Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Šrejbr - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Šrejbr

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šrejbr < <


   První schůzka s panem Eichlerem v 16:30, přesun na cvičnou plochu, 20 minut vysvětlení základních pravidel ohledně provozu vozidla a pak už začíná těžko uvěřitelné jednání. Po dvou rozjezdech dcery pan " ŠKOLITEL " prohlásil ať si dcera najde jinou autoškolu, že by jí to stálo 20 tisíc za kondiční jízdy navíc. Další cenná rada byla aby si udělala autoškolu na automat, když mají rodiče auto s automatem, pak se zeptal, jestli už někdy řídila, tak odpověděla, že jezdila na letišti dodávkou s naftovým motorem, následovala další užitečná rada, ať si najde autoškolu, kde mají auta s naftovým motorem. Toto se skutečně odehrálo, navštívil jsem proto kancelář autoškoly, kde jsem celý zážitek popsal a po telefonátu s panem Eichlerem mi to potvrdili a ještě mi doporučili, kde je lepší autoškola. Pro mě naprosto nepochopitelné jednání. Podotýkám, že za 30 minut včetně přesunů na cvičiště a odvozu dcery domů, což bylo asi jediné pozitivní byl výcvik ukončen. Tuto autoškolu doporučuji pokud chcete zažít to co jste ještě nikdy nezažili. Nuvěřitelné a nepochopitelné jednání.
vloženo: 23. června 2022
vložil: Martin Mrázek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji
vloženo: 31. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji - autoškola jak má být.
vloženo: 6. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já bych to tak špatně neviděl, dělal jsem tam C a byl jsem naprosto spokojenej. Jízdy i výuka uplně v klidu a pohodě. Když si někdo myslí, že je lepší nějakej Varchol(mimochodem ani nevím kdo to je), tak proč chodí ke Šrejbrovi. Takže pánové a dámy já určitě DOPORUČUJI !!!!
vloženo: 30. května 2012
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za kladné hodnocení.Šrejbr


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEDOPORUČUJI!!
Nic nenaučí,instruktor výbušný a laxní,první jízda hned do města bez nácviku,náklaďák hrozný(nešli otevřít dveře zevnitř,směrová páčka držela jen silou vůle,přední směrovka přelepená izolepou atd.Klamavá reklama(C+E-přitom vlek nemají).Zlatý p.Varchol!Tomu říkám autoškola.Jedna rada-nekoukejte jen na peníze!!!
vloženo: 7. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Rovněž se omlouvám za nevhodné chování našeho instruktora. Již u nás nepracuje. Šrejbr


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nepřipravý na zkoušky tak, jak by doopravdy mohly (na 100% nepřipravý)
Vše nechají na žákách
Nervózní instruktor
Pan Šrejbr bez chybičky, o všem ostatním se to říct NEDÁ
Hodiny zkracují, Měla jsem mít 14 jízd po 2 hodinách, měla jsem jich po přepočtení zkrácených hodin pouze 10,5 !!!

vloženo: 13. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Omlouváme se za nepříjemnosti,tento instruktor již u nás nepracuje. S pozdravem Radovan Šrejbr


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   HOdnotím za výborno naprosto skvělá příprava a všechno opravdu dobréé :)
vloženo: 29. června 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji!!! Bezvadný přístup.Zkoušky jsem udělala napoprvé.
vloženo: 30. března 2011
vložil: Petra H., emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za kladné hodnocení naší autoškoly. Šrejbr


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé byly nervózní.Křičely aniž by nasledně chybu opravily a vysvětlily.Nedostatek jízd a informací.špatná teoretická příprava.Neprocvičovaly testy.
vloženo: 11. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Šrejbr osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šrejbr < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Šrejbr - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje