Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Sládek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Sládek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sládek < <


   Chci touto cestou velice poděkovat autoškole Sládek za jejich přístup k žadatelům. Začátek kurzu do deseti dnů od podání žádosti. Absolutně žádný problém s tím, že si chce žena dělat skupinu A (nejmenovaná autoškola mimo Plzeň problém měla). Přidělený instruktor pan Beran je člověk na svém místě! Klidný, vstřícný chlap, co žáky naučí vše, co je pro začátek do provozu potřeba. Domlouvání jízd naprosto bez problémů. Díky jeho vedení jsem včera absolvovala zkoušky na první pokus. Moc děkuji.
Autoškolu mohu všem jedině doporučit.

Veronika Matasová
vloženo: 14. října 2021
vložil: Veronika Matasová,


   Dnes jsem úspěšně prošla (napoprvé) závěrečnou zkouškou na řidičské oprávnění skupiny B a nemohu poděkovat nikomu jinému než skvělé autoškole SLÁDEK . Tato autoškola naučí skvěle jak teorii, tak i následnou praxi.Instruktor autoškoly byl trpělivý a chápal, že začátky jsou těžké. Všichni byli příjemní a dobře se s nimi komunikovalo. Lepší autoškolu jsem si vybrat nemohla a kdybych se měla znovu rozhodovat do jaké autoškoly nastoupím, určitě bych šla bez váhání znovu do téhle.
vloženo: 13. října 2021
vložil: Lucie Lejdarová , emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola.
Měl jsem "rychlokurz". Z důvodu časového vytížení jsem potřeboval mít řidičák co možná nejrychleji. Čtvrtý týden po začátku jízd a dnes jsem zkoušku bez problémů složil.

Byl mi přidělen pan instruktor Kopřiva. Skvělý člověk. Žádný řev, ani hulákání, naprostý klid. Samozřejme, pokud člověk něco velice pohnojí, poté adekvátně reaguje, dle chyby.

Když člověk něco neví, nemá jasno nebo potřebuje něco vysvětlit, pan Kopřiva se Vás různými radami snaží logicky dovést k odpovědi, čímž zajišťuje i hlubší porozumění nejen pravidlům, ale např. i technice / vozidlu.

Za mne naprosto perfektní, na jízdy jsem se i těšil. Pokud se člověk trochu učí a zajistí si, že se taky bude učit i doma sám (konec konců máme YouTube a podobně), pak s touto autoškolou a i panem Kopřivou nemůže být špatná zkušenost.

Pokud si někdy budu dodělávat náklaďák, moc rád se do této autoškoly vrátím.
vloženo: 29. září 2021
vložil: Šimon , emailová adresa nezveřejněna


   Cena neúměrná kvalitě.
vloženo: 14. července 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Domluvil jsem se na rychlokurz, jezdil skoro každý den a za měsíc už jezdím s řidičákem v kapse . Super jen mohu doporučit
vloženo: 9. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   :(
vloženo: 29. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu jsem si zvolil kvůli inzerátu na jejich webových stránkách, které mi jako webovému vývojáři přišli velmi přehledné, takže to hodnotím jako velké plus. Co se týká konktrétních kurzů, tak mě velmi potěšili teoretické hodiny kde jsem se dozvěděl všechny potřebné informace abych složil závěrečnou zkoušku. Praktické hodiny jsem měl přímo s panem Sládkem, který je velmi dobrý učitel a vždy mi vysvětlil potřebné věci a ochotně mi odpovídal na moje dotazy.
Byl jsem s kurzem velmi spokojený.
vloženo: 21. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Tuto autoškolu jsem si vybral z dvou důvodů. Je blízko internátu, a navíc je jedna z nejlevnějších v Plzni. Zcela ze začátku jsem z této autoškoly měl dobré pocity. Vše se změnilo poté, co mi byl přidělen pan instruktor Beran. Hned od prvních jízd jsem věděl, že to asi úplně v pořádku nebude. Jestli od něho čekáte, že na Vás bude milý, klidný, že nebude křičet a že rád se vším poradí. Jste na omylu. Když jsem se na něco chtěl zeptat, tak mi pan Beran odpověděl, že tu není od toho, aby mě učil předpisy, nebo jak funguje auto (jestli prý chci vědět jak funguje auto, mám jít na automechanika.) Tento člověk ve mě vyvolal takové komplexy, jako nikdo jiný před ním. Neustálým křičením, rozčilováním a hláškou ,,klidně si na mě jdi stěžovat ke Sládkovi&quot; mě přiměl nakonec k tomu, abych přestoupil do jiné autoškoly. V mé nové autoškole (Autoškola Náhlovský) jsem se dozvěděl, že mě pan Beran absolutně nepřipravil ke zkouškám. Ani jednou jsme neměli otevřenou kapotu, ani jednou jsme se nekoukali na povinnou výbavu. Při 24. hodině jízd jsem parkoval couváním pouze 2x. Chyběli mi naprosté základy ke splnění kontroly před jízdou, kterou po vás komisař u zkoušek většinou chce a hlavě jsem absolutně netušil jak kvalitně zaparkovat. Co se týče stylu jízdy, byl jsem podle mého nového instruktora až moc ve stresu a zbrklý. Co si ale budem... Ono když vedle Vás v Plzni sedí pan Beran a ječí na Vás, že jedete moc pomalu, nebo zase moc rychle, nebo že se rozjíždíte moc pomalu ap., tak Vám to moc na sebevědomé jízdě nepřidá. Každopádně díky usilovné práci pana Náhlovského v autoškole Náhlovský, se mi podařilo úspěšně dokončit závěrečné zkoušky.

Doufám, že jsem Vás touto recenzí přesvědčil k tomu, abyste do této autoškoly nechodili. Věřte mi, že Vám to přinese pouze trápení. Radši si připlaťte u autoškoly, která má dobré recenze a nebo v autoškole, kde byli Vaši kamarádi spokojeni. Za ty peníze to nestojí. Teď už sám vím, že kdybych šel do jiné autoškoly, řízení bych se tolik nebál, a byl bych víc v pohodě.

vloženo: 26. května 2020
vložil: Daniel Krištof , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda že tuhle tu autoškolu mám za sebou. Někdy bych Autoškola Sládek nedoporučila někomu! Mám s tím špatné zkušenosti.! Měla jsem přidělého instruktor pana Kopřivu který se choval v autě takovým stylem že jsem se tam rozbrečela. Jeho chování je nechápající! je to cvok! Měl by se léčit! Náladový výbušný uřvaný .... Jenom si celou dobu telefonuje a když už člověk udělá chybu tak ho za to seřve. Tohle mi nepřijde normální skoro vůbec jsem se nic nenaučila a Divím se že jsem autoškolu udělala Musela jsem se hodně učit doma Vůbec se mi nikdy nechtělo na jízdy ale nakonec jsem to všechno zvládla. Bohužel teď se bojím jezdit jsem z toho akorát zmatená. Takže vyhozené peníze za úplný nic.
-----------------------------
:-) Tak jestli si myslíte, že jsou to vyhozený peníze, tak běžte na úřad a odevzdejte svůj řidičák, že ho nepotřebujete i taková možnost existuje. V tom případě máte pravdu.
Každopádně to bude úleva pro ostatní účastníky silničního provozu v Plzni, když Vás tak čteme.
vloženo: 26. května 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Jsem ráda že tuhle tu autoškolu mám za sebou. Někdy bych Autoškola Sládek nedoporučila někomu! Mám s tím špatné zkušenosti.! Měla jsem přidělého instruktor pana Kopřivu který se choval v autě takovým stylem že jsem se tam rozbrečela. Jeho chování je nechápající! je to cvok! Měl by se léčit! Náladový výbušný uřvaný .... Jenom si celou dobu telefonuje a když už člověk udělá chybu tak ho za to seřve. Tohle mi nepřijde normální skoro vůbec jsem se nic nenaučila a Divím se že jsem autoškolu udělala Musela jsem se hodně učit doma Vůbec se mi nikdy nechtělo na jízdy ale nakonec jsem to všechno zvládla. Bohužel teď se bojím jezdit jsem z toho akorát zmatená. Takže vyhozené peníze za úplný nic.
vloženo: 20. května 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nastoupil jsem na doporučení spolužáka, který jezdil s panem Sládkem.
Já byl přidělen k panu Kopřivovi. Takové jednání jsem v životě nezažil - arogantní, náladový, mistr světa, který si myslí, že každý vše dokonale do puntíku umí. Místo vysvětlení jen ponižuje. Takový člověk nemá na místě instruktora dle mého názoru co dělat.
Předposlední hodinu jízdy předemnou vystupovala slečna se slzami v očích.
Bohužel je to pouze jeden instruktor z této autoškoly a člověk se může dostat k jinému, ty jsem ale nezažil, tudíž hodnotím pouze toto.
vloženo: 24. února 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Sládek jsem vstoupil na doporučení od mého známého. Osobně bych autoškolu nedoporučoval, jelikož jsem kurz začal dělat v červnu a na jeho ukončení jsem čekal do půle října. Pan instruktor Tesař plánoval jízdy maximálně dvakrát do týdne a to bylo výjimečně. Velice náladový člověk, často jsem byl při jízdách vystresovaný díky jeho chování.
-------------------------
To tady máme nejradši, když si žáci stěžují na délku kurzu a přitom si můžou zaplatit rychlokurz.
Je logické, že žáci, kteří si zaplatí rychlokurz mají v jízdách přednost před spořílky. Každopádně maximální délka kurzu není zákonem stanovena, takže i kdyby trval rok, tak zákon porušen nebyl a jako autoškola bych silně zvažoval podání trestního oznámení za poškození dobrého jména firmy na těchto stránkách s patřičným odškodněním, už to tady pár autoškol učinilo s kladným výsledkem :-)

vloženo: 23. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Sládek jsem vstoupil na doporučení od mého známého. Osobně bych autoškolu nedoporučoval, jelikož jsem kurz začal dělat v červnu a na jeho ukončení jsem čekal do půle října. Pan instruktor Tesař plánoval jízdy maximálně dvakrát do týdne a to bylo výjimečně. Velice náladový člověk, často jsem byl při jízdách vystresovaný díky jeho chování.
vloženo: 21. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem navštívil po doporučení kamaráda, který jezdil s panem Sládkem. Bohužel já jsem byl přidělen k jinému instruktorovi (Roman Kopřiva). Přístup otřesný, chování arogantní. Pán si asi myslí, že do autoškoly chodí jen ti nejlepší, kteří veškeré technice ve voze rozumí do detailu a kteří již vše umí co se jízdy týče. Autoškolu z mé strany doporučit nemohu. Jedině doporučení by bylo k panu Sládkovi osobně, zde ale není jistota přidělení k němu.
vloženo: 12. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je důležitá ale jsem ráda že to mám za sebou
vloženo: 22. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ROZHODNĚ A JEDNOZNAČNĚ DOPORUČUJI.DĚLÁM SKUPINU
C+E ... A MUŽU KLIDNĚ ŘÍCT,ŽE PŘÍSTUP,JEDNÁNÍ I CHOVÁNÍ INSTRUKTORA ALEŠE SLADKA JE SKVĚLEJ A NA MÍSTĚ...Z AUTOŠKOLY MÁM DOBRÝ POCIT.ZA MNE CHVÁLA
vloženo: 1. listopadu 2018
vložil: OTO ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měl jsem individuální kurz, kvůli pracovnímu vytížení, za cca 3000 navic. Vse resite s instruktorem, ja mel pana Koprivu a super. Nerve, vysvetli, snazi se vyjit vstric v planovani jizd a hlavne ma pevny nervy a neboji se pochvalit. Za me muzu jedine doporucit a diky, konecne jsem ridicem;)
vloženo: 17. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem nenavštěvoval. Ale ještě jsem neviděl, aby instruktor z autoškoly řval a nadával lidem z auta, kteří vejdou na označený přechod.
vloženo: 1. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Sládek nedoporučuji,jako žena nemáte u instruktorů šanci.Myslí si že tam přijdete a už vše umíte,ale cílem autoškoly by mělo být svého žáka dobře připravit ke zkouškám.To že máte jízdu a něco pokazíte je asi normální ,ale aby vám instruktor říkal ,,mě je to jedno jezděte si jak chcete,,to mi nepřijde úplně v pořádku.Jako žák by ste se měl věnovat řízení a ne poslouchat jaká slečna má co na sobě atd.... Arogantní přístup pana instruktora mě odradil, odešla sem jinam ,dnes už mám řidičák a napoprvé .Za sebe autoškolu NEDOPORUČUJI !!!!!
vloženo: 11. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem navštívil s velkým očekáváním, ale nakonec jsem byl velice zklamaný. S prvním instruktorem jsem neměl dobré zkušenosti, praktická jízda trvala jen hodinu, přestože měla trvat hodinu a půl. Instruktor při jakékoliv vaší chybě byl hned nervózní, nepříjemný a neporadil, jediné co opakoval byla jeho zkušenost s kamionem a že už ho ta práce nebaví. Po několika jízdách jsem se rozhodl zkusit jiného instruktora. Při první jízdě působil celkem dobrým dojmem, to však bylo vše. Hned na druhé jízdě jakoby kopíroval prvního instruktora. V autoškole to působilo, že by jsem se měl vše naučit doma a na jízdách to jen předvést, o tom že si vyslechnete nadávky a budete pod stresem tomu taky nepřidá. Autoškolu určitě nedoporučuji.
vloženo: 26. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu doporučit pan Beran arogantní nepříjemný sem ráda že sem odešla teď už mám řidičák a na poprvé za mne ne
vloženo: 28. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Sládek jsem byl spokojen.
vloženo: 12. prosince 2017
vložil: Jindřich Červený,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola super . Instruktor pán Tesár byl občas vzteklej ale nedivím se mu občas jsem ho vytočil mojí chybou . Určite je to profesionál a dokáže poradit . Byl jsem spokojen , když budu po čase rozšírovat na C tak Sládek .
vloženo: 6. září 2017
vložil: Marek , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan instruktor Beran je velice dobrý sem tam nervní ale taky má byt proc. Jinak VŠE vysvětlí a ukáže. Spokojenost 100%
vloženo: 28. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já Csorba Richard jsem byl s panem Sládkem nad míru spokojen a s jeho kolegy,mají velmi vstřícné jednání k lidem a podobně,jsem velice rád že jsem měl šanci dělat řidičské oprávnění
zrovna v této autoškole.
vloženo: 25. července 2016
vložil: Richard Csorba,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ...přidělený instruktor jízd p. Teslař mě šikanoval, slovně napadal a jednoho dne mě vyhodil z vozu, odmítl mi vydat moje osobní věci. Autoškola Sládek se zachovala obdobně, bez komunikace a navrácení dlužné částky za pořízení řidičského průkazu.
vloženo: 6. června 2016
vložil: Hanna Kovačeva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měla jsem s panem Beranem asi čtyři jízdy. Tu pátou jsem již nevydýchala, musela zastavit a dojet domů tramvají. Přístup instruktora je naprosto hrozný... Pan Beran je nejspíše velmi labilní muž. Když se zrovna nachází v dobrém rozmaru, plácá něco o tom, jak jezdil s kamionem ve Skotsku, kde si bravurně poradil s tamními i bez znalosti jazyka a jiné nesmysly vychloubavého typu... Pokud ovšem pana Berana vytrhnete z plácání případným dotazem nebo jen dojmem, že neumíte řídit a tedy nějakou chybou(což se může stát u člověka, který vyhledal autoškolu za účelem, aby si udělal řidičský průkaz) stane se z něj běsnící cholerik, co hystericky křičí a nevlídně poskytuje jakoukoliv informaci ohledně auta či řízení.
Po vylíčení všech etud s tímto hloupým autoškolákem panu Sládkovi, mi bylo nabídnuto doježdění hodin s ním osobně. Tento nápad nebyl ten nejlepší, protože jsem musela pana Sládka neustále odtrhávat prosbami, aby koukal na cestu, od korespondence na dvou mobilech zároveň :) a když už tedy pozornost věnoval mé jízdě, kterou jsem si zaplatila, zmohl se na pouhý výkřik: pozor na převodovku, je nová...
Po této zkušenosti jsem nestála už o nic v této autoškole a následně několik týdnů mámila alespoň nějaký zbytek peněz : z ceny řidičského průkazu typu B za 2 odskuhrané nota bene ještě lektorem zkrácené hodiny teorie a 6 hodin jízd vrátili 1500,-Kč.
Věřím, že další nadšenec pro řidičák si zvolí moudřeji jinou Autoškolu a nebude hazardovat s tím, že se mu znechutí řízení auta třeba i na několik měsíců jako právě mně.
vloženo: 11. května 2016
vložil: l.e.o, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu doporučit, opravdu jsem byla spokojena. Skvělý přístup pana instruktora Berana. Všechno Vám vysvětlí, skvělé připraví na zkoušky a hlavně má pevný nervy :) Nemohu si stěžovat ani trochu :) Opravdu skvělá autoškola :) Za mě milion hvězdiček :) Dnes 4.4.2016 jsem dělala závěrečné zkoušky a díky skvělé přípravě jsem to zvládla bez jakýchkoliv problémů.
vloženo: 4. dubna 2016
vložil: Míša, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto bezproblémová autoškola. V případě potřeby se snaží vyjít vstříc. Ať už se jedná o jízdu, nebo teorii. Moderní a plně funkční vozový park. Mohu jenom doporučit.
vloženo: 12. ledna 2016
vložil: Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   radši nic
vloženo: 21. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno bylo v pořádku. Mohu doporučit tuto autoškolů.
vloženo: 3. prosince 2014
vložil: Jacek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji!
vloženo: 20. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdil jsem s panem Sládkem a bylo to super, pozitivní, klidný, nestresoval.
Když bylo třeba zastavil, vysvětlil.
Díky Lukáš.
vloženo: 7. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   naucil jsem se ridit vse super
vloženo: 4. září 2012
vložil: jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já doporučit nemohu. Naštěstí jsem řidičák udělal, ale Roman Kopřiva není dobrý instruktor. Chová se arogantně, myslí si, že je nejchytřejší na světě, očekává, že už umíte řídit a moc vám neporadí. Když uděláte chybu, tak se diví, že to nevíte. Prostě blb.
vloženo: 18. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu doporučit, kvalitní výuka, perfektní instruktoři, dobrá příprava na zkoušky.
vloženo: 7. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučil všem. Byl jsem velmi spokojený jak s výukou tak i s přístupem instruktorů. Bez problému jsem se na všem vždy domluvil,i cena je velmi fajn.
vloženo: 27. dubna 2011
vložil: Nesvadba Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teorie bez výhrad, pro jízdy však nedoporučuji.
vloženo: 9. srpna 2010
vložil: Matěj,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nic moc
vloženo: 5. srpna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuji
vloženo: 30. března 2010
vložil: Bedřich, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mne zklamala již v úvodu, jelikož kurz začal o měsíc déle než bylo na počátku domluveno. Dále mi vadil přístup učitele, který když zrovna neměl dobrou náladu (a to bylo velmi často), byl nepříjemný a při jízdě na mě hned zvyšoval hlas, místo aby mi danou situaci v klidu vysvětlil. Proto z vlastních zkušeností tuto autoškolu nedoporučuji.
vloženo: 12. února 2010
vložil: Jana Holanová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím že tato autoškola mne moc na zkoušky (mimo jízdy) nepřipravila, musel jsem se připravit doma.
Líbilo se mi příjemné vystupování učitelů ale zlepšil bych způsob výuky.
Ano určitě bych jí doporučil!
Je to dobrá autoškola...
vloženo: 17. listopadu 2009
vložil: Michal Stehlík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup,kvalitní výuka a příjemné prostředí učebny.Byl jsem velmi spokojen s průběhem výcviku. Petr
vloženo: 22. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Sládek,bych doporučila každému.Instruktoři mají fajn přístup a vždy se s nimi dá na všem domluvit.A hlavně opravdu naučí.
vloženo: 21. září 2009
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz trval přes 2 měsíce!! :(
vloženo: 23. srpna 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemel jsem s touto autoskolou problem a mohu ji doporucit ostatnim.
vloženo: 10. srpna 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Sládek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sládek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Sládek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje