Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Miloš Navrátil - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Miloš Navrátil

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Miloš Navrátil < <


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
Ti, co na to nemají ať radši jezdí sockou, bude to bezpečnější, jak pro ně samotné, tak pro ostatní účastníky provozu.

vloženo: 11. října 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu absolutně nedoporučuji těm, co nikdy neřídili. Pan Navrátil nemá se studenty žádnou trpělivost, neustále mi tvrdil, že se řídit nikdy nenaučím a přemlouval mě, ať si udělám řidičák jen na automat. Z jízd jsem bývala ve stresu a často jsem odcházela s brekem. Ti co už někdy řídili nebo jsou na řízení talenti problém mít nebudou.
vloženo: 11. října 2021
vložil: Eliška K., emailová adresa nezveřejněna


   Celkově musím říct, že jsem vděčná, že jsem absolvovala kurz autoškoly právě u Autoškola Navrátil. Naučili mě perfektně nejen klasické řízení, ale dostala jsem i praktické rady, které mi dnes spoustu věcí zjednoduší.
Co mi ale nebylo příjemné, byl přístup paní Navrátilové, která ne vždy vše řešila taktně a v klidu.
vloženo: 12. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé tak napůl, většina celkem příjemná, ale přístup paní Navrátilové se mi vůbec nelíbil, byla nepříjemná na jízdách a místo pomoci všechny chyby dost nevybíravě komentovala, každá jízda s ní pro mě byl velký stres. Při závěrečné zkoušce jsme museli opravdu dlouho čekat a nevěděli jsme dopředu čas zkoušky, což je zvlášť pro pracující velice nepříjemné.
vloženo: 17. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Celá doba mého učení probíhala s úsměvem ve tvářích a navíc mohu s klidným srdcem opravdu říci, že jsem se řídit naučila od autoškoly dobře. Kdykoliv byl nějaký problém, či prosba, autoškola mi vyšla vstříc. Majitelům na žácích záleží a záleží jim i na výsledcích žáků při zkouškách. :)

vloženo: 20. září 2018
vložil: Karolína Navrátilová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Celá doba mého učení probíhala s úsměvem ve tvářích a navíc mohu s klidným srdcem opravdu říci, že jsem se řídit naučila od autoškoly dobře. Kdykoliv byl nějaký problém, či prosba, autoškola mi vyšla vstříc. Majitelům na žácích záleží a záleží jim i na výsledcích žáků při zkouškách. :)
Děkuji!

Karolína Navrátilová
vloženo: 20. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola i sexy zrzka v adminitrativě :)
vloženo: 4. září 2017
vložil: Lubos, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři byli všichni velice příjemní a ochotní.I přesto, že jsem byla opravdu tvrdý oříšek se mnou neztráceli trpělivost.Prostory autoškoly a učebna jsou na dobrém místě a prostředí je velice příjemné.
vloženo: 30. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem v této autoškole kurz na skupinu A.
Vybavenost dostačující - 2x Kawasaki ER5.
Velice příjemný a pohodový instruktor (jednou jsem zastavil na červenou až na přechodě a vyčtení proběhlo v klidu).

Zamtky nastaly až před záverečnýma zkouškama, kdy nějak selhala komunikace a skoro jsem nebyl přihlášen na domluvený termín, ale vše se vyřešilo.

Zkouška samotná proběhla v pohodně v učebě autoškoly a poté na jejich cvičišti.

Hodnotím kladně cenu, dostupnost v Brně v centru a domluvu.
vloženo: 20. srpna 2014
vložil: Michal Urbánek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola jako celek strašné - absolutně žádný důraz na kvalitu služeb. Za nízkou cenu jsem nečekal zázraky, ale to, že nás majitelka nechala před zkouškami čekat hodinu v dešti na ulici a pak se přivalila celá vysmátá s tím, že nám "chacha" nedala věděl, že se začátek posouvá, páč na nás doma neměla telefon... Samozřejmě bych se rád o hodinu déle vyspal, ale spíše mě na tom štve ten princip. Hůř na tom byla holka, která dojížděla z nějaké díry a kdyby o změně začátku zkoušek věděla, mohla místo ve 4 ráno vstávat v 7... Je vidět že úctu k žákům nemají žádnou - pokud byl některý učitel dobrý, byl dobrý jen proto, že to měl prostě v genech a špatný být neuměl - rozhodně se nikdo nesnažil proto, že by to po něm požadovala autoškola - důkazem toho jsou někteří jedinci učitelé, kteří tam pracují už několik let, KAŽDÝ žák s nimi má problémy, chovají se naprosto arogantně a majitelům to zjevně absolutně nevadí... Děs a hrůza!
vloženo: 19. září 2013
vložil: Jakub Niederle, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Miloš Navrátil osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Miloš Navrátil < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Miloš Navrátil - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje