Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Marian - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Marian

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Marian < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem s panem instruktorem velmi spokojená. Vyhovoval mi jeho přístup a myslím, že jsme si sedli i lidsky a já se na hodiny vždy těšila i když jsem zrovna neměla "svůj den" a byla jsem nervozní, tak mě to brzy přešlo.
Asi v polovině kurzu mi vážně onemocněla dcera a já musela přerušit. Až se situace trochu stabilizovala, tak mi pan instruktor vyšel s plánováním jízd vstříc a já mohla v klidu, když nebyla dcera v nemocnici autoškolu dokončit. Byla jsem velmi spokojená a všem tuhle autoškolu doporučuji. P.P.
vloženo: 22. února 2019
vložil: Pavlína , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zpočátku se mi tato autoškola zdála jako dobrá volba. S postupem času ale zjišťuji, že pan Talarovič se k Vám chová podle toho jak se vyspí a zda se mu chce nebo ne. Dle mého názoru je autoškola od toho, aby naučila lidi řídit automobil či cokoliv jiného a ne aby si instruktor zařizoval během jízd své pohledávky. Normou v této autoškole je, že během jízdy zastavíte u supermarketu a pan Talarovič si jde nakoupit, nebo ho zavezete na úřad a počkáte až se vrátí. Nemluvě o tom, že pokud něco neuděláte napoprvé dobře, řekne Vám, že to s Vámi nemá cenu a půjdete dělat něco jiného.
S učením parkování ani nepočítejte, sprostá slova mířená nejen Vás budou na denním pořádku. Pokud Vám nesedne jeho styl (včetně jeho chování), máte smůlu, přizpůsobovat se vám nebude.
Pokud se rozhodnete po druhé jízdě kvůli tomuto všemu z autoškoly odejít, počítejte s tím, že z peněz Vám vrátí minimum, i když čistého času jízdy jste nejeli sotva hodinu díky jeho pochůzkám, které si potřeboval zařídit.
A až půjdete na závěrečné zkoušky, nezapomeňte si s sebou vzít 500,- navíc - s panem komisařem jsou kamarádi a tak je časté, že vám pan komisař dá řidičák pouze pod podmínkou, že si u pana Talaroviče zaplatíte ještě jízdu navíc, a tak mu dohodí kšeft. O tyto peníze se podělí a jízda ani neproběne.
Všeobecně řečeno - pokud chcete být nasr**í stejně jako já, klidně tam běžte,ale pokud chcete pohodovou autoškolu, běžte jinam. Stalo se nám to už víc než dost lidem.
vloženo: 11. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pána Mariána som absolvoval len kondičné jazdy, nakoľko som nikdy aktívne nešoféroval a Brno je dosť veľké a pre neskúseného komplikované mesto. Jeho prístup mi plne vyhovoval a bol dokonca lepší než u inštruktorov na Slovensku. Povedal som mu, čo chcem precvičiť, kadiaľ chcem jazdiť a prispôsobil sa mi vo všetkých smeroch. Zvlášť ocenujem jeho priam až otcovský prístup. Ide mu o to, aby z vás vychoval schopného ridiče. Ak niečo robíte zle, upozorní vás na to, vysvetlí a to všetko pokojnou až otcovskou cestou, takže sa na každú ďaľšiu jazdu tešíte, pretože viete, že sa ho bez okolkov môžete na čokoľvek spýtať. Za tých pár kondičných jázd mi dal skvelé tipy a triky, naučil ma sledovať dianie na ceste a snažiť sa predvídať dopravnú situáciu a tak sa jej v predstihu prispôsobiť.
Za mna plný počet a vrelé odporúčanie.

Čo sa týka cien - tak sú aj autoškoly, ktoré ponúkajú drahšie kondičné jazdy ako on. Samozrejem aj lacnejšie. Myslím si, že on je prijemnou zlatou cestou.
Jazdil som po Brne, nie po Tišnove.
vloženo: 7. října 2016
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Problém s hodnocením autoškol je ten, že většinu píšou lidé, kterým je 18 let. Nic proti mladé generaci, ale když si představím sebe, když mi bylo 18, taky bych psal nevěcnou recenzi.

Do autoškoly Marián bych znova nešel z jednoho prostého důvodu - je tam pouze jeden učitel a to samotný Marián Talarovič, bývalý tankista, jak rád o sobě tvrdí. Když vám nesedne, máte smůlu. Před tím, než jsem si autoškolu Marián vybral, díval jsem se na recenze, ale ty se ukázaly být velice zcesné.

Na rozdíl od Terezy Jarošové, tak rozhodně přístup je zcela unifikační. Marián se vůbec nepřizpůsobuje žákovi a jede si to svoje. Má jeden způsob výuky jízdy a pokud vám nesedne, stejně nic nezmění. Přímo toto jsem mu řekl, že mi nesedí jeho přístup, jestli by ho nemohl změnit. Na to mi jenom řekl, že neexistuje, pokud to odmítám pochopit, tak to je moje.
Když jsem se ho ptal, proč si tak často píše do sešitu, tak mi řekl, že je to kvůli tomu, že se na mou jízdu nemůže dívat. Na to jsem mu odpověděl, že jsem mu dal snad dost peněz na to, aby mne naučil řídit. Jeho odpověď byla opět ve stylu: "Ne, když to nechápeš na poprvé, Tvůj problém." Sám se zabývám výukou dospělých a studentů přes 6 let a pokud bych si dovolil stejný přístup, jako má pan Talarovič, bylo by to asi tak jednou a taky naposled. Bohužel, v autoškolách spíše působí city, že jsme ji konečně udělali, místo toho, aby se psali věcné recenze.
Jelikož mne jízdy s Mariánem moc odborně nepřipravily, zkusil jsem ještě jiné autoškoly a musím říci, že každá byla lepší.

Takové drobnosti, že jsme jezdili spíše tam, kde on potřeboval, že jsem dělal taxi jeho ženě, to vcelku neřeším.

Druhá věc je persóna sama o sobě. Marián mi často dal najevo, jak pohrdá svými žáky, je to cholerik, nemá trpělivost, bude vás sekýrovat za to, že mu ničíte brzdy/spojku/převodovku/ruční brzdu/auto obecně/tlačítka na seřízení zrcátek a v podstatě za cokoliv, co by udělal jinak, než vy.

Sečteno, podtrženo - udělejte si laskavost a jděte o autoškolu dál.
vloženo: 23. září 2016
vložil: Petr Marek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K panu Talarovičovi jsem přestupovala pouze na závěrečné zkoušky a měli jsme spolu 3x2 hodiny doplňkových jízd.
Díky tomu, že jsem mohla porovnat dvě autoškoly, vím že přístup je velmi důležitý. Po absolování výcviku a 2 neúspěšných závěrečných zkouškách v Brně, jsem měla strach a pocit, že nezvládnu řídit ani kolo. Rozhodla jsem se tedy pro přestup a při výběru měla šťastnou ruku.
Pan Talarovič je výjimečný instruktor i osobnost, u které nejste jen další bezejmenná položka na běžícím pásu, naopk má osobní, přátelský přístup, vše v klidu a jasně vysvětlí a naučí, časově se Vám snaží co nejvíce vyhovět a hlavně Vám dá pocit a důvěru v sebe sama, že na to máte. V autě vždy panovala dobrá nálada, naše společné jízdy mne bavily a budu na ně a na pana Talaroviče ráda vzpomínat. Zkoušky jsem nakonec zvládla cca 14 dní po přestupu, což věřím, že by se mi v jiné autoškole nepovedlo tak rychle, pokud vůbec. Kybych mohla, z pěti hvězdiček bych dala minimálně šest, takže rozhodně dopopručuji, a pokud se v budoucnu rozhodnu pro rozšíření, tak určitě u pana Talaroviče a to hned od začátku :)
P.S: Ještě jednou Vám za všechno moc děkuji :)

Tereza Jarošová
vloženo: 18. září 2016
vložil: Tereza Jarošová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měl jsem pouze kondiční jízdy a ty probíhali nad moje očekávání dobře. Tím samozdřejmě nemyslím moje řidičské umění, ale umění instruktora mě naučit.
vloženo: 9. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Marian Talarovič patří podle mě do špičky v Brně. Nemusí být nutně nejlepší, má své mouchy a ne vždy je perfektní. Možná nemá nejnižší ceny, ale...
To velké ale spočívá v kvalitě výuky a následné schopnosti obstát nejen u zkoušek. To nejdůležitější se odehrává do měsíce po zkouškách... ostrý provoz s vlastními papíry, bez instruktora, s vlastní odpovědností.
Za sebe vím jedno - absolvoval jsem výcvik B a později C. Rozhodující byla právě předchozí zkušenost - tuto AŠ jsem volil znovu proto, že Marianovi věřím. A vyplatilo se :)
A pro všechny kdo váhají - zkuste si do vybrané AŠ zavolat, zeptejte se na vše co vás zajímá. Neřešte nesmysly, viz. já nikdy neřídil (od toho je to autoškola), nevěřte slepě doporučením a radám (za volantem budete jen a pouze vy) a nízké ceny? Benzín pro AŠ není levnější a provozovatelé AŠ jsou taky podnikatelé... takže levnější mnohdy neznačí lepší.
Závěrem - nespěchejte s kurzem... každá minuta za volantem bez nehody je kus života nás všech...
Takže za mě - Mariane děkuji Vám a doporučuji všem. Michal
vloženo: 14. září 2015
vložil: Michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na tuto autoškolu nemůžu říct půl špatného slova, ba naopak. S panem Talarovičem je skvělá domluva (i s jeho instruktory) a jízdy probíhají v přátelském duchu (což ale neznamená, že by vás nikdo neupozorňoval - v mém případě pořád dokola - na chyby). Závěrečnou zkoušku jsem udělala napoprvé v Brně. Pokud tedy chcete kvalitní výcvik bez zbytečného stresu, vřele doporučuji autoškolu Marián.
vloženo: 14. prosince 2013
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit. Do autoškoly k panu Talárovičovi jsem si dával převodku na "sk. A" z jiné autoškoly. Závěrečnou zkoušku jsem dělal v Tišnově a zvládl jsem ji bez problémů.
vloženo: 17. června 2013
vložil: Eduard, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Marian osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Marian < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Marian - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje