlasem.
Na zkoušky jsem se cítila připravená,klidná a jistá za volantem.
Sama jsem začala jezdit až na prvním sněhu a rady učitele využívám do posledního písmene :-)
Autoškolu doporučuju hlavně holkám, kvůli nekonfliktním učitelům, žádné řvaní za volantem, v technických věcech vše vysvětleno jednoduše a polopaticky.
Když pro řidičák, tak s Jordánem a jeho týmem.
vloženo: 13. prosince 2010
vložil: Petra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je strašná.Plno lidí neprojde a to díky přístupu a korupce instruktorů autoškoly.Instruktor stále žvaní nesmysly a nic nenaučí.Při jízdě vám pak jen nadává kam to jedete a co děláte.Neučí vybere prachy a jde škubat jiného žáka.Couvání atd..mu nedělá problém a když chcete vy něco naučit tak mu je to volný pak vás ještě v učebně pomlouvá s panem Jordánem a vrchol je nahrávání si do telefonu vaší jízdu ,jk ji ohodnotil pan Šmmíd atd...No soukromý máte v prd...A v pohodě se vám ještě smějí jak jste blbý ale solit prašule na dluhy atd...To je jediné o co jim jde.Vemte si příklad například z jedné holčiny.Ta k Jordánovi chodí na jízdy dva roky a opět má poslední šanci autošklu dodělat a opět si ji má prý celou zaplatit z deseti lidí u zkoušek projdou nanejvýš dva a to je drsný nemyslíte?Tak já konečně budu přestupovat a pápálálá Pane Jordáne!!!Na školu si tak umí jen hrát...
vloženo: 24. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Jordán osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jordán < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Jordán - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje