Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Pavel Pelikán - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pavel Pelikán

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pavel Pelikán < <


   Přecházela jsem od jinud kde to byla naprostá katastrofa a za mě super. Kondičky vždy probíhaly v klidu a zvládla jsem to hned. Moc děkuji
vloženo: 16. září 2020
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Pelikán veľmi vrelo odporúčam. Výučba je premyslená a zábavná. Počas praktického výcvyku sú väčšina inštruktorov trpezliví a pohodoví chlapíci a myslia na všetko, všetko vysvetlia. Skúšky som urobil na prvý pokus.

Ivan M.
vloženo: 20. prosince 2019
vložil: Ivan M., emailová adresa nezveřejněna


   Dlouhodobě žiji v Německu, kde jsem si chtěl udělat taky řidičák, ale když jsem se dozvěděl cenu, která je v přepočtu skoro 70.000,- Kč za skupinu B, tak jsem si to hned rozmyslel.
Autoškola Pelikán mně vždy vyšla vstříc co se týče plánování jízd a to i o víkendech. A jelikož nejsem žádný dřevák a něco mě naučil i táta, tak jsem zvládl rychlokurz za měsíc a půl a na poprvé :-) Ještě jednou děkuji.

vloženo: 7. listopadu 2019
vložil: Pavel V., emailová adresa nezveřejněna


   Nepochopím jak si může autoškola napsat na web "jedna z nejlepších v Brně".
Jsem jediný kdo ze třídy naletěl naštěstí už to mám za sebou.
Místo cvičiště které jiné autoškoly dle doslechu používají jsme poskakovali kolem Boby stadionu mezi autama,pak mi kamarádka řekla že učitele se kterým jezdím na jízdách měla před pár roky u autoškoly Obst a vyhodili jej. NENÍ SE ČEMU divit když si na jízdách furt něco vyřizuje místo učení...
Teorie které jsou údajně povinné a má jich být několik jsem měl 2x a nikdo to neřešil.
Dokonce slečna mi na závěrkách řekla že zde nebyla ani jednou.

Proště tragédie.
P.Pelikán se tváří jak ožralej milionář, jezdí si Mercedesem a učitelům kupuje firemní trička ale aby žák jezdil na cvičišti a zaplatil kvalitní učitele a né lektory které jinde vyhodí to ne.
H.
vloženo: 5. listopadu 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pelikán určite odporúčam. Bezproblémové plánovanie jádz, ľahká dohoda, a hlavne za trpezlivý a ochotný prístup inštruktora, vďaka ktorému sa mi podarilo skúšky úspešne absolvovať na prvý pokus :)
vloženo: 26. června 2019
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velmi spokojen a vřele bych ji komukoliv doporučil. Jezdil jsem s panem Nečasem, s kterým jsme si skvěle sedli a pod jeho vedením jsem autoškolu úspěšně dokončil. Pokud hledáte autoškolu v Brně tak zamiřte právě zde.
vloženo: 13. dubna 2019
vložil: Filip P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na přístupu instruktorů Autoškoly Pelikán k adeptům získání všech základních znalostí a dovedností potřebných k dobrému pocitu v provozu na našich silnicích oceňuji vedle dokonalé profesionality zejména důkladnost, trpělivost a empatii, kterými výrazně přispívají k pohodě jejich žáků. Autoškola je pro její výuku dobře vybavena. Autoškolu Pelikán jednoznačně doporučuji.
vloženo: 10. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ozvala se potrefená husa...
vloženo: 24. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Asi takovým hlavním dojmem z Autoškoly Pelikán je docela slabá informovanost a organizace. Rezervace jízd se u jednotlivých učitelů provádí různým způsobem, někdy je problém se vůbec rozumně zapsat, např. když učitel nereaguje na volání, mail, nebo SMS. Postupně se dozvíte, že několik učitelů pracuje pro autoškolu externě a nejsou běžně k dispozici. Během výuky se často zdůrazňuje, že zkoušku napoprvé udělá míň než polovina žáků (mimochodem, tohle číslo se postupně snižuje a končí někde asi na 20 procentech), což vám na sebevědomí moc nepřidá a je to silně demotivující. Osobně jsem byl na konci výuky téměř přesvědčený, že vlastně nemám šanci udělat zkoušku napoprvé. Zatímco teoretická příprava je na dobré úrovni, s výukou řízení je to slabší. Na stránkách autoškoly se tvrdí, že naučí jezdit bez stresu a v pohodě, ale opak je spíš pravdou. Když někdo učitele před vaší jízdou vydeptá, on si na oplátku vybije frustraci na vás, tím zbytečně ztratíte dvě jízdy (tj. celkem tři hodiny výuky v ceně 1600,- Kč) - z aktuální se stane tak trochu noční můra a tu příští jen pracně získáváte pošramocenou jistotu (přihodilo se to nejen mně, ale vím i o dalších žácích, kteří měli stejnou zkušenost).
Autoškolu Pelikán jsem si vybral, protože jsem očekával profesionální učitele a tak trochu lidský přístup za rozumnou cenu, ale moje očekávání se moc nenaplnilo, hodnotil bych ji jako průměrnou s kolísající úrovní výuky.
Zkoušky jsem udělal napoprvé, dalo by se říct autoškole navzdory.

vloženo: 21. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup! I když se zrovna nedaří tak se snaží uklidnit a poradit...
Jezdil jsem s panem Indráčkem a můžu jen doporučit. Vše dobře vysvětlí a poradí a občas přidá i něco navíc. Díky! &#128522;
vloženo: 21. ledna 2019
vložil: Petr Tesař,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to skvělé a já moc děkuji.
vloženo: 19. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedná se o jednu z lepších a dražších brněnských autoškol. Mají reklamy různě po Brně. Výhodou je dobrá dostupnost pomocí MHD. Mají také mnoho učitelů a vozidel. Na webu jsou uvedeny telefony na učitele, takže víte, že to není firma o dvou lidech. Autoškolu Pelikán doporučím hlavně lidem pod 180 cm. Já mám asi 191 cm a do Toyoty Yaris jsem se blbě vešel. Také se velmi hodí předchozí zkušenosti alespoň ze sedadla spolujedce, které jsem já ovšem neměl.
Někdy na podzim a asi i na jaře si žáci mohou vyzkoušet výměnu pneumatik.
Učebna je celkem pěkná. Blízko ní je na ulici Rybkova menza Fakulty stavební VUT, kam může i nestudent jít na WC či na oběd. V aktivní službě jsou dnes (10/2018) především 2 Toyoty Yaris (vyrobeny 2009) a 3 další Toyoty Yaris (vyrobeny 2017). Někdy se může použít i Octavia (snad 1996) nebo Mercedes B class (asi 2013) a nebo Seat Ibiza (2008). Já jsem jezdil v roce 2017 s Yarisem (2009)a Ibizou (2008). Vozidla mají výrazné barevné značení pro vyšší bezpečnost, takže každý cizí řidič už z dálky vidí, s kým má tu čest. Technický stav vozidel je poměrně dobrý a nejsou moc stará. Taky se nezdá, že by majitel nakupoval vyloženě nejlevnější modely
aut.
Příjemní učitelé jsou Pavel Pelikán, Roman Provazník a Aleš Kramář. Lubomír Nečas je asi taky v pohodě. S Čeňkem Kundelou jsem si moc nerozuměl, někdy je nevlídný. Bohužel, když střídáte učitele, tak si oni mezi sebou neřeknou, jak na tom který žák je. Pak může být učitel překvapený, kolik toho neumíte.
První jízda byla s Ludvíkem Indráčkem na opuštěné silnici kolem fotbalového stadionu za Lužánkami. Doporučuji se tam třeba předem projet na kole, což já jsem ale neudělal. Je to dost děsivý, zvláště, když to místo neznáte!
Hned na první jízdě jsme vyjeli do provozu, na kruháč a do tunelu! Byl jsem vyděšený jako svině a s další jízdou jsem váhal asi šest týdnů!
Ludvík Indráček měl tehdy 85 let (osmdesát pět let). Na svůj věk VYPADÁ. (Viz také recenze jiných žáků.) Podruhé jsem s ním už do auta nevlezl. On je sice fajn, ale furt jsem se bál, že něco podělám a on nestihne zareagovat a dostane infarkt. Ludvík Indráček sice má mnoho zkušeností, ale fakt by bylo lepší, kdyby se věnoval raději přednáškám a nejezdil s žáky v autě. Bohužel jsem nebyl dobrý žák. Odjel jsem cca 18 jízd a připuštění ke zkoušce stále v nedohlednu. Peníze docházaly a blížila se zima, tak jsem to pozastavil a už se nevrátil. Pak jsem raději nastoupil do zaměstnání.
Nyní zkouším štěstí u konkurenční autoškoly. Mají tam aspoň dieselovou Octavii, což je pořádné auto, kam se vejdu. I ta spojka funguje lépe. Ale ani tady se mnou nebude mít učitel lehkou práci. Jinak moje sestra dělala autoškolu u DPMB asi jeden rok a musela odjezdit snad 40 jízd. Moje matka nejezdí ani výtahem. Otec od roku cca 2010 do auta nesednul.
Zkrátka BĚŽNÝ žák zvyklej od dětství na auto asi u Pelikána nebude mít problém. To JÁ jsem nenormální.



vloženo: 19. října 2018
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola. Dělal jsem rozšíření na motorku a absolutně s ničím nebyl problém. Velice lidský přístup. Nadstandartní služby, paní mi nabídla zaplacení poplatku na magistrátu, abych tam nemusel běhat. Pan instruktor mi zase půjčil rukavice. Před samotnou zkouškou jsem dostal klíče od motorky a mohl ještě sám potrénovat manévry na cvičišti. Také jsme dostali instruktáž, na které ulice, kam komisaři rádi jezdí, si dát zvlášť pozor a proč (při samotné zkoušce mě komisař dvěma z těchto ulic opravdu vedl). Celkově nemám co vytknout.
vloženo: 25. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoskola vyborna i pristup vsem doporucuji kdo si chce udelat ridicak pan Pelikan i ostatní ucitele super

vloženo: 15. září 2018
vložil: radomir knotek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teorie z hodin je pomálu, buďte připraveni na samostudium, což je však avizováno i předem vedoucím autoškoly na úvodní hodině. A v jiných autoškolách to nebude jinak. Jízdy jsem odjezdila s p. Indráčkem, nejstarším lektorem autoškol v ČR, jehož zkušenosti jsou nedocenitelné a mohu jej srdečně doporučit všem ostatním a tímto jej také zdravím. Léta na něj budou v autě při potkávání jiných budoucích řidičů na silnicích vzpomínat ti, kterým svými bonbóny zvyšoval hladinu cukru v krvi a předával rady, zkušenosti či vzpomínky ze života. :-) Doporučuji se průběžně učit na testy a snad zvládnete bez větších problémů zkoušku jako já v květnu. :-) Hodně štěstí a mnoho najetých kilometrů bez nehod!
vloženo: 16. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit. Tým na úrovni, který své práci rozumí a dělá ji skvěle.
vloženo: 2. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přešla jsem do autoškoly Pelikán z jiné brněnské autoškoly, kde se ke mně nechovali podle mých představ.

Nejdříve mě zarazilo, že v té předešlé autoškole nám jen pustili staré DVD, ale u Pelikána mají žáci normálně teoretickou přípravu v učebnách, kde se jim vše důkladně vysvětlí + kurz první pomoci. Najednou jsem začala chápat, jak to vypadá, když se něco dělá pořádně.

Jízdy to stejné. Žádný stres, žádné řvaní ... jen profesionální a milý přístup. A navíc auto konečně jede, mají moderní vozový park, který udržují.

Konečně jsem se zbavila strachu z ježdění a začala si jej zase užívat. Děkuji moc!
vloženo: 25. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi solidní autoškola, individuální přístup k žákům, výukou. Díky J. Kotlan
vloženo: 12. února 2016
vložil: J. Kotlan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Solidní autoškola, individuální přístup k žákům. Není co vytknout.
vloženo: 12. února 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem rozšíření na silnou motorku. praktická část, velká spokojenost. Teorie mě překvapila. Autoškola si nijak nekontroluje úroveň přípravy studentů.
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor motocyklu bezvadny. Vyborny pristup k zakum. Jako ridic jsem mel asi jednodussi podminky nez zacatecnik. :)

Zaverecne zkousky probehly v klidu. Priprava byla kvalitni. Celkovy cas od uacatku do konce autoskoly 14 dni.
vloženo: 9. července 2014
vložil: Petr Musil,


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pavel Pelikán osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pavel Pelikán < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pavel Pelikán - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje