Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Petr Kohout - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Petr Kohout

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Kohout < <


   Na autoškolu si nemůžu stěžovat. Instruktor Michal má kolikrát svatou trpělivost a cokoli mi nebylo jasné mi v klidu vysvětlil. Nikdy se mi nestalo, že by na mě křičel, což byl můj hlavní požadavek od autoškoly. Občasné sarkastické narážky jsou potřeba přežít, ale to je poměrně malá oběť. Celkově velká spokojenost a řidičák jsem udělala napoprvé. Za mě doporučuji.
vloženo: 18. září 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dobrý den,
s autoškolou Petra Kohouta jsem byla nadmíru spokojená. Milý přístup, individuální rozložení jízd. Na všem se dá domluvit. Vše bylo pouze o domluvě. S panem instruktorem Michalem jsem byla velice spokojená. Není nic, co bych mu vytkla. Má nervy ze zlata, všechno vysvětlí, pomůže, nenechá vás v ničem. Jak někteří psali negativní recenze, že křičí na holky, sahá do volantu, je arogantní apod. napadání na instruktora, není vůbec pravda. Je to právě pravý opak. Dokáže vás dotáhnout opravdu daleko, ale bez samostatného učení to nejde, ale to je podobné, jako při jakémkoliv studiu, že se musíme učit i doma. Pro budoucí absolventy autoškoly Petra Kohouta, bych přála hodně štěstí a opravdu se není čeho bát, respekt k autu je důležitý, ale bát se člověk nesmí. Kdybych si měla vybrat znova, do jaké autoškoly bych šla, vybrala bych si právě tuhle znova. A ještě jednou k těm negativním recenzím.... někdy je dobré si uvědomit, jak se chováte vy a potom začít soudit jiné...

Frémalová Jana
vloženo: 23. května 2022
vložil: Jana Frémalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice profesionální a individuální přístup. Pan instruktor Michal mi všechno vysvětlil, ve všem mi poradil a vyšel mi vždy vstříc. Domluva, organizace, profesionalita, pevné nervy :), iniciativa učit žáka a mnoho dalších pozitivních vlastností, které by se tu snad ani nevešly.

Ve zkratce, skvělý instruktor, výborná domluva skrze administrativu a příprava na závěrečné zkoušky, na které se tu opravdu připravíte.

Vřele a 100% doporučuji.
vloženo: 19. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově spíš nedoporučuji, protože přístup instruktora Michala považuji za dosti neprofesionální. Je netrpělivý, hodně často mluví sprostě a celkově vystupuje arogantně. Na druhou stranu není problém si domuvit jízdu prakticky kdykoliv a pokud máte pevné nervy tak se to instruktorovo chování nějak přežít dá, není to ale zádná příjemná zkušenost. Když hledáte pohodového a trpělivého instruktora, poohlédněte se radši něde jinde.
vloženo: 19. května 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    ani se mi o tom nechce rozepisovat, ale fakt zvolte někoho jiného, tahle autoškola je absolutně neprofesionální a k ženám se fakt chová lektor hodně blbě. A to nemám žádné vysoké nároky, nejsem feministka, ale tohle bylo fakt hodně blbý :) raději jinam!!
--------------------------
Je zajímavé, že si na těchto stránkách stěžují na autoškoly z 90% jen ženy...Čím to asi bude ?!? Po absolvování dvou autoškol by se snad naučil řídit i orangutan.
Autoškola není nic jiného, než škola a jako v normální škole jsou žáci nadaní, průměrní a podprůměrní.
Průměrnému žákovi stačí, když si připlatí doučování a v tomto případě jízdy navíc. Podprůměrnému žákovi nestačí mnohdy ani doučování a měl by se radši na celou autoškolu vykašlat a jezdit "sockou", než být nebezpečný pro sebe a hlavně pro ostatní účastníky provozu.
Ale chápu, že na někoho se to svést musí...
Dovedu si živě představit reakci autoškoly, když se zbaví podprůměrného žáka a místo něho přijde nadaný, nebo i průměrný žák a to za stejné peníze a bez nervů.

vloženo: 2. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ani se mi o tom nechce rozepisovat, ale fakt zvolte někoho jiného, tahle autoškola je absolutně neprofesionální a k ženám se fakt chová lektor hodně blbě. A to nemám žádné vysoké nároky, nejsem feministka, ale tohle bylo fakt hodně blbý :) raději jinam!!
vloženo: 1. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je zajímavé, že si na těchto stránkách stěžují na autoškoly z 90% jen ženy...Čím to asi bude ?!?
Proč by Vám nemohl sáhnout do volantu, aby zabránil případné kolizi např. s obrubníkem ??? Je to snad Vaše auto ?!? Vy mu budete platit škodu na vozidle ?!?
Jestli sama nepoznáte, kde jste udělala chybu, když Vám sáhl do řízení, tak nemáte vůbec co dělat za volantem a jezděte radši "sockou" bude to pro všechny účastníky silničního provozu lepší !!!
vloženo: 6. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna
_______________________________________________

Zklamu vás, řidičák jsem udělala u jiné autoškoly zcela bez problému, takže se radši pořádně na přechodu rozhlížejte :) Pokud v autoškole nechcete vyučovat ženy, tak si to napište na stránky. Asi se předpokládá, že začínající žák bude dělat chyby, sáhnutí na volant není ten problém, problém je přesně ten agresivní přístup a řvaní.
vloženo: 7. prosince 2018
vložil: Lenka G, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po dvou jízdách jsem musela přejít jinam. Arogantní a laxní chování instruktora Michala, který Vám neřekne, kde děláte chybu, pouze vám sáhne do řízení, zařve na vás a konečná. Tohle není autoškola, která vás něco naučí, pojedete akorát ve stresu, kde co zas uděláte špatně, protože vám nikdo neřekne, jak to dělat správně. Nepočítám k tomu osobní vyřizování účtu, kdy mi instruktor po stížnosti na něho uraženě volal, že lžu a moje stížnost je neoprávněná. Vyhněte se jim prosím obloukem, je tu spoustu jiných a lepších autoškol.
vloženo: 6. prosince 2018
vložil: Lenka G, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cítila jsem se velice dobře učitel kliďas!
Také se mi líbilo, že neměli úplně nové auto. V novém bych se cítila nervozně, že ho rozbiju.
Na zkouškách panovala pohoda a dobrá organizace.Jen trochu trpělivosti, když se chcete dovolat Pa.Kohoutovy, ale pokud se nedovoláte zavolal vždy zpět.
vloženo: 6. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   První pokus v jiné autoškole dopadl velmi špatně. Neuměla jsem parkovat, couvat,zatáčky atd.
Rozhodla jsem se pro druhý pokus v Autoškole Kohout. Vše probíhalo naprosto v klidu,naučily mě vše a zkoušky dopadly výborně na první pokus. Mohu jen doporučit.
vloženo: 24. března 2016
vložil: Simona Peštová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Kohout me naucil jezdit,takze urcite za 1 .
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: Mario, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K panu Kohoutovi jsem přestoupil z autoškoly REAL.Měl jsem zde problémy s plánováním jízd, závěrečných zkoušek a co se týče instruktora, který mě učil..prostě hrozný. Když jsem přestoupil k panu Kohoutovi, překvapilo mě, jak jde všechno rychle a jednoduše naplánovat.vyšel mi zde maximálně vstříc a za to jsem vděčnej.Řekl bych, že preferuje trošku přísnější výuku, ale naučí perfektně.Super komunikace, plánování jízd a zbytek instruktorů bych označil jako profesionály s lidským přístupem k žákům :)
Určitě bych doporučil každému, kdo plánuje dělat v blízké době autoskolu.
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: Roman Bárta ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Petr Kohout mi doporučila moje bývalá přítelkyně. Zprvu mi instruktor Petr připadal jako morous, ale po pár jízdách jsem pochopil, že jen důsledně dbá na výuku látky a znalost předpisů což se mi při zkouškách maximálně vyplatilo. Občas se stalo, že měl instruktor cca 5ti minutové zpoždění, ale co taky čekat od provozu v centru Brna a koncem výcviku mi toto pan Petr vynahradil jízdami a instruktáží zdarma navíc což mne velmi mile překvapilo. Při jízdách i výuce jsem byl opravdu spokojený a chtěl bych panu Kohoutovi poděkovat za vstřícnost, ochotu a důslednost při výcviku. Vřele tuto autoškolu doporučuji!!!
vloženo: 30. září 2015
vložil: Vladimír Pavlík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu jsme si s přítelem vybrali na základě doporučení. Já chápu, že sto lidí = sto chutí... ALE!!! Pan Kohout nikdy nepřišel na výcvik včas a to ani tehdy když, před jízdou seděl v kavárně v místě od kterého se vždy vyjíždělo. Z 99% přišel s telefonem u ucha, takže potom, co jste museli vyčkat jeho příchodu, vyslechnout si jeho rozhovor s přáteli o tom, kdo se jak má a počkat až vám dá k podepsání protokol o jízdě, tak když dobře, tak z hodiny a půl byla hodina. Je absolutně nespolehlivý, jízdy jsem měla třeba po 14 dnech. Ze začátky výcviku nás ještě brával na kafe do autoservisu k jeho kamarádovi. Poprvé, když jste vycvakaní z toho, že jedete, tak to přijde vhod. Ale postupem času, kdy vám tahle zastávka ubírá další minuty z už tak krátké jízdy, vám to začne dosti vadit. Nehledě na to, že pan Kohout je celkem nervák a když zrovna nemá náladu, tak ta jízda je opravdu velmi příjemná. Takže já byla vystresovaná už dvě hodiny před výcvikem. Jediný plus je paní Lenka, která nepravidelně jezdí víkendy. Na tu nemohu říct půl slova. K ní jsem se vždy těšila a jízdy s ní byla vždy v klidu. Takže abych to shrnula, tuhle autoškolu bych nedoporučila ani svému úhlavnímu nepříteli!
vloženo: 17. srpna 2015
vložil: Kateřina Špirková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem naprosto spokojen s výukou a pomocí při zkouškách.
vloženo: 22. května 2015
vložil: Jan Neruda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvoval s moji přítelkyní a oba jsme byly naprosto spokojení. Instruktor je hlavně pohodový chlap, který vše bere s klidem a rozumí tomu co dělá. Jeho profesionální přístup zajistil, že já i má přítelkyně jsme udelali autoškolu napoprvé. Zarazila mě i skvělá cena 5.900 Kč. Ze začátku jsem si myslel, že to budou chtít dohnat ve zkouškách a podobně, ale mýlil jsem se. Vše bylo naprosto profesionální a pohodové. Navíc zkoušky a jízdy jsou na magistrátu, kde jsou super komisaři. Tuto autoškolu jsem doporučil mnoha mým přátelům a ty mě jen poděkovali.
vloženo: 28. dubna 2014
vložil: Dan Přichystal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kohout nedoporučuji, jedno auto věčně v poruše a na druhé je nátřesk. Na jízdy jezdí pozdě a někdy nedojedou vůbec (problém je i dát vědět, že nedojedou). Petra je fajn, ale p. Kohout ne. Je na něm vidět, že ho práce nebaví a bojí se o své krásné nové auto. Jízda rychlostí 30km/h a v půlce kurzu člověk neumí nejen couvat, parkovat, ale i projíždět prudší zatáčkou. Nedoporučuji...
vloženo: 16. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    S autoškolou Petr Kohout jsem absolvovala na doporučení své sestry a byla jsem s tímto doporučením velmi spokojena! Sama jsem si mohla naplánovat jízdy a to minimálně 3 do týdne v čase,který vyhovoval mě v odpoledních hodinách. Závěrem bych chtěla říct, že je to super cena i pro studenty, kteří nemají tolik možnosti přivýdělku.

vloženo: 8. ledna 2014
vložil: Lenka P,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Petr Kohout jsem absolvovala na doporučení své sestry a byla jsem s tímto doporučením velmi spokojena! Sama jsem si mohla naplánovat jízdy a to minimálně 3 do týdne v čase,který vyhovoval mě v odpoledních hodinách. Závěrem bych chtěla říct, že je to super cena i pro studenty, kteří nemají tolik možnosti přivýdělku.
vloženo: 8. ledna 2014
vložil: Lenka P,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Petr Kohout, jsem byla velmi spokojena, velmi vstřícní v plánování jízd, 3 jízdy do týdne v odpoledních hodinách. A na závěr co můžu a nesmím opomenout, je super cena :-)
vloženo: 7. ledna 2014
vložil: Iveta ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj Lidi Byl jsem spokojenej vše na pohodu v autoškole se mi líbilo 14 jízd se mnou naplánovali na dvakrát super. Laďa
vloženo: 7. prosince 2013
vložil: Ladislav ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ráda bych moc poděkovala všem učitelům z autoškoly. Pane Kohoute děkuji Kratochvílová
vloženo: 25. října 2013
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

Klady:
Jestli si chcete autoškolu užít v pohodě a pamatovat na ni v dobrém určitě bych zvolila autoškolu Petr Kohout.
Lidský přístup, profesionalita, ochota vyjít vstříc.
Kvalita za rozumnou cenu.

Zápory:
jízdy není možné si plánovat více jak jednu za den .
Jízdy nejdou plánovat z místa vašeho určení mají stabilní stanoviště.
Nejezdí se víkendy.

vloženo: 19. října 2013
vložil: Kateřina , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prosím, nikdo k němu nechoďte. Vytáhne z Vás spoustu peněz, daňové doklady nechce vydávat. Nikdy nepřijede včas. Snižuje dobu jízdy a podobně. Nedoporučuji, nedoporučuji.
vloženo: 17. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, v této autoškole jsem se cítila velice dobře.

S autoškoly jsem měla velké obavy to, co jsem slyšela od kolegyní v práci to byla hrůza, co zažívaly v různých autoškolách.

Autoškolu pana Kohouta jsem si vybrala na doporučení kamarádky, která byla velice spokojená. Přestoupila k panu kohoutovi z jiné autoškoly.

Jezdila jsem jak s panem Kohoutem tak s paní Petrou na zkoušku se mě snažily připravit dobře.

Zkoušku jsem zvládla, testy na poprvé a jízdu na podruhé mojí vinou byla jsem nervózní
přehlídla jsem stopku a nějakou tu přednost s prava. .

Hned jsem šla na další termín zkoušky na doporučení Petra K. ať nevyjdu ze cviku, koupila si jednu kondiční jízdu a zkoušku zvládla

Tuto autoškolu budeme s kamarádkou doporučovat i nadále.
vloženo: 2. června 2013
vložil: Stanislava Páralová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, do autoškoly jsem nastoupil a za měsíc a pul jsem byl u zkoušky bez nějakých problému jednou mi zrušily jízdu kvuli poruše na autě, ale jinak to bylo ok. Zkouška na poprvé, doporučím. Jara
vloženo: 29. května 2013
vložil: Jara,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Negativní reakce bez podpisu? To zavání pomlouváním od konkurence.Nebo se pisatel za svůj názor stydí?Zajímalo by mne v jakém oboru pracuje a jestli jeho pracovní výsledky jsou stoprocentní, nebo jestli také podniká a jeho zákazníci jsou všichni maximálně spokojení.Stojí to za úvahu.Škoda, že svůj názor napíše jen málo těch, kteří byli spokojení. Přeji Petru Kohoutovi a jeho Autoškole spokojené zákazníky a recenze bez anonymů.
j.paulikova@centrum.cz
vloženo: 16. května 2013
vložil: j.paulikova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jediné pozitivum této autoškoly je skutečně příznivá cena, které se vzápětí navýši, protože jsem si musel připlácet řadu kondičních jízd. Dalším věčným problémem bylo plánování jízd max. na následující týden. NEDOPORUČUJI!
vloženo: 8. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, Byl jsem spokojeným žákem této autoškoly.
Ani se mi nechce věřit ten poslední příspěvek, mám jinou zkušenost, že by konkurence?

vloženo: 30. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Kohout? Nikdy víc!

Jestli si chcete autoškolu užít v pohodě a pamatovat na ni v dobrém, vyhněte se Autoškole Kohout.

Hlavní důvody:
začátek i konec jízdy kousek od středu města (vysvětlení viz níže); jízda, která by měla trvat 1,5 hodiny se vždy smrskne pouze na hodinu; za celou autoškolu utatíte ve výsledku daleko víc, než je její původní cena; těžké zkoušky v Brně (na poprvé téměř nikdo neprojde)

Začněme ale od začátku:
na každou jízdu se musíte dostavit před interspar na zastávce Tkalcovská - je to 15 minut cesty z Hlavního nádraží. Toto je však naprosto zbytečná ztráta času, protože dnes již se s většinou normálních instuktorů domluvíte, že vás vždycky před každou jízdou naberou, kde Vy budete chtít a na konci jízdy Vás vysadí taktéž na vámi zvoleném místě (třeba doma). Tuto službu opravdu chtějte, většina autoškol ji nabízí a ušetří Vám spoustu času. Ale dobře, překousneme hodinové cestoání městem a jsme na místě srazu. Samozřejmě přesně včas, protože to pan Kohout vyžaduje. Ale co se to děje? Čekáme 5, 10, a teprve s 15. minutou čekání, která se nám samozřejmě již počítá do naší jízdy, se auto pana Kohouta zjevuje na obzoru. Toto skutečně není ojedinělý případ, průměrná doba čekání je opravdu mezi 10-15 minutami. Omluvy ani finančního vyrovnání se však nedočkáte. Jedem v autě. Během naší již o 15 minut kratší jízdy, se však znovu stavujeme tu na benzínce, tu v obchodě a dalších 15 minut uplyne jak voda v potoce. Naše jízda tedy po sečtní netrvá hodinu a půl, jak ji máme zaplacenou, nýbrž pouhou hodinu. Po cestě na vás pan Kohout občas vykřikne, občas Vám připomene, že s takovouhle ty zkoušky nezvládnete, ve výsledku to ale není tak hrozné. Jestli však čekáte přátelský přístup a podporu, můžete si rovnou vystoupit.

Ale budiž, jízdy jsme odjezdili a čekají nás zkoušky. Asi první věc, která vás nepříjemně překvapí je, že zkoušky budete možná skládat v úplně jiném autě, než jste odjeli posledních 5 jízd, popřípadě v autě, které jste v životě neřídili. Pan Kohout má totiž ve svém vozovém parku celkem 3 auta a jakékoli z nich na Vás může padnout při zkouškách. Komisaři jsou tvrdí a nic Vám neodpustí. Občas Vás vyhodí jen proto, že se jim chce (vždy si nějaký důvod můžou najít). Osobně jsem se nesetkal s nikým, kdo by zkouškami prošel hned na poprvé. Obvyklé bylo spíš na podruhé, na potřetí nebo na počtvrté. Mezi těmito pokusy z Vás však pan Kohout vytáhne spoustu peněz za kondiční jízdy, které přeci "určitě potřebujete, chcete-li další zkoušky zvládout".

Závěrem bych tedy shrnul: Jak už jsem psal na začátku, jestli si chcete autoškolu užít v pohodě a pamatovat na ni v dobrém, vyhněte se Autoškole Kohout. Co se týče zkoušek a obecně pohodlnosti, bylo mi několikrát doporučeno dělat autoškolu v Kuřimi. Je to prý pohodlnější )vyzvdnou adovezou Vás kam chcete), jízdy trénujete v Brně, takže se i něco naučíte a komisaři prý nejsou tak přísní. Pro jistotu si ale přečtěte nějaké další hodnocení s osobní zkušeností ;)
vloženo: 7. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lidský přístup, profesionalita, ochota vyjít vstříc.
vloženo: 16. prosince 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nechápu co tato autoškola za 6 000 kč.muže naučit.Autoškola se vžádném případě nehledá podle ceny.http://www.abeceda-autoskoly.cz/
vloženo: 4. prosince 2012
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Nebojte se, bylo to výborné. Nepodlízavé, ale naučil jsem se. Jan
vloženo: 4. září 2012
vložil: Jan Pop,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Pana Petra Kohouta sem byla nedevše spokojená, všichni byli ochotní, milí, příjemní a to pro mě bylo nejdůležitější. Cítila jsem se skoro jako jejich kamarádka a vždycky jsem se tam těšila. Když jsem poprosila jestli si můžeme procvičit parkování nebyl v tom žádný problém. Občas na mě někdo zvýšil hlas, ale to je potřeba jinak by mi ty chyby co jsem dělala neutkvěly v paměti :) Jsem ráda, že ze všech autoškol v Brně jsem si vybrala zrovna tuhle, protože na všechny budu v dobrém vzpomínat :). Všem doporučuji!!!!
vloženo: 16. srpna 2012
vložil: Michaela Holubová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
chtěl bych poděkovat za vše autoškole Petr Kohout a jeho instruktorům,
do Autoškoly Petr Kohout jsem přestoupil z Autoškoly Dana Vítová, kde jsem nebyl spokojený ten přístup se nedá srovnat . Dnes už mám úspěšně po zkouškách
Zeman Ladislav
vloženo: 5. srpna 2012
vložil: Ladislav,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ráda bych moc poděkovala všem učitelům z autoškoly.
Pane Kohoute děkuji
Kratochvílová
vloženo: 29. července 2012
vložil: Lucie Kratochvílová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nechci na nikoho házet špínu, jen popíšu přesně to, co se mi za celou dobu stalo.
Ze začátku je pan Kohout samá sranda, jezdí se s ním dobře, postupně se to ale začalo měnit. Cokoliv jsem po něm chtěla, odpověď byla jasná: NE. Slušně jsem poprosila, že mi něco nejde a že bych si to chtěla procvičit. Naprostá neochota. Poté jsem několikrát jezdila s jeho přítelkyní Petrou, to bylo o něčem jiném a tímto bych jí chtěla poděkovat, že ze mě naučila za ty 4 jízdy vše, co dnes umím. Pan Kohout mě nenaučil nic.
Jízda má trvat hodinu a půl - o 10 min přijde později, pak ho hodím někam, kde si chce něco vyzvednout a ještě se o 10 min končí dřív a místo hodiny a půl je jízda jen hodinu. Já chápu, že mají v tomto špatnou práci, nemůžou na záchod, najíst se...ale pokaždé? Neustále jsme jezdili do autoservisu v Líšni, takže jsem jezdila pořád stejnou trasu. Nehledě na to, že mi zrušili asi 4 jízdy.
Pan Kohout přede mnou pomlouval jiné žáky. Na poslední jízdě mi řekl, že jsem úplně blbá. Takhle by se ke svým klientům chovat neměl. A to přesně jsme - platící zákazníci. Stejně říkal, že už nechce dělat instruktora a podle toho se i chová.
Je mi to líto, zpočátku jsem byla autoškolou nadšená. Autoškolu nemohu v žádném případě doporučit, jen paní Peťu (prý i paní instruktorka Lenka, kterou jsem ale neměla, takže nemohu hodnotit).

vloženo: 13. června 2012
vložil: Markéta Šunková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velice spokojen s přístupem pana Kohouta. Naučil mě vše potřebné, zkoušky jsem zvládl bez potíží. Tuto autoškolu mohu jen doporučit.

Josef
vloženo: 10. května 2012
vložil: Josef Kardaš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoručuji!!!celkovej pristup pána Kohouta hroznej,po záverečkách,kde sem neudelala jízdu,testy+technická dobrý,sem se snažila druhej den se domluvit na nahradnej termín a sproste mne vyhodil,že si mám ridičák dodelat nekde jinde,neetické,arogantní chováni,ale co by sem chtela za voucher za 5990kč?Dlouhe čekáni v zime,na domluvenou jízdu,celkove mne to vzalo tak 4hodiny,které my pak chybeli u zkoušek.Určite by sem si ted vybírala autoškolu podle kvality a ne ceny-preju pevný nervy všem budoucim klientum.
vloženo: 25. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kvalita za rozumnou cenu
vloženo: 18. dubna 2012
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl nad míru spokojen. S ohledem na cenu kurzu byly poskytnuté služby velmi dobré. Především bych vyzdvihl vstřícnost, osobní přístup a snahu, předat žákovi všechny potřebné informace, schopnosti a dovednosti, nezbytné pro úspěšné zvládnutí zkoušky.
vloženo: 18. dubna 2012
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bez komentáře
vloženo: 24. února 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při jednání s majitelem i učitely byla jasná ochota a vstřícnost .Trpělivost učitelů byla obrovská a snaha naučit enormní byl jsem velice spokojen
vloženo: 9. července 2011
vložil: josef Husák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Budu se snažit být co nejobjektivnější:
klady:
- vstřícný majitel
- většinou načasování jízd dle mého přání
- snaží se naučit parkovat

zápory:
- nesnadná domluva s majitelem na schůzce
- jeden z instruktorů frustrovaný svým platem a celkovými podmínkami systému pro autoškoly
- jízdy není možné si plánovat více jak týden dopředu
- neposkytnutí učebních materiálů, které inzerují na svých stránkách (nikomu, co vím)
- závěrečné zkoušky v Tišnově, které vyžadují časově náročnější jízdy (na seznámení se s jízdním terénem), které nejsou příjemné
- jeden z instruktorů přiznává, že ho jízdy do Tišnova vůbec nebaví, což není motivující
- na závěrečných zkouškách většinu vyhodí
- Na z.zkouškách zkouší z trojího typu parkování (popředu, couváním, podélně), což se stává důvodem pro nepřijetí
- oproti jiným autoškolám mají drahé kondiční jízdy (500,-) a drahé závěrečné opravné jízdy (900,-) (vzhledem k tomu,že auto není ani plnohodnotně benzínové, nýbrž využívá spolu s benzínem plyn)
- Problémy s přeplněním termínů na závěrečné zkoušky
- Spory s Tišnovem ohledně zkoušek, někteří lidé přesunuti do Brna, což vzhledem k tréninku v Tišnově není příjemné, kompenzace žádná (týká se dle mého dojmu pouze června a července)
- dojíždění na jízdy k Intersparu na Cejlu, což vynahrazuje nízká cena autoškoly, ovšem zdržuje to

V autoškole se člověk necítil dobře, nebyl často pochválen, chvílemi pocit, že hledají pouze chyby (obzvlášť již zmiňovaný učitel).
Tímto autoškolu nechci poškozovat, vše je pravda, ale jako budoucí zákazníci mají právo znát alespoň jeden kritický názor oproti zbytku, který se tu nachází



vloženo: 26. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobří učitelé, nikdy by na Vás nekřičeli.
vloženo: 24. února 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem Autoškolu u Petra Kohouta.Chtěla bych mu moc poděkovat za jeho ochotu a vstřícnost!Také paní instruktorce Lence která má neustále usměv na tváři je k lidem hrozně milá, při jízdách se žáky je velmi trpělivá a opravdu umí naučit!!!Prostě užásná a příjemná instruktorka.Proto doporučuji všem rozhodnout se pro Autoškolu Petra Kohouta.Takže žádné strachy a obavy! Autoškola Petra Kohouta vás zbaví všeho strachu a budete příjemně překvapeni a spokojeni.
vloženo: 8. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem Autoškolu Petr kohout-Brno a jsem velice spokojena s touto Autoškolou zejména s paní instruktorkou Lenkou která se mnou měla svatou trpělivost a dotáhla to se mnou do zdárného konce.Ridičský průkaz jsem se rozhodla udělat ve svých 56 letech a opravdu jsem to dokázala.Děkuji moc paní instruktorko za to jak jste byla milá,ochotná,trpělivá a taky pořád v dobré náladě prostě suprová baba.Hana Forstová

vloženo: 28. února 2010
vložil: Hana Forstová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od první vyučovací hodiny až po zkoušky byl pro mne zpočátku strach a obavy jak se vše povede,ale přístup učitele autoškoly mne mile překvapil.Při již třetí jízdě byl stres či obavy pryč.Přístup a rady byli vždy takové , že i moje prvotní tréma vzala za své.Zkoužky proběhli nad očekávání na výtečnou.Doporučuji všem si to ověřit tak jako já,alespoň poznáte jak by se mělo učit v autoškolách.Přeji všem tak hladký průběh kurzu autoškoly tak jsem ho měl já.
vloženo: 14. listopadu 2009
vložil: Černý Zdenek,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Petr Kohout osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Kohout < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Petr Kohout - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje