Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Panter - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Panter

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Panter < <


   Perfektní autoškola! Profesionální výuka a přátelské vystupování. Budu všem doporučovat.

vloženo: 20. února 2021
vložil: Jiří Buchta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hledáte si autoškolu? Panter to je jednička. Naučil mě řídit auto, i když už jsem babička. Na Martina Nespěšného nedám nikdy dopustit, když jsem byla rozklepaná, dokázal mě uklidnit. Je to člověk na svém místě, věřte, že vám nekecám. Proto budu všude hlásit: V Borové je Panter fajn!
Mirka Švecová

vloženo: 2. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, vřele doporučuji.
František Bros
vloženo: 8. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele všem doporučuji Autoškolu Panter !! Oceňuji profesionální přístup, skvělou komunikaci, perfektní vyučovací metody, skvělé ceny !! Byl jsem velice spokojen s přístupem p. Martina Nespěšného !! Díky !!
Jiří Stodola
vloženo: 17. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit! Přístup k žákům paradni. Není to klasický učitel, který jde na směnu, aby dostal peníze a šel domů. Tenhle učitel má lidský přístup a jeho cílem je, abyste autoškolu zvládli. Dělal jsem zde A1, za dva roky B, a nyní si dělám B+E a T. V budoucnu plánuji i A2. Přístup autoškoly prostě profesionální.

Krumpl
vloženo: 16. února 2018
vložil: Jiří Krumpl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejsem tradiční teenagerský návštěvník autoškoly, takže jsem o to více ocenil klidný a trpělivý přístup. Teorie i jízdy probíhaly v klidu a bez stresu. Na závěrečné zkoušky jsem se cítil teoreticky i prakticky dobře připraven, ačkoliv jsem prošel až na třetí pokus.

Dalo by se polemizovat o systému hodnocení komisaře, který vyžaduje po 28mi hodinách jízd v autoškole bezchybnou jízdu, kterou by nezajelo ani většina zkušených řidičů. Ovšem to není asi problém autoškol ani výcviku, ale celkového nastavení zkoušek, které vychází ze subjektivního hodnocení komisaře (v litomyšlském případě jednoho člověka).
vloženo: 5. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla nadmíru spokojená. Profesionální přístup, rychlé jednání a skvělá domluva. P. Nespěšný měl obrovskou trpělivost a hodiny s ním probíhaly naprosto v klidu. Výborná teoretická příprava , nejdříve základy teorie a až poté jízdy, to mi přišlo, jako velká výhoda. Ke zkouškám jsem byla perfektně připravená. Cena za kurz byla ve srovnání s kvalitou kurzu velice nízká. Pokud hledáte kvalitní autoškolu v okolí Poličky, Borové nebo Litomyšle tak mohu doporučit rozhodně autoškola panter.
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych poděkovat Autoškole Panter za profesionalitu a kvalitní přípravu na závěrečné zkoušky na motocykl. Oceňuji příjemné jednání, flexibilitu, pozitivní přístup a spoustu cenných informací. Všem doporučuji, pokud chcete být dobře připraveni ke zkouškám a do provozu.
vloženo: 17. června 2016
vložil: Ilona Lukáčová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako mnoho z mých spolužaček jsem i já vybírala autoškolu podle ceny. Po podání přihlášky jsem čekala dva měsíce na první jízdu. Délka kurzu byla více než půl roku. Teoretická příprava proběhla opravdu jen teoreticky stejně jako praktická. Podotýkám, že v testech jsem při zkoušce prospěla na výbornou, přesto praktická zkouška byla komisařem vyhodnocena jako NEPROSPĚLA. Když i druhá zkouška proběhla stejně přesto, že jsem se žádného přestupku nebo vážné chyby nedopustila, nabyla jsem dojmu, že existuje jakási kooperace mezi instruktorem a komisařem. Nechtěla jsem dopadnout jako ostatní z kurzu a platit dalších několik opravek proto jsem přestoupila do jiné autoškoly kde problém nenastal.
vloženo: 28. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Panter? Jediná a ta nejlepší volba! :-) Všem, kteří váhají ve volbě autoškoly, doporučuji právě tuhle. Super instruktoři, parádní atmosféra, vozový park i komunikace! Z mé strany maximální spokojenost :-)
Šárka Motyčková
vloženo: 8. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes je to téměř rok, co jsem autoškolu u Pantera dodělala, dodnes nezapomenu na ponižovaní a ztrapňování panem instruktorem, že jako ženská nemám v autě co dělat, že ze mě nikdy dobrý řidič nebude, že zkoušky stejně neudělám a že se svojí velikostí 161 cm nemám za volantem co dělat, protože bych měla sedět spíše na zadní sedačce v bezpečnostní sedačce pro děti.
Po absolvování kurzu jsem měla velký strach jezdit a nevěřila, nebýt přítele, který se mi intenzivně věnoval bych asi už nikdy do auta nesedla. Dnes už jezdím, ale k Panterovi už nikdy víc.
vloženo: 5. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   „U autoškoly panter jsem si dělala řidičské oprávnění skupiny C. Mé obavy se nepotvrdily, výcvik jsem si užila a hlavně naučila jsem se řídit náklaďák. S autoškolou panter plánuji spolupracovat i v budoucnu.“
Díky Alena Komolá
vloženo: 4. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Panter můžu vřele doporučit. Moderní auta, perfektní přístup, který se jinde nevidí. Tak by měla autoškola vypadat. Po výuce byla zkouška maličkost. Těším se na příští rozšíření řidičáku.
Lukáš Koukal
vloženo: 3. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc se mi líbil přístup k nám žákům, vše pěkně v klidu vysvětlují i přijízdách, i když člověk občas nějakou tu chybu udělá.
Můžu vřele doporučit. xxx
vloženo: 12. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Panter osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Panter < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Panter - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje