Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Petr Richter - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Petr Richter

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Richter < <


   Vše probíhalo výborně. Skvělý výcvik, příjemní instruktoři a pan Richter vás opravdu vše naučí. Nesmíte být prostě ignorant. Děkuji za skvělou autoškolu.
vloženo: 2. srpna 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Vše výborné na 1*.
vloženo: 2. srpna 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemenil bych a jen doporučil !!!! Super učitel , super auto , všechno přístup atd !!!! Doporučuji autoskolu Richter , Chomutov -Jirkov !!!Zajda
vloženo: 4. srpna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit,velká spokojenost.Oba instruktoři jsou super a mají velkou trpělivost.Když člověk udělá chybu tak vám to hned vysvětlí.
vloženo: 30. července 2021
vložil: Pařížská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji.

-Skvělý přístup
-Instruktoři jsou trpěliví a vždy ve střehu
-Komunikace rychlá a na úrovni

Nemohl jsem si vybrat lepší autoškolu :).

Jestli nevíš do které tak určitě sem! Prošel jsem si přes 3 jiné autoškoly, než jsem našel tu správnou!
vloženo: 14. srpna 2019
vložil: František Votava,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Richter,
za sebe mohu pouze a jenom doporučit. K žákům přistupují tak, že jde vidět, že je práce baví a opravdu chtějí žáky něco naučit, a dát jim dobrý základ pro budoucí jezdeckou kariéru. K závěrečným zkouškám jsem přišla připravená a naučená a nebála jsem se jich. Taky lze zmínit, že autoškola má nejvyšší úspěšnost v Chomutově. Určitě doporučuji.
vloženo: 3. dubna 2019
vložil: Kateřina Kučerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych vřele doporučil . Instruktor je velmi ochotný a nedělá mu problém uskutečit jízdy i o víkendu popřípadě o svátek , dá se vše domluvit. Já osobně jsem závěrečné zkoušky splnil až na druhý pokus , to ale kvůli vlastní chybět. Autoškola mě tedy , podle mého , připravila na zkoušky velmi pečlivě jak na teoretické otázky tak i na praktickou část tvořenou jizdami.
vloženo: 20. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já byla naprosto spokojená ve všech směrech. Oba instruktoři jsou super a neměnila bych. Teorie byla podána lidsky a srozumitelně až mě to dokonce i bavilo. Je pravda že mě překvapilo že první jízda byla ihned v provozu , ale přístup obou lektorů mě strachu rychle zbavil. Trpělivost, profesionalita a lidský přístup dokonce i s humorem. Na vše ráda vzpomínám a jen doporučuji.B.H.
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji protože nic nenaučí k tomu není co dodat,Autoškola je od toho aby naučila za ty peníze jezdit a né aby někdo z kurzu dělal jízdy na pětkrát i více ,jde jen čistě o byznys nic víc prostě autoškola má žáky na zkoušky připravit jak v testech tak hlavně v jízdách a né ještě si připlácet kondiční jízdy když stejně jízdy žák neudělá .nedoporučuji prostě.
vloženo: 15. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit, pokud bych dělala řidičák znovu nevybrala bych si jinak. Najdete tu individuální a osobní přístup a nekonečnou trpělivost, oba lektoři jsou veselá kopa. Před autoškolou jsem nikdy neřídila a z řízení jsem měla velký strach, po absolvování autoškoly se těším na řízení. 100% doporučuji a chválím, kudy chodím. Na autoškolu budu vždy ráda vzpomínat.
vloženo: 11. května 2015
vložil: Katka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nebyla sem spokojena, ani nedoporucuji, a napisu proc. 1. Jizda by mela trvat 45 minut z tim ze jidt by melo byt 21. Jenze jedna jizda trva 1:30h. A tim misto dvou jizd jedete jenom jednou, takze se vam skrati jizdy a vy nemate moznost toho vice najezdit a vice se naucit, na toto si stezovalo docela dost lidi a jako skupina jsme se pri tomto tematu schodli ze ti co nikdy nejezdili na cerno proste se to nenauci za tak malo jizd, a ze to urychuje z duvodu aby rychle poslal lidi k ZZ. 2. Pise ze 4 hodiny bude nauka o zdravotnictvi neboli prvni pomoci, ktera se za celou dobu vubec nekonala, promital neco na platne o tom jak se zachovat, kdyz je autonehoda jinak vsechno odbil a prvni pomoc ktera je dulezita tu odbil uplne. To same nas nenaucil jak vymenit pneumatiku coz je jedna z dalsich dulezitych veci pri ktere jsme se stresovali aby nam nepichlo kolo protoze to neumime ani vymenit. 3. Trenazer a jizda v real aute je uplne jina, nelibilo se mi ze ihned po trenazeru nas hnal do provozu mezi auta, aniz by jsme umeli ovladat auto, na ktere jsme nebyli zvykli nevedeli jsme jak brzdi ani jak je citlive. Takze dost lidi bylo vynervovanych a vystresovanych a panikarili, pri jizdach neumeli ovladat vubec auto protoze se soustredili cele mesice na znacky, pripojovaci pruhy, na prechody a znacky a nelze hned na jednou umet vsechno a jeste ovladat ato v provozu. Melo by se ze zacatku jezdit aspn 4x nekde na volnem miste aby se lidi naucili ovladat auto, ab y pak v provozu meli jednodussi se soustredit na provoz, proto mnoho lidi panikarilo a neumelo vubec ani radit. Takze ten kdo to nema v krvi nebo nejezdil nikdy na cerno a nesedel za volantem, proste jizdy bude delat aspon u ZZ na 3x. Bylo mi tolik lidi lito, ze sem litovala ze sem si vybrala pana rychtera. Ale rika se ze chybama se clovek uci. 4. Pri jizde autem by mel vysvetlovat krizovatky lidem, troaku jim pomoct je v tom provozu ucit, neco jineho je jezdit a neco jineho to vydet na platne. Kdyz si za to bere penize misto toho aby jen sedel v aute by mohl vysvetlovat a ucit lidi, protoze dost lidem dela problem krizovatka a pripojovaci pruh co sem sledovala. Dost lidi projede krizovatkou a nevi ani proc. Pak lidi delaji chyby a zbytecne se instruktor nervuje a nema trpelivost. Bohuzel pro mne to melo velke sklamani, jizdy sem se musela ucit tim ze sem zacla jezdit na cerno v provozu z riskem o pokutu &amp;#128533;. Rikala sem si ze sem mohla raci ty penize zaplatit rodine ktera mne naucila vic nes p. rycher ktery to odflak... Proto ta nespokojenost
vloženo: 31. března 2015
vložil: Drew,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Rychter pise na svem uvodu, ze vycvikove jizdy trvaji 45 minit, coz pravda neni, trva to 1:30 h. Coz je velke zklamani z toho duvodu ze na kartičce vam sepise misto jedne kolonky dve, takze o to vice se vam skrati jizdy, a vy nemate moznost si vice zajezdit a vic se naucit na silnici jezit, a projet cele okoli z ruznych smerech je tez nemozne, a hlavne tim rychld posila lidi ke zkouskam. Dalsi vec je ta ze autoskola slibuje 4 hodiny zdravotnickoho vicviku ktery se vubec nekonal, take sposta zaku nevedelo jak vimenit vubec pneumatiku coz je zaklad a melo by to patrit do vyuky. Dost zaku a nejvoce tdch szarsich lidi jako kolektiv si kazdy stezoval ze jizd je hrozne malo a proto nemaj moznost se toho vic na silnici naucit, pak hrozne panikari a delaji chyby a nebo neumi vubec kvuli tomu ovladat auto. I kdyz maji velkou trpelivost, tak mne zamrzelo ze po trenazeru vzali ihned jezdit na silnici mezi velky provoz coz je podle meho nazoru pro ty lidi velky skok do stresu protoze trenazer a auto ke velky rozdil. A kdyz neumite ovladat auto a nemate si to kde vyzkouset na necisto nekde na volnem proatranstvi. Tak lidi velmi panikari, a delaji o to vetsi chyby. Mne opravdu jen mrzi ze autoskola p. Rychtera nesplnuje to co nabizi a ze polovinu veci zaneba tim ze se snazi vsechno skratit a urichlit
vloženo: 31. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporucuji kazdemu kdo nevi kde by autoskolu delal. Páni instruktoři jsou hodni, trpelivi, nauci a vyjdou vstric. Ke skouskam jsem sla na 100% pripravena. Neni snad nic, co bych teto autoskole vytkla
vloženo: 4. února 2015
vložil: Hedvika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola co znám..... Tomáš..
vloženo: 25. ledna 2015
vložil: Tomáš Petrů,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji za trpělivost, kterou se mnou měli instruktoři v autoškole p. Richtra v Chomutově, teorie s P. Richtrem velice zábavná a poučná. Jízdy probíhají v klidu a v pohodě. S panem V Kustem jsem se za volantem cítila dobře, nikdy na mě nezvýšil hlas, ba naopak byl vřelý a vždy s úsměvem vše vysvětlil. Moc děkuji Závěrečné zkoušky na poprvé :-))
vloženo: 7. května 2013
vložil: Káťa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud někdo hledá trpělivé instruktory, se kterými při jízdě v autě není hrobové ticho, nenadávají i při těch největších kopancích je tohle autoškola přesně pro něj. Já byla maximálně spokojená. Do autoškoly jsem přišla jako úplný laik, nikdy jsem neseděla za volantem a odcházím s velkou chutí a kuráží řídit. Už teď se těším, až mi magistrát vydá řidičák a budu moct sednout za volant. Instruktoři mě zbavili strachu z řízení. Na závěr nezbývá než jen maximálně doporučit. Podle toho, jaké reference slyším od známých z jiných autoškol, nedá se to srovnat. Opravdu to stojí za to ;-) Vždy a všude budu chválit Verča
vloženo: 24. listopadu 2011
vložil: Verča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola. Instruktoři trpěliví, hodní, je s nimi sranda a na nikoho NEKŘIČÍ. Dělala jsem u nich autoškolu já, přítel a můj bratr. Jste nejlepší.
vloženo: 18. ledna 2011
vložil: Monika Koutná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám jen ty nejlepší zkušenosti.Naprosto profesionální přístup,ochota,trpělivost,nemáte se čeho bát.Vše Vám vysvětlí,nekřičí:o),snaží se vás toho co nejvíce naučit.Vychází Vám maximálně vstříc.Moc přeji této autoškole ať má hodně spokojených budoucích řidičů a řidiček.
Marcela Štafová
vloženo: 11. října 2010
vložil: Marcela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto PERFEKTNÍ autoškola. Velmi milí a trpěliví instruktoři, skvělý přístup, výborná teorie. Není jediná věc, na kterou bych si mohla stěžovat. Hned bych šla znovu! :) Všem bez váhání doporučuju. Tereza Váňová
vloženo: 29. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Souhlasím s tím, že pan Richter je velice dobrý učitel, žákům se velmi věnuje. Je také nejlepší při jízdách. Tato autoškola je nejlepší v Chomutově
vloženo: 18. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je super,instruktoři jsou hodní a mají pochopení k těm co nikdy neřídily.Tuto autoškolu jsem zvládla za dva měsíce a mužu ji doporučit,není vubec drahá a je tam hodně teorií,které jsou nejlepší na učení a hlavně zapamatování.Strach z vás odpadne chned.Doporučuju mím jménem Hana Passlerová.Hodně štěstí
vloženo: 18. ledna 2010
vložil: Hana Passlerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se vždycky strašně bála.Ve svých 26 letech jsem se rozhodla,že strach překonám.Vždytˇ je to pohoda jezdit autem.Při výběru autoškoly jsem dala na negativní a pozitivní názory svých kamarádů.Tato autoškola mi byla doporučena.A nelituju - naopak!V teoretických hodinách to byla zábava,legrace,žádná nuda.Při jízdách na mě nikdy nikdo nekřičel,vždy v klidu a v pohodě(jakmile by to tak nebylo,začala bych zmatkovat a byla bych z jízd vystresovaná)Při závěrečných zkouškách jsme všichni neskutečně byli podpořeni p.Richtrem,který nás zbavoval strachu.Kdybych se měla znovu rozhodnout, neváhala bych a šls opět k panu Richterovi.Katka Rauscherová:o)
vloženo: 18. prosince 2009
vložil: Katka Rauscherová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vše nej nej nej
vloženo: 1. srpna 2009
vložil: Míša,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ahoj...v autoškole se mi líbil lidský přístup,naopak jsem nebyla malinko spokojená s nekterými učiteli ale to nemení jméno p.Richtra...jsem naprosto spokojená i s cenou a i s kurzem..!
vloženo: 1. srpna 2009
vložil: Míša,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Petr Richter osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Richter < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Petr Richter - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje