Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola RS - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly RS

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola RS < <


   .
vloženo: 26. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Mohu jen doporučit.
Individuální přístup ke všem žákům autoškoly, vstřícnost, maximální snaha přizpůsobit se časově a především příjemné i profesionální chování všech učitelů, se kterými jsem se zde setkala.
vloženo: 19. října 2018
vložil: Natálie , emailová adresa nezveřejněna


   Profesionální přístup, vstřícnost při plánování jízd. Doporučuji.
vloženo: 19. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Jen pro 18 na ty stary vykopavky nemaj tabulky
vloženo: 15. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   S Autoškolou RS jsem byl naprosto spokojen. Všichni instruktoři jsou velmi milí, díky čemuž jsem se na jízdy vždy těšil. Rozhodně doporučuji!
vloženo: 7. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Musím doporučit, opravdu pohodová nálada s panem švrčulou a i ostatními instruktory byla legrace a možnost si během jízd pokecat a jezdí všude kde berou komisaři, za mě naprostá spokojenost za jízdy a i přípravu ohledně křižovatek, doporučuji i vám pokud hledáte pohodovou autoškolu.
vloženo: 26. července 2018
vložil: Jindřich Fišer, emailová adresa nezveřejněna


   Velice profesionální přístup. Velkou výhodou jsou hodiny teorie. Ani s jízdami nebyk žádný problém.
vloženo: 26. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Během výcviku panovala z mé strany naprostá spokojenost. Plánování jízd fungovalo na jedničku a i samotné jízdy probíhaly v klidu. Jsem rád, že jsem výcvik absolvoval právě v této autoškole a můžu ji vřele doporučit.
vloženo: 25. července 2018
vložil: Robin Martínek, emailová adresa nezveřejněna


   5/5 hvězd dávám s čistým svědomím. Měla jsem možnost jízd s celkem pěti instruktory a každý mi s něčím ochotně pomohl. Jízdy probíhají v pohodě, v autě je klidná atmosféra, instruktoři se snaží vás co nejvíce uklidnit a nedělá jim problém vyvětlit cokoliv znovu, klidně pětkrát, soustředí se na vaše slabiny a zdokonalíte se rychle. Vždy jsem se na ně těšila a odcházela s úsměvem, když mi něco nešlo, neřvali na mě, ale rádi se mnou opakovali znova a znova. Časově jsme se vždy dohodli, i co se týká školního rozvrhu. Děkuji a doporučuji.
vloženo: 24. července 2018
vložil: Gabriela Saavedrová, emailová adresa nezveřejněna


   Instruktoři vše trpělivě vysvětlí, v autě je přátelská atmosféra, snaha se domluvit na termínu jízd k oboustranné spokojenosti. Vřele doporučuji!
vloženo: 26. června 2018
vložil: Barbora K., emailová adresa nezveřejněna


   I přes počáteční obavy jsem se na jízdy vždy těšila. Přístup, komunikace i samotní instruktoři byli skvělí. Od každého jsem se naučila něco a celkově připraví velmi dobře na závěrečnou zkoušku. Určitě doporučuji! &#128522;
vloženo: 12. června 2018
vložil: Oleksandra,


   Od začátku jsem se na jízdy těšil a užíval si každou z nich. Určitě doporučuji, kvuli perfektní kvalitě služeb.
-Jakub Cabrnoch
vloženo: 11. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Celkový priebeh,super,prvá jazda v Českom Brode z Tomášom super,prístup Tomáša a p. Svrčulu excelentni (normálne mám chuť prísť o řidicak aby som sa s nimi ešte stretol&#128514;) Čo sa týka testov a jazdy na ostro,po skvelo zvladnutych testoch prišli jazdy a tie už až také skvelé neboli vďaka p.Komisarovi ktorý sa správal ako ..... Ale pri opravnej skúške sa zázračne zmenil na super chlapíka a feroveho človeka,čo nám veľmi pomohlo. Ďakujem autoskole za ich prístup a,

Autoskolu RS by som odporučil všetkým na 100%
vloženo: 31. května 2018
vložil: Marek Beňo ,


   Byl jsem maximálně spokojen.
vloženo: 30. května 2018
vložil: Jakub Janeček, emailová adresa nezveřejněna


   S Autoškolou RS jsem byla velice spokojená. Skvělý přístup k žákům, příjemná atmosféra. Jízdy byly ve valné většině případů přizpůsobené mému času, což pro mě bylo vyhovující. Na závěrečné zkoušky jsem byla dostatečně připravena. Autoškolu RS mohu jedině doporučit!
vloženo: 10. května 2018
vložil: Adéla Svobodová, emailová adresa nezveřejněna


   Všichni se kterými jsem se setkala byli velmi vstřícní a snažili se mi předat co nejvíce zkušeností. Jejich přístup se mi líbil a tuto autoškolu bych všem doporučila. Byla jsem ráda i za jejich trpělivost, která pro mě byla důležitá.
Děkuji za to, jak mě připravili na zkoušky a následné samostatné řízení.
vloženo: 10. května 2018
vložil: Veronika Jírovská, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu RS můžu jedině doporučit! Přátelský přístup a příjemná atmosféra ale zároveň výborná příprava na závěrečné zkoušky. Byla jsem velice spokojena! Nikdy jsem neměla žádný problém!
vloženo: 4. května 2018
vložil: Tereza Karlová, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu RS osobně doporučuji. Bylo pro mě velice důležité, že byla nastavena přátelská atmosféra, na všechny jízdy jsem se těšila a nebála se, ale zároveň jsem byla skvěle připravena na zkoušky. Celkový přistup učitelů mi vyhovoval a na čas strávený v autoškole budu vzpomínat jen v dobrém.
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: Monika Firstová, emailová adresa nezveřejněna


   Jednou větou: nerad je opouštím. Těšil jsem se na každou jízdu kromě té poslední. Nikdo na vás neřve, když to někdy nedáváte. V kabině přátelký přístup. A mají sympatickou instruktorku.
vloženo: 4. dubna 2018
vložil: Zdeněk Sazama, emailová adresa nezveřejněna


   S Autoškolou RS jsem byla maximálně spokojená. Velice vstřícný přístup a výborná domluva při plánování jízd. Vždy velmi milá a přátelská atmosféra, jak při jízdách, tak při hodinách teorie. Za mě nejlepší autoškola, jakou jsem si mohla vybrat. Mohu jedině doporučit:-)
vloženo: 22. března 2018
vložil: Anna Sikstová , emailová adresa nezveřejněna


   Skvělý přístup k žákům, v autě je vždy příjemná atmosféra a učitelé se snaží udržet žáky v klidu. Jízdy byly hodně přizpůsobené mému času, což pro mě bylo důležité. Rozhodně se zde naučíte řídit tak, abyste bez problémů dali zkoušky a mohli vyrazit na silnice. Když bych si měla vybrat znova, tak jdu jedině sem :-)
vloženo: 7. března 2018
vložil: Michaela Skoupá,


   Vyborny pristup ucitelu k zakum, klidna atmosfera a hlavne opravdu nauci řidit za vybornou cenu. Doporucuji vsem, kteri by jsi chteli udelat řidický průkaz.
vloženo: 21. února 2018
vložil: Ondřej Neustadt, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělý a profesionální přístup k výuce.

vloženo: 8. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu RS můžu jen doporučit. Skvělý přístup, jak při plánování jízd, tak během nich. V autě vždy uvolněná atmosféra a nikdo na Vás nekřičí, když něco provedete a vždy Vám vše vysvětlí co jste udělali špatně.
vloženo: 25. ledna 2018
vložil: Nikola Czakojová, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu RS doporučuji všema deseti! Pokud hledáte autoškolu, ve které se nechcete stresovat tím, jestli uděláte nějakou chybu, tak volte jednoznačně tuhle! Vstřícný přístup k žákům, pohodová atmosféra, vtipkování každou cestu, nezapomenutelné hlášky. Vždy Vám také vyhoví s plánováním jízd. Cena taky velice příjemná! Ráda na to budu vzpomínat!
vloženo: 17. ledna 2018
vložil: Markéta Mikešová, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola RS je nejlepší autoškola, kterou jsem si v okolí Kolína mohl vybrat! Přístup k žákům byl naprosto vynikající, učitelé byli hodní a rádi vše vysvětlili! Za mě si více autoškolu nemohu vynachválit! Cena velice příznivá. Mohu jen doporučit!
vloženo: 17. ledna 2018
vložil: Nepraš Matěj, emailová adresa nezveřejněna


   Velice vstřícný přístup a výborná domluva při plánování jízd. Osobně jsem velmi spokojen.
vloženo: 18. prosince 2017
vložil: Matěj Novotný , emailová adresa nezveřejněna


   Super autoškola, příjemní a vstřícní učitelé, určitě doporučuji.
vloženo: 7. prosince 2017
vložil: Aneta Jonová, emailová adresa nezveřejněna


   Super autoškola, příjemní a vstřícní učitelé, určitě doporučuji. Aneta Jonová.
vloženo: 7. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   S autoškolou jsem byla velmi spokojená, vždy mi bylo vyhověno s termínem, lekce byly zábavné a pohodové. Vystřídala jsem 4 instruktory a všichni byli trpěliví, vstřícní a dokázali mne výborně připravit na závěrečné zkoušky. Mohu vřele doporučit.
vloženo: 29. listopadu 2017
vložil: Simona Loudová, emailová adresa nezveřejněna


   S Autoškolou RS jsem byla nanejvýše spokojená. Během teorie s p. Švrčulou jsem byla schopná, díky jeho zápalu pro věc, si velmi jednoduše představit popisovanou situaci. Během jedné hodiny teorie jsem se tím pádem naučila víc než během 3 hodin studování z učebnice.
Termín jízd jsem si vybírala sama. Vystřídala jsem celkem 3 učitele a jsem jim moc vděčná za všechno co mě naučili. Například slovní spojení kuk-blik nebo pohádku O povinné výbavě. Nikdy nezapomenu na vždy milého a ochotného p.Kvíčalu, který razí pravidlo: těžce na cvičišti, lehce na bojišti.
Dnes jsem úspěšně složila zkoušky a děkuji těm, kteří se podíleli na mé výuce.
Rozhodně bych tuto autoškolou doporučila všem, co se chtějí něco naučit.
vloženo: 29. listopadu 2017
vložil: Venuše Bíšková , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem naprosto spokojen. Jak instruktoři,průběh učiva a jízd jsou na maximální úrovni. Vždy byli ochotní a vstřícní a dokázali poradit tak že by to zvládlo i dítě. A jestli si bude někdy někdo stěžovat,tak jen člověk co je rozumem na bodě mrazu. Tuto Autoškolu budu velice rád doporučovat všem kdo si bude chtít udělat řidičský průkaz. A ještě jednou děkuju.
vloženo: 8. listopadu 2017
vložil: Jan Němec , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola podle mých představ. Chování k žákům naprosto skvělé a přizpůsobit se není problém. Všem vřele doporučuji.
vloženo: 31. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy probíhaly v klidu, učitelé byli příjemní a vždy ochotní se na čemkoli domluvit. Vždy mi maximálně vyhověli s časem jízd. Na zkoušky jsem byla dobře připravena a z jízd jsem vůbec neměla strach. Autoškolu RS bych všem doporučila!!!
vloženo: 7. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou RS jsem byla nadmíru spokojená a všem bych jí rozhodně doporučila. Skvělý přístup učitelů, bezproblémová domluva, příjemná atmosféra v autě a žádný stres. Na zkoušku jsem byla perfektně připravena.
vloženo: 23. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S RS autoškolou jsem byla velmi spokojena. V autě byla vždy příjemná atmosféra a učitele mi vyhovovali. Cena byla velmi přijatelná. Není co vytknout.
vloženo: 11. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byla velice spokojená! Měla jsem možnost jet se všemi učiteli. Pan Kvíčala je sice trochu rázné povahy, ale má to své výhody mě vždycky aspoň vysvětlil jak se co má správně dělat v danou chvíli. S paní Šáfr jsem jela sice jen jednou ale i tak je to hodná a příjemná učitelka. Paní Gabina je sympatická a hodná učitelka vždy mi také vysvětlila, jak se co má dělat v danou chvíli. Pan Švrčula tak s ním se mi jezdilo ze všech učitelů nejlíp byla s ním sranda a jízda mi aspoň rychleji utíkala, také mi vždy vysvětlil, co mám dělat v danou chvíli. Jezdilo se mi opravdu dobře s každým učitelem, byla s nimi sranda a tak nemám potřebu si na něco stěžovat! Autoškola RS je velice dobrá a proto bych jí doporučila snad každému, kdo si chce dělat řidičák, jsou tam opravdu fajn lidi.
vloženo: 11. srpna 2017
vložil: Štěpánka Šamšová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byla velice spokojená! Měla jsem možnost jet se všemi učiteli. Pan Kvíčala je sice trochu rázné povahy, ale má to své výhody mě vždycky aspoň vysvětlil jak se co má správně dělat v danou chvíli. S paní Šáfr jsem jela sice jen jednou ale i tak je to hodná a příjemná učitelka. Paní Gabina je sympatická a hodná učitelka vždy mi také vysvětlila, jak se co má dělat v danou chvíli. Pan Švrčula tak s ním se mi jezdilo ze všech učitelů nejlíp byla s ním sranda a jízda mi aspoň rychleji utíkala, také mi vždy vysvětlil, co mám dělat v danou chvíli. Jezdilo se mi opravdu dobře s každým učitelem, byla s nimi sranda a tak nemám potřebu si na něco stěžovat! Autoškola RS je velice dobrá a proto bych jí doporučila na 100% každému, kdo si chce dělat řidičák, jsou tam opravdu fajn lidi.
vloženo: 11. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Kolíně a super učitel&#128521;
vloženo: 25. července 2017
vložil: Michal Skopal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S přístupem v autoškole jsem byla naprosto spokojena. Měla jsem možnost jet se všemi učiteli z autoškoly, každý je něčím specifický, ale rozhodně nelze žádnému z nich nic vytknout. Domlouvání jízd probíhalo s ohledem na studium a vždy bylo vše o vzájemné domluvě. Při kurzu jsem se v autě i dost nasmála, učitelé lehce vytvoří příjemné zázemí a jízda pak není napjatá. Na autoškolu budu vzpomínat určitě s radostí. Na 100% doporučuji!
vloženo: 25. července 2017
vložil: Linda Spěváková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS mohu s čistým svědomím doporučit všem. Skvělý přístup s plánováním i průběhem jízd. Automobily jsou pro začínající řidiče idéalní. S panem Švrčulou byly jízdy vždy pohodové a účinné.
vloženo: 25. července 2017
vložil: Pavel Matyáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole RS dávám nejlepší hodnocení z jednoduchého důvodu, kvalitní lektoři, individuální přístup k žákům, rozumná cena a logické plánování jízd. Mohu vřele doporučit všem zájemcům.
vloženo: 25. července 2017
vložil: David Kuta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole RS dávám nejlepší hodnocení z jednoduchého důvodu, kvalitní lektoři, individuální přístup k žákům, rozumná cena a logické plánování jízd. Mohu vřele doporučit všem zájemcům.

David Kuta
vloženo: 25. července 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrat si Autoškolu RS byla skvělá volba. Naučili mě výborně řídit, parkovat, rozjíždět do kopce (což byl velký problém) a celkově ovládat vozidlo v běžném provozu. Učitelé mají trpělivost, jsou vždy velice vstřícní a mile rádi poradí, ať už v teoretických hodinách nebo v praktických. Doporučuji!
vloženo: 18. července 2017
vložil: Kateřina Kosprtová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, autoškolu Rs mohu maximálně doporučit. Skvělý přístup a skutečně učí řídit do skutečného provozu. Pan Kvíčala je výborný učitel. Domluva jízd je výborná, vždy vyjdou vstříc. Moc děkuji.
vloženo: 15. července 2017
vložil: Jaroslav Tuček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola RS je naprosto seriózní autoškola.. Přístup k žákům je naprosto úžasný. Jízdy s Panem Švrčulou byli naprosto klidný a s pozitivní energii. Jakmile poznám někoho kdo si bude chtít dělat řidičský průkaz tak mu doporučím Autoškolu RS
Ještě jednou mockrát Děkuji..
Materna
vloženo: 19. května 2017
vložil: Ondřej Materna , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, autoškolu RS můžu jedině doporučit!
V autě s panem Švrčulou vždy super atmosféra. Připravenost na zkoušku na 100%. Plánování jízd po dohodě (když jsem řekla, že moc nechci chybět ve škole, tak to nebyl problém).
Já jsem byla velmi spokojená!
vloženo: 18. května 2017
vložil: Magdalena Bartošová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS rozhodně doporučuji! Skvělý přístup, výborní instruktoři a 100% příprava na zkoušky. Rozhodně oceníte individuální přístup, jízdy si domluvíte tak, jak se to hodí Vám. Rozhodně na Vás nikdo nebude řvát a všechno Vám s klidem vysvětlí, takže se nemusíte bát pokud o autu a řízení nevíte ani ťuk. :) S čistým svědomím dávám 5/5*.
vloženo: 16. května 2017
vložil: Nikola Krásná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS bych určitě doporučila. Bezproblémová domluva s panem Svrčulou, uvolněná atmosféra v autě, která je prostě potřeba+ dobrá cena kurzu. Autoškolu jsem odjezdila téměř celou s panem Kvíčalou který se mnou měl zlatou trpělivost. Nevadilo mu mi něco opakovat či vysvětlovat znovu a znovu. Od parkování, přes rozjíždění do kopce, až po opakování pravidel silničního provozu. S panem učitelem veliká spokojenost.
Potřeba je myslet i na to, že učitelé nejsou kouzelníci a musíte tomu věnovat i vlasní úsilí a snahu.
Doporučuji.
vloženo: 12. května 2017
vložil: Andrea Srbová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla naprosto spokojená. Lidský přístup, pohoda a snaha žákům co nejvíce pomoct a poradit. Učitelé jsou denně v provozu a vidí co se na silnicích děje, tudíž nechtějí ke zkouškám pustit někoho kdo je nebezpečný sobě i okolí. Já osobně jsem nejvíce jezdila s panem Kvíčalou (s kterým jsem řídila nejraději) který se mnou měl zlatou trpělivost. Kdykoli si všiml že mi nejde buď parkovat, nebo rozjíždění do kopce neustále jsme to trénovali a byl ochotný mi vše vysvětlovat znovu a znovu, určitě doporučuji, ale (nic pro panenky, jsme na silnici mezi ostatními řidiči a zvýšit hlas se občas prostě musí :D ) Jinak řízení, přístup a domlouvání jízd s panem Švrčulou absolutně bez problému, spokojenost. Autoškolu bych určitě doporučila.
Je však ještě potřeba myslet na to, že učitelé nejsou kouzelníci a je třeba věnovat tomu i vlastní úsilí a snahu.

Andrea Srbová

vloženo: 12. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako žák Autoškola RS jsem úspěšně absolvoval zkoušky. Rozhodně doporučuji, jako super hodnotím individuální přístup a plánování jízd.
vloženo: 11. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, učitelé i příprava na zkoušky! Všem doporučuji.


vloženo: 9. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojena. Dobrá cena, skvělá komunikace a příprava na zkoušky. Doporučuji &#128578;
vloženo: 3. května 2017
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S naprosto čistým svědomím dávám Autoškole RS 5/5 hvězdiček. Ocenila jsem individuální přístup v plánování jízd a teoretických hodin.
Závěrečné zkoušky jsem zvládla, díky svědomité přípravě mých učitelů, bez jediného zaváhání.
Rozhodně doporučuji a zaručuji, že se vám bude po skončení kurzu ještě stýskat :).
vloženo: 30. dubna 2017
vložil: Kateřina Daňková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola co znam Hodný učitele nikdo na tebe nerve a ses vždycky v klidu doporučuji tuhle autoškolu nejlepší co zn
vloženo: 17. dubna 2017
vložil: Michal ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS budu všude pouze doporučovat, milý a vstřícný přístup k žákům a podrobná příprava na zkoušky. Jízdy se plánují především podle toho, jak to vyhovuje Vám a v autě jsou všichni milí a přátelští. Pokud mi něco nešlo, trénovali jsme to v naprostém klidu a bez nějakého křičení nebo nervozity. Za pár let sem určitě zavítá i můj mladší sourozenec. Budu vzpomínat pouze v dobrém.
Kristýna Krulišová
vloženo: 12. dubna 2017
vložil: Kristýna Krulišová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud chcete skvělý přístup k Vaší osobě, tak rozhodně zavítejte sem. Příjemný učitelé, jízdy se plánují, tak aby vyhovovali především Vám. Za mě palec nahoru! :)
vloženo: 31. března 2017
vložil: Izabela Drbalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojen. Vždy vám vyjdou vstříc s termínem, učitelé vás berou že začínáte ( neřvou na vás ani vás nijak neponižují ). V autě vládne přátelská nálada tak že na nervozitu, stres a strach vůbec nemyslíte. Perfektně vás připraví na závěrečky. Za mě a naší skupiny výborný :)
vloženo: 31. března 2017
vložil: Tomáš Kalenda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Provozovatel k níže uvedenému : Anonym , v průběhu kurzu bez výhrad nám sdělených ...
vloženo: 18. března 2017
vložil: autoškola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem ukončila před nedávnem,a až teď jsem si vzpomněla,že sem mám vložit hodnocení ,jak mě po zkouškách poprosil pan učitel (aby měl lepší prestiž na webu) ,tak sem píši- bohužel jsem nebyla moc spokojená, (pan Švrčula) ustavičně jsem s nim jezdila po úřadech,po benzínkách a na obídky...také ustavičně pomlouva ostatní žáky autoškoly, vlastní učitele a ostatní autoškoly, pomlouva moje kamarády přede mnou,i když ví, že jsem s nimi ve styku a neustále se bavil o věcech, které nejsou etické a nesouvisí se silničním provozem ( viz váha žen, Romové,..), také jsem měla vysokou absenci ve škole,atd... Cena autoškoly byla příznivá, ostatní vyučující milí,ale přesto moc nedoporucuji.
vloženo: 17. března 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole se mi velmi líbil profesionální a lidský přístup. Snažili se mi vyjít vstříc s termíny jízd. Vřele bych vám chtěla tuto autoškolu doporučit. Obzvláště bych chtěla poděkovat panu Prokopovi za jeho trpělivost!
Děkuji všem, Lenka Kubičková



vloženo: 16. března 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Katastrofa...ma dcera se vraci stale v slzach..neprofesionalni chovani..skoda.ze jsme nemohli prejit jinam.Jen nechapu.ze ma pan ucitel jen kladna hodnoceni..tesim se.az bude vse za nami.az si s panem ucitelem pohovorim osobne...vim.ze nejsme jedini.kdo s nim nejsme spokojeni...
Takze.abych to zkratila..pokud vase dite nikdy neridilo.tak to zvazte.zda ho tam dat..
vloženo: 14. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážená paní, náš kolektiv čítá 6 učitelů, takže uvedená hodnocení se týkají všech a každý žadatel po ukončení zkoušek je požádán o vyplnění hodnocení naší mnohaleté práce. To snad hovoří za vše.Slušný člověk se umí podepsat popřípadě ozvat.Přejít k jiné autoškole může žadatel kdykoli(tak proč jste nešli,jaké nemůžete???), máme s tím bohaté zkušenosti vzhledem k tomu, že jich k nám každoročně několik přejde z jiných autoškol, jak místních tak např. pražských.Ve Vašem případě se Vy zamyslete nad tím, zda chcete, aby Vaše dítě způsobilo sobě či někomu jinému újmu na zdraví a skončilo klidně i ve vězení.Mohla jste nás požádat o záznam z jízdy(vč. zvukové stopy)Vašeho dítěte a to by jste teprve viděla... a rozmyslela si to, co zde prezentujete - najíždění do protisměru při zatáčení,nesledování zpětných zrcátek,prudké nečekané brzdění na omezení 70 z 90 na 45 s rozjetým kamionem za zády,jízda u středu nikoli u okraje vozovky (§11),přejíždění do jiného pruhu bez ohlédnutí před jiné rozjeté vozidlo,najíždění na obrubník - chodník při parkování, zkrátka vytváření mnoha VELMI nebezpečných situací.Toto ale předpokládám nevíte,nebotˇ dle Vás za všechno může naše snažení - neprofesionální chování jak píšete. Můj podpis je: Mgr.Radek Švrčula za celý tým autoškoly.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se týče autoškoly,tak to je celkem v pohodě,záleží na tom jak si domluvíte jízdy aby to vyhovovalo oběma stranám,a taky s kým pojedete...to je asi nejpodstatnější,protože každému vyhovuje někdo jiný :-) každopádně co týče zavěrečné jízdy tak v Českém Brodě je to naprostá ztráta času a vyhozené peníze. Vzhledem k panu komisaři co tam je. Pokud teda nejezdíte naprosto precizně,s odhadem na milimetry :-) já dělala závěrečky v Kolíne a jsem naprosto spokojená. Komisaři jsou velice milý a symtatický, mají lidský přístup a berou to tak že jsme všichni začátečníci a podle toho k tomu tak přistupujou.
vloženo: 28. února 2017
vložil: Markéta B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit!! Naprosto perfektní přístup instruktorů, výborná domluva i ochota. Byla jsem na naprosto spokojená a zkoušky mám úspěšně za sebou!
vloženo: 18. ledna 2017
vložil: Monika Tůmová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, můžu vřele doporučit. Skvělý přístup k žákům autoškoly.
vloženo: 11. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji, vřelé jednání a osobní přístup ke každému žákovi
vloženo: 18. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Bylo to super, výborný auta, Pan Švrčula je fajn.. a hlavně vás připraví na závěrečky tak že doporučuju
vloženo: 12. října 2016
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Švrčula je velmi příjemný a ochotný člověk, který nám vyšel maximálně vstříc. Určitě doporučujeme. :-)
vloženo: 10. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velice spokojený s přístupem učitelů a se stavem aut. Rozhodně doporučuji všem.
vloženo: 27. září 2016
vložil: Daniel Ďurčo, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velice spokojen s přístupem instruktorů a se stavem aut. Rozhodně doporučuji všem.
vloženo: 21. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz proběhl bez nejmenších problémů.
vloženo: 14. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit, skvělý přístup a atmosféra, není co vytknout :)
vloženo: 2. srpna 2016
vložil: V. P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Každému doporučuji ;) &#128076;&#128077;&#128079;&#128077;


vloženo: 7. července 2016
vložil: Gabina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro každého, kdo hledá individuální přístup a kvalitu je tato škola dobrou volbou.
vloženo: 29. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS mohu jedině doporučit, byla jsem na sto procent spokojená jak s přístupem učitelů, tak i se samotnou výukou.
vloženo: 13. května 2016
vložil: K.E., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola RS je ta správná volba pro všechny ty, kteří chtějí být řidiči stejně jako já. Pan Švrčula je velmi příjemný instruktor autoškoly který řádně připravý zájemce o ŘP na vše co je třeba ;) díky tomu jsem úspěšně absolvoval kurz z kladným výsledkem, moc za to vděčím Autoškole RS a především panu instruktorovi.
vloženo: 11. května 2016
vložil: Tomáš Heller,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu rozhodně doporučuji. Skvělý přístup a velká ochota.
vloženo: 2. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bylo v pořádku :)
vloženo: 30. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS mohu jen doporučit! Skvělý přístup, ochota a příjemná atmosféra.
vloženo: 26. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS mohu jen doporučit. Skvělý idividuální přístup, ochota a hlavně trpělivost. Děkuji ŠS
vloženo: 30. března 2016
vložil: Šárka Svobodová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byla velmi spokojená. Výuka je na skvělé úrovni, stejně tak veškerá komunikace a domluva a přístup k žákům je naprosto skvělý. Mohu jen doporučit!
vloženo: 23. března 2016
vložil: T.H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byla velice spokojená. Skvělý přístup a velká ochota. Jednoznačně doporučuji.
vloženo: 4. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Švrčula je fajn a milý. Vsechno probehlo v pohode.
vloženo: 26. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je velmi dobrá volba. Pan Švrčula je opravdu bezkonkurenční učitel, vedle kterého jsem se i při první jízdě cítila naprosto v klidu, jela jsem s ním sice jen párkrát, ale myslím, že takto by měl majitel autoškoly vypadat všude. Auta jsou ve velmi dobrém stavu a udržovaná. Můj celkový dojem je, že jsem maximálně spokojená.
vloženo: 26. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost :)
vloženo: 23. ledna 2016
vložil: Karolina Blazkova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu rozhodně doporučuji. Přístup na skvělé úrovni, automobily ve výborném stavu. Není co vytknout.
vloženo: 13. ledna 2016
vložil: Aleš Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není co vytknout. Komunikace a výuka bezproblémová a příjemná. Mohu jedině doporučit.
vloženo: 13. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není co vytknout :)
vloženo: 12. ledna 2016
vložil: V.Y., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem. I přesto, že jsem byla hodně nervózní, jsem závěrečnou jízdu zvládla, protože jsem byla dobře připravená. S oběma učiteli, se kterými jsem jezdila, jsem byla spokojená. Skvělý přístup. :-)
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: Kateřina Brandejská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byla velice spokojená. V autě jsem nikdy jindy neseděla a všechno mě parádně naučili. Je skvělý pocit dát závěrečné zkoušky na první pokus. Mohu jen doporučit.
vloženo: 27. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jednoznačně doporučuji!
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: Nela Brychová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup atd:.
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý
vloženo: 30. října 2015
vložil: Tereza ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená, už jsem ji pár známým doporučila. Člověk může očekávat ochotu, vstřícnost, pohodlí.
vloženo: 6. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená. Ochota, vstřícnost a pohodlí mi tu nechyběli. Už jsem pár kamarádům tuto autoškolu doporučila, protože to stojí za to.
vloženo: 6. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola mohu jen doporučit. Všem moc děkuji za to že mě dovedli ke zkouškám :)
vloženo: 6. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byl naprosto spokojený.! Přístup učitelů byl naprosto jedinečný. Nemam co vytknout, prostě autoškolu RS vřele doporučuji!
vloženo: 30. září 2015
vložil: Petr Galčík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, nemůžu si na ní stěžovat. Mohu jedině doporučit.
vloženo: 22. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu rozhodně doporučuji vše probíhalo skvěle a nemám co vytknout. :-)
vloženo: 22. září 2015
vložil: Jakub Skořepa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Klidní instruktoři, který na Vás nikdy nespěchali, ani nezvyšovali hlas. U zkoušek perfektní komisaři.
vloženo: 1. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si dělala skoro v padesáti letech, ale zkoušky jsem udělala na první pokus. Všichni instruktoři se velice snažili a podporovali mě. Určitě doporučuji.
vloženo: 19. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen oporučit, stručně: skvělý přístup, flexibilita, nízká cena
vloženo: 16. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nemám co vytknout, jsem maximálně spokojená a můžu jedině doporučit.
vloženo: 30. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou RS jsem byl spokojen, na závěrečné zkoušky jsem byl skvěle připraven. Dobrá cena, individuální přístup a přátelské prostředí.
vloženo: 25. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená, mohla jsem si vybrat termín, kdy chci mít jízdy a celkově to probíhalo velmi pohodově. Na zkoušky jsem byla dobře připravená. Všem doporučuji...
vloženo: 24. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená, vždy mi bylo vyhověno s termínem, lekce byly zábavné a pohodové. Na zkoušky jsem šla připravená. Mohu doporučit na 100%
vloženo: 24. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola. Díky pečlivé a individuální výuce jsem byl schopen složit zkoušky i pod tlakem vlastní nervozity
vloženo: 15. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal v pořádku, hodiny byli zábavné a na závěrečky jsem byla výborně připravená.
vloženo: 9. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Individuální přístup k žákům a příjemná atmosféra.
vloženo: 9. června 2015
vložil: B, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor by velmi v pohodě. Vycházel mi vstříct a hodně mě naučil. Manželka bude autoškolu dělat v této autoškole taky :-)
vloženo: 2. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych doporučila všem. Moc se mi líbil individuální přístup. Měla jsem dva učitele a oba byli výborní. Prostě si nemůžu stěžovat. :)
vloženo: 21. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzu byl příjemný, vždy mi bylo vyhověno s termíny a hodně jsem se zde naučil. Díky
vloženo: 21. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl maximálně spokojen. Na zkoušky jsem byl připraven dobře. Určitě doporučuji!!
vloženo: 9. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Se vším jsem byla spokojená,příprava na zkoušky byla dokonalá,doporučila bych všem, co hledají 100% ní autoškolu se vším všudy.
vloženo: 11. února 2015
vložil: Monika Drbalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto skvělý přístup :) připravenost ke zkouškám byla na vynikající úrovni....maximální spokojenost :)) velmi doporučuji
vloženo: 10. února 2015
vložil: Eliška Rajtmajerová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole není co vytknout... Spokojenost velká!!!
vloženo: 10. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole není co vytknout... Spokojenost velká!!!
vloženo: 10. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola nemá chybu, vynikající přistup, plno srandy, skvělý učitelé co vám dokáží poradit a vyřešit jakékoli vaše nedostatky tak, aby jste byly plně připraveni na zkoušky. Na všem se s nimi mužete dohodnout, jedním slovem NEJLEPŠÍ. Plně doporučuji všem.
vloženo: 26. ledna 2015
vložil: max,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový kurz proběhl pohodově. Určitě bych tento kurz doporučil.Pohodoví vyučující. Jsem rád, že jsem tento kurz absolvoval.

J.Březina.
vloženo: 9. prosince 2014
vložil: Jan Březina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh byl skvělý.
vloženo: 9. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   RS má opravdu kvalitní služby, dobrý přístup k žákům. Celkově je to skvělá autoškola :)
vloženo: 27. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super nejlepčejší!!!!
vloženo: 26. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Této autoškole nejde nic vytknout přístup je tak skvělý že nikdo nemůže říct ani slovo. A připravenost na zkoušky je byla výborná pak záleží už jenom na vaší psychické stránce.
Hodnotím tuto autoškolu na jedničku s hvězdičkou.
vloženo: 25. listopadu 2014
vložil: Michal Brzák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Této autoškole není co vytknout. Pro ty, kteří hledají skvělý přístup, flexibilní možnosti a prima atmosféru tak mohu jen doporučit. Byl sem spokojen takže neváhejte
vloženo: 22. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla to paráda, dobrý auta, instruktor a hlavně vás připraví na závěrečky tak že doporučuju
vloženo: 22. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost!!! :-) Doporučuji! :-)
vloženo: 21. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nizka cena, skvělý instruktoři, naprostá spokojenost! :)Všem doporučuju :)
vloženo: 14. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přišel jsem, odjezdil jsem, dostal jsem :) parádní přístup k zákazníkům, lidské prostředí a supr atmosféra! Děkuju
vloženo: 11. července 2014
vložil: Radim Dvořák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych rozhodně doporučil, dobře mě tam připravili na zkoušky a jsou tam skvělí instruktoři.
vloženo: 18. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu bych urcite doporučil, výborně me připravila na silnice ;)
vloženo: 17. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslim ze me celkove dobre pripravila. Je zde moznost naplanovat hodiny podle individualni potreby. Fajn autoskola doporucuji.
vloženo: 10. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup ke studentům, Pan učitel ve všem vyhoví, velmi komunikativní a vtipný. Je flexibilní. Na zkoušky mě připravil skvěle, nemám ani jednu výhradu.
Prostě autoškola, kterou doporučuji každému :)
vloženo: 23. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je naprosto úžasná. Instruktoři se celou dobu věnují žákovi, radí mu co zlepšit, jak lépe zvládnout náročnější situaci a vše berou s úsměvem. Před zkoužkama vám dodají sílu. Termíny jízd přizpůsobí vašemu času... no co dodat. Prostě nejlepší autoškola :-)
vloženo: 20. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená. Jediné, co bych mohla tak doporučit i ostatním, kdo si chce dělat řidičské oprávnění. Pan Švrčula byl velice vstřícný a byla s ním velice dobrá domluva.
vloženo: 11. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola nabízí skvělé služby, velmi kvalitní a intenzivní výuku od lektorů. Charakterizující slova: přátelský kolektiv a vstřícnost, rozumná cena , tolerance, jistota a povzbuzení před zkouškou, přizpůsobení se, férové jednání..
Dle mého názoru, jedna z nejlepších autoškol široko daleko..
Díky Vám! :)
vloženo: 21. října 2012
vložil: Lucie Čechová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemohu absolutně nic vytknout! Byla jsem nad míru spokojená s přístupem k žákovi, se stylem vyučování teorie, se samotným průběhem jízd, a to jak na motorku, tak na auto... Pokaždé mi autoškola vyšla vstříc s časem, čehož jsem si jako student velice vážila.
Takže mohu opravdu jen doporučit!!!
vloženo: 25. srpna 2012
vložil: Pavla Hybešová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kurz probíhal naprosto v pohodě. jízd jsem se bála ale nebylo nakonec čeho. Opravdu! zdravověda a tachnika perfektně vysvětlena. Prostě nemám žádné výhrady. kurz doporučuji všem.A já moc děkuji.
vloženo: 11. února 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud se chcete pouze naučit kroutit volantem, jděte do jiné autoškoly. Ale pokud potřebujete kvalitního instruktora, který se Vám snaží předat cenné informace, podejte přihlášku právě sem. Dále nabízí férové jednání, přátelský přístup, přizpůsobí se Vašim časovým možnostem, a vysvětluje a vysvětluje ... Výuka probíhá na frekventovaných silnicích, protože jedině tam se naučíte reagovat na nečekané situace v provozu. D. Pilerová, 10. 7. 2011
vloženo: 10. července 2011
vložil: Daniela Pilerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jeho zdravověda je naprosto super a jinak je to o pohodě a klidu. Žádný stres a totální pohoda.
Na testy to byla pohoda a vyježdění jsme byly velice dobře. Dokonce jsem zaslechla i pochvalu přímo od inspektora... a ty jen tak nechválí :-D
Radku moc Vám díky :-D
vloženo: 7. září 2010
vložil: Petra Vorlíčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě pohoda a klid a žádný stres. Na zkoušky naprosto v klidu. A Radek je strašný pohodář a zasmějete se s ním a je to o pohodě a klidu. A super školení ze zdravovědy :-D
vloženo: 7. září 2010
vložil: Petra Vorlíčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   je to supr autoskola,
vloženo: 13. června 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou RS osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola RS < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola RS - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje