Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Kometka - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Kometka

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kometka < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na hodnocení autoškoly Kometka jsem si ponechal asi 10 měsíců, neboť impulzivní hodnocení často nebývají příliš relevantní.

Na začátku zmíním, že se mi řidičský průkaz u pana Lišky nepodařilo udělat ani na 4 pokusy. Věřím, že tímto ušetřím většině čtenářů čas čtení této delší recenze. Pro zbývající zkusím předat průběh kurzu podrobněji.
Pro autoškolu Kometka jsem se rozhodl na jaře loňského roku 2018 a protože jsem příliš nepátral po doporučeních, řídil jsem dle ceny. Cena 6 200 Kč na poměrně konkurenčním trhu autoškol mě bohužel nevarovala, stejně tak první telefonický kontakt s panem Liškou a první jízda. Člověk nemusí být zrovna ve své kůži a nevíme, co kdo právě řeší. Abych byl konkrétní, tak to začalo velmi neupřímným pozdravem a pokračovalo velmi otráveným tónem v průběhu úvodní teoretické hodiny. Již při druhém setkání jsme v Brně vyjeli od Zimního stadionu přes Řečkovice do Ivanovic. V obytné či pěší zóně v Ivanovicích, jsem po prvních 30 minutách řízení v životě jel 10 km/h, na což pan Liška reagoval slovy: „Tady je dvacítka, ne desítka.“ O chvíli později mi bylo vyčteno, že jsem úplně zabrzdil na křižovatce, když z levé strany do kopce přijíždělo auto, kterého si pan instruktor zpočátku evidentně nevšiml. Další hodiny se nesly v podobném duchu plném arogance, pohrdání současnou mladou generací a otráveným hlasem pana instruktora. O to víc mě pak překvapilo, když mě několikrát na konci jízdy pochválil. To bych mu nerad upřel.

Před písemnou zkouškou mě docela šokovalo, že jsem od něj dostal instrukce, že kdyby se někdo ptal, tak jsem měl tolik a tolik teoretických hodin výuky. Ve skutečnosti byl v učebně pouze zdravokurz. Inu, zvláštní systém. Písemná zkouška byla, jak známo, snadná. Zkouška z jízd už byla o něčem jiném. Dělal jsem spoustu chyb, většina z nich byla závažných, takže jsem s hodnocením neprospěl neměl zásadní problém. Tak se stalo i podruhé a potřetí. Při čtvrté zkoušce jsem narazil na komisaře, který měl k chování pana Lišky blíže než ostatní. Co se ale stalo potom mi přímo vyrazilo dech. Pan komisař se mě v autě po neúspěšné zkoušce zeptal, proč jsem udělal určitou chybu. Po mé odpovědi se od pana Lišky ozvalo: „To je vůl“. Ihned na to následovala na půl spolknutá omluva tzv. na půl úst. Tato zkušenost mě konečně přiměla okamžitě změnit autoškolu. S předáním dokumentů pro přestup do jiné autoškoly nebyly žádné komplikace, dokonce musím ocenit, že mi byl odpuštěn poplatek 500 Kč za přestup, s nímž jsem dle ceníku počítal. Když se se mnou pan Liška loučil a přál mi úspěšné složení zkoušky i úspěch v osobním životě, dovolil jsem si mu říct, že ani tomu nejhoršímu žáku za 16 let práce jako instruktora autoškoly bych si osobně nedovolil o nikom prohlásit, že je vůl. Načež pan Liška odpřísahal na zdravých svých dětí, že nic takového v žádném případě neřekl.

Věřím, že tento text usnadní budoucím uchazečům správný výběr autoškoly, zejména dle své nátury a očekávání. Také doufám, že tento text bude pochopen jako konstruktivní zpětná vazba a jelikož očekávám velmi „přátelské reakce“, nehodlám se k nim vyjadřovat.
vloženo: 3. prosince 2019
vložil: Ondřej Makeš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na hodnocení autoškoly Kometka jsem si ponechal asi 10 měsíců, neboť impulzivní hodnocení často nebývají příliš relevantní.

Na začátku zmíním, že se mi řidičský průkaz u pana Lišky nepodařilo udělat ani na 4 pokusy. Věřím, že tímto ušetřím většině čtenářů čas čtení této delší recenze. Pro zbývající zkusím předat průběh kurzu podrobněji.
Pro autoškolu Kometka jsem se rozhodl na jaře loňského roku 2018 a protože jsem příliš nepátral po doporučeních, řídil jsem dle ceny. Cena 6 200 Kč na poměrně konkurenčním trhu autoškol mě bohužel nevarovala, stejně tak první telefonický kontakt s panem Liškou a první jízda. Člověk nemusí být zrovna ve své kůži a nevíme, co kdo právě řeší. Abych byl konkrétní, tak to začalo velmi neupřímným pozdravem a pokračovalo velmi otráveným tónem v průběhu úvodní teoretické hodiny. Již při druhém setkání jsme v Brně vyjeli od Zimního stadionu přes Řečkovice do Ivanovic. V obytné či pěší zóně v Ivanovicích, jsem po prvních 30 minutách řízení v životě jel 10 km/h, na což pan Liška reagoval slovy: „Tady je dvacítka, ne desítka.“ O chvíli později mi bylo vyčteno, že jsem úplně zabrzdil na křižovatce, když z levé strany do kopce přijíždělo auto, kterého si pan instruktor zpočátku evidentně nevšiml. Další hodiny se nesly v podobném duchu plném arogance, pohrdání současnou mladou generací a otráveným hlasem pana instruktora. O to víc mě pak překvapilo, když mě několikrát na konci jízdy pochválil. To bych mu nerad upřel.

Před písemnou zkouškou mě docela šokovalo, že jsem od něj dostal instrukce, že kdyby se někdo ptal, tak jsem měl tolik a tolik teoretických hodin výuky. Ve skutečnosti byl v učebně pouze zdravokurz. Inu, zvláštní systém. Písemná zkouška byla, jak známo, snadná. Zkouška z jízd už byla o něčem jiném. Dělal jsem spoustu chyb, většina z nich byla závažných, takže jsem s hodnocením neprospěl neměl zásadní problém. Tak se stalo i podruhé a potřetí. Při čtvrté zkoušce jsem narazil na komisaře, který měl k chování pana Lišky blíže než ostatní. Co se ale stalo potom mi přímo vyrazilo dech. Pan komisař se mě v autě po neúspěšné zkoušce zeptal, proč jsem udělal určitou chybu. Po mé odpovědi se od pana Lišky ozvalo: „To je vůl“. Ihned na to následovala na půl spolknutá omluva tzv. na půl úst. Tato zkušenost mě konečně přiměla okamžitě změnit autoškolu. S předáním dokumentů pro přestup do jiné autoškoly nebyly žádné komplikace, dokonce musím ocenit, že mi byl odpuštěn poplatek 500 Kč za přestup, s nímž jsem dle ceníku počítal. Když se se mnou pan Liška loučil a přál mi úspěšné složení zkoušky i úspěch v osobním životě, dovolil jsem si mu říct, že ani tomu nejhoršímu žáku za 16 let práce jako instruktora autoškoly bych si osobně nedovolil o nikom prohlásit, že je vůl. Načež pan Liška odpřísahal na zdravých svých dětí, že nic takového v žádném případě neřekl.

Věřím, že tento text usnadní budoucím uchazečům správný výběr autoškoly, zejména dle své nátury a očekávání. Také doufám, že tento text bude pochopen jako konstruktivní zpětná vazba a jelikož očekávám velmi „přátelské reakce“, nehodlám se k nim vyjadřovat.

Ondřej Makeš
ondra.makes@seznam.cz
vloženo: 3. prosince 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den.
Když něco napíšete,tak si zatím stůjte.Tak proč anonym.Tuším kdo to psal,ale zatím nemám důkaz.
Podávám na Vás trestní oznámení.....

Liška Milan autoškola Kometka
vloženo: 21. října 2019
vložil: Milan Liška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrozný přístup autoškolu jednoznačně nedoporučuji. Pan Liška je hrubý, nepříjemný, arogantní, k žákům se chová hrozně. Sám si píše kladná hodnocení, dá se to snadno prohlédnout. Neustále na Vás zvyšuje hlas. Znepříjemňuje Vám průběh výuky jak to jen lze. Dupe na brzdu, pak se ptá, jestli víte proč to udělal. Skoro vůbec mu nezáleží, jak dopadnete u zkoušek, protože když propadnete má z toho další peníze, takže jestli si myslíte, že ušetříte jste na omylu. Pan Liška to na Vás vybere za opravné zkoušky. Příležitostí opakovat budete mít mnoho, Pan Liška Vás mnohokrát potopí. Výuková místnost v panelovém domě kde má autoškola učebnu a kde pan Liška bydlí také stojí za to. Přístup tohoto pána je velice chladný, skoro až nelidský. Nedělá mu problém si z Vás dělat srandu, různě Vás ponižovat, vysmívat se Vám, zřejmě mu to činí potěšení. Přes víkend se mu nedá dovolat, protože má vypnutý mobil, možná jezdí na chatu nebo bůh ví kam. Stránky autoškoly působí seriózně a přehledně, když se k tomu navíc připíše jméno působí to důvěryhodně a získáváte dojem, že to je dobrý a čestný člověk. Je to ovšem past, kdo nepodstoupil výuku a zkoušky u tohoto pána, nepochopí. Rozhodně nepočítejte, že Vám vyjde vstříc s časem. Dá Vám na výběr, buď přijmete, nebo můžete jít jinam. Nějaká možnost výběru místa, ze kterého začne Vaše výuka je lež. Jízdy i o víkendech? To nehrozí. Za svůj život jsem se nesetkal s někým kdo by měl tak propracovaný web a přitom byl úplně přesný opak. Většina co se tam píše není pravda, ale to pochopíte až to zažijete. Odkaz na finanční služby, které pan Liška nabízí skrze své web stránky, které poskytuje paní Lišková? Zřejmě nějaký rodinný příslušník, tipoval bych manželka. Každopádně je to něco neobvyklého, tak jako celá autoškola. Je mi pana Lišky líto, působí jako nemocný člověk, který má nějaké psychické problémy. Přeji mu, aby už šel do důchodu, neničil si své zdraví a nešikanoval zákazníky.
vloženo: 20. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Děkuji za reklamu.

Ten anonymní výplod ,dovolím si tvrdit, chorého mozku stojí za to.
Doporučuji změnit lékaře,nebo brát něco silnějšího.
Pěkný den.

vloženo: 27. února 2019
vložil: Liška Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Liška je chudák, aby měl nějaké kladné hodnocení musí si ho napsat sám....kdo jen trochu hoví českému jazyku, napadne ho to okamžitě, stejná slova, stejný slovosled, stejný styl. A když už přece se něco odlišuje, je to opsané hodnocení z jiné autoškoly. Je to k politování. Jinak je ten "férový a rázný" chlapík obyčejný hulvát, který nemá vychování. Navíc nějaká výuka v autoškole????? A s odborníky - tak na to rovnou zapomeňte. Není nic, jen neurvalé chování za volantem.Nejlíp by jemu samotnému prospěly lekce z asertivního chování. Doufám, že se s tímto člověkem už nikdy nesetkám.
vloženo: 26. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Liška je férový člověk. Vždy mi vyhověl vstříc na termín jízd, když jsem si u nějakých jízdních úkonů nebyl jistý vždy poradil a případně jsme si projeli problémová místa. Byl jsem rád za hodiny teorie v učebně autoškoly, kde nám zkušení lidé radili jak se chovat v provozu. Rád jsem absolvoval kurz skupiny B u pana Lišky jak z finančního hlediska (kurz skupiny B za 6500,- nabízí málo autoškol), tak i z hlediska řízení auta v provozu. Plně doporučuji všem.
Jiří O.
vloženo: 20. února 2019
vložil: Jiří O., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak jak tu všichni píšou věci typu jak je p. Liška sprostý a hulvát mi nepřijde vůbec jako správné podání skutečnosti. v této autoškole jsem byl nějký čas a ikdyž občas zvedl hlas nebo nějak upozornil na chybu nikdy to nebylo nic hrozného. Je jen a pouze důsledný a přísný a já si myslím, že přesně tak by to mělo být, aby jsme si my jako žáci uvědomili své chyby a příště je neopakovali. Považte každý sám jaký na tohle máte názor jestli vám stačí, aby jste své chyby jen tak když se tomu někdo zasměje odstranili, ale myslím si že nikdo takový není a razantní nebo přísné upomenutí není vůbec špatně. Velice dobré jednání z jeho strany mi udělalo na autoškolu skvělý obrázek a chodil jsem tam rád. Je to fajn člověk, který si s vámi dokáže i popovídat o normálních věcech a pokud vám co tu píšete ty hodnocení typu nejhroší autoškola se zdálo, že je hulvát tak jsme každý asi prošli jinou autoškolou. Velice dobrá autoškola, výborný přístup p. Lišky a občasná přístnost je jen k dobru. VELICE DOPORUČUJI.

K. Kepák
vloženo: 18. února 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velmi spokojen. Pan Liška je sice velmi rázný a přísný muž, ale to jen protože nás chce něco naučit. Myslím si, že mě dokonale připravil na roli řidiče. Pokud bych znovu musel vybírat autoškolu, vybral bych si bez váhání Autoškolu Kometka. Vřele všem doporučuji!
vloženo: 4. února 2019
vložil: Jakub Kříž, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Liška je skutečně rázný člověk a při hodinách neváhá upozornit na chyby a občas i zvedne hlas. je ale férový člověk.. Kdykoli mi něco při hodině vytýkal, bylo to oprávněné. Mluvil jsem s ním, než jsem si u Kometky kurz zaplatil a už tehdy mi na rovinu řekl, že se jako učitel občas vytočí a že je přísný. Na druhou stranu člověk si tak alespoň uvědomí, co vše dělá špatně a co může zlepšit. Musím říct, že mě toho naučil hodně. Co se týká domluvy tak jedině pozitiva. Lekce jsem si dohodl, jak jsem potřeboval a pan Liška mi vyšel vstříc. Panu Liškovi děkuji. Kometku bych jednoznačně doporučil.

P Kabourek

vloženo: 20. prosince 2018
vložil: P Kabourek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
Ráda bych p. Liškovi poděkovala za přípravu na závěrečné zkoušky, které jsem díky němu zvládla napoprvé. Při jízdách sice občas křičel, ale nakonci mě nikdy nezapomněl pochválit a zároveň říct na co bych se ještě měla zaměřit.
Za mě určitě doporučuji.
Adéla Smiešková
vloženo: 10. prosince 2018
vložil: Adéla Smiešková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Milane, nechápu tvoji větu o telefonu. Můžeš mi ji vysvětlit? Jasný, podej a zase se pobavíme. Jsem zvědavý jaký důvod uvedeš tentokrát...
vloženo: 26. října 2018
vložil: Petr Chvátal ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Milane, je zvláštní, že hned víš o jakou "nejlevnější autoškolu" se jedná &#128513; Nikdo tě tady ani náznakem neoznačil! Ale určitě znáš to rčení o "potrefené huse". Je vidět, že nemáš žáky a tak hlídáš hodnocení ostatních autoškol v Brně. Jak úsměvné &#128513;. A doporučuji...když si po negativní recenzi napíšeš kladné hodnocení, změn aspoň styl &#128521; To, že žáci u tebe neznají učebnu a teorie, je už jen úsměvné a nebudu to hodnotit, ať si každý udělá obrázek sám. A už se konečně vykašli na moji autoškolu a nedávej dále trestní oznámení pro pomluvu. Všichni se Řím jen baví
vloženo: 17. října 2018
vložil: Petr Chvátal ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, ráda bych reagovala na sprosté , nevhodné a urážející hodnoceni.Já osobně mám s panem LIŠKOU jen ty nejlepší zkušenosti.Je vnímavý,ohleduplný, vše pečlivě vysvětlí a hlavně je trpělivý.A pokud vím je abstinent.NAVÍC POKUD NĚKOHO TAKHLE NEVKUSNĚ HANÍTE,problém je zřejmě u VÁS osobně , nejste ani schopni se pod příspěvek podepsat.Pokud jste byli tak moc nespokojení , proč jste tedy neodešli?Já můžu autoškolu KOMETKU jen vřele doporučit a taky to tak dělám, nikdo ze známých, kteří už autoškolu u pana LIŠKY ukončilisi nestěžovali.NEVÍM zda se jedná o konkurenční boj nebo o životní zatrpklost pisatelů.A vzkaz pro pana Lišku.DRŽTE SE A VYDRŽTE a zústávejte i nadále tak skvělý chlapík, jakým jste .Hodně zdraví a štěstí.S pozdravem Monika Michálková
vloženo: 8. října 2018
vložil: Monika MICHÁLKOVÁ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, ráda bych reagovala na sprosté , nevhodné a urážející hodnoceni.Já osobně mám s panem LIŠKOU jen ty nejlepší zkušenosti.Je vnímavý,ohleduplný, vše pečlivě vysvětlí a hlavně je trpělivý.A pokud vím je abstinent.NAVÍC POKUD NĚKOHO TAKHLE NEVKUSNĚ HANÍTE,problém je zřejmě u VÁS osobně , nejste ani schopni se pod příspěvek podepsat.Pokud jste byli tak moc nespokojení , proč jste tedy neodešli?Já můžu autoškolu KOMETKU jen vřele doporučit a taky to tak dělám, nikdo ze známých, kteří už autoškolu u pana LIŠKY ukončilisi nestěžovali.NEVÍM zda se jedná o konkurenční boj nebo o životní zatrpklost pisatelů.A vzkaz pro pana Lišku.DRŽTE SE A VYDRŽTE a zústávejte i nadále tak skvělý chlapík, jakým jste .Hodně zdraví a štěstí.S pozdravem Monika Michálková
vloženo: 8. října 2018
vložil: Monika MICHÁLKOVÁ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, ráda bych reagovala na sprosté , nevhodné a urážející hodnoceni.Já osobně mám s panem LIŠKOU jen ty nejlepší zkušenosti.Je vnímavý,ohleduplný, vše pečlivě vysvětlí a hlavně je trpělivý.A pokud vím je abstinent.NAVÍC POKUD NĚKOHO TAKHLE NEVKUSNĚ HANÍTE,problém je zřejmě u VÁS osobně , nejste ani schopni se pod příspěvek podepsat.Pokud jste byli tak moc nespokojení , proč jste tedy neodešli?Já můžu autoškolu KOMETKU jen vřele doporučit a taky to tak dělám, nikdo ze známých, kteří už autoškolu u pana LIŠKY ukončilisi nestěžovali.NEVÍM zda se jedná o konkurenční boj nebo o životní zatrpklost pisatelů.A vzkaz pro pana Lišku.DRŽTE SE A VYDRŽTE a zústávejte i nadále tak skvělý chlapík, jakým jste .Hodně zdraví a štěstí.S pozdravem Monika Michálková
vloženo: 8. října 2018
vložil: Monika MICHÁLKOVÁ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   fr.hanus20@seznam.cz
sa.sajirku@seznam.cz
jméno nezveřejněno,emailová adresa nezveřejněna
22.8.a15.6.2018
vloženo: 7. října 2018
vložil: Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdo se skrývá za těmi příspěvky?
vloženo: 7. října 2018
vložil: sa.sajirku,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím opravdu někomu ležet v žaludku,ale nemohu přijít na to ,kdo to je.
vloženo: 7. října 2018
vložil: fr.hanus,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím více než souhlasit se všemi negativními komentáři.
Instruktor Liška je neurvalec, který umí jen řvát a stresovat svým chováním žáky. Měl by se jít léčit a ne provozovat autoškolu. Přitom je to jen obstarožní uslintaný seladon.
vloženo: 4. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cholerický, nepříjemný instruktor. Nic nenaučí, nic nevysvětlí. Žádná teorie, prostě vůbec nic. Při sebemenším zaváhání reaguje velmi podrážděně. Během jízd neustále telefonuje, vyřizuje si soukromé hovory.Několikrát se i stalo, že doslova nevybíravým způsobem řval na lidi např. na přechodu. Nejlépe všichni uděláte pokud přejdete jinam. Protože to co vychází z této autoškoly nejsou řidiči, ale potencionální dárci orgánů nejen vlastních, ale všech co na silnici potkají. A s tím alkoholem, je to bohužel pravda.
vloženo: 3. října 2018
vložil: sasa jiru,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Liška porušuje zákon a nemá nic společného s instruktorem autoškoly. Při první hodině a bez jakékoli teorie, jdete hned do ostrého provozu. Sebemenší zaváhání ihned hodnotí osobními urážkami a ponižováním. Několikrát jsem z něj během jízdy cítila alkohol. Po 6 jízdách jsem přešla do jiné autoškoly.
vloženo: 21. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Delší dobu jsem nejezdila, tak jsem si nedávno objednala kondiční jízdy, protože mám nové auto. Oproti mé staré fabii jsem se svezla v novém autě. Pan Liška byl sice přísný, když mi vysvětloval chyby a špatné návyky, ale získal jsem jistotu.
Díky těmto jízdám už se méně bojím.
vloženo: 3. září 2018
vložil: Marie Zádrapová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   děs běs, není co dodat
vloženo: 22. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   :-(
vloženo: 15. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není co dodat...maximální spokojenost s panem Liškou se dalo vždy během chvilky domluvit ať na jizdach tak na jinych věcech vždy mi řekl vše co potřebuju sebou a na závěrečnych zkouškach mě upozornil na co si mám dát pozor apd..Ohledně jizd mužu říct že pan liška je rázný a přisny , ale to v dnešni době rozhodně neuškodí když řidiči sedají za volant pod vlivem alkoholu nebo navykových látek a to i bez nich jezdí nebezpečne a bezphledně.. mě osobně výcvik vyhovoval a jsem spokojeny dokonce i s humorem pana Lišky
vloženo: 13. června 2018
vložil: Dominik Švec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká škoda, že jsem si nepřečetla recenze dříve. Nejhorší autoškola, kterou jsem si mohla vybrat. Pan Liška je nervák a hulvát, který se neumí chovat k ženám a jeho neustálé ponižování a křičení během jízd je až neuvěřitelné. Myslím, že má sám nějaký problém. Je smutné, že toto musí vypouštět na své žáky. Když jsem dělala zkoušky, nadávali na něj dokonce i komisaři. Je mi jasné, proč je autoškola tak levná, je to to jediné, na co může nalákat. AUTOŠKOLU BYCH NEDOPORUČILA ANI NEJHORŠÍMU NEPŘÍTELI!
vloženo: 27. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Liška je svérázný a přísný, ale právě tímto přístupem mě donutil vydat ze sebe to nejlepší a hned při první hodině mi řekl, že pokud by se mi v průběhu kurzu cokoliv nelíbilo, mám se ihned ozvat. Po každé jízdě mi řekl, na co je třeba se více zaměřit a co mi naopak šlo. Cena kurzu je skvělá. Při některých jízdách jsme si skvěle popovídali o všem možném, takže to pro mě bylo i příjemné odreagování. Jízdu vždy přizpůsobil mým možnostem a potřebám.
Díky panu Liškovi jsem udělala zkoušku napoprvé. Moc mi pomohl.
Děkuji:-)
vloženo: 19. února 2018
vložil: Katka Oule, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrozná autoškola,zaplatila jsem si kurz a čekala jsem že se mnou bude zacházeno jako se zákazníkem. Pan Liška mě nic neřekl dokud jsem se na všechno nezeptala sama! Několikrát mě i slovně urážel. Za volantem jsem byla nervózni a vystresovana a bala se i cokoli delat aby zase nezačal rvat! Jeho vykecavaničko na benzince,cpani se parku pri jizde a argantni pristup vazne nedoporucuji!
vloženo: 18. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přísnější přístup p. Lišky se mi sice ze začátku nelíbil, faktem ale je, že na závěrečných zkouškách jsem uspěl na poprvé. Takže příprava byla kvalitní a to je to podle čeho by se měla autoškola hodnotit a nechat jakékoliv osobní záležitosti stranou. To že p. Líška není škodolibý nebo snad zaujatý se ukázalo když mi při závěrečkách pomohl v situacích kdy nemusel. Z mé strany tedy díky a přeju hodně štěstí. M.Sutjak

Doplnění: Autoškola je opravdu nejlevnější, protože uvádí faktickou cenu bez skrytých poplatků (na rozdíl od jiných).

Domlouvání jízd bez problémů, možné bylo dokonce si domluvit i dvě nebo tři jízdy za týden.



vloženo: 2. prosince 2017
vložil: Martin Sutjak,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před třemi dny jsem po výuce v této škole udělala závěrečné zkoušky. Přístup pana Lišky byl skvělý, skvělé domluvy na jízdy, přístup a výuka. Na každé jízdě mi pan Liška udělal hodnocení abych věděla, jak na tom jsem. Dostala jsem zdarma přístup k testům s vyhodnocením a ukazatelem špatných odpovědí. Určitě doporučuji všem. Ze zkoušek jsem měla strach ale nakonec se ukázalo, že není proč. Příprava byla skvělá a stoprocentní. Děkuji moc a ještě jednou všem doporučuji. Lucie Koktová
vloženo: 21. října 2017
vložil: Lucie Koktová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Kometka mě na první dojem zaujala pěkně strukturovanými webovými stránkami a samozřejmě velice příznivou cenou pro studenty i dospělé.
S panem Liškou byla naprosto skvělá komunikace a byl velmi ochotný (domluva jízd, místo setkání). Občas by s ním mohly mít potíže citlivé dušičky, které si vše berou, jelikož je pan Liška při jízdách občas ráznějši, ale to se zase není co divit.&#128578;

Já mu moc děkuji za skvělé připravení na závěrečnou zloušku, kterou jsem díky němu udělala na první pokus. Autoškolu doporučuji!&#128578;
Veronika Jánská
vloženo: 19. října 2017
vložil: Veronika Jánská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před 2 měsíci jsem hledala autoškolu, která by mi vyšla vstříc jak časově tak cenově.
Autoškola Kometka mě zaujala i z důvodu rychlokurzu (nechtěla jsem ji dělat déle jak 2 měsíce). Při čtení recenzí jsem měla obavy, že nátlak pana Lišky nevydržím, ale nakonec jsem se rozhodla jeho autoškolu zkusit.
Od prvního dne na mě pan Liška udělal férový dojem a to pokračovalo i v průběhu všech jízd. Nepříjemný byl pouze jednou a to když jsem málem způsobila srážku aut (ano, samozřejmě jsem za to pochvalu čekat nemohla). Jízdy s ním byly v klidu, upozorňoval mě, že zde byla přednost zprava, u zkoušek bych už vyletěla.. Ano, není to moc pozitivní, ale díky tomu jsem si to vše utvrdila a zkoušky zvládla s plným počtem bodů a jízdou v pořádku.
Tímto pro všechny další zájemce: Nenechte se ovlivnit recenzemi, vše je o vlastní zkušenosti :) Přeji hodně štěstí při dělání řidičského průkazu :))
vloženo: 17. července 2017
vložil: Michaela Borýsková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Kometka jsem nad míru spokojená. Pan Liška mě hodně naučil.Diky němu jsem udělala řidičák :).. A navíc je za vynikající cenu. Autoškolu mohu jen doporučit.. Ohodnotila bych ji velmi kladně a panu Liškovi děkuji :)

Kalná Andrea
vloženo: 31. května 2017
vložil: Andrea Kalná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jelikož jsem reagoval na negativní příspěvek ze dne
4.5.následující den ráno,ale zveřejnění žádné,tak reaguji opět.
Nebudu rozebírat co je napsáno,jelikož je to zbytečné.
Ale jeden poznatek z Vaší strany mě zaujal.
...NEJSOU ŠPATNÍ ŽÁCI,ALE POUZE ŠPATNÍ UČITELÉ..
Paní Renato Maleňáková,jelikož jste neuvedla své jméno,pod Váš příspěvek,činím tak já.



vloženo: 6. května 2017
vložil: Liška Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jelikož jsem reagoval na negativní příspěvek ze dne
4.5.následující den ráno,ale zveřejnění žádné,tak reaguji opět.
Nebudu rozebírat co je napsáno,jelikož je to zbytečné.
Ale jeden poznatek z Vaší strany mě zaujal.
...NEJSOU ŠPATNÍ ŽÁCI,ALE POUZE ŠPATNÍ UČITELÉ..
Paní Renato Maleňáková,jelikož jste neuvedla své jméno,pod Váš příspěvek,činím tak já.



vloženo: 6. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, moc děkuji panu LIŠKOVI,za skvělý přístup, pochopení , dodání odvahy, podpory.Jsem moc ráda, že existují ještě takový lidé, kteří s porozuměním a obrovskou dávkou trpělivosti pomáhají druhým splnit si sen-mít řidičák.Vřele a moc ráda Autoškolu Kometku pod vedením pana Lišky i nadále doporučuji všem.Je radost učit se pod vedením profesionála a skvělého člověka.Děkuji Vám moc a přeji Vám od srdce spoustu takových spokojených a vyrovnaných žáků a žákyň.Děkuji a moc ráda budu vzpomínat.Monika
vloženo: 5. května 2017
vložil: Monika MICHÁLKOVÁ, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den.

Reaguji na příspěvek paní Maleňákové Renaty./dne 4.5./
Váš názor Vám nebudu vyvracet,poněvadž máte jistě svoji pravdu.Z Vašeho příspěvku...NEJSOU ŠPATNÍ ŽÁCI,
ALE POUZE ŠPATNÍ UČITELÉ..Dovolím si reagovat.
I špatní žáci jsou./Ač v drtivé menšině /
Mnoho osobních úspěchů a také až úspěšně zvladnete
závěrečné zkoušky na řidičské oprávnění skupiny B,dejte vědět.
Autoškola Kometka

vloženo: 5. května 2017
vložil: Liška Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Připojuji se k řadě nespokojených žáků. Je to opravdu ta nejhorší autoškola v Brně s nejhorším lektorem. Pan Liška je opravdu velmi arogantní hulvát. Dlouho jsem to snášela, ale nakonec jsem musela z jeho autoškoly odejít, protože jeho ponižování, kdy říkal na mou adresu urážlivé komentáře typu, že se nikdy nenaučím jezdit atd. Dokáže vás tak rozhodit, že pak nevíte, která je pravá a která levá ruka...Asi se tím pan Liška baví... Nejsou špatní žáci, ale pouze špatní učitelé. Pokud je pan Liška takový nervák, neměl by dělat v autoškole.Škoda, že jsem si reference nepřečetla když jsem si autoškolu hledala. Nedělejte stejnou chybu, ušetříte si čas a peníze.., protože jeho autoškola je pouze pro otrlé a silné jedince...možná na ně si netroufne, ale na ženu ano.
vloženo: 4. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kometku můžu doporučit všem, kteří mají z řízení strach, protože pan Liška vám ukáže, že ten strach není na místě a je zbytečný.
Lekce byly vždy na profesionální úrovni a v autě panovala víc než dobrá nálada. Když jsem s něčím potřebovala pomoct nebo znovu vysvětlit, tak nebyl problém a pan Liška mi to s úsměvem vysvětlil znovu.
vloženo: 24. dubna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Kometkou jsem byla nadmíru spokojená. Pan Liška ke mně přistupoval velmi lidsky a snažil se mi vyjít ve všem vstříc. Jízdy byly profesionální a v autě panovala vždy příjemná nálada. Tímto bych ráda doporučila autoškolu Kometku všem, kteří se báli sednout za volant, protože pan Liška vám ukáže, že není se čeho bát.
vloženo: 7. dubna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Reaguji na příspěvek ze dne 25.února 2017

Skoleni des bes...
Školení se v autoškole neprovozuje a ani neprovozovalo.Takže anonyme...

Pěkný den všem slušným lidem.

Liška Milan
vloženo: 27. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skoleni des bes ne z me strany
vloženo: 25. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji p. Liškovi za přípravu.
Absolvovala jsem rychlokurz a ve všem mi vyšel vstříc.
Rychlá domluva, objasnění pravidel a celkový dojem výborný.

Děkuji, hezký den
Burilova
vloženo: 10. února 2017
vložil: Denisa Burilova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemohu jinak než ocenit individuální přístup. Není problém se domluvit na téměř jakoukoli denní hodinu. Ano, při opakovaných chybách mi p.Liška někdy i zvýšeným hlasem vytýkal chyby, ale asi nic nenormálního, obzvláště pro mě, antitechnický typ. Chybami se přece člověk učí a to že jsem nakonec uspěl u testů i jízd napoprvé přece svědčí o dobrém autoškole.
Děkuji moc za velmi příznivou cenu i osobní přístup.
vloženo: 6. února 2017
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Především bych chtěl panu Liškovi opravdu poděkovat ... Svým přístupem ve mě změnil strach v ohromnou zálibu kdy už prakticky pěšky nechodím ... naprosto flexibilní možnosti výuky kdy se přizpůsobí jsou neocenitelné jako pracujícímu s nestálou pracovní vytížeností ... musím jen chválit ... opravdu skvělá pohodová autoškola ... díky
vloženo: 19. prosince 2016
vložil: Tom,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Liška mne perfektně připravil na závěrečné zkoušky. Dá se s ním dobře dohodnout a je i flexiblní. Když dáváte pozor co vám říká tak to prostě musíte udělat na poprvé. Při jízdách vás protáhne všemi chytáky a cestami, které mají zkoušející komisaři rádi. Takže vam ještě jednou děkuji a přeji hodně zdaru! Šilberger
vloženo: 22. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi kvalitní výuka teorie i praxe, příznivá cena, doporučuji všem. Lidský přístup, přiměřená přísnost k žákovi. Toto vše vedlo k výsledku testů 50 bodů z 50 možných a hodnocení závěrečné zkoušky = nadprůměrný. Velmi děkuji panu Liškovi za výuku a přípravu a pevně věřím, že s jeho znalostmi a schopnostmi stejně výborně připraví i další žáky. Tím se logicky stane silniční provoz pro všechny bezpečnější.
vloženo: 1. září 2016
vložil: Šnajdr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi kvalitní výuka teorie i praxe, příznivá cena, doporučuji všem. Lidský přístup, přiměřená přísnost k žákovi. Toto vše vedlo k výsledku testů 50 bodů z 50 možných a hodnocení závěrečné zkoušky = nadprůměrný. Velmi děkuji panu Liškovi za výuku a přípravu a pevně věřím, že s jeho znalostmi a schopnostmi stejně výborně připraví i další žáky. Tím se logicky stane silniční provoz pro všechny bezpečnější.
vloženo: 1. září 2016
vložil: Šnajdr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla naprosto spokojena. Pan Liška se mi snažil vždy vyjít vstříct i když jsem mu třeba zavolala na poslední chvíli a chtěla přehodit jízdu nebo vyzvednout někde jinde. Líbilo se mi, že učil hodně praktické věci, které jsou pak v běžném provozu potřeba. Nemůžu souhlasit s kritikami, kteří zde někteří napsali. Je pravda, že občas řekl něco rázněji, ale pouze v případě, že člověk udělal úplně hloupou začátečnickou chybu i přesto, že už za sebou měl hodně jízd.
vloženo: 28. srpna 2016
vložil: Pavlína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
chtěla bych touto cestou poděkovat panu Liškovi z autoškoly Kometka, který mě dovedl k úspěšnému složení závěrečné zkoušky.
Kdo chcete dělat autoškolu "v pohodě", doporučuji Kometku.
Pane Liško - DĚKUJI!!!
Hana Horáková
vloženo: 4. července 2016
vložil: Hana Horáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den
Také jsem dělala u této autoškoly papíry a vše v naprostém pořádku. Jak výuka, tak osobní chování pana Lišky. Vubec nechápu jak sním někdo muže mít takové špatné zkušenosti, nevěřím tomu. Muj muž zde dělal také papíry a také bez problému. Rozhodně doporučuji!!!! Děkuji pane Líško za trpělivost )) Kleplová
vloženo: 22. června 2016
vložil: Kleplová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximální spokojenost, vztřícnost...pan Liška byl v pohodě, klíďas, nasmála jsem se sním :-))
Neměla jsem sním žádnej problém..absolutně mi k němu nesedí tady ty negativní komenty =) věnoval se mi celou dobu, vždy jezdil na čas. Já i muj manžel spokojenost, oba uspěch. Děkujeme Kleplovi ;-)
vloženo: 17. června 2016
vložil: Kleplova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem přeji pěkný den,
zrovna jsem absolvovala zkoušky u autoškoly Kometka. Jak bych zhodnotila výuku p. Lišky, která se tady jak čtu řeší? Je spostu přístupů. Každý učitel využívá jiných metod dle svého žáka. P. Liška byl jaký byl a tím mě dostatečně namotivoval se zdokonalovat v mém ovládání tak velkého a těžkého stroje jako je auto. Nezvládne to každá máčka. Pokud se o to ale máčka přece jen chce pokusit musí jí přestat být. Na silnici mám pocit je potřeba oddolnost a sebedůvěra. A to ze mě p.Liška vymlátil. Samozřejmě ne doslova. Nebyl vždy milí, ale já mu za to jakým způsobem se choval DĚKUJI ! Protože v mém případě, kdyby byl milí tak se z toho provozu ve městě Brno s prominutím pose** :-D. Řádně mě připravil na vše co mě v budoucnu na silnici čeká a nemine. Tudíž mu dávám bez rozmyšlení 5 hvězdiček !
vloženo: 16. června 2016
vložil: Michaela Ščudlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem přeji pěkný den,
zrovna jsem absolvovala zkoušky u autoškoly Kometka. Jak bych zhodnotila výuku p. Lišky, která se tady jak čtu řeší? Je spostu přístupů. Každý učitel využívá jiných metod dle svého žáka. P. Liška byl jaký byl a tím mě dostatečně namotivoval se zdokonalovat v mém ovládání tak velkého a těžkého stroje jako je auto. Nezvládne to každá máčka. Pokud se o to ale máčka přece jen chce pokusit musí jí přestat být. Na silnici mám pocit je potřeba oddolnost a sebedůvěra. A to ze mě p.Liška vymlátil. Samozřejmě ne doslova. Nebyl vždy milí, ale já mu za to jakým způsobem se choval DĚKUJI ! Protože v mém případě, kdyby byl milí tak se z toho provozu ve městě Brno s prominutím pose** :-D. Řádně mě připravil na vše co mě v budoucnu na silnici čeká a nemine. Tudíž mu dávám bez rozmyšlení 5 hvězdiček !
vloženo: 16. června 2016
vložil: Michaela Ščudlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vážený pane Liško,

abych odpověděl na Vaši věčně pokládanou otázku - důvodem naší anonymity je samozřejmě to, abychom se vyhnuli nepříjemným následkům, ať už Vašemu slovutnému hněvu, nebo také, jak zde čtu, příležitostnému trestnému oznámení... za sebe i další hodnotící Vám tedy děkuji za pochopení.

Každému, kdo se rozhlíží po autoškole, bych doporučil, ať se Kometce vyhne širokým obloukem - pan Liška by se svým temperamentem v žádném případě neměl nikoho učit, ani s lidmi jednat. Vhodné jen pro sadomasochisty, kteří se vyžívají v tom, když na ně někdo řve a jedná s nimi spatra.
vloženo: 7. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   On si každý, kdo má mozek v hlavě, dokáže z reakcí pana Lišky odvodit, co je to za člověka.

A komu to nestačí, nechť si všimne, že porušuje zdejší pravidla, cituji: " Provozovatelé autoškol zde nesmějí vkládat hodnocení..." a přitom u svých příspěvků solí pět hvězdiček a že těch příspěvků není málo...
vloženo: 7. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola kometka je jedna z nejhorších autoškol v Brně!Pan Liška je arogantní a jeho přístup k žákům nelidský.Dokáže vystresovat hned na začátku,že celá jízda je pod tlakem a stresem!Ohání se zde tady pořád,že se mu někdo mstí a proto tyto negativní komentáře,ale měl by se nad sebou zamyslet!Tolik nespokojených žáků stojí k zamyšlení!Více není potřeba dodávat.Kdo nechce mít doživotní trauma z řízení nedoporučuji tohoto pána.Cena odpovídá kvalitě.Ve finále dáte nehorázné peníze,protože Vás u zkoušek bude neustále potápět.
vloženo: 1. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejsmutnější na těchto příspěvcích je to,že není možné se jim bránit .
Když napíši příspěvek,tak zveřejním své jméno a přijmení.Toto není hrdinství napsat něco,co se ještě nezakládá na pravdě.Jsem naprosto přesvědčen o tom,že za touto likvidační kampaní a to po dobu několika let stojí----,ale ukažte na něj,když to nedokážete.Proto,kdo má zájem ,ať se sám přihlásí do kurzu a přesvědčí se o pravdivosti negativních příspěvků.Poslední příspěvek je již za hranou veškeré slušnosti a tolerance.
vloženo: 18. května 2016
vložil: Milan Liška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Kometka je nejhorší možná volba autoškoly snad v celé republice! Hlavní vadou na kráse je instruktor p. Liška. Je to arogantní a nepříjemný člověk, který žáky spíše stresuje než aby jim pomáhal a motivoval je. Jízdy s p. Liškou byly pro mě traumatizující a vysoce stresující - choval se jak hovado! Domluva a způsoba jakéhokoliv kompromisu a pokusu o něj byla naprosto zbytečná - autoškola je služba jako každá jiná, měl by se tedy ke svým žákům chovat s respektem a úctou. A on ne.. Je to arogantní hovado a hulvát! V žádným případě autoškolu Kometku nedoporučuji, je to jen vychcaný zmetek a (s prominutím) zakomplexovanej arogantní nepříjemnej dědek! V tomto případě s radostí šířím dál tuto recenzi a to nejen na území Brna!!!!
vloženo: 12. května 2016
vložil: Autoškola Kometka je nejhorší , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Kometka je nejhorší možná volba autoškoly v Brně. Připstup p. Lišky je více než nevhodný a vulgární! Ke klientovi se chová nevhodně a spíše jej stresuje než, aby ho podporoval. Další špatná zkušenost je egoismus pana Lišky a neochota jakékoliv domluvy a přístupu. Jsem naprosto zhnusen jeho osobou a přístupem k člověku jako jeho klientovi a člověku, co mu přináší ovživu, nikdy dříve jsem se nesetkal s takovými službami jako v autoškole Kometka. Je to jen arogantní a nepříjemnej dědek! V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ AUTOŠKOLU KOMETKU NEDOPORUČUJI! (S priminutím by ste se měl na to vysrat, když se k žákům chováte jak hulvát, hovado a labilní jedinec!)
vloženo: 12. května 2016
vložil: Hnus autoškola Kometka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den.
Reaguji na příspěvek ze dne 26.4.2016
Poněkuď silná káva.
Petře Chvátale..
Tyto stránky slouží k úplně něčemu jinému ...
- mám telefon 607....87
- trestní oznámení jsem podal,ale ne na konkretní osobu
- o Vašem charakteru vím své-když jsem odcházel,neřekl jste náhodou,že mě zničíte?../2012/
- ale to nepotvrdíte a o tom to je....

vloženo: 1. května 2016
vložil: Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj Milane,
tak se ti to splnilo a napíši na Tvoje recenze. Minulý týden jsem byl předvolán na PČR Brno-Bystrc. Prý si na mě podal trestní oznámení. To jsi na tom tak blbě, že tohle musíš dělat? Docela jsem se pobavil. Jsem zvědavý kam to až dojde! Ale chci tě upozornit, že za chvíli Tvé ataky přestanu přehlížet a začnu soudní cestou vymáhat dluh, který jsi stojí nedbalostí, vůči mé Autoškole způsobil. Jen Ti ho připomenu: dovolil si žáka nabourat do tramvaje DPmB.
Petr Chvátal
vloženo: 26. dubna 2016
vložil: Petr Chvátal ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, s p. Liškou to byla vždycky pohoda a pokud jsem něco nevěděl tak vysvětlil.No někteří píší jak řve a pod. no pokud jste totální kopyto a idiot kterej neví kde je plyn brzda a spojka tak se není čemu divit.Já osobně byl spokojen nad míru a v jiné autoškole bych papíry ani dělat nechtěl.
P. Tomáš Klement
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Budete tak fér-ová a uvedete své jméno a přijmení, a to dodatečně, k tomu Vašemu příspěvku z druhého září. Váš příspěvek mě potěšil,a proto bych Vám rád poděkoval.Jestli si stojím za svým hodnocením,tak proč ta anonymita? Udivuje mě Vaše "paměť "
řekl bych jak SLON
Pěkný den
vloženo: 3. září 2015
vložil: Milan Liška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak k této autoškole už nikdy. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI. Pan instruktor je velmi nervozní, působí nevyspale, otráveně, nic neumí vysvětlit v klidu, neustále jenom řve. Několikrát jsem byla svědkem i toho, jak ječel na okolní řidiče a chvílemi využíval i sprostá slova, což si myslím, že je nemístné. Byla jsem z něho tak vynervená, že jsem se vůbec bála sednout za volant. Kdykoliv jsem udělala nějakou začátečnickou chybu, neváhal mě urážet, což považuji za velmi neprofesionální vzhledem k tomu, že jsem si ho zaplatila, aby mě něco naučil. Hned jak to bylo možné jsem autoškolu změnila a jen díky tomu jsem dnes aktivní řidička.
vloženo: 2. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Kometka a s panem Liškou jsem byla spokojená naučil mě řídit a připravil mě řádně na zkoušku. Vždy mi vyšel vstříc:-) A.Zezulová
vloženo: 3. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem nastoupila do autoškoly,poznala jsem člověka,na kterého budu moc ráda vzpomínat! Hodně mě toho naučil. Nikdy jsem nebyla u problému, že by na mě pan Liška neprávem zvýšil hlas. A když,tak už jsem si to opravdu zasloužila. Dokáže věci vysvětlit a když nechápu vysvětlí znovu. :) Nejvíc co si na panu Liškovi cením, je že dokáže člověka podržet a podpořit (závěrečné zkoušky). Proto tuto autoškolu můžu jen doporučit! :)
L. Kalinová
vloženo: 3. července 2015
vložil: L. Kalinová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   dobry den,musim souhlasit jenom souhlasit s p.Vedralem.je pravdou,ze pan liška je obcas trosku duslednejsší pri upozornovani na chyby a obcas se za jizdy chytl za hlavu a snazil spojit s bohem:-)),ale jsem mu za to caste napominaní vděčný,protože,při závěrečkach jsem si chybu uvědomil a uz ji nezopakoval a diky tomu jsem zaverecne zkousky zvladl na poprvé.děkuji pane Liška a muzu Vas jenom doporučit.D.Vaško
vloženo: 24. června 2015
vložil: D Vaško, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli nejste imbecil co neumí aspon trosku řídit nebo nezná značky tak to asi budete mit složitější a ani nemůžete divit. Já jsem spokojenej uplně, ikdyž je p.Liška důsledný poněkud :))
Vždy mi vysel vstříc a naučil. Do měsíce jsem mel papíry na prvni pokus. Ta špína na nej neni na míste, dle mého názoru.
Filip Vedral
vloženo: 12. května 2015
vložil: F.Vedral, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vážený pisálku.
Když si stojím za svým hodnocením,tak proč nezveřejníte své jméno a přijmení ? Důležité je,než
něco začnete hodnotit se zamyslet sám nad sebou.
vloženo: 4. května 2015
vložil: Liška Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to nervák neustále dupe na brzdy a pak se pta jestli víte proč to udělal..sem rád že to mám za sebou..Nejhorší je když instruktor vystresuje žáka!!určitě Nedoporočuju!!!!Nejhorší autoškola v Brně
vloženo: 23. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Další výplod neznámého ...
vloženo: 2. dubna 2015
vložil: autoškola kometka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejvetsi zmrd kterýho jsem viděl, rozhodně nedoporučuji , je to nervák , málem jsem ho pleskl po 15ti minutách ...k Liškovi nikdo nechodte .
vloženo: 30. března 2015
vložil: M,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Buďte tak laskav a konečně se představte.
Na férovku..
vloženo: 2. února 2015
vložil: Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Buďte tak laskav a konečně se představte.
Na férovku..
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pane Liško,
je neskutečně trapné to co zde předvádíte. Přestaňte mi spamovat schránku. I toto ukazuje na Vaši hroznou úroveň. Nesnesete kritiku. Stačí se podívat na ostatní stránky s recenzemi autoškol. Lituji, že jsem Vás poznal!
vloženo: 2. února 2015
vložil: Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za bezplatnou reklamu
vloženo: 2. února 2015
vložil: milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neschovávejte se za někoho,je to trapné.Zveřejněte své jméno,když zde publikujete své výplody a to prozatím beztrestně.
Slon
vloženo: 2. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po celou dobu vše k blití. Pane Liško, je to až trapné, když se pokoušíte napsat sám hodnocení a drze ho zaslete k autorizaci svému bývalému zakovi. Již jednou jsem sem psal, tak teď je to podruhé. Jste trapný!
vloženo: 1. února 2015
vložil: milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vážení přispěvatelé...
meresjev není meresjev,ale názorně ukazuji,že zde
může publikovat kdo chce co chce a není postižitelný,jelikož není možné se bránit.

Liška Milan Autoškola kometka
Reagoval jsem na sagem@.cz z 20.1.-tento@ je smyšlený ,/ofic.neexistuje/,přesto byl příspěvek publikován,tak jak mnou uvedený meresjev@meresjev.cz Všem slušným lidem přeji pěkný večer.
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   přišel jsem viděl jsem zvítězil jsem.

Těžko na cvičišti,lehko na bojišti.
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli nejste schopen zveřejnit své jméno,případně príjmení,tak ty zvratky publikujte někde jinde.
Liška Milan
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: Liška Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli nejste schopen zveřejnit své jméno,případně príjmení,tak ty zvratky publikujte někde jinde.
Liška Milan
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli nejste schopen na férovku napsat svoje příjmení,případně jméno,tak ty zvratky publikujte někde jinde.
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli nejste schopen na férovku napsat svoje příjmení,případně jméno,tak ty zvratky publikujte někde jinde.
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Asi nejhorší počín mého života. Tenhle chlap by měl vozit mrtvoly a ne učit lidi řídit. Jediné co umí je, že řve. Jsem zákazník a ne pacholek. Rozhodně NEDOPORUČUJI!!!
vloženo: 20. ledna 2015
vložil: Co je ti potom? ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem spokojen
vloženo: 9. června 2014
vložil: Meresiev,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem spokojen
vloženo: 9. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na poblití...
vloženo: 23. května 2014
vložil: Meresiev ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celková spokojenost.
Čuk a Gek
vloženo: 22. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hnus velebnosti...nervák od začátku do konce...
vloženo: 30. dubna 2014
vložil: Klement Gottwald , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše probíhalo v klidu a vždy po oboustranné domluvě, žádný problém nebyl. Termíny jízd byly tak, aby mi vyhovovaly (včetně nástupního a výstupního místa). Každý občas ujede, takže i nějaké to vynadání jsem si stoprocentně zasloužila - díky tomu si taky tu svoji blbost pamatuji a znovu ji nedělám.

Autoškola Kometka má navíc příjemnou cenu, takže určitě doporučuji.
vloženo: 28. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Individuální a lidský přístup, termíny jízd po vzájemné domluvě, kdy se to hodí i VÁM, ne jen instruktorovi. Kdekoli si řeknete.
Pořád jeden instruktor, pan Liška, který vás učí, vše vysvětlí tak,že to musí pochopit i ..... Pokud něčemu nerozumíte, zastavíte, pan Liška vám danou situaci vysvětlí a to tak že to musí zase pochopit i ten co tomu vůbec nerozumí.
Pokud ví, že ještě na zkoušky nejste připraveni,věřte že on to pozná!! upozorní vás a nabídne kondiční jízdy, které vás vyjdou celkem velmi výhodně.
Lepší autoškolu bych těžko hledal
Všem doporučuji!!!
Josef K.
vloženo: 11. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Individuální a lidský přístup, termíny jízd po vzájemné domluvě, kdy se to hodí i VÁM, ne jen instruktorovi.Kdekoli si řeknete.
Pořád stejný instruktor, pan Liška, který vám vše vysvětlí. Pokud něčemu nerozumíte, zastavíte, pan Liška vám danou situaci vysvětlí... Lepší autoškolu bych těžko hledal.
Pokud ví,a on to pozná!! že ještě na zkoušky nejste dostatečně připraveni, upozorní vás na to a nabídne kondiční jízdy, které vás vyjdou celkem výhodně.
Všem doporučuji!!!
vloženo:11.11.2013
vložil:Josef K.
vloženo: 11. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Kometka osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kometka < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Kometka - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje