Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Pepa - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pepa

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pepa < <


   Delal jsem u Prochazky z Vitkovic ridicak v roce 2005. V zivote jsem nebyl na nejake lekci, jen jizdy. Pravda rval, ale jezdit me naucil relativne dobre. Za to mu budiz dik. Ale jestli autoskolapepa.cz je jeho tak potes koste. Jak jezdite po dalnici 160 s reklamou na aute pro autoskolu tak musite byt totalni dement.
-----------------------
:-) Kdybych byl na Vašem místě, tak bych o totální demenci radši pomlčel, protože nařknout autoškolu z překročení rychlosti a nemít v ruce žádný důkaz, pokud nejste policista s radarem, tak to už je na podání žaloby za poškození dobrého jména firmy s velkým finančním odškodněním pro autoškolu.
Být autoškolou Pepa, tak bych do toho šel a potom si užil krásnou dovolenou...
vloženo: 11. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Delal jsem u Prochazky z Vitkovic ridicak v roce 2005. V zivote jsem nebyl na nejake lekci, jen jizdy. Pravda rval, ale jezdit me naucil relativne dobre. Za to mu budiz dik. Ale jestli autoskolapepa.cz je jeho tak potes koste. Jak jezdite po dalnici 160 s reklamou na aute pro autoskolu tak musite byt totalni dement.
vloženo: 10. června 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu v žádném případě neporučuji. Pan Procházka nic neučí, jen křičí a rozčiluje se, když vám něco nejde. Pan Procházka si myslí, že po 8 hodinách "výuky" na trenažéru už umíte vše. Nevím jak ostatním, ale mě rozhodně nestačí " počítačová hra" k tomu, abych se naučila řídit. U výuky na trenažéru si pan Procházka dělá svou práci a vůbec se vám nevěnuje. Pokud vám něco nejde během jízd, jen na vás křičí, že čas běží a že to snad není až tak těžké.Na každou hodinu jsem chodila s odporem a byla ve stresu. Doufám, že už nikdy nebudu muset jednat se člověkem, jako je pan Procházka.
vloženo: 27. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejhorší autoškola! Pan Procházka je protivný člověk, neumí vůbec jednat tak jak má byt! Jen by chtěl nahrabat peníze pro sebe!
vloženo: 3. února 2016
vložil: Miroslav,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pepa absolutně nedoporučuji!!!cholerický uřvaný instruktor Pepa, od kterého jsem byla nucena přejít do jiné autoškoly, neboť se to již nedalo vydržet!!!
vloženo: 1. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Pepa jsem přešla z jiné ostravské autoškoly, ve které jsem neudělala 5x jízdy. Po přestupu mi bylo hned jasné proč; měla jsem vážné nedostatky v řazení (které mi však nikdo v předešlé autoškole neopravil), jezdila jsem necitlivě, bála se.
Panu Procházkovi možná občas ujedou nervy, na druhou stranu mi vždy vycházel vstříc jak časově, tak s místem. Jízdy u něj byly levnější než u předchozí autoškoly a rozhodně mě nijak nešidil. Když jsem s ním napodruhé udělala zkoušky (poté, co s předchozí autoškolou to pětkrát nešlo), vyšel mi vstříc i co se žádosti o ŘP týče (mám Nový Jičín z ruky). Takže mu mám být zač vděčna. Navíc jízdy s ním nebyly nijak nepříjemné, povídali jsme si a řízení pěkně ubíhalo.
Myslím, že nebudu nijak přehánět když napíšu, že to byl až pan Procházka, kdo mě naučil opravdu řídit a lituji, že jsem k němu nešla hned od začátku, ušetřila bych si hodně nervů, času a v neposlední řadě i peněz.
vloženo: 7. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji tuhle autoškolu. Pepa je velmi slušný a příjemný člověk. Nikdy nebyl problém domluvit se na termínu jízd, naopak mi vyhovovala domluva skrz sms. Napíšete, kdy máte čas a večer předtím vám napíše jestli máte jízdy. Jízdy na trenažeru byly sice otravné, ale myslím, že jsem se cítila v autě bezpečněji. Na konci jsem složila testy i jízdy na poprvé! Takže velký dík, že mě Pepa naučil řídit :) Dotěď vzpomínám na jeho hlášky: "trojka není univerzální rychlost!" :D
vloženo: 18. prosince 2015
vložil: Edita Melicharová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S AŠ Pepa jsem byla spokojena. Přístup instruktora výborný a naučila jsem se chválitebně řidit. :) Doporučuji .
vloženo: 4. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pepa hodnotím kladně. Do autoškoly jsem nastoupil za účelem rozšíření řidičského průkazu na doporučení. Celkový průběh přípravy ke zkouškám proběhl mnohem lépe, než jsem očekával. Seriózní přístup a rychlé jednání mi umožnili se ke zkouškám připravit během jednoho měsíce. Hodiny byly velmi poučné a zajímavé. Děkuji panu Procházkovi za kvalitní přípravu, díky které jsem u zkoušek prospěl bez problému. Rady pana Procházky využívám i nadále v běžném provozu. Děkuji a doporučuji
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: Tomáš Nábělek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu "Pepa" mohu jen doporučit. Celkový průběh kurzů hodnotím na výbornou.Dělala jsem zde řidičský průkaz skupiny "B" a o pár let později i skupinu "A". V hodinách teorie jsem se dozvěděla mnoho nového a užitečného, co jsem také uplatnila v praktické části. :) Autoškolu jsem doporučila svým známým, kteří byli také velice spokojeni. Přístup pana Procházky byl velice vstřícný a ochotný. Vždy mi vyhověl ohledně jízd. Vystupování příjemné a klidné. Mohu jen doporučit a zároveň bych chtěla i poděkovat za dobrou přípravu k úspěšným zkouškám.
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: Ivana Medvecká, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V první řadě je pan Procházka neskutečně cholerický člověk, který po mně jen neustále řval. Autoškola začíná osmi hodinami na trenažéru, což je zbytečně moc, on si tím akorát šetří peníze a vy sedíte u trenažéru, absolutně nevíte, co máte dělat, protože vám k tomu nic neřekne, a radši odejde do vedlejší místnosti vařit si párky nebo polévku. Když se ho na něco zeptáte, nejdříve vás seřve, že to nevíte, a pak vám ti stejně není schopen vysvětlit. Proč to taky vysvětlovat jednoduše, když to jde složitě. Takto to je v jeho případě. Není zde výběr instruktorů, protože je sám, nabírá si bezmezně mnoho žáků, kterým se pak nestíhá věnovat, takže jízdu máte maximálně jednou týdně, pokud mu teda nenapíšete, že máte čas každý den celý den. Komunikace s ním probíhá prostřednictvím smsek, ačkoli se mnohdy stane, že vám na ně odpoví až za pár dnů, takže musíte být stále připraveni, že vám na poslední chvíli napíše, že máte druhý den v 8 ráno jízdu, a vy si pak musíte zrušit všechno, co jste měli naplánované. Často taky naprosto poplete termíny. Řeknete mu, že máte čas např. Pouze ve středu a ve čtvrtek od 8 do 3 a on vám v 11 večer napíše: jízdy zítra - ve středu v 5 hodin. Hádat se s ním nemá smysl, jeho oblíbenou odpovědí je: jsem jenom chlap. Jeho přístup je zcela neprofesionální až vulgární. Nic mu není blbé - řve i po lidech pokročilého věku. Jeho oblíbenou akcí je divoce skákat po brzdě za vaši sebemenší chybu a pak dlouhé minuty blokovat provoz na silnicích křičením po vás. A nakonec ještě za blokování provozu obviní vás. Co se týče jeho hodin teorie - radši nekomentovat. Spočívají v spuštění výukového programu na trenažéru, kdy za 45 minut proberete 10 jednoduchých dopravních značek. Když se ho v autě na křižovatce zeptáte, co máte dělat, odpoví: ty jsi šofér, načež ať uděláte cokoliv, nevyhnutelně vás seřve. Při mé první jízdě mi auto bylo úplně cizí, neuměla jsem ho vůbec ovládat, a vzhledem k tomu, že po mně během ní stále jen hulákal a nevysvětlil mi ani základní postupy, odcházela jsem s brekem. Dalším jeho nedostatkem je, že na každou schůzku přijede pozdě. Zkoušky jsem u něj ani jednou neudělala, v den kdy jsem je dělala naposledy, je z nás neudělal nikdo, proto jsem neváhala, zašla si na úřad, vzala si od úředníka papíry z autoškoly a předala je jiné autoškole (je to bezplatné) a s panem Procházkou jsem se od té doby již nedostala do styku a jsem za to upřímně ráda. Znám plno lidí, co u něj dělalo autoškolu a jejich názory se příliš neliší. Slyším na něj stále jen oprávněnou kritiku. Tato autoškola je dobrá snad jen pro ty, co už řídit umí, protože v této autoškole vás to nenaučí. Třešinkou na dortu pak v mém případě bylo, když mě místo poslední jízdy před zkouškou zatáhl k sobě na kafe, místo toho, abychom jezdili. Cena neodpovídá kvalitě a to ani nemluvím o tom, jak mě šidil. Běžně se stávalo, nejen u mě, že vám do kartičky napíše, že jste odjezdila hodinu a půl, a přitom jste jezdila jen 45 minut. Při jízdách se taky zastavuje v supermarketu, čímž rovněž ztrácíte 10 minut, které vám ale nepřidá, a poté si v klidečku svačí housky se salámem a s plnou pusou nadává. Je netaktní, vulgární a je to psychopat.
vloženo: 25. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna z nejhorších autoškol!Pan Procházka je nevhodný k práci s lidmi a natož je něco učit. Jeho výuka probíhá tak že na teorie chodit nemusíte a pokud jdete pustí vám program a on si jde dělat svou práci. Jízdy nejsou o nic lepší, neustále řve ale chybu nevysvětlí. Lidi před zkouškou totálně psychicky rozhodí a není žádnou novinkou že potom u něho lidi prochází zkouškama na 5-6 pokus a on si na nich namastí kapsy prachama. Navíc o jízdy si musíte pořád psát jinak máte jízdu jednou za měsíc! Mě osobně pan Procházka znepříjemnil řízení jako takové a poslední tečkou k mému odhodláni přestoupit jinde bylo to když mi nechutně lhal že má místa na zkoušky plné lidmi kteří musí na zkoušky nutněji než já ikdyž mi za měsíc končí lhůta na dodělání zkoušek jelikož jsem byla na vážné operaci páteře a jsem ráda že jsem byla za 2 měsíce schopna zase řídit!! Tohle mi udělal i přesto že před 14dny mi udělal skoro to samé a slíbil že na tento termín mi už místo držet bude a já ho několikrát prosila ať semnou počítá a stejně to dopadlo takhle!! A to nemluvím o lžích které mi namlouval např. Že mi psal sms s termínem zkoušek na který jsem se nedostavila což bych si mimochodem nikdy nedovolila jelikož mě opravdu tlačí čas. A jelikož panu Procházkovi nedošlo že s holčinou (kterou dal na prý plný termín zkoušek)se kamarádím tak mi při otázce jak to že ona ke zkouškám jde ikdyž to není tak nutné a mě to vyloženě slíbil, odpověděl že ona jede na dovolenou tak to musí mít hotové což si vymyslel jelikož ona se zrovna z dovolené vrátila!! Pan PRocházka je cholerický blbec který vás nikdy nic nenaučí jen z vás vytáhne prachy a úplně vás psychicky zničí!!!
vloženo: 27. července 2015
vložil: Jana Urbanová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych se vyjádřila k této autoškole. Autoškolu Pepa v žádném případě nedoporučuji. Přístup ke studentům je strašný. Při jízdách po mně pan instruktor řval i kvůli sebemenší chybě. Nechápu, jak tento psychicky labilní člověk, může provozovat autoškolu. Po první hodině jsem brečela a byla přesvědčená, že už tam nepáchnu. Kvůli tomuto pánovi jsem po každé hodině byla úplně psychicky vyčerpaná. Když jsem se bavila s ostatními studenty, potvrdili mi, že řve úplně po každém, a že tam také chodí s odporem. Tenhle nelidský přístup je katastrofální a nedoporučuji tuto autoškolu. Pokaždé jsem na jízdy šla s nechutí a řízení mi tento pán tak znechutil, že se bojím sednout za volant. Zkoušky jsem nedala ani na poprvé, ani na podruhé a to si nemyslím, že řídím nějak špatně. Myslím si, že jsem řízení obětovala hodně, dokonce se mnou riskoval i taťka, který mě nechal řídit a ve směs mě vše naučil on. Z toho plyne, že pán nenaučí absolutně nic. Všechno je o přístupu a nechápu, jak v této době může být tak ofrklý. Nicméně další zkoušky budu naštěstí dělat u jiné autoškoly a jsem opravdu šťastná, že už se s tímto pánem nemusím potkávat.
vloženo: 26. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pepa za žádných podmínek nedoporučuju !!! Cena je vyšší než kdekoliv jinde, učitel jen jeden - absolutně své žáky nestíhá. Jezdí většinou mimo provoz po bočních uličkách kde se člověk skoro nic nenaučí a při jakékoliv žákově chybě ztratí nervy a začne řvát. Po chvíli se sice uklidní ale pro žáka je to velmi stresující. Hodiny byl schopný studentům plánovat na dopoledne, na nic se neohlíží, jen na sebe. Vybavení v učebně - přímo otřesné. Z pár hodin teorie, které jsem zde absolvovala, jsem se nic nedozvěděla. Učitel se chtěl spíše vybavovat než učit. Sice se k Vám chová mile, ale jen do doby, dokud nechcete přestoupit do jiné autoškoly. Pak vás ignoruje a přeložení odkládá a ostatní autoškoly pomlouvá a dělá zbytečné problémy. Takže tuto autoškolu si nevybírejte ani jako poslední možnost.
vloženo: 24. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V zadnem pripade nedoporucuji.
vloženo: 8. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V zadnem pripade nedoporucuji.
vloženo: 8. října 2014
vložil: michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud chce nekdo prijit o penize a o nervy,tak vrele doporucuji.Panu majiteli by meli vzit licenci a poslat ho na leceni.

vloženo: 7. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud si člověk nezaplatí hromadu kondičních jízd (5-10), tak nemá šanci závěrečné zkoušky udělat. Pan Procházka jej vůbec nepodrží a zbytečně vstupuje do jízdy (stačí více než jednou a je konec). Pokud si však kondiční jízdy zaplatíte, tak je to OK. Tzn. k ceně kurzu si připočtěte +3.000,- Kč....
vloženo: 7. listopadu 2013
vložil: Tomáš B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Postrádám zde uvedené ceny za výuku - zřejmě se za ně autoškola stydí, neboť nechápu proč nejsou zveřejněny. Zapletal Martin
vloženo: 25. října 2011
vložil: Marťas, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Pepa je velmi výborná a přátelská autoškola. Přístup instruktorů je vynikající a fakt se naučíte řídit.

Vřele doporučuji :-)
vloženo: 9. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pepa osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pepa < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pepa - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje