Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Pachman - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pachman

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pachman < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Totální neochota, arogantní přístup, zastaralé metody. Vůbec nejdou s dobou, majitel odmítá nové technologie a vše mi příjde velmi zastaralé. Ke klientům se chovají jako k póvlu a vůbec si neváží zákazníka. Nejsou schopni se ani mezi sebou domluvit s lektorem. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI, NEJHORŠÍ ZKUŠENOST, velmi špatný majitel.
vloženo: 22. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velice spokojen...závěrečné zkoušky hned na poprvé..super přístup.
vloženo: 29. března 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost,naučili mě dost ale teď se musím sama zdokonalit,děkuji za spolupráci a Autoškolu Pachman mužů jen doporučit.Děkuji Zdeňka V.
vloženo: 8. listopadu 2017
vložil: Zdenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem výcvik řidičského oprávnění skupiny ,,B´´ v Autoškole Pachman. Zahájila jsem výcvik v lednu 2017 a úspěšně ukončila začátkem března 2017. Oceňuji individuální přístup, profesionalitu, ochotu a vstřícnost. Rozhodovala jsem se mezi nabídkami autoškol v Ústeckém kraji a vybrala teď s klidem můžu ohodnotit jako nejlepší výběr. Výuka probíhala vždy perfektně, a proto hodnotím vše pěti hvězdami. Ježková
vloženo: 9. března 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto nejlepší autoškola na Mostecku :) Skvělý přístup p.Holce, trpělivý a vstřícný instruktor. :) Všechno Vám podrobně vysvětlí a ukáže. Byla jsem skvěle připravena na zkoušky.
Děkuji moc za skvělý přístup!
vloženo: 26. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ř.P. mám již delší dobu, ale velmi ráda na všechny z této autoškoly vzpomínám. Ochotní, vstřícní..no prostě jsem ráda, že jsem sem chodila. Na p.učitele Baxu si také často vzpomenu. Přeji všem aby i nadále měli spokojené žáky. Jana I.
vloženo: 19. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to moc faj ale až na zkoušky z panem Bohuslavem jinak super
vloženo: 20. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh byl vynikající. Přidělený instruktor byl velice ochotný a chápavý, od naplánování jízd až po vysvětlení technických věcí.
Na zkoušku jsem byl velice dobře připravený. Testy za vás nikdo nenapíše, ale řídit vás tam naučí ;)
Tomáš S. Most
vloženo: 6. září 2010
vložil: Tomáš S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    pan pachman je pohodař se všim mi poradil,byl moc příjemný a nebyla jsem tolik vystresovaná proste pohoda:)
vloženo: 2. září 2009
vložil: paja:-), emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pachman osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pachman < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pachman - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje