Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Petr Kohout - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Petr Kohout

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Kohout < <


   Na autoškolu si nemůžu stěžovat. Instruktor Michal má kolikrát svatou trpělivost a cokoli mi nebylo jasné mi v klidu vysvětlil. Nikdy se mi nestalo, že by na mě křičel, což byl můj hlavní požadavek od autoškoly. Občasné sarkastické narážky jsou potřeba přežít, ale to je poměrně malá oběť. Celkově velká spokojenost a řidičák jsem udělala napoprvé. Za mě doporučuji.
vloženo: 18. září 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dobrý den,
s autoškolou Petra Kohouta jsem byla nadmíru spokojená. Milý přístup, individuální rozložení jízd. Na všem se dá domluvit. Vše bylo pouze o domluvě. S panem instruktorem Michalem jsem byla velice spokojená. Není nic, co bych mu vytkla. Má nervy ze zlata, všechno vysvětlí, pomůže, nenechá vás v ničem. Jak někteří psali negativní recenze, že křičí na holky, sahá do volantu, je arogantní apod. napadání na instruktora, není vůbec pravda. Je to právě pravý opak. Dokáže vás dotáhnout opravdu daleko, ale bez samostatného učení to nejde, ale to je podobné, jako při jakémkoliv studiu, že se musíme učit i doma. Pro budoucí absolventy autoškoly Petra Kohouta, bych přála hodně štěstí a opravdu se není čeho bát, respekt k autu je důležitý, ale bát se člověk nesmí. Kdybych si měla vybrat znova, do jaké autoškoly bych šla, vybrala bych si právě tuhle znova. A ještě jednou k těm negativním recenzím.... někdy je dobré si uvědomit, jak se chováte vy a potom začít soudit jiné...

Frémalová Jana
vloženo: 23. května 2022
vložil: Jana Frémalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice profesionální a individuální přístup. Pan instruktor Michal mi všechno vysvětlil, ve všem mi poradil a vyšel mi vždy vstříc. Domluva, organizace, profesionalita, pevné nervy :), iniciativa učit žáka a mnoho dalších pozitivních vlastností, které by se tu snad ani nevešly.

Ve zkratce, skvělý instruktor, výborná domluva skrze administrativu a příprava na závěrečné zkoušky, na které se tu opravdu připravíte.

Vřele a 100% doporučuji.
vloženo: 19. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově spíš nedoporučuji, protože přístup instruktora Michala považuji za dosti neprofesionální. Je netrpělivý, hodně často mluví sprostě a celkově vystupuje arogantně. Na druhou stranu není problém si domuvit jízdu prakticky kdykoliv a pokud máte pevné nervy tak se to instruktorovo chování nějak přežít dá, není to ale zádná příjemná zkušenost. Když hledáte pohodového a trpělivého instruktora, poohlédněte se radši něde jinde.
vloženo: 19. května 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    ani se mi o tom nechce rozepisovat, ale fakt zvolte někoho jiného, tahle autoškola je absolutně neprofesionální a k ženám se fakt chová lektor hodně blbě. A to nemám žádné vysoké nároky, nejsem feministka, ale tohle bylo fakt hodně blbý :) raději jinam!!
--------------------------
Je zajímavé, že si na těchto stránkách stěžují na autoškoly z 90% jen ženy...Čím to asi bude ?!? Po absolvování dvou autoškol by se snad naučil řídit i orangutan.
Autoškola není nic jiného, než škola a jako v normální škole jsou žáci nadaní, průměrní a podprůměrní.
Průměrnému žákovi stačí, když si připlatí doučování a v tomto případě jízdy navíc. Podprůměrnému žákovi nestačí mnohdy ani doučování a měl by se radši na celou autoškolu vykašlat a jezdit "sockou", než být nebezpečný pro sebe a hlavně pro ostatní účastníky provozu.
Ale chápu, že na někoho se to svést musí...
Dovedu si živě představit reakci autoškoly, když se zbaví podprůměrného žáka a místo něho přijde nadaný, nebo i průměrný žák a to za stejné peníze a bez nervů.

vloženo: 2. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ani se mi o tom nechce rozepisovat, ale fakt zvolte někoho jiného, tahle autoškola je absolutně neprofesionální a k ženám se fakt chová lektor hodně blbě. A to nemám žádné vysoké nároky, nejsem feministka, ale tohle bylo fakt hodně blbý :) raději jinam!!
vloženo: 1. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je zajímavé, že si na těchto stránkách stěžují na autoškoly z 90% jen ženy...Čím to asi bude ?!?
Proč by Vám nemohl sáhnout do volantu, aby zabránil případné kolizi např. s obrubníkem ??? Je to snad Vaše auto ?!? Vy mu budete platit škodu na vozidle ?!?
Jestli sama nepoznáte, kde jste udělala chybu, když Vám sáhl do řízení, tak nemáte vůbec co dělat za volantem a jezděte radši "sockou" bude to pro všechny účastníky silničního provozu lepší !!!
vloženo: 6. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna
_______________________________________________

Zklamu vás, řidičák jsem udělala u jiné autoškoly zcela bez problému, takže se radši pořádně na přechodu rozhlížejte :) Pokud v autoškole nechcete vyučovat ženy, tak si to napište na stránky. Asi se předpokládá, že začínající žák bude dělat chyby, sáhnutí na volant není ten problém, problém je přesně ten agresivní přístup a řvaní.
vloženo: 7. prosince 2018
vložil: Lenka G, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po dvou jízdách jsem musela přejít jinam. Arogantní a laxní chování instruktora Michala, který Vám neřekne, kde děláte chybu, pouze vám sáhne do řízení, zařve na vás a konečná. Tohle není autoškola, která vás něco naučí, pojedete akorát ve stresu, kde co zas uděláte špatně, protože vám nikdo neřekne, jak to dělat správně. Nepočítám k tomu osobní vyřizování účtu, kdy mi instruktor po stížnosti na něho uraženě volal, že lžu a moje stížnost je neoprávněná. Vyhněte se jim prosím obloukem, je tu spoustu jiných a lepších autoškol.
vloženo: 6. prosince 2018
vložil: Lenka G, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cítila jsem se velice dobře učitel kliďas!
Také se mi líbilo, že neměli úplně nové auto. V novém bych se cítila nervozně, že ho rozbiju.
Na zkouškách panovala pohoda a dobrá organizace.Jen trochu trpělivosti, když se chcete dovolat Pa.Kohoutovy, ale pokud se nedovoláte zavolal vždy zpět.
vloženo: 6. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   První pokus v jiné autoškole dopadl velmi špatně. Neuměla jsem parkovat, couvat,zatáčky atd.
Rozhodla jsem se pro druhý pokus v Autoškole Kohout. Vše probíhalo naprosto v klidu,naučily mě vše a zkoušky dopadly výborně na první pokus. Mohu jen doporučit.
vloženo: 24. března 2016
vložil: Simona Peštová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Kohout me naucil jezdit,takze urcite za 1 .
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: Mario, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K panu Kohoutovi jsem přestoupil z autoškoly REAL.Měl jsem zde problémy s plánováním jízd, závěrečných zkoušek a co se týče instruktora, který mě učil..prostě hrozný. Když jsem přestoupil k panu Kohoutovi, překvapilo mě, jak jde všechno rychle a jednoduše naplánovat.vyšel mi zde maximálně vstříc a za to jsem vděčnej.Řekl bych, že preferuje trošku přísnější výuku, ale naučí perfektně.Super komunikace, plánování jízd a zbytek instruktorů bych označil jako profesionály s lidským přístupem k žákům :)
Určitě bych doporučil každému, kdo plánuje dělat v blízké době autoskolu.
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: Roman Bárta ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Petr Kohout mi doporučila moje bývalá přítelkyně. Zprvu mi instruktor Petr připadal jako morous, ale po pár jízdách jsem pochopil, že jen důsledně dbá na výuku látky a znalost předpisů což se mi při zkouškách maximálně vyplatilo. Občas se stalo, že měl instruktor cca 5ti minutové zpoždění, ale co taky čekat od provozu v centru Brna a koncem výcviku mi toto pan Petr vynahradil jízdami a instruktáží zdarma navíc což mne velmi mile překvapilo. Při jízdách i výuce jsem byl opravdu spokojený a chtěl bych panu Kohoutovi poděkovat za vstřícnost, ochotu a důslednost při výcviku. Vřele tuto autoškolu doporučuji!!!
vloženo: 30. září 2015
vložil: Vladimír Pavlík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu jsme si s přítelem vybrali na základě doporučení. Já chápu, že sto lidí = sto chutí... ALE!!! Pan Kohout nikdy nepřišel na výcvik včas a to ani tehdy když, před jízdou seděl v kavárně v místě od kterého se vždy vyjíždělo. Z 99% přišel s telefonem u ucha, takže potom, co jste museli vyčkat jeho příchodu, vyslechnout si jeho rozhovor s přáteli o tom, kdo se jak má a počkat až vám dá k podepsání protokol o jízdě, tak když dobře, tak z hodiny a půl byla hodina. Je absolutně nespolehlivý, jízdy jsem měla třeba po 14 dnech. Ze začátky výcviku nás ještě brával na kafe do autoservisu k jeho kamarádovi. Poprvé, když jste vycvakaní z toho, že jedete, tak to přijde vhod. Ale postupem času, kdy vám tahle zastávka ubírá další minuty z už tak krátké jízdy, vám to začne dosti vadit. Nehledě na to, že pan Kohout je celkem nervák a když zrovna nemá náladu, tak ta jízda je opravdu velmi příjemná. Takže já byla vystresovaná už dvě hodiny před výcvikem. Jediný plus je paní Lenka, která nepravidelně jezdí víkendy. Na tu nemohu říct půl slova. K ní jsem se vždy těšila a jízdy s ní byla vždy v klidu. Takže abych to shrnula, tuhle autoškolu bych nedoporučila ani svému úhlavnímu nepříteli!
vloženo: 17. srpna 2015
vložil: Kateřina Špirková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem naprosto spokojen s výukou a pomocí při zkouškách.
vloženo: 22. května 2015
vložil: Jan Neruda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvoval s moji přítelkyní a oba jsme byly naprosto spokojení. Instruktor je hlavně pohodový chlap, který vše bere s klidem a rozumí tomu co dělá. Jeho profesionální přístup zajistil, že já i má přítelkyně jsme udelali autoškolu napoprvé. Zarazila mě i skvělá cena 5.900 Kč. Ze začátku jsem si myslel, že to budou chtít dohnat ve zkouškách a podobně, ale mýlil jsem se. Vše bylo naprosto profesionální a pohodové. Navíc zkoušky a jízdy jsou na magistrátu, kde jsou super komisaři. Tuto autoškolu jsem doporučil mnoha mým přátelům a ty mě jen poděkovali.
vloženo: 28. dubna 2014
vložil: Dan Přichystal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kohout nedoporučuji, jedno auto věčně v poruše a na druhé je nátřesk. Na jízdy jezdí pozdě a někdy nedojedou vůbec (problém je i dát vědět, že nedojedou). Petra je fajn, ale p. Kohout ne. Je na něm vidět, že ho práce nebaví a bojí se o své krásné nové auto. Jízda rychlostí 30km/h a v půlce kurzu člověk neumí nejen couvat, parkovat, ale i projíždět prudší zatáčkou. Nedoporučuji...
vloženo: 16. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    S autoškolou Petr Kohout jsem absolvovala na doporučení své sestry a byla jsem s tímto doporučením velmi spokojena! Sama jsem si mohla naplánovat jízdy a to minimálně 3 do týdne v čase,který vyhovoval mě v odpoledních hodinách. Závěrem bych chtěla říct, že je to super cena i pro studenty, kteří nemají tolik možnosti přivýdělku.

vloženo: 8. ledna 2014
vložil: Lenka P,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Petr Kohout jsem absolvovala na doporučení své sestry a byla jsem s tímto doporučením velmi spokojena! Sama jsem si mohla naplánovat jízdy a to minimálně 3 do týdne v čase,který vyhovoval mě v odpoledních hodinách. Závěrem bych chtěla říct, že je to super cena i pro studenty, kteří nemají tolik možnosti přivýdělku.
vloženo: 8. ledna 2014
vložil: Lenka P,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Petr Kohout, jsem byla velmi spokojena, velmi vstřícní v plánování jízd, 3 jízdy do týdne v odpoledních hodinách. A na závěr co můžu a nesmím opomenout, je super cena :-)
vloženo: 7. ledna 2014
vložil: Iveta ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj Lidi Byl jsem spokojenej vše na pohodu v autoškole se mi líbilo 14 jízd se mnou naplánovali na dvakrát super. Laďa
vloženo: 7. prosince 2013
vložil: Ladislav ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ráda bych moc poděkovala všem učitelům z autoškoly. Pane Kohoute děkuji Kratochvílová
vloženo: 25. října 2013
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

Klady:
Jestli si chcete autoškolu užít v pohodě a pamatovat na ni v dobrém určitě bych zvolila autoškolu Petr Kohout.
Lidský přístup, profesionalita, ochota vyjít vstříc.
Kvalita za rozumnou cenu.

Zápory:
jízdy není možné si plánovat více jak jednu za den .
Jízdy nejdou plánovat z místa vašeho určení mají stabilní stanoviště.
Nejezdí se víkendy.

vloženo: 19. října 2013
vložil: Kateřina , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prosím, nikdo k němu nechoďte. Vytáhne z Vás spoustu peněz, daňové doklady nechce vydávat. Nikdy nepřijede včas. Snižuje dobu jízdy a podobně. Nedoporučuji, nedoporučuji.
vloženo: 17. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, v této autoškole jsem se cítila velice dobře.

S autoškoly jsem měla velké obavy to, co jsem slyšela od kolegyní v práci to byla hrůza, co zažívaly v různých autoškolách.

Autoškolu pana Kohouta jsem si vybrala na doporučení kamarádky, která byla velice spokojená. Přestoupila k panu kohoutovi z jiné autoškoly.

Jezdila jsem jak s panem Kohoutem tak s paní Petrou na zkoušku se mě snažily připravit dobře.

Zkoušku jsem zvládla, testy na poprvé a jízdu na podruhé mojí vinou byla jsem nervózní
přehlídla jsem stopku a nějakou tu přednost s prava. .

Hned jsem šla na další termín zkoušky na doporučení Petra K. ať nevyjdu ze cviku, koupila si jednu kondiční jízdu a zkoušku zvládla

Tuto autoškolu budeme s kamarádkou doporučovat i nadále.
vloženo: 2. června 2013
vložil: Stanislava Páralová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, do autoškoly jsem nastoupil a za měsíc a pul jsem byl u zkoušky bez nějakých problému jednou mi zrušily jízdu kvuli poruše na autě, ale jinak to bylo ok. Zkouška na poprvé, doporučím. Jara
vloženo: 29. května 2013
vložil: Jara,


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Petr Kohout osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Kohout < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Petr Kohout - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje