Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Katka - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Katka

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Katka < <


   S paní Katkou jsem se cítila velmi dobře od začátku mého výcviku autoškoly až dokonce . Paní Katka mě naučila a hlavně vysvětlila všechno k tomu abych úspěšně absolvovala zkoušku . Jsem jí velice vděčná . Pocity z této autoškoly mám a budu mít takové , ze naní budu
vždy rada vzpomínat . Kdyby bylo možné dat deset hvězdiček tak dam deset ! Ještě jednom moc dekuju p. Katce za všechno.
Aneta &#128578;.
vloženo: 6. srpna 2020
vložil: Aneta ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, Katka je velice trpělivá a vše dokáže moc dobře vysvětlit. Výborný přístup i co se časové organizace týče. Mohu jen doporučit.
vloženo: 14. dubna 2019
vložil: Eliška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je výborná mají dobrý přístup k žákům. Prostě a jednoduše nejlepší volba.
vloženo: 6. ledna 2019
vložil: Lenka Cihlářová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Katka mohu všem doporučit jak přístup k žákům tak veškerá ostatní konverzace ohledně jízd profesionální přístup děkuji a ceny vyhovující děkuji Miloš Kruzik
vloženo: 12. června 2018
vložil: Miloš Kruzik ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Jsem moc rád že,jsem v této autoškole.Fajn instruktorka,která všechno vysvětlí i tomu začátečníkovi,který sedí za volantem poprvé. Tuto autoškolu můžu jen doporučit,protože své žáky připraví do toho dnešního chaosu na silnicích.S pozdravem Tomáš Šály
vloženo: 24. dubna 2015
vložil: Tomáš Šály ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tímto bych chtěla strašně poděkovat Autoškola Katka za její přístup a skvělé učení :) Určitě doporučuji všem kdo chtějí řídit auto v pohodě v klidu a beu stresu moc děkuji Nikola :)
vloženo: 2. srpna 2014
vložil: Nikola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   dobrý den,Autoškola katka je podle mě z ostatních Autoškol asi nejlepší za prvé přistup k žákum jak osobně i telefonicky za druhé v Autoškole když řídíte poprvé nejste nervozní a nestresuje vás nikdo Autoškola katka vzhledem k ceně určitě doporučuju :)
vloženo: 13. května 2014
vložil: Pohl Michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Katka je výborná! Skvělý přístup, katka je velmi trpělivá a se vším vždy poradí. Doporučuji všem!:))
vloženo: 2. května 2014
vložil: Adina ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ráda bych touto cestou poděkovala Paní Kateřině za ohromnou trpělivost, vstřícnost,zábavu, podporu a snahu pořádně připravit dotyčného na závěrečné zkoušky.

Všem vřele DOPORUČUJI !
Takže začátečníci, vzhůru ke Kátě ! BRM ! BRM !
vloženo: 26. ledna 2013
vložil: Evča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Katka je výborná. Kátka je přátelská, usměvavá, trpělivá a všechno čím si nebudete jisti vám ukáže, popřípadě poradí. Všem vřele doporučuji!!!

S pozdravem Zdenda Štěpánků :)
vloženo: 7. prosince 2012
vložil: Zdeněk Štěpánek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Katka je nejlepšíííííííí opravdu všem doporučuji vyborný prístup no proste nejlepšejšii a mocc děkuji Kate je vyborna ženská :-)
vloženo: 21. října 2012
vložil: Pavlína Breierová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý deň všetkým, s autoškolou Katka som nadmieru spokojná, viem že lepšiu by som nenašla. Pani Katka je úžasna, komunikatívna vždy s úsmevom, zbaví Vás strachu z jazdy, naozaj naučí a je profesionálne na veľmi vysokej úrovni. Moje dojmy sú tie najlepšie a určite ju všetkým DOPORUČUJEM!
vloženo: 7. září 2012
vložil: Trávníčková Renáta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Katka doporučuji všem, zažijete s paní instruktorkou hodně zábavy a perfektně Vás připraví na závěrečné zkoušky. Musím se přidat k předcházejícím hodnocením, úspěšně jsem zvládl zkoušky a musím říct, že vše bylo perfektní.

S pozdravem
Míra V.

vloženo: 2. září 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda souhlasím s Blažejem.Velmi profesionální přístup,pohoda,klid a celkové uvolnění.Vše paní učitelka ochotně a ráda vysvětlí i s humorem je to prostě bomba.DOPORUČUJI TUTO AUTOŠKOLU VŠEM, CO SE BOJÍ,TADY SE BÁT NEBUDETE.
Jaroslava Jírová jaroslavasmrzova@seznam.cz
vloženo: 22. května 2012
vložil: Jaroslava Jírová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkovy pristup k zakum je absolutne pohodovy.I ten nejvetsi nervak se zbavi stresu.No doslova skola hrou.A to vse s velmi profesionalnim pristupem.
vloženo: 20. května 2012
vložil: Blazej Kralik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Katka je ta nejlepší.
Paní instruktorka je velmi milá,hodná a trpělivá všechno vysvětlí a skvěle připraví na zkoušky.Tuto autoškolu doporučuji každému.Ještě jedno díky Katko


vloženo: 19. května 2012
vložil: Daniel Engler,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Katka je ta nejlepší.
Paní instruktorka je velmi milá,hodná a trpělivá všechno vysvětlí a skvěle připraví na zkoušky.Tuto autoškolu doporučuji každému.Ještě jedno díky Katko
S pozdravem Daniel Engler
vloženo: 19. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní instruktorka by měla vrátit řidičský průkaz.V Bílině u Lídlu vyjížděla z benzínové pumpy a málem mi nabourala auto, ještě se rozčilovala, že platí pravidlo pravé ruky, ale asi si zapomněla všimnout dopravní značky "Dej přednost v jízdě".Jak může vyučovat, když sama předpisy nedodržuje?
vloženo: 13. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Milá paní ve výnovém autíčku, pokud jsem vás ohrozila tak se Vám moc omlouvám, ale i učitel v autoškole je jen člověk a ne stroj. Myslím, že i vy sama jste nějakou tu chybičku v životě za volantem udělala. Přeji hezký den.
Katka autoškola


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc rada že jsem v této autoškole.Fajn instruktorka,která všechno vysvětlí i tomu začatečníkovi,který sedí za volantem poprví.Tuto autoškolu mužu doporučit,protože své žaky připraví do toho dnešní chaosu na silnicích.S pozdravem spokojená Danka
vloženo: 28. ledna 2012
vložil: Dana Rylichová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   katko děkuji ti moc protože jen díky tobě sem ukončila autoškolu vynikajícím vysledkem. touhle cestou chci řict že autoškola katka je nejlepší autoškola kterou sem si mohla vybrat a sem ráda že me to naučila tak suprova učitelka jako je katka tuto autoškolu chci doporučit všem kdo chce jit delat autoškolu katko moc ti děkuji za vše jen diky tobě sem to zvladla prostě lepší autoškolaneni KATKO MOCKRAT DĚKUJI
vloženo: 15. července 2011
vložil: PETRUŠE, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Katku vřele doporučuji.
Já i můj syn máme výborné zkušenosti a jsme velice spokojeni.
Všichni, kteří potřebují trpělivou a hodnou paní učitellku s velkým rozhledem a zkušenostmi by měli volit tuto autoškolu.
Paní učitelka ve všem poradí, vše vysvětlí a je maximálně vztřícná vašim potřebám.
Byla nám velkou oporou po celou dobu výuky a dovede vás ke zdárnému ukončení autoškoly.
Ještě jednou touto cestou děkujeme naší hodné paní učitelce Krajníkové a přejeme hodně trpělivosti s dalšímy žáky.
Charvátová a Vašek. :-) :-)
vloženo: 2. července 2011
vložil: Krista Charvátová a syn,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ja hodnotim tak je to nejlepší autoškola katka je super učitelka hodne človek sni je uplne v klidu sem ji moc vděčna za to že me učí za tu její užasnou povahu katko mmoc děkuju že u tebe mužu delat autoškolu..................VŠEM DOPORUČUJI

vloženo: 21. června 2011
vložil: PETRA VAVRUSKOVA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola katka je ta nejlepší co může být.Jsem velice spokojená.Cenově dostupná a instruktorka je supr učitelka vše naučí a vysvětlí.Je to supr autoškola a jsem ráda že jsem si vybrala právě jí já jí mohu jen DOPORUČIT.Jarka
vloženo: 7. června 2011
vložil: Jarka Horvatova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Katka je ta nejlepší, kterou jsem si mohla vybrat, a že jsem vybírala dlouho - nejen v Bílině:)

Paní instruktorka je milá, trpělivá, vše vysvětlí, je s ní zábava, takže na výuku se můžete opravdu těšit:)

Rozhodně tuto autoškolu DOPORUČUJU!



vloženo: 15. ledna 2011
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cenově dostupná autoškola. Výborný přístup paní učitelky k žákům; je velice trpělivá, ochotná, příjemná, zábavná, vše ráda vysvětlí. Určitě pro Vás autoškola nebude pouze nutností k získání řidičského oprávnění, ale také zábavou. Tuto autoškolu doporučuji každému, kdo nechce pouze nudně jezdit po silnici a hlavně všem, kteří chtějí napoprvé uspět u zkoušek.
vloženo: 14. ledna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Katka je opravdu dost dobrá a to jen zásluhou paní učitelky, která je trpělivá, příjemná, vtipná a mile ráda všechno vysvětlí a skvěle připraví na zkoušky. Doporučuji!!!
vloženo: 15. září 2010
vložil: Adéla Wawriczová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tak to jsou asi vyhozený peníze sice je levnější,ale nic vás nenaučí a testy a jídy podvodem!!!Průkaz sice mám,ale jezdit moc neumím a couvat vůbec ne,,prostě k ničemu´´
vloženo: 1. září 2010
vložil: martina,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Milá Martino
nejspíš si se spletla, vůbec tě neznám a ani jsem tě neměla v evidenci autoškoly. Pokud už máš průkaz tak Ti blahopřeji, ale nejspíš si byla u špatné autoškoly, která je ,,prostě k ničemu,,. Pokud máš problémy s jízdou a couváním mile ráda ti poskytnu kondiční jízdy.
A tímto žádám o omluvu.
S pozdravem Autoškola Katka


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   je to ta nej autoškola v celym okolí někde je možná taky náký good ale pokud ste z teplickýho okresu tak je to to nej prostě užijete si srandu a ještě se naučíte věřte že se vám nebude chtít z auto a bude chtít jezdit celej den katka je prostě super
vloženo: 7. srpna 2010
vložil: Jaroslav Pikal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže...autoškola Katka je ta nejlepší kterou sem si mohla vybrat.Učitelka je skvělá a hlavně trpělivá a taky tak trochu srandistka,teda spíš tak trochu hodně:).Se vším pomůže a vždy poradí.Opravdu všem DOPORUČUJI jen autoškolu Katka.Lucinka ...
vloženo: 3. srpna 2010
vložil: Lucinka Čandová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola Katka,je kvalitni a pani ucitelka je vazne super,vse nauci a hlavne ma dosti trpelivosti na kazdeho zaka.. Mohu ji vsem doporucit,protoze jsem u ni jezdila a nyni jsem ridickou i ja ... Evka z Biliny
vloženo: 25. června 2010
vložil: evkalive,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Katka osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Katka < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Katka - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje