Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Boris Obst - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Boris Obst

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Boris Obst < <


   Horsi autoskoly oprabdur neni, instruktpri netrpelivi, sprotsti proste des. Jak uz nekdo nema zkusenosti s rizenim, tak se zde opravdu ridit nenauci.
vloženo: 21. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Co mě překvapilo je cena, kdy máte řidičák na celý život :) až se divím, že se jim to za cenu bazarového kvalitního mobilu vůbec oplatí dělat.
vloženo: 16. srpna 2019
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou jsem spokojený, a to i přes počáteční strach ze zdejších recenzí. Během kurzu jsem vyzkoušel několik instruktorů a ze všech nejvíce mi vyhovoval pan Němeček, který dokáže v klidu vysvětlit a naučit. V autoškole byly sice některé teoretické hodiny poměrně plné a objednávání jízd je taky obtížnější, kvůli mnoha žákům, kteří absolvují autoškolu zároveň s vámi, což autoškola zase vynahrazuje velmi přívětivou cenou, která je oproti některým autoškolám až poloviční a zároveň velmi milým přístupem paní sekretářky, která se snaží vyjít vstříc všem.

Počítejte s tím, že mnoho věcí se prostě musíte naučit především doma, hlavně co se týče pravidel silničního provozu atd., protože těch pár teoretických hodin to vše nepokryje. Také se nebojte ptát na otázky instruktorů, kteří vám rádi odpoví.
vloženo: 16. srpna 2019
vložil: Karel, emailová adresa nezveřejněna


   Zpočátku jsem se bála, když jsem si po zaplacení kurzu přečetla zdejší recenze. Autoškolu jsem si platila z vlastních vydělaných peněz (nejsem už -náctiletá, které by to zaplatili rodiče), tak jsem se bila do hlavy, co jsem to udělala za blbost. Teorie jsem zvládla během měsíce a půl, všechny hodiny jsme měli pana Obsta. Souhlasím s tím, že nás na hodinách &amp;quot;strašil&amp;quot; s tím, že máme už dost možná poslední možnost si udělat řidičák za volnějších podmínek, než je stát po vzoru zahraničních sousedů zpřísní. Neustále nám opakoval, že dostaneme plnohodnotný řidičák, tak musíme u zkoušek předvést plnohodnotnou a perfektní jízdu. Zpočátku mi to přišlo lehce přitažené za vlasy, ale během jízd, v ostrém provozu polouzavřeného Brna jsem pochopila, že na tom něco bude. Nejde tak ani o tu zkoušku, ale o to, že těsně po získání řidičáku člověk opravdu nic neumí. Není tedy na místě si myslet, že &amp;quot;instruktor je blbec&amp;quot; a &amp;quot;autoškola je na h...&amp;quot;. Za volantem sedíte vy. Tisíce kilometrů potřebných k tomu, aby z vás byl zkušený řidič, vám žádná autoškola ani instruktor nezaručí. Autoškola vám jen vydá potvrzení, že jste k řízení auta způsobilí. Základních 14 jízd jsem měla půl na půl s instruktory Němeček/Konečný. Musím říct, že přísný styl pana Němečka mi moc nesedl. Před každou jízdou mi bylo špatně a nedokázala jsem se na nic soustředit. Na desáté jízdě jsem se neuměla ani pořádně rozjet nebo zaparkovat. Když se blížila poslední jízda, sebekriticky jsem zhodnotila, že od zkoušek vyletím, sotva nastartuji. Necítila jsem se na to, věděla jsem, že neumím ani pořádně ovládat auto, natož se klidně a plynule prodírat Brnem. Tak jsem si zaplatila dalších 7 jízd, tentokrát už jen s panem Konečným (ona ta psychika dělá taky svoje). Na pana instruktora K. si nemůžu stěžovat. I když bylo moje řízení často životu nebezpečné, nikdy na mě neřval nebo mě neponižoval. Vždycky mi trpělivě vysvětlil, kde jsem udělala chybu, podpořil mě tím, že mě zase za něco jiného pochválil, když se mi náhodou něco povedlo. Začala jsem se na jízdy těšit a řízení mě bavilo. Zkoušky jsem udělala napoprvé. Testy jsem dala na 100 % (naštěstí mě problematické otázky typu &amp;quot;O kolik cm může přesahovat náklad vpředu/vzadu/z boku ...&amp;quot;, které jsem si nebyla schopná zapamatovat, minuly), jízdy na zkouškách byly o dost horší. Podélné parkování přímo katastrofa, jízda nevyrovnaná. O to víc mě překvapilo, když mi komisař řekl, že proto, že jsem žádný přestupek neudělala, přimhouří oči a řidičák mi dá, ale s podmínkou, že si zaplatím ještě aspoň 3 jízdy. Upřímně, já sama bych si ty papíry za tenhle výkon rozhodně nedala. Na jednu stranu mě tento přístup udivil, na druhou stranu to pořád ještě vycházelo levněji než opakovaná zkouška, ke které je potřeba si jízdy také připlatit, protože se může stát (zvlášť, chcete-li &amp;quot;svého&amp;quot; instruktora a &amp;quot;svoje&amp;quot; auto), že další termín můžete mít až třeba za 14 dní. Musím ale podotknout, že slečna/paní sekretářka byla vždy velmi milá a snažila se vyjít vstříc všem. Na čem jsme se domluvily, to platilo. Celkově mě autoškola vyšla na 13.750 Kč (základní kurz + 11 jízd navíc + poplatek magistrátu za zkoušku), ke kurzu jsem se přihlásila 31. 12. 2018 a závěrečné zkoušky jsem dělala 13. 5. 2019. Těžko říct, jestli bych v jiné autoškole dala méně peněz nebo bych měla ten řidičák dříve. Jsem ráda, že můžu řídit (samozřejmě ze začátku se zkušenějším doprovodem), snažím se k tomu přistupovat zodpovědně a hledat chyby především u sebe. A moje doporučení? Pokud vám některý z instruktorů nesedne, není problém (tedy já jsem ho rozhodně neměla) instruktora vyměnit za jiného. Není důvod ztrácet drahocenné jízdy nervy a zbytečnými chybami, a trápit tak jak sebe, tak i instruktora. Jestli vám alespoň trochu vyhovuje někdo jiný, neváhejte. Vy to platíte. A druhá rada - za volantem budete vy, tak k tomu mějte stejný přístup. Nečekejte, že z vás nějaká autoškola udělá profesionálního řidiče. Mějte respekt ze zkoušek, ale mnohem větší respekt mějte k ostrému provozu a vlastním dovednostem. A v žádném případě zpočátku po řidičáku do auta nesedejte sami, ale jen se zkušenějším řidičem.

Lucie Rujzlová, lucie.rujzlova@email.cz
vloženo: 14. června 2019
vložil: Lucie Rujzlová,


   Skvělá autoškola. Za dobu mého kurzu jsem jezdil s panem Němečkém a panem Němcem. Doporučuji jít do této autoškoly, mají skvělá auta. Přístup na jedničku. Kurz jsem dělal 4 měsíce. A opravdu to bylo příjemný. Pán Němec mě naučil nejvíc. Pokud do této autoškoly půjdete určitě doporučuji jezdit s panem Němečkem a Němcem. Na zkouškách to mají bez problému. Pokud se budete učit a chtít tak to dáte. Plánování jízd je složitější, ale dá se to. Pokud na to tolik nespěcháte. S pozdravem Nádeníček
vloženo: 5. června 2019
vložil: Tomáš Nádeníček, emailová adresa nezveřejněna


   Nelíbil se mi přístup jednoho z instruktorů, který byl velmi arogantní. Vždy když jsem s ním jela byla jsem nervózní a po autoškole znechucená.

Ostatní instruktoři byli milí. Nejvíce mě naučil pan Němec, se kterým jsem jezdila často. Díky němu umím krásně parkovat :).

Výuka se mi taky líbila, bylo tam dost informací, které bych sama ani nevěděla.

Řidičský průkaz už mám a jsem ráda, že jsem většinu jízd jela s panem Němcem, bez něj bych autoškolu neudělala.
vloženo: 7. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Instruktoři jsou tvrdí, ale dokážou to naučit. Na čas začátku zkušební jízdy se vždy dostavili včas.
Cena v pohodě, hlavně pokud se více studentů domluví, dostanou slevu.
Pan šéf, který zároveň učil teorii a vyřizoval část administrativy, je trochu šílenec, ale pořád ok.
Do autoškoly se dalo vždy dobře dovolat.
vloženo: 27. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Tuto autoskolu opravdu nedoporučuji. Po jízdách jsem odchazela mnohdy s brekem. Instruktoři si mysli, ze vše umíme již od začátku a při sebemenší chybě si nevidí do pusy a to nemluvím o neslušnych poznámkách/pohledech na mé pozadí a poprsí.
Není výjimkou, že se instruktor zpozdi i o půl hodiny. :)
Jedine co hodnotím kladně je velmi milá paní sekretářka.


vloženo: 22. března 2019
vložil: CC, emailová adresa nezveřejněna


   Opravdu velice nedoporučuji. Pokud uz umite ridit ok, ale jinak vas zde nic nenauci. Jeste se na vas divaji blbe, kdyz pravdu nic na zacatku neumite. Des. Instruktori zli, musite jezdit pouze na pobočku a ta jejich celorocni akce vas ve výsledku vyjde mnohem mnohem draz. Neosobni pristup, stres. Nevim bohuzel zadne pozitivum pouze vyhozene prachy. Sloda, ze jsem nedala na recenze.
vloženo: 4. října 2018
vložil: Alena, emailová adresa nezveřejněna


   Tato Autoškola, je excelentní, jsem s ní 100% spokojen mohu vřele doporučit, mají skvělý přístup k žákům (hodnotím i podle toho co jsme slyšel a zažil). Hlavně musím pochválit pana Konečného, jakožto skvělého instruktora, každá jízda s ním byla velmi příjemná bez zbytečného stresu, nebo pocitu že je vše špatně a také slečnu, která pracuje na Bzenecké, mrzí mě že si nemohu vzpomenout na jméno ale byla moc hodná a ochotná. Lukáš Řičánek


vloženo: 22. srpna 2018
vložil: Lukáš Řičánek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Líbil se mi celkový přístup a hlavně oceňuji kvalitní vozový park, flexibilní přístup k plánování jízd a celkovou ochotu celého týmu autoškoly Obst. Mohu jen doporučit.
vloženo: 11. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se velice těšila, nicméně potom přišlo hrozné zklamání.
Hodiny 1x za 14 dní, neprofesionální přístup "lektorů", samý stres...
Jsem velice ráda, že jsem přestoupila jinam a nezůstala tam jak kamarádka, co to udělala na 9x pokus!!
Je to tu pouze o tom, dát co nejvíce peněz.
vloženo: 5. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz v autoškole proběhl skvěle, instruktoři vstřícní, domlouvání jízd bezproblémové, cena přijatelná a samozřejmě zkouškama jsem prošel úspěšně. :)
vloženo: 6. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem v autoškole Obst dokončil kurz minulý týden napoprvé a všechno bylo úplně na pohodu. Za celou dobu jsem neměl žádný problém, takže moc nechápu na co si tu někteří stěžují. Ale zřejmě jsou to mamánci co si myslí, že jim všechno spadne do klína samo a nemusí se snažit :-D Já každopádně zdravím do autoškoly a děkuju!
vloženo: 6. prosince 2017
vložil: Patrik V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dcera absolvovala v létě, spokojená. Vše proběhlo v klidu, domluva skvělá, vyšli dceři vstříc ohledně školy. Cena se nám zdála dobrá, učitelé profesionální. Nechápu, na co si tu někteří lidé stěžují, dcera zkouškama úspěšně prošla. Doporučuji
Bára K.
vloženo: 4. prosince 2017
vložil: Barbora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den,

Tuto autoskolu ROZHODNE NEDOPORUCUJI. Za prve jednani jak majitele (p. Borise Obsta), lektoru (mam na mysli p. Konecneho a hlavne p. Nemecka), ale i take "vratne". Zpocatku se to zdalo v pohode, ale postupem casu vse vyslo najevo. Zbytecne vsechny stresuji, rikaji jak nemame sanci u zkousky uspet, jsou arogantni a vulgarni. Kdyz se treba na neco zeptam, tak me hned odpalkuji, nejsou schopni odpovedet, poradit a nebo treba pomoct. Dale take cekani na jizdu, nekdy cekam i 20 minut, nez nekdo dojde k autu (pritom jizda konci normalne), takze dohromady prijdu o docelou dlouhou dobu. Jednou jsem treba s p. Konecnym zastavil v obchode, aby si sel nakoupit. Cekal jsem tam 30 minut, nez jsme mohli pokracovat v jizde. Stalo se mi, ze jsem jednou zapomnel na jizdu, kdyz jsem se zpetne omluvil, tak mi bylo receno, ze mam bud zaplatit dosti vysokou pokutu autoskole, nebo mi ji jen tak odskrtnou, jakoby probehla. Takze jsem sel ke zkouskam vlastne jen se 13 jizdami - to asi taky neni uplne "koser". Za dalsi, jak uz tu bylo MNOHOKRAT RECENO, tak lzou. Na konci, pred zkouskou vam reknou, ze jeste musite doplatit vcelku dost penez. Autoskola OBST si hraje na nejlevnejsi autoskolu, ale pritom je ve vysledku jedna z tech nejdrazsich. Instruktori vas vlastne provedou tou autoskolou jen tak naoko. Kdyby se nekde vedla statistika uspesnosti, tak by to bylo zajimave. Kdyz jsem cekal na zkousku, tak tam byli lide, kteri to v autoskole obst neudelali treba na popate, to uz nemuze byt nahoda. Vsichni znami, co tam byli rikali to stejne. Staci trosku zapatrat a udelate si obrazek jiste sami. Jde jim jen o to na tech jizdach/zkouskach vydelat, nic vic. Ani u jednoho z instruktoru jsem nevidel sebemensi zajem na tom me to naucit. Jen vulgarismy, ponizovani a zbytecne deprese. A abych to jeste doplnil, tak zadne cviciste nemaji, pobocku maji ve sklepe paneloveho domu, stejne tak se v tom sklepe odehravaji vsechny hodiny teorie.
Takze abych to zhodnotil. Celkovy dojem zpocatku normalni, postupem casu horsi a horsi. Je mi z toho az spatne, kdyz vidim nekde napis OBST. Pristup k zakum nulovy, je jim jedno, jak bude jizda probihat. Casto to konci u kasaren v kolone, kde pres 40 minut jen popojizdite, proc ne, ze? Cena kurzu zavadejici. Vsude vypisuji, jak jsou nejlevnejsi, ale kdyz si to na konci kurzu sectete, ty poplatky za temer cokoliv, tak dojdete k castce skoro dvakrat vetsi.
TAKZE PRO VSECHNY - AUTOSKOLA OBST? NE! NE! A NE! .... A JESTE JEDNOU NE! NIKDY!

Doufam, ze mi p. Obst na tuto konstruktivni kritiku odpovi. Rad bych byl obeznamen s tim, proc se tam on (ale hlavne intruktori) takhle chovaji k lidem, kteri je plati, take s tim, proc nemaji zadny zajem na to to nekoho naucit, neco vysvetlit a nebo poradit, s tim, proc neuvede cenu tak, jako vsechny ostatni autoskoly? Proc takhle nesmyslne uvadi zavadejici ceny? Proc to neni schopen narovinu napsat? Boji se snad p. Obst, ze by do jeho autoskoly potom nikdo nezavital? Take bych chtel vedet, proc si tu p. Obst sam pise vsechna kladna hodnoceni. Jiz to tu bylo nekolikrat receno, sam jeden z instruktoru mi to potvrdil. Pro mne to je jedna velka lez, jsem zklaman, ze tu jeste neco takoveho, jako je autaskola Obst vubec funguje. Vsichni se prosim zamyslete, jestli se sem dobrovolne prihlasite. Poptejte se znamych, kamaradu a nenechte se ovlivnit klamavymi vyroky teto autoskoly. Diky za precteni!
vloženo: 1. prosince 2017
vložil: Andrej, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvoval v létě a nebyl sebemenší problém.
vloženo: 1. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes sem si byl vyzvednout podklady ke zkoušce a zarazila mně věc že si autoškola bere 550Kč za zprostředkování zkoušky (i při jejím opakování). Nějak nechápu kde k té částce přišla? Jsem z toho zmaten
vloženo: 30. listopadu 2017
vložil: Adam, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den všem, tak myslím, že tímto se naplno projevil duševní stav člověka, který evidentně nemá celé odpoledne nic jiného na práci než urážet svými výmysly práci někoho jiného. Každý normální člověk nechť si o tom udělá úsudek sám.........A Vy, vážený pane, pokud máte jakýkoliv problém, neváhejte mě kontaktovat na tel.:608 878 804. Mile rád s Vámi vše proberu. Pamatujte také na to, že i když nezveřejníte jméno či mailovou adresu, každé zařízení ze kterého je recenze zaslaná je velmi lehce vysledovatelné a existují i takové možnosti jakými jsou například podání trestního oznámení za urážku......

S pozdravem a přáním hezkého dne
Boris Obst
vloženo: 30. listopadu 2017
vložil: Boris Obst,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   PROSIM, ZDRZTE SE NEGATIVNICH HODNOCENI A KOMENTARU, JE MI Z TOHO DO PLACE :'(
vloženo: 30. listopadu 2017
vložil: BORIS OBST (ten skutecny), emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   DOBRE, PRIZNAVAM, JSEM NEJVETSI SPINA A UPLNY ODPAD SPOLECNOSTI :)
vloženo: 30. listopadu 2017
vložil: BORIS OBST, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři jsou chytří jak kdyby sežrali Šalamounovo hovno a obzvlášť panu N. bych doporučoval ať sežere moji mrdku a nechá se vypenetrovat ruční brzdou. Hodiny relativně vpohodě, ale nic zrovna profi. Pan Obst a jeho hodiny bych spíš nazval “Rituální sektařské setkání”, protože do vás celou dobu cpe to jak to nemáte šanci na poprvé dát a že komisař je schválnůstkářskej koňomrd.
vloženo: 30. listopadu 2017
vložil: Boris Obsbsbst, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   BORIS OBST JE KOKOT 6271XL
NEMECEK JE KOKOT 4XL
KONECNY JE KOKOT XL

vloženo: 30. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoskolu jsem absolvoval v roce 2008 ted jsem se odhodlal neco napsat. Byl jsem v te dobe chudy student a cena me lakala. Ovsem to byla nejvetsi chyba co jsem kdy udelal. Chtel jsem si udelat A i B nejhorsi byla domluva s panem obstem ktery jezdil prave na motorkach, plne teminy odkladani domluvenych dnu a kdyz uz dojel tak treba po 45minutach s usmevem ze je vse v poradku a jizda se misto 45minut zkratila treba na 15-20minut. Co se tyce aut tak vsichni 3 instruktori arogatni bezpaterni hovada co jim je jedno kdo jste nebo jak vam to jde. Neda se s nimi vubec mluvit kouri i v aute a navic misto toho aby sve zaky povzbudili tak akorat podrazeji nohy a demotivuji. Tuto autoskolu nemuzu doporucit protoze kdyz jsem si rozsiroval ridicak na velke A neomezene tak jsem delal u SLONA a to se vubec nedalo porovnat! Tak ze radeji si priplatte a bezte jinam tady ne! :)
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: majkl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEJHORŠÍ AUTOŠKOLA V BRNĚ!!!! VUBEC SE SEM NEPŘIHLAŠOVAT!
shrábli peníze a člověk jim byl pak už u zadku! pořád mi odkládali termín na jízdu pak na zkoušky.
vloženo: 25. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych se s vámi podělila o mé zkušenosti s kurzem v této autoškole, protože mám podle některých recenzí tady pocit, že jsme snad nedělali kurz ve stejné autoškole....... Jsem hodně pracovně vytížená, takže jsem mohla jezdit jen v odpoledních hodinách a v sobotu, ale i tak nebyl problém jízdy naplánovat. Teorie probíhají taky odpoledne, takže žádný problém. Kurz jsem měla hotový zhruba za dva měsíce. Jediný problém byl ten když se během jedné mé jízdy porouchalo auto, ale za to samozřejmě nemůže instruktor ani autoškola. Zbytek jízdy mi nahradili v jiném termínu. Takže za mě spokojenost a autoškolu můžu jen doporučit :-)
vloženo: 15. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pouze jen stres a zklamání!!

Pokud jste opravdu začátečníci a nikdy jste neřídili, nic Vás tu nenaučí a ještě z Vás budou dělat pitomce.

Nikdy víc! Jsem velice ráda, že jsem přestoupila.


vloženo: 14. listopadu 2017
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dle mého názoru je autoškola Borise Obsta jedna z nejhorších autoškol v brně.
1. důvod přeplněnost - autoškola na svou (zpočátku) nízkou cenu naláká tolik lidí, že domluvit si alespoň dvě jízdy týdně v nějaký rozumný čas je téměř nemožné.
2. důvod - naprosto otřesný přístup instruktorů, jsou arogantní, sprostí, nepříjemní a při jízdách neskutečně demotivují. Silná trojka instruktorů, kteří v této autoškole působí mi celou autoškolu naprosto znechutila. Autoškola je služba, kterou si platím, tedy i instruktoři sou placeni z mé kapsy, očekával bych teda lidský přístup. Toho sem se však nedočkal
3. důvod - cena - Cena je nízká, ale v průběhu výcviku stoupá. Například když vám řeknou že jste se nedostavili na jízdu na které jste byli a poté po vás chtějí peníze apod. Cena opravných závěrečných jízd je odporná a mnohem vyšší než v jiných autoškolách pamatuju si, že to bylo přibližně 1000 Kč. Kondiční jízda za 500. Takže cena nízká, ale jen tehdy když se vám podaří dát jízdy napoprvé, to se však podaří průměrně 1 člověku z 5.
4. důvod - nepohodlnost, žáci si za svou jízdou musí vždy přijet k jedné z poboček autoškoly, v jiných autoškolách jsem se s tímto přístupem nikdy nesetkal. Bývá normou že instruktor vás nabere kde chcete vy a vyhodí vás buď tam kde chcete vy a nebo tam kde nabírá žáka na další jízdu. U Obsta tohle nejde a myslím, že asi ani nikdy nepůjde.

AUTOŠKOLU TEDY VŘELE NEDOPORUČUJU, vybrat si Obsta byla obrovská chyba. Lituju že jsem nepřestoupil dřív a nevěřil špatným recenzím, které jsem četl předtím než sem se k Obstovi přihlásil.
vloženo: 6. listopadu 2017
vložil: Martin Machálek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dle mého názoru je autoškola Borise Obsta jedna z nejhorších autoškol v brně.
1. důvod přeplněnost - autoškola na svou (zpočátku) nízkou cenu naláká tolik lidí, že domluvit si alespoň dvě jízdy týdně v nějaký rozumný čas je téměř nemožné.
2. důvod - naprosto otřesný přístup instruktorů, jsou arogantní, sprostí, nepříjemní a při jízdách neskutečně demotivují. Silná trojka instruktorů, kteří v této autoškole působí mi celou autoškolu naprosto znechutila. Autoškola je služba, kterou si platím, tedy i instruktoři sou placeni z mé kapsy, očekával bych teda lidský přístup. Toho sem se však nedočkal
3. důvod - cena - Cena je nízká, ale v průběhu výcviku stoupá. Například když vám řeknou že jste se nedostavili na jízdu na které jste byli a poté po vás chtějí peníze apod. Cena opravných závěrečných jízd je odporná a mnohem vyšší než v jiných autoškolách pamatuju si, že to bylo přibližně 1000 Kč. Kondiční jízda za 500. Takže cena nízká, ale jen tehdy když se vám podaří dát jízdy napoprvé, to se však podaří průměrně 1 člověku z 5.
4. důvod - nepohodlnost, žáci si za svou jízdou musí vždy přijet k jedné z poboček autoškoly, v jiných autoškolách jsem se s tímto přístupem nikdy nesetkal. Bývá normou že instruktor vás nabere kde chcete vy a vyhodí vás buď tam kde chcete vy a nebo tam kde nabírá žáka na další jízdu. U Obsta tohle nejde a myslím, že asi ani nikdy nepůjde.

AUTOŠKOLU TEDY VŘELE NEDOPORUČUJU, vybrat si Obsta byla obrovská chyba. Lituju že jsem nepřestoupil dřív a nevěřil špatným recenzím, které jsem četl předtím než sem se k Obstovi přihlásil.
vloženo: 6. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   takze koukam, ze za ty roky se v teto autoskole nic nezmenilo. Divim se, ze i takto otresna autoskola s tak arogantnim majitelem ma jeste zakazniky.

Takze opakovani matka moudrosti a jak rad rikal majitel p. Obst...
s usmevem jde vsechno lip.

takze tady je smajlik :)

a uz jen odkaz na mou recenzi,ktera detailne popisuje prubeh ziskavani ridicaku na neomezenou motorku kterou jsme delal pred nekolika lety. budiz toto varovanim pro vsechny dalsi potencionalni zakazniky.

Je docela usmevne procist si i diskusi, kde se vyjadruji firmy a i sousede (negativne) k tomuto cloveku a tim padem i autoskole.

Je take dobre si povsimnout fake profilu na strankach, ktery kladne hodnoti tuto prisernou autoskolu.

http://www.motorkari.cz/tema/?t=115229
vloženo: 2. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nechápu co si tu všici stěžujete! To že se musíte učit sami je snad jasné, kdyby vám měli instruktoři vysvětlovat každou situaci, křižovatky, značky a další věci tak byste si asi moc nezajezdili. Taky nechápu že si tolik lidí stěžuje na domlouvání jízd. Je jasný že když přijdete v pátek že chcete 3 jízdy na příští týden tak to asi nepůjde. Moje zkušenost je taková že na 2 týdny dopředu se vždy místo našlo a přes prádniny i pár dní dopředu.

Co se týče teorie já na ní byl jen asi 3x, hned jakmile jsem měl povinné teorie zasebou přestal jsem chodit.

Jízdy probíhaly normálně, zkrátka jsem jel a snažil jsem se zlepšovat, když jsem udělal chybu instruktoři mě ji řekli. Žádné nepříjemné nebo stresující kecy neměli naopak bylo vždycky fajn při jízdě pokecat díky čemu se naučíte mluvit a přitom řídit.

Výcvik jsem začal v srpnu a dokončil v půlce září, závěrečné testy i jízdy byly vpohodě a dal jsem je na poprvé.

Autoškolu hlavně díky ceně a tomu že jsem ji měl kousek od domu DOPORUČUJI.

Nechtěl jsem tu nic psát ale plno lidí si tu jen stěžovalo, místo toho aby jste psali kurva dlouhý odstavce o tom jak je autoškola a instruktoři neschopní možná se byste se měli zamyslet a třeba zjistíte že chyba je ve vás ;)

vloženo: 18. září 2017
vložil: Jan K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEJHORŠÍ AUTOŠKOLA!

NIKDY NIKOMU NEDOPORUČUJI!
Pouze si od Vás vezmou co nejvíce peněz, ale nic Vás nenaučí. Vše na jízdách odřídí za Vás, aby to bylo pro ně co nejjednodušší a na zkouškách se jen divíte. Jsem rád že jsem šel jinam, pouze lituji vyhozených peněz! Hodiny naplánovat zcela nemožné, tuto "autoškolu" budete dělát více než pár měsíců! Pouze si vzít od studentů co nejvíce peněz a nedostatek instrokturů a učebních kapacit neřeší!

Instruktoři vážně katastrofa. Počítají s tím, že už vše umíte. Nenaučí Vás, jeden měl dokonce puštěné rádio při jízdách!! Kouření cigaret na každé pauze!

Jejich akce za řidičský průkaz? Celoroční! Zaplatíte ve výsledku mnohem více.!


vloženo: 8. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral podle ceny, zdála se mi výhodná oproti jiným autoškolám. A také podle toho, že jsem ji měl blízko svého bydliště. Chyba! Vše jsem řádně zaplatil a pak čekal a čekal než budou mít pro mě volné jízdy. První jízda byla katastrofa, hned po ukázce "co je to auto a jak se ovládá," jsem byl poslán do provozu. To by na tom nebylo to nejhorší, ale se slovy instruktora; "že to není možný jak jedu," se mi chuť do dalších jízd vytratila. S každou další jízdou se to stupňovalo, ponižování, posměšky, zastrašovaní, jako bychom všechno měli umět už před příchodem do autoškoly. Budou vás strašit, že komisaři při zkouškách jsou monstra, která se na vás vyřádí, jen kdyby jste byl řidič od pána boha, tak vám to možná dají. To, že jsem se střídal v různých autech a s různými instruktory, tomu moc nepřidalo. Každý měl jiné postupy ve výuce, jeden chtěl po mě to a druhý ono. Prostě zmatek! Instruktor po dobu jízdy většinou mlčel (když zrovna neříkal jak jsem špatný) a na mou otázku, když jsem něco nevěděl ohledně jízdy, většinou odpověděl; "to je logické." Abych nebyl jen negativní, je tam jeden instruktor a ten má snahu žáka naučit, hned vám začne tykat, ale na toho stejně narazíte jen jednou za čas, pokud si nevyžádáte jízdy jen s ním, ale v této autoškole něco plánovat je nemožné, jelikož furt mají plný stav žáků. Ještě k autům - žádná sláva to taky není, řazení někdy bylo "na heslo" (stav řadících pák nic moc). Teorie které jsem začínal ještě před jízdami mi přišli s panem majitelem dobré, bavil jsem se v nich nad tím, jak jsou žáci nemožní (což on moc rád vykládal), teď už vím proč. Takže to shrnu; pokud chcete chodit do autoškoly se stresem, co zase pokazíte, kdo na vás zase bude protivný, jestli chcete cpát peníze za doplňující jízdy, protože v těch zákonem daných se stejně nic nenaučíte, jestli máte čas dělat autoškolu několik měsíců, jelikož čas na vaše jízdy bude za měsíc po tom, co si zavoláte, tak je to autoškola právě pro vás. Pro srovnání; v lepší autoškole jezdíte jen s jedním instruktorem a jedním autem, jezdíte často a vše vám ochotně vysvětlí.
vloženo: 2. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě určitě palec nahoru, všichni v autoškole ke mně byli milí a dobře mě naučili řídit,pokud nejste blbci a stěžujete si, že vás to stojí moc peněz tak mě to stálo úplně nejmín, zkoušky jsem díky dobrým instruktorům udělal hned a nemusím se s ničím srát dál :). takže za mě určitě zkuste tuto autoškolu,páč když nejste blbec a neumíte se nic naučit, tak autoškolu neuděláte nikde :D
vloženo: 19. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalita služeb velice nízká. Domlouvání jízd zcela nemožné. Přístup k žákům zcela špatný. Pokud se chcete naučit opravdu řídit, běžte jinam. :) Cena vypadá zpočátku nízká, ale nakonec zaplatíte mnohem více. Jsem rád, že jsem přešel jinam, kéž bych to věděl dříve!!!!
vloženo: 11. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takjo... Jde o moji první psanou recenzi, tak se budu snažit se nějak normálně vyjádřit a snad se povede vám nastínit jak to vše (z mého osobního pohledu) je.
Pod Autoškolou Boris Obst jsem úspěšně absolvoval celou cestu k získání řidičského průkazu.
Záměrně zdůrazňuji úspěšně a ještě doplním, že to bylo na první pokus! a nebyla jsem zdaleka sama, komu se zadařilo (štěstí hrálo velikou roli, ale i s obávaným komisařem to jde! nenechat se zastrašit je základ... jojo, teď se mi to mluví :D ale je to tak) a to je silně v rozporu, že si peníze kompenzují opakovacíma jízdama. Faktem je, že v ceně autoškoly není poplatek za zkoušku + poplatek pro magistrát, ale to neuvádí spousta (většina) autoškol, takže normálka.
Teď bych se nějak pokusila přiblížit přístup k žákům. No, co se týká majitele, tak s panem Obstem probíhají teoretické hodiny, ze kterých si zvídavější odnesou co potřebují a kdo zájem nemá, si je odsedí a je to pro něj o samostudiu. Dále moc milá a ochotná paní sekretářka, se kterou se domlouvají jízdy a vlastně vše co je třeba. Ale zase nepřechválit. Párkrát byly zmatky v rozpise jízd, ale nic, co by se nedalo vyřešit. Jako pro studenta bylo pro mě nepříjemné, že jsem v průběhu výcviku zameškávala výuku, protože většina jízd je v dopoledne a časech, které se zkrátka rozvrhu moc nelíbí. Dále páni instruktoři. Já jsem jela pouze s panem v Rapidu a zelené Fabii. Pan istruktor z Rapidu (to zní tak blbě, ale nevím jak to napsat...) byl podle mého více profesionální, přísnější a tolik se nepovídalo. Druhý pan instruktor je pohodář. Při jízdě pokecáte a je to více uvolněné (já jsem s tímto panem instruktorem jezdila raději a absolvovala jsem s ním i závěrečku , kde byl naprosto super, protože i při mém zmatkování a totální vystresovanosti zůstal v klidu a moc mi psychicky pomohl! nejlepší!) Panejo! Ani nevíte, jakej mi spadl spadl balvan ze srdce, že to mám za sebou :D
Co ještě zhodnotit... Určitě je výhodou více poboček po Brně a domlování si, z jaké se vám hodí víc začínat. Auta jsou taky fajn. Zkrátka to přežijete. Nejde o žádný nadstandard, ale normálka. Co mi možná vadilo bylo, že mi pan instruktor zasahoval do volantu hodně i v posledních jízdách výcviku, což mě dost znepokojovalo.
To je asi vše. Snad to někomu pomůže a akorát bych chtěla říct, nevěřte všemu, co se povídá. My jsme to na závěrečné jízdě dali všichni! To, že neuděláte testy, je vaše blbost, že se nenaučíte otázky, které jsou na internetu volně přístupné. Tak asi tak. Žijte blaze :)
vloženo: 19. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nedoporučuji. Naštěstí hotovo.
Jak už zde bylo popsáno instruktoři, kromě pana Němečka, žáky nenaučí a jen stresují.
Po celou dobu kursu byl neustálý problém s termíny jízd, navíc mi jízdy několikrát překládali takže se kurs prodlužoval na týdny a týdny.
Cena se nakonec vyšplhá na skoro stejnou úroveň jako u konkurence (cena zkoušek v ní není zahrnuta).

Měli by se nad sebou zamyslet nebo skončit...
vloženo: 25. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já osobně autoškolu Obst nedoporučuji. V teoretické hodině jsme se sice podívali na zajímavý film, ale druhá hodina byla hrozná. Pan Obst misto toho, aby nas neco naucil vykladal celou hodinu o tom jak sou všichni blbí, jak to říkají blbě u zkoušek a podobně.. na promitacim platne svitila kontrolka pres kterou jsme ani nevideli co nam na obrazku ukazuje a po tom co jsme na to upozornili rekl at si to predstavime.
Z jeho strany byla informovanost uplne nulová. Kdyby jsme se nezeptali, tak vubec nevime kdy mame dojit a jak to dale bude pokracovat. Když jsme mu řekli, že chodime do skoly a jizdy by jsme chteli domluvit na odpoledni hodiny, tak nam arogantně odpověděl,že to by chteli vsichni jezdit odpoledne. Jsem velice ráda, že jsem přestoupila.
vloženo: 19. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejsem někdo, kdo by se vyžíval v psaní recenzí, ovšem mám pocit, že na této stránce je objektivních recenzí opravdu poskromnu. Na jednu stranu je tu několik až přehnaně pozitivních recenzí (mám mírné podezření, že si je autoškola snad i píše sama), na stranu druhou tu máme značné množství zhrzených jedinců, kteří autoškole dle mého názoru až příliš křivdí.

Do autoškoly Obst jsem se přihlásil s dvěma kamarády, hlavním důvodem byla pochopitelně bezkonkurenční cena (asi 5500 Kč). Je však třeba podotknout, že do této ceny není připočítána cena závěrečné zkoušky. Na tu si musíte nachystat dalších 550 Kč. I tak je ale cena stále skvělá a málokterá autoškola se jí může rovnat.

Nyní již k samotnému výcviku. V autoškole Obst jsem se setkal se třemi různými instruktory. O víkendu jezdí obtloustlý instruktor v červené Fabii. Jeho váha sama o sobě by pochopitelně nevadila, nejedná se přeci o fitness trenéra. Zmíněný pan instruktor ale nosí nepřiměřeně krátká trika, takže nepřetržitě vystavuje svou plandavou tukovou tkáň na odiv celému okolí. Auto navíc v jeho přítomnosti docela zapáchá. Nic pro slabší povahy.

Druhý instruktor jezdí v zelené Fabii. Pokud nejste fanoušky vulgárního jazyka, za volant v jeho přítomnosti rozhodně nenasedejte. Pan instruktor sprostými nadávkami vůči celému svému okolí ani v nejmenším nešetří. Navíc toho ani příliš nenaučí.

Nejlepší zkušenosti mám s panem Němečkem, třetím instruktorem autoškoly Obst. Auto, se kterým jezdí, mi navíc vyhovovalo nejvíce – bílá Škoda Rapid. Tento pan instruktor se zdá být ze všech nejrozumnější. Nejvíc mě toho naučil a také se s ním během jízdy dalo pěkně povídat.

Všichni tito instruktoři mají však jeden společný problém – nezměrná dávka arogance. Uděláte-li chybu, ponižující poznámka na sebe nenechá dlouho čekat, často je navíc doprovázena těmi nejhoršími sprostými výrazy. Tohle vidím jako zdaleka největší problém autoškoly Obst. Údělem správného učitele není žáka ponižovat a deptat. Učitel by svým studentům měl v klidu radit a pomáhat. Nikdo nemůže čekat, že bude ubohý žák po pouhých několika hodinách výcviku v hustém brněnském provozu jezdit jako hvězda bez sebemenší chybky. Na druhou stranu se domnívám, že tohle zdaleka není problém pouze autoškoly Obst. Arogance instruktorů se stala pověstnou, je spíše uměním najít nějakého, který tímto neduhem neoplývá.

Nakonec bych chtěl vyzdvihnout práci paní sekretářky autoškoly Obst, která byla velice vstřícná a příjemná. Ani teoretické hodiny vedené majitelem autoškoly nebyly k zahození.

Pokud chcete ušetřit několik set korun, pak autoškolu Obst doporučuji. Výcvik není žádná tragédie, vše potřebné Vás nakonec naučí. Z vlastní zkušenosti vím, že je možné úspěšně složit závěrečnou zkoušku napoprvé pouze se základním výcvikem, bez nutnosti dokupovat si kondiční jízdy. Pokud však špatně snášíte povýšenecké chování a neprofesionální přístup instruktorů, šťastní v Obstovi rozhodně nebudete. V případě, že Vás peníze netlačí, je tedy asi lepší jít jinam.


vloženo: 24. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři jsou arogantní omezenci, takoví pinčlové, kteří na vás kašlou, řvou a hovno naučí. Ale nedivte se, Obst jim dává hovno peněz. Taky má známí komisaře, čím víckrát vyletíte, tím víc vydělají. Servis nikde, knížky sou kopírovaný, ne pěkné kartičky do autoškoly jako všude jinde... teorie na hovno pustí vám video a nazdar... vše se učíte sami a stejně vyletíte, nehledě na to že trénujete i mimo rozsah jejich jízd... Pane Obst, zamyslete se nad sebou, kdybych mohl zavřel bych vám tu školučku a vás bych kopl do prdele..
vloženo: 20. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejhorší rozhodnutí, které jsem kdy učinil bylo hnát se za nejnižší cenou za řidičák. Personál až na výjimku byl skandální. Arogantní chlapíci co se jenom vozí s žáky. Neustále jsem byl svědkem jejich osobních hovorů o tom jak budou trávit večer... Po tom je mi hovno. Někteří mlčeli a nechali mě jen tak pro hovno jet městem, aniž by řekli píp. I moje sestra má podobný pocit a vůbec úplně všichni, který znám a jsou tam. Neznám nikoho, kdo by u tebe Obste byl spokojen. Nehledě na to, že se velmi dobře znáš s komisaři že? Myslíš, že to nikdo neví? I ostatní autoškoly to ví. A co to tam jako máš za zázemí na teoretických hodinách? Zakouřený kutloch, rakovina natotata. Normálně být na mě, zruším ti tu srandu. Ani vykat si nezasloužíš. Nazdar
vloženo: 13. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Čekání na lektora, neúplné informace o ceně. Zapomínají sdělit poplatek 700 Kč na Magistrátě a 550,- Kč za zkoušku. Na dotaz mi paní v autoškole sdělila, že to uveřejňovat nemusí. Takže sleva není, je běžná jako u jiné autoškoly. Lektoři dost nervní.
vloženo: 22. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již nikdy více. Právě jsem konečně absolvovala autoškolu Obst a opravdu nedoporučuji. Ačkoli jsem se během jízd tvářila jak jsem spokojená a jak jsou instruktoři skvělí, bylo to jedno velké divadlo. Byla jsem u nich asi oblíbená, chválili mě, ale ty neustálé kecy pana Konečného mi nehorázně vadili.
Připravená na zkoušky jsem vůbec nebyla, většinu informací jsem si zjišťovala sama, proože to my to řečeno nebylo. Zlepšila bych hlavně přístup instruktorů k žákům,to je opravdu neuvěřitelné co si k nim dovolují. A navíc nejezdíte přesně 90 minut, instruktoři si jízdy velmi oblíbeně krátí.
Nedoporučuji,M.

vloženo: 13. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem začla dělat na začátku února. A za měsíc jsem měla hotovo. Chodila jsem na teoretické hodiny, které vedl pan Obst a byly přínosné. Informoval nás o tom, co po nás budou chtít na zkouškách, co vše je potřeba znát, stejně tak i instruktoři v praktickém výcviku. S jejich přístupem jsem byla naprosto spokojena, dokonce je mi líto, že už mi výcvik s panem N. a s panem K. skončil. Před tím, než jsem začla autoškolu dělat jsem nikdy za volantem neseděla a měla jsem z auta strach. Po první jízdě s panem Obstem už jsem se nebála a do půlky kurzu jsem se stále zlepšovala. Pak mi přišlo, že už se nezlepšuji a ke konci kurzu jsem se začla bát závěrečných zkoušek, hlavně jízdy. Testy jsem udělala na 100% a jízdy jsem dala napoprvé. Faktem je, že jsem měla štěstí na příjemného pana komisaře, ale i tak. Byla jsem s autoškolou naprosto spokojená a doporučila bych ji každému.:)
vloženo: 10. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem začla dělat na začátku února. A za měsíc jsem měla hotovo. Chodila jsem na teoretické hodiny, které vedl pan Obst a byly přínosné. Informoval nás o tom, co po nás budou chtít na zkouškách, co vše je potřeba znát, stejně tak i instruktoři v praktickém výcviku. S jejich přístupem jsem byla naprosto spokojena, dokonce je mi líto, že už mi výcvik s panem N. a s panem K. skončil. Před tím, než jsem začla autoškolu dělat jsem nikdy za volantem neseděla a měla jsem z auta strach. Po první jízdě s panem Obstem už jsem se nebála a do půlky kurzu jsem se stále zlepšovala. Pak mi přišlo, že už se nezlepšuji a ke konci kurzu jsem se začla bát závěrečných zkoušek, hlavně jízdy. Testy jsem udělala na 100% a jízdy jsem dala napoprvé. Faktem je, že jsem měla štěstí na příjemného pana komisaře, ale i tak. Byla jsem s autoškolou naprosto spokojená a doporučila bych ji každému.:)
vloženo: 10. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolu máme plno zkušeností :-) všichni známí i přátelé dělali autoškolu zde. Musím říct, že Obst je opravdu "divný patron" se kterým se někdy domluva může zdát těžká, ale vždy to s ním něják jde. Nezapomínejme, že je to pouze majitel autoškoly, tzv. "Pan podnikatel" a většinou taky z tohoto důvodu má ve své autoškole kvalifikované lidi. Viz.od domlouvání jízd je na Vinohradech paní sekretářka, což je slunce autoškoly. I když bylo zřejmé, že není zrovna vřelý vztah mezi Obstem a jeho zaměstnanci, sama jsem byla svědkem hádky, kdy se Obst jak svých žáků, tak svých učitelů zastal jako "PÁN" jako málokdo. I když z toho jistě nebude mít klidné podnikání a nějáké problémy s magistrátem města Brna. O tupých komentářích urážejících instruktory Konečného a Německa ani nemluvě. Nikdy v životě na mě Němeček nezvýšil hlas a už vůbec jsem ho nikdy neviděla protivného. Nemluvím jen ze zkušenosti vlastní, ale jak říkám i řady dalších přátel. Je to učitel v pravém slova smyslu. A Dušan to samé. Pravdou je, že by se mohl živit i jako komik a neměl by vůbec žádnou nouzi. Ale určitě jsem nikdy nebyla svědkem toho, že by někoho ponižoval a to jsme spolu myslím strávili dost času. Myslím, že banda tupek co tu píšou ještě nezažila špatného učitele. Myslím že špatné hodnocení autoškoly je subjektivní. Jinak komentáře, kde někdo píše, že si tady Obst piše sám recenze mě opravdu neskutečně pobavili :-D dle toho, jak znám Obsta bych řekla, že nějáké recenze zamindrákovaných lidí má celkem u prdele :-D každopádně nakonec teda debilita komisařů z Brněnského magistrátu nemá hranice, což samozřejmě není vina autoškoly, ale když už mě primitivní recenze donutili sem psát, musela jsem to zmínit.
vloženo: 29. února 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři jsou někdy v pohodě, někdy ne. Trochu hovada, mírně omezenci, ale co by člověk po instruktorech chtěl. Řídit vcelku naučí.
Pár jich bylo výjimečně dobrých a naprosto odlišných od ostatních, nicméně už tam asi nepracují - škoda.
Autoškola je za dobrou cenu a instruktoři nakonec přese vše pomůžou úspěšně zvládnout závěrečnou zkoušku.
Pokud se trochu obrníte a nejste citlivé povahy, je to dobrá volba.
vloženo: 7. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporucuji autoskolu Boris!!!
vloženo: 21. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U Autoškoly Boris Obst jsem si v červenci dělal řidičák skupiny A. Na motorce jsem v životě neseděl. Na testy sem se připravil, na jízdy mě připravil instruktor, pan Obst. Já bych si za žádného učně na motorku v životě nesedl... Nicméně autoškolu sem udělal bez větších problémů, na poprvé... Těm ubrečeným dementům, kteří nejsou schopni se připravit ani na testy bych chtěl vzkázat... vyserte se na to nebo ještě někoho na silnici zabijete...
vloženo: 4. listopadu 2015
vložil: Jeronimo,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Konečně to mám za sebou a jsem velice ráda, že už se tam nebudu muset vrátit - při každé jízdě jsem zažívala neustálý stres z kousavých poznámek instruktorů, do poloviny kurzu byli celkem příjemní, ale čím více se blížil konec a mnou dokoupené jízdy, tak to bylo horší - místo podpory a pomoci, člověka neustále shazují, že na to nemá. Cena je relevatní, při opakování zkoušek nebo dokoupení kondičních jízd (14 je na Brno opravdu málo) se totiž dostanete na cenu ostatních dražších a rozhodně kvalitnějších autoškol.
Vybírala jsem podle blízkosti bydliště, aniž bych si přečetla recenze a opravdu jsem toho litovala, protože když ostatní studenti z jiných autoškol vyprávěli o jednání a průběhu jak jízd, tak teorie, tak se to rozhodně nedá srovnat a tato mezi nimi nedosahuje ani průměru.

Nedoporučuji, ale pokud má někdo rád stres a nátlak, tak vřele do toho :-)

vloženo: 28. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já tady sice byl už v roce 2011, nicméně už tehdy šly tyto lživé fámy o tom že je to tam děs a o tom že se to nedá napoprvé udělat.... Já teda nevím, ale toto můžou napsat jen totálně neschopný vemena, který by fakt řidičák mít neměly... Já seděl za volantem POPRVÉ v životě až v autoškole, ano, úplně POPRVÉ!!!! jízdy sem kazil dost, skoro na každé jízdě zdechnutí... a nikdy na mě Konečnej neřval... a zkoušku z jíz sem dal na jaký pokus? Ano, na první!!! takže pro mě byla tahle autoškola velmi levnou záležitostí, díky které se nebojím jezdit... nevím, kde se ty fámy furt berou.. že by zhrzení neschopní jezdci, kteří nemají co dělat na silnicích?
vloženo: 25. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tragedie, pokud můžu poradit, běžte jinam.
Za tuhle radu bych dříve dal cokoliv. Ušetříte peníze čas a nervy :)


vloženo: 10. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sem nikdy nechoďte. Sleva se nevyplatí. Ve finále autoškola vychází na 13.000,-.
vloženo: 5. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již nikdy, je to vydřiduch. Chce získat co nejvíce peněz.
vloženo: 5. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příšerné, napoprvé není možné jízdy udělat. Až se vyrovná sleva ceně, tak teprve je nějaká šance.
vloženo: 29. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych rozhodně nedoporučil. Nevím, kde všichni lidé berou taková kladná hodnocení - asi si je píše pan majitel sám a vydává se za jiné, protože opravdu neznám člověka, který by byl maximálně spokojen a autoškolu doporučil dále. Během výcviku jsem se já i moje přítelkyně snažili být milí, abychom si instruktory neodradili, ale bylo to velké přemáhání.
Celkový průběh kurzů - kalamita. Kurz má trvat přesně hodinu a půl. Ani jednou se mi nestalo, že by instruktoři přišli včas.
Připravenost na zkoušky - téměř nulová. Instruktoři dělají ze sebe soky v tom, kdo má lepší vyučovací metody, hlavně tedy p.Konečný si klade důraz na své techniky a ty od jiných instruktorů nechce ani vidět. Takže si vlastně musíte při každé jízdě s jiným člověkem dělat nové návyky, které nesmíte použít potom u jiného, takže jste absolutně zmatení a jen vám nadávají, že takto se to nedělá, přitom ten druhý že se to zase dělá jen takto. Na prvních jízdách si myslí, že všechno umíte a nejsou ochotni vás učit novým věcem. Rozjezdy do kopce jsou dle nich běžné a pokud se vám to nepodaří hned na poprvé, tak je zle.
Dívkám doporučuji, aby si vyžádaly na jízdy kohokoliv jiného, jen ne pana v zelené fabii - Konečný. Některé si ho vychvalují, což opravdu nechápu, ale jsou to jen ty, které se s ním znají nebo jsou vdané, takže si na ně nic nedovolí. Neustálé osahávání při jízdě, perverzní kecy a mnohé další jsou u něj běžné. Holky, nechtějte ho! Jedna jízda s ním se vám možná zalíbí, ale po dalších vám to bude nepříjemné a nemůžete se soustředit na jízdu!
Cena autoškoly - zdá se poměrně levná, proto ji každý bere. Taktéž jsem naletěl. Jenomže potom doplácíte několik věcí a v případě opakovaných zkoušek se vám to prodraží na jednu z nejdražších autoškol. A to si pište, že opakovat zkoušky budete. S tím se pojí i velký počet přihlášených žáků, tudíž je velký problém si domlouvat jízdy a není prostě kdy!
Lidi, zamyslete se! Opravdu lituji, že jsem do této autoškoly šel, ale bylo to přes známost, a tak jsem musel, ačkoliv jsem se během výcviku snažil dělat spokojeného. Radši jeďte kamkoliv jinam, než brát tuto třeba v místě bydliště.
vloženo: 10. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Obst? Již nikdy.
- Domluva termínu jízd a sladění s požadavky klienta? Hrozné. 1 měsíc prodlení z důvodu údajné přílišné kapacity žáků.
- Chování instruktorů? Vzhledem k začínajícím řidičům katastrofální. Vyjma p. Němečka - nejlepší z autoškoly.
- Stav vozového parku? Některé vozy s menšími závadami spojky apod. - sami instruktoři informují před jízdou
- Cena? Díky závěrečnému poplatku 550,-Kč se s cenou dostáváte na normální běžnou hodnotu ostatních autoškol.
- Závěrečná jízda s komisařem magistrátu? Neskutečná. Dovolím si glosu z Kmotra: "Neber si to osobně, Sonny. To je prostě byznys." Zde nejde o objektivní hodnocení jízdy a o to připravit nového dobrého řidiče, ale o dlouhodobější příjem. A chování komisaře? Na větu, že autoškolu udělám znova a jinde utrousil poznámku za mými zády, cituji, "že si to můžu jít dělat třeba do pr...e" a něco čemu už rozumět nebylo. Pro mě snad i dobře.
- Závěr? Nedoporučuji, jeden velký a trvalý stres.
- Doporučení? Poohlédněte se jinde
vloženo: 9. července 2015
vložil: Dominik Ondrášek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nastoupil jsem do této autoškoly s velkým očekáváním a radostí z toho, že to bude probíhat příjemně, ale stal se pravý opak!

S přístupem a organizací v této autoškole jsem byl velice nespokojený.

Co se týče plánovaní jízd, tak jsem nebyl schopný si naplánovat jízdy asi do dvou měsíců, proto jsem dělal 14 jízd asi po dobu 5 měsíců, protože celý plán byl neustále zaplněný. Přijde mi, že autoškola nabere mnoho žáků, ale pak už jsou jim ukradení. Jedná se o obyčejný byznys.

Dále přístup instruktorů během jízd mě od této autoškoly odradil definitivně. Takové jednání, jako se žákem, který si kurz zaplatil, jsem opravdu neočekával. Hned první jízdu jsem měl s pánem v bílém vozidle. Byl na mě neuvěřitelně protivný a okamžitě mě odradil od dalších jízd. Zbytek jízd jsem převážně absolvoval s velmi cholerickým a vulgárním pánem v zeleném vozidle, který mi několikrát dal najevo, že mám vystoupit a skočit si na MHD, že udělám lépe. Ano, to je opravdu výborné povzbuzení žáků. Zbytek jízd jsem odjezdil s nepříjemným pocitem strachem, jestli mě opět instruktor vynadá nebo shodí. Opravdu se lektorům dařilo mi podrývat sebevědomí.

Navštěvoval jsem i hodiny výuky, které byly průměrné, ale asi nejlepší z celé autoškoly.

Celkově tuto autoškolu hodnotím opravdu negativně a nikomu ji nedoporučuji. Doufám, že se přístup k žákům v této autoškole rychle změní.

Závěrečné testy se mi podařily splnit, ale v jízdách jsem dvakrát neuspěl. Vím o sobě, že v řízení vozidla nejsem excelentní, při závěrečných zkouškách na mě působil opravdu velký stres, a proto se mi to vůbec nepodařilo. Co mě ale dorazilo, tak byly poslední slova instruktora: "Horší to už snad být ani nemohla". Moc děkuji za vřelá slova, opravdu mě dodala odvahu do dalších zkoušek.

Proto jsem se rozhodl přestoupit na jinou autoškolu a doufám, že se už v životě nesetkám s tak zakomplexovanými osobami, které jsem potkal v Autoškole Boris Obst!

vloženo: 26. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ani nevím jak začít. Autoskolu jsem si vybrala kvůli blízkosti mému bydlišti a také ceny, která je bohužel klamava . Na internetu se uváděla cena necelých 6tisic. Na konci jsme se dostali skoro na 13tisic, což považuji za nejdražší autoskolu možná nejen v Brně. Přístup instruktorů byl hhrozný, úplně první jízda se konala na parkovišťi kde nám rádoby vysvětlili jak vlastně vše funguje. Nevysvětli jak sse řadí, a vůbec rozjíždí. Člověk který byl první den v autoškole měl podle nich už všechno umět. Jízdyttam nebyli možné udělat... Chápu že lidi co jsou u pana obsta zaměstnání musí dělat žese nnich neděje. Ve skutečnosti věděli jak to tam chodí.. Je smutné že co se týče nnějakého zákona mají vše v pořádku.. A když budou mít žáky nikdy to neskončí.. Tuto autoskolu jsem opustila a dodělal jinde. Jedním slovem katastrofa!!!!! Kristyna
vloženo: 5. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem se vsim spokojena zprvu jsem mela strach do auta vubec sednout ale pak vse v poradku a jsem rada ze jsem podstoupila tuhle autoskolu !
vloženo: 27. dubna 2015
vložil: Elinka3,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, autoskola se mi libila zvladl jsem ji dobre, domluvil mi to tam otec a jsem rad ze jsem byl tam, instruktori jsou ochotni a spolehlivy nikdo na me nekricel prvni jizdu jsem se bal ale pak to bylo v poradku uz :)
vloženo: 26. dubna 2015
vložil: Pepicek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše v naprostém pořádku, byl jsem nadmíru spokojený, s lidmi se zachází skvěle, u mě bylo vše v pořádku teď si tam dělá papíry i moje sestra mladší a vše v pohode má radost a to měla strach sednout za volant :D
vloženo: 20. dubna 2015
vložil: AlesBerny, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pane Obst,přestaňte si už ty kladné hodnocení psát sám.Nebo aspoň změňte styl psaní a vkládání smajlíků.Je to u všech kladných hodnocení.Psaní bez diakritiky a pokusy o smajlíky.
Sám jste si vědom,že Vaše autoškola je jedna velká tragedie,sám jsem to zažil a divím se,že ještě vůbec fungujete.
A neklamte lidi tím,že celé zkoušky probíhají v autoškole.Testy se už skoro 4 měsíce píší na magistrátu.
vloženo: 19. dubna 2015
vložil: Zklamaný Žák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ja byl teda spokojen nemohu pochopit jak sem nekdo muze psat negativni komentar asi delal jinou autoskolu :D vse u me probehlo v poradku a byl jsem se vsim spokojen :) v autoskole se mnou zachazeli slusne a vse fakt v poradku dooporucuji
vloženo: 8. dubna 2015
vložil: Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Katastrofa!!! Lákadlo na cenovou akci která končí tento měsíc a potom ten další a další je výborný tahák na nové zájemce. Když si připočítáte další poplatky které jsou v normálních autoškolách v ceně, zjistí člověk že jde o o nejdražší autoškolu v Brně a okolí. Poskytující nejhorší služby. Knížka zdarma je další lež pana Obsta. Musíte si ji zaplatit. Nedoporučuji!!! Hrůza!!!!
vloženo: 2. dubna 2015
vložil: Michal Novák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz autoskoly byl uzasny, strasne jsem se bal sednout za volant, ale jak se vsichni ke me chovali bylo mi hned lip kdyz jsem ridil :) autoskolu jsem udelal po prve a byl jsem rad takze si ji ted dela i moje mladsi sestra a jeden bratranec :) urcite dobra autoskola za velice dobrou cenu :)
vloženo: 18. března 2015
vložil: Ales, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola OBST je velice uzasna autoskola. pred nedavnem jsem ji dokoncila a uz se prohanim po silnicich. nikdy jsem si nemyslela ze se naucim ridit ale jsem velice spokojena se sluzbami autoskoly !! :)
vloženo: 24. února 2015
vložil: Janca, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj, autoskola byla perfektni, byl jsem z ni velice nadseny ted ji tam delaji i moji kamaradi a ma mladsi sestra a take kdyz prijde domu tak si ji nemuze vynachvalit a nikdy neumela ridit pry se tam vse nauci a je rada ze sla zrovna tam :) takze vsem doporucuji
vloženo: 23. února 2015
vložil: Karel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   dělala jsem řidičák na sk. A. u pana Obsta na doporučení od kamoše. Jsem velice spokojena se vším v této autoškole. Příjemní instruktoři, pohodová domluva, rychlá autoškola, vyšlo počasí a za 14dní jsem měla zkoušky za sebou. Pan komisař byl naprosto skvělý, pohodový, byla s ním legrace. Poplatky jsou bohužel dnes všude :-( jinak cena, plánování hodin a jízdy - vše super. Testy se za vás nikdo nenaučí, to si musíte nastudovat sami, ale výhoda je ta, že při zkouškách jsou úplně ty samé co jsou na netu. Hlavně klobou dolu panu Obstovi při tak rizikové práci, nasazuje svůj život tomu, aby vás naučil řídit. Vkládá do vás důvěru, že ho přivezete v celku a zdraví zpět, tak ho poslouchejte! :-) Jinak je pak Obst klidný, pohodový člověk, žádný nervák, je fakt v klidu. Tak šťastné kilometry s úsměvem na tváři a určitě DOPORUČUJI.
vloženo: 19. listopadu 2014
vložil: Petra Vránová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je v pohodě. Instruktoři
pan K. i pan N. jsou muži na svém místě a výborní profesionální učitelé. To že nechávají větší zodpovědnost na žácích je dle mého názoru v pořádku. Přístup: tak jsem si zaplatil, teď mě to naučte, ale já pro to nic neudělám zde nefunguje. Na to je navíc kurs 14 jízd v brněnském provozu příliš krátký.
vloženo: 4. září 2014
vložil: Pavel Havelka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu rozhodně nedoporučuji!!!! Nikdy víc, jsem zklamaný!!! Je zde totiž zcela normální, že závěrečné zkoušky na první pokus nedáte a vyjdou vás na strašně moc peněz. Navíc si autoškola účtuje nehorázně velké částky a různé poplatky, takže začáteční cena je naprosto úžasná, ale během výcviku zjistíte, že se vám z ní může stát nejdražší autoškola v Brně. Jak jsem již říkal - zkoušky nemáte šanci dát na 1. pokus, i když jste výborný žák (všichni mi to říkali a tvrdili, že to dám). Původně jsem si myslel, že ty zkoušky nedá jen opravdový antitalent, ale teď jsem se přesvědčil i já, že je nedá i profík. Nedivím se, když autoškola z toho má obrovské prachy a komisař také, takže se to oběma stranám maximálně vyplatí.

Jinak během výcviku se moc věcí ani nenaučíte - instruktoři vám potom řeknou, že všechno byste měli umět a znát z první jízdy. Navíc jsou dost arogantní a přijde mi, že jsou tam jen pro to, aby si odseděli jízdu a měli za to peníze.
S hodiny teorie nepočítejte, vše se musíte naučit sami doma. Proto tak potom vypadají i výsledky testů - dali jsme je asi jen tři z osmi.
Během jízd se instruktoři moc nevěnují parkování a podobným věcem, ale pořád se jezdí po stejných místech v okolí a u zkoušek jedete potom jinam a samozřejmě vyletíte. Navíc na každou jízdu chodí pozdě a lekci také ukončí o několik minut dříve, nebo si během jízdy jedou vyřizovat osobní věci, domů atd. a vy čekáte další minuty v autě.

Každý z vás si určitě řekne, že my, co tu píšeme takové recenze, jsme nároční, ale potom zjistíte i vy, že to tak opravdu je. DOPORUČUJI JINOU AUTOŠKOLU, ZA TY NERVY A PENÍZE VÁM TO NESTOJÍ! Já jsem jim zaplatil už tisíce, ale řidičák stále nemám a nervy už vůbec ne!
vloženo: 27. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   němeček je strašnej,jen na vás řve a všechno vám vytýká. po první jízdě si myslí že mám všechno umět a znát nebo co??!?! když jsem něco udělal špatně, tak hned začal nervit a říkat že zkoušku určitě nedám a hned mě vyhodí. paní na vrátnici je taky taková divná,nic vám neřekne a neví. co se týče teorie tak se všechno musíte naučit sami.
vloženo: 30. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych asi nedoporučila. Mimo jízd se všechno musíte naučit sami, protože se tématům jako je technická, pravidla sil. provozu, zdravotnictví atd. věnují minimálně. Sice je deklarováno velmi výhodné školné, ale po zaplacení se dozvíte, že budete ještě platit navíc za závěrečnou zkoušku dalších 550,-Kč + 700,-Kč MMB. Pokud závěrečnou zkoušku neuděláte ( a to většinou neuděláte (!!!), protože jde o dobře zaběhaný a předem domluvený bussines autoškol a Magistrátu v Brně) můžete se připravit na další náklady v řádech tisíců. Já sama mám ŘP vydaný v roce 1991, tuto autoškolu navštěvovala dcera. Byla jsem v šoku, že je dnes naprosto normální dělat závěrečné zkoušky z jízd třikrát, čtyřikrát i devětkrát!!! Něco takového dříve nebylo myslitelé. To však ještě na vydávání ŘP dohlíželi policisté a ne zaměstnanci magistrátu, kteří takto plní pokladničku města. Jde o jasný signál, že nejde o neschopnost žáků, ale učitelů a svědčí o zvrácenosti celého systému. Osobně lituji každého, kdo musí dělat autoškolu v Brně. Pokud máte možnost, jděte dělat řidičák mimo Brno.
vloženo: 23. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dost špatné jak v přístupu tak ve spolupráci s instruktory a to nekomentuji to věčné osahávání instruktorem při jízdě. :-(
vloženo: 21. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkušenost z kurzu B z přelomu roků 2010/11.

Autoškolu Obst bych rozhodně nedoporučil. Vadilo mi několik věcí. Za prvé odfláknutá teorie, kdy se neustále opakovaly technické otázky a vůbec se neprobírala pravidla. Za druhé katastrofální domlouvání jízd. Po počátečních průtazích jsem se chtěl pojistit dopředu a volal s předstihem asi dvou až tří týdnů před začátekm nového měsíce, řekli mi, že takhle brzo ještě plány na příští měsíc nemají, ať zavolám zítra. Zavolal jsem druhý den (asni ne hodinu po začátku pracovní doby) a řekli mi, že na ten příští měsíc už mají jen dva volné termíny. To by jim tam muselo volat snad celý Brno. Za třetí instruktoři se často střídali a většina z nich byli nerváci, kteří celou jízdu jen řvali. Zkoušky jsem udělal napoprvé snad jen zázrakem a výměnou nervních instruktorů za lepšího v posledních dvou jízdách před zkouškami. Za čtvrté platba za zkoušky v AŠ mi přijde přemrštěná. Celkové hodnocení: zkuste to někde jinde. Doporučuji např. Pohodovou autoškolu pana Šimary.
vloženo: 18. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto bych tuhle autoškolu doporučila, řekla bych že je jedna z nejlepších v Brně. Jezdila sem téměř ze všemi instruktory (až na instruktora jménem K. toho sem opravdu neměla takže nemůžu soudit) A i přes můj velký strach z prvních jízd a z přístupů instruktorů, sem byla velice mile překvapena. Všichni byli velice milý, okamžitě mi řekli co něni v pořádku a jak bych to měla napravit. Velice si vážím přístupu pana: Gašparoviče, Konečného a pana Němečka kteří byli naprosto vynikající a všechno mě naučili a díky nim sem absolvovala jízdy ,,uspěla,, bohužel sem neprošla na testech (ale to je čistě můj problém) :) závěrem chci říct že tuhle autoškolu opravdu moc a moc doporučuji...
vloženo: 26. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, cena kurzu výborná ale pozor úroveň katastrofa rozhodně nedoporučuji!!! Přestoupila jsem jinam a tam jsem teprve poznala jek to má vypadat. Lucie
vloženo: 11. listopadu 2013
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola pořád narvaná, plánování nanic, sekretářka milá, instruktoři arogantní, občas milí , jaký měli zrovna den, perverzní komentáře samozřejmostí! Občas jsem z nich měla pocit, že oni jsou pááni a já nic. Pracovat v autoškole bych nepovažovala za profesi snů, pánové ;)
auta mi přišla fajn.
opakování zaplatíte 550 pouze autoškole...to nikde napsáno nebylo a považuju to za DRZOST.
jsem str&#462;sně ráda, že to mám celé za sebou.
nečekejte nic uchvatného.
vloženo: 27. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Boris Obst osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Boris Obst < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Boris Obst - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje