Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Roofex - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Roofex

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Roofex < <


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 10. ledna 2022
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   Žaludeční potíže, tuhle autoškolu pro slabší povahy rozhodně nedoporučuju. Měla jsem zde syna, a nebyl to žádný flákač. Dceru sem rozhodně nedám. Radši si připlatit o 2 000 více, než se bát. Jinak ještě před Vánoci cena 9500 Kč. Teď 11 500. Kdyby se alespoň tato autoškola vyznačovala dobrými službami a tím, že uděláte závěrečnou zkoušku. A to ještě dodám, že na konci kurzu budete doplácet jízdy, protože to nebude stačit.
vloženo: 10. ledna 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Toto me stalo velké nervy. Jízdy s touto autoskolou mi opravdu ublizily, nejen psychicky ale i fyzicky. Bylo to pro me stresující a místo toho abych se vždy na jízdu tesil a přiučil se něco nového tak jsem se akorat bal abych zas něco neskazil. Vždy bylo vše špatně, neuměl jsem na zacatku parkovat kdo b/s to asi uměl a co, stejně jsem byl za debila. Ta cena za to nestala.
vloženo: 29. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 13. září 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   pan učitel byl od zacatku zlý, nadával mi a neměl se mnou trpělivost. Cokoliv jsem udělal už špatně, řval a nadával ze jsem deb***..
Nemyslim si ze by se zacatecnikovi mělo nadávat, sam sem možná tak vedel jak nastartovat, a pn učitel si myslel zda snad budu už na zacatku profi.
Pana ucitele ucit nebavivyleva si to na ostatních.
Ušetřete si nervy, sem opravdu nechodte.. já odešel
vloženo: 11. září 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   "pan instruktor" asi neumí nic jiného než řvát a smskovat, bohužel měl třídu u nás ve škole... Objednávací systém - katastrofa, přístup já žákům jako k odpadu - až na "oblíbené vyjímky".
vloženo: 11. července 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Řidičský kurz jsem v této autoškole absolvovala před několika lety. Ono je důležité CHTÍT a také pro to něco udělat. Na testy jsem se učila a docházela na teorii, brala jsem to zcela zodpovědně, jako jakékoliv jiné studium. Je samozřejmé, že pokud nebudete fungovat a snažit se pochopit, co se po vás chce, tak u závěrečných zkoušek nemůžete projít. Pan instruktor Petr na mě nikdy nekřičel, protože jsem se snažila vždy spolupracovat a rychle reagovat na jeho rady a upozornění. Proto nechápu zde zveřejněné negativní reakce... Každý by si tedy nejprve měl sáhnout do svého svědomí, zda pro absolvování kurzu udělal všechno, co bylo v jeho možnostech a až poté psát hodnocení na autoškolu. Je škoda, že jen to minimum (neoprávněně) nespokojených studentů má vždy odvahu takto autoškolu špinit.
Autoškolu Roofex mohu tedy jednoznačně doporučit. Jak s praktickou, tak teoretickou částí nebyl žádný problém. Pan instruktor se vždy snažil vyjít vstříc s naplánováním jízd. Z jeho strany jsem se nikdy nesetkala s nepříjemným chováním. Ba naopak, je to moc fajn člověk, který umí pomoci a vše vysvětlit. Děkuji za všechno :)
vloženo: 26. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu ROOFEX bych za sebe hodnotila velice pozitivně. Osobně musím přiznat, že mě zde anonymní negativní recenze vůbec nepřekvapily, jelikož z vlastní zkušenosti vím, že přesně odráží schopnosti daných jedinců. AutoŠKOLA je základem slova "ŠKOLA", tedy je potřeba zapojit také svou iniciativu se učit. Předpokladem úspěšného složení závěrečných zkoušek je z velké části také samostudium potřebných problematik, které se pak následně trénují v praxi. Pokud tedy pan instruktor někdy zvýší hlas a upozorní po několikáté na stejné chyby, je evidentní, že daný jedinec absolutně neřeší, že něco dělá špatně. Osobně jsem nikdy nebyla svědkem, že by na někoho někdy řval! Je naprosto přirozené, že ne vše jde každému okamžitě, přesto je potřeba na to upozornit a danou chybu vytknout, aby o tom osoba věděla a pro příště na to dala větší pozor. Je potřeba si k tomu vytvořit zdravý postoj a ne se hned stresovat, že něco dělám špatně a bát se, co přijde další jízdu. Jízd je stanovený počet a je to dostatek času se vše potřebné naučit, pokud člověk chce! Tedy pokud někdo i poté nedá závěrečnou jízdu, není to hned chyba instruktora. Bodem, který pan instruktor jako jeden z mála dělá velice zodpovědně, je důslednost psaní průběžných "trénovacích" testů jako přípravu na ten oficiální. Vzhledem k tomu, jakou nedůslednost žáci mají, je potřeba je pravidelně touto formou přezkušovat, jak v průběhu praktického výcviku také trénují tu teoretickou část, protože jedno bez druhého prostě nefunguje! Je možná potřeba si uvědomit, že konečný výsledek daného zájemce o řidičské oprávnění vrhá stín i na danou autoškolu, kterou absolvovat. Je to ve výsledku zodpovědnost i pana instruktora, v jakém stavu žáky připouští k závěrečkám a chce mít jistotu, že pro to udělal maximum. Přijde mi to logické a pochopitelné. A co se týče těch komentářů ohledně vyřizování hovorů či sms - každý by chtěl, aby pan Šrédl jezdil nejlépe od brzkého rána asi až do půlnoci, aby na všechny přišla řada, vždy když si vzpomenou a co vím, pan instruktor se snaží opravdu vyjít vstříc, pokud to jde. Bohužel pak je ale potřeba řešit v průběhu dne i různé jiné záležitosti, což je pochopitelné, tedy nepodávala bych to zde tak tragicky.
vloženo: 23. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Autoškola Roofex je v podstatě výběr peněz za minimální služby z důvodu vysokého množství žáků za “výhodnou” cenu. Pouze ale na první pohled. Majitel totiž místo vysvětlování a pomoci při jízdách řeší jiné problémy na telefonu, takže si zbytek stejně doplatíte při několikerém opakování závěrečné zkoušky. Na toto jste ale často při jízdách upozorňování učitelem, kdy se chlubí kolik jeho žáků zase vyletěl od zkoušky. Již vůbec nezmiňují to, že veškerá výuka pravidel silničního provozu je soustředěna na poskytnuti odkazu na stránky MV s testy. Pokud nechcete být jako začátečník neustále ponižování učitelem a i jeho kamarádem zkušebním komisařem jak jste naprosto nemožní , určitě zvolte jinou autoškolu. Ušetříte si tak spoustu nervů, peněz a ponížení.
vloženo: 11. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na jízdy jsem pravidelně chodila s pocity úzkosti a ve stresu, proč na mě bude učitel řvát tentokrát.
Jízdu máte jednou týdně a to ještě můžete být spokojeni, protože se běžně stává, že na vás nevyzbyde jízda nebo napíšete "pozdě" a jednoduše jste bez jízdy. Většinu věcí ani nemáte šanci se naučit, protože se vám nedostane takové vysvětlení, jaké by pro vás jako začátečníka bylo potřebné. Ze 14 jízd bych mohla říct, že byly tak maximálně 2 jízdy, na kterých by na mě učitel nezvyšoval hlas. Můžu za sebe říct, že den, kdy jsem měla jít na jízdu, byl pro mě ve znamení stresu. Pokud vlezete do auta máte šanci okamžitě poznat, že je učitel naštvaný a je na vás nepříjemný od samého začátku jízdy a to ani nemusíte nastartovat.
Nesetkala jsem se s nikým v okolí, kdo by v této autoškole byl spokojený, ale bohužel pro mě jsem se tohle všechno dozvěděla příliš pozdě. To, že během vašich jízd je učitel běžně na mobilu a píše SMS nebo telefonuje je vlastně na denním pořádku, pak vám začne rukama ukazovat, kam máte odbočit...
Poznámek, které vás shazují jsem si zažila nespočet a pochvaly - co to v této autoškole znamená, protože to já osobně opravdu neznám!
Jestli vám mohu něco doporučit, tak do této autoškoly za žádnou cenu nechoďte, opravdu se vám to nevyplatí.
vloženo: 26. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je snad nejhorší co si můžete pod tímto slovem představit. Když řídí sám učitel, tak porušuje předpisy - volání mobilem za jízdy s telefonem přilepeným na uchu apod., směrovky nepoužívá - asi nemusí, protože tudy jezdí často...
Tento učitel by se každopádně měl jít léčit - už to jeho neustálé bezdůvodé řvaní, místo toho, aby žáka na jízdu připravil a něco ho naučil. Určitě by si měl nejdříve uspořádat svůj život a své starosti a né jít učit a do autoškoly zvlášť! V tomto případě by bylo na místě složení psychotestů. Nedal by je ani na 10 pokus.
Má ohromnou legraci z toho, že někdo vyletí od zkoušky.
Tady bych opravdu hodnotila i bez hvězd! Nechci se vyjadřovat vulgárně, ale je na pováženou tuto autoškolu umístit do Gymnázia a nekontrolovat stav výuky... I to je opravdu dost l zamyšlení!!!!
vloženo: 26. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem bych doporučil autoškolu ROOFEX všichni svoje známým a kamarádem. Příjemné prostředí a cena,super dobrý učitel a hezké všechno vysvětlit. Dobrá práce pane Petr Sredel!
vloženo: 23. září 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jít do této autoškoly byla opravdu chyba. Jízdy byly jedné velká katastrofa - instruktor nic nevysvětluje, a pokud uděláte chybu, začne křičet. Na zkoušku nepřipraví, jen neustále opakuje, že ji neuděláte, což se na zkoušce projeví (po přechodu do jiné autoškoly bez problémů, takže chyba je zde). Systém objednávání jízd po internetu je velmi nespolehlivý. Rozhodně nedoporučuji, pokud o této autoškole, třeba z důvodu ceny přemýšlíte, jděte raději jinam.
23. června 2019 (07:38)
......................
Tak to dopadne, když si socky vybírají autoškolu podle ceny a ne podle referencí :-) A to platí nejen u autoškol...
vloženo: 23. června 2019
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jít do této autoškoly byla opravdu chyba. Jízdy byly jedné velká katastrofa - instruktor nic nevysvětluje, a pokud uděláte chybu, začne křičet. Na zkoušku nepřipraví, jen neustále opakuje, že ji neuděláte, což se na zkoušce projeví (po přechodu do jiné autoškoly bez problémů, takže chyba je zde). Systém objednávání jízd po internetu je velmi nespolehlivý. Rozhodně nedoporučuji, pokud o této autoškole, třeba z důvodu ceny přemýšlíte, jděte raději jinam.
vloženo: 23. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní autoškola
vloženo: 27. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Roofex osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Roofex < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Roofex - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje