Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola STAR - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly STAR

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola STAR < <


   Autoškolu Star nemohu hodnotit jinak, než pozitivně. Od začátku se Vám věnují, přistupují tak, jak mají. Najednou zjistíte, že není čeho se bát. Na všem se domluvíte, hodiny teorie jsou velmi naučné i zábavné. Jízdy probíhají naprosto v klidu, s velkým pochopením a trpělivostí. Celý tým je velice přátelský. Takže pokud jste nerváci jako já, nemáte se čeho bát. Shrnutí: Jen a jen doporučuji! Pokud autoškola, tak Star, pokud bych dělala vše znova, mám jasno. Celému týmu jestě jednou tímto mnohokrát děkuji. Kamila M.
vloženo: 28. května 2018
vložil: Kamila,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, snaha vyjít každému vstříc.
Lip jsem si vybrat nemohla.
vloženo: 13. listopadu 2017
vložil: Zelenková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych tímto velmi poděkovat za perfektní přístup instruktora p.Janouška, který měl po celou dobu kurzu velké pochopení, trpělivost a individuální přístup. Velmi si toho vážím, vše s úsměvem a nadsázkou.Přiznávám, že jsem ani nevěřila, že to zvládnu:-()Doporučuji Autoškolu Star-cena, přístup,kvalita.Stojí za to přijet až z Chomutova. Děkuji:-))))pane Mílo
vloženo: 16. listopadu 2016
vložil: Daniela Novotná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych tímto velmi poděkovat za perfektní přístup instruktora p.Janouška, který měl po celou dobu kurzu velké pochopení, trpělivost a individuální přístup. Velmi si toho vážím, vše s úsměvem a nadsázkou.Přiznávám, že jsem ani nevěřila, že to zvládnu:-()Doporučuji Autoškolu Star-cena, přístup,kvalita.Stojí za to přijet až z Chomutova. Děkuji:-))))pane Mílo
vloženo: 16. listopadu 2016
vložil: Daniela Novotná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola Star je výborná. Dlouho jsem uvažoval o rozšíření RO a nakonec na doporučení - Míla Janoušek. Velká trpělivost, osobní přístup, dostatek prostoru na učení. Všem kteří se chtějí naučit co nejvíce s jakýmkoli přibližovadlem DOPORUČUJI. A Míla má mé velké díky, hned při první jízdě jsem využil naučené základy.
vloženo: 4. října 2016
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu STAR musím hodnotit jedině velice pozitivně, kvalitní přístup k žákům, trpělivost s nimi, bezvadné vztahy, vstřícnost, byl jsem s ní velice spokojen :)
vloženo: 6. září 2016
vložil: Marek Šimšálek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem nad míru spokojený. Výuka proběhla v celku rychle, není problém si zajistit jízdy podle sebe a samotné jízdy probíhají v klidu, žádné zbytečné peskování. Mohu jen doporučit.
vloženo: 6. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, milé chování, skvělý a přátelský učitel. Dá se s ním úplně všem dohodnout. Jsem strašně ráda, že jsem udělala zkoušky. Hlavně chci poděkovat Mílovi, jakého jsem potkala. Mohu doporučit autoškolu Star!! Pokud nevíte jakou autoškolu si vybrat tak už přestaňte hledat a vytiskněte si přihlášku ke Staru :) Opravdu to velice doporučuju!! :)

vloženo: 11. dubna 2015
vložil: Zuzana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Míla je dloholetý kamarád,tudíž jsem se rozhodl pro autoškolu star... z mé stray naprostá zpokojenost,super jednání,do budoucna mohu autoškolu star doporučit všem z pozdravem Zdenek H.
vloženo: 9. ledna 2015
vložil: zdeněk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý a "kamarádský" přístup všech instruktorů, u kterých se nemusíte bát, že na Vás budou nepříjemní. Jsem strašně rád, že jsem složil zkoušky zrovna v téhle autoškole.
vloženo: 25. srpna 2014
vložil: Dominik Švec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro mě nejlepší autoškola široko daleko :) Zažila jsem všechny učitele a nemůžu si stěžovat vůbec na nic :) Při nástupu jsem nevěděla vůbec nic a dokázali všechno vysvětlit tak, abych to chápala i já, řízením nepolíbená :D Se všemi se dá domluvit úplně na všem, počet jízd se splnil a na jízdy i teorii jsem se vždycky těšila. Kdo chce dělat autoškolu, tak by měl chodit určitě sem ;) Nejlepší tým, jaký jsem viděla a přeju autoškole hodně spokojených zájemců o řidičský průkaz :) Díky
vloženo: 12. července 2014
vložil: Michaela Hlavničková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je mi 42 let a momentalne jsem asi 3 mes. od ukonceni AS, snad mohu tedy hodnotit s odstupem a bez emoci nejen pochvalami typu jak bylo vsechno "bajecny, suprovy a cool" snad nekomu pomohu pri rozhodovani. Predevsim mohu kazdeho ujistit, ze vsechna jednani stran majitele jsou neobycejne vstricna a profesionalni a za sve penize dostanete, troufnu si tvrdit, vice nez adekvatni sluzdy. Samotna vyuka teorie i jizdy je vedena skutecne na urovni, podrizena nejen tomu co klient "chce", ale take tomu co potrebuje, respektive co v praxi potrebovat bude. Mel jsem zkratka pocit, ze jsem se v ramci svych moznosti a poctu predepsanych hodin naucil maximum mozneho. Coz osobne povazuji za daleko dulezitejsi, nez jen tzv."udelat papiry hlavne lacino a pokud mozno rychle". O atmosfere predevsim behem jizd se uz dostatecne zminili ostatni, mohu se jen pripojit. Zaverem bych jen podotkl, ze ac ziji v pomerne dalekem zahranici a pri naslednem rozsirovani RP ktere planuji, mne jen naklady spojene z cestou vyjdou na nasobek ceny celeho rozsireni RP, nebudu pri rozhodovani kde absolvovat kurs vahat ani minutu. Tolik za mne.
vloženo: 4. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Míla je boží, dá se sním domluvit úplně na všem. Kdy se vám jízda přesně hodí, kdy potřebujete skončit, kam potřebujete odvést. Jedním slovem prostě paráda, při jízdách na vás vůbec netlačí, naopak se vám snaží pomoct a povzbudit vás, kdykoliv se vám povede cokoliv udělat dobře i když to je nějaká maličkost. Kamarádi co začali autoškolu stejně jako já v jiných autoškolách byli na nervy. Byli vystresovaní z jízd a já jsem se naopak na každou další jízdu těšil. Autoškolu Star Mohu vřele doporučit. Přístup na jedničku. Tato autoškola mě opravdu připravila jak na testy, tak na závěrečný jízdy. Pokud nevíte jakou autoškolu si vybrat tak už přestaňte hledat a vytiskněte si přihlášku ke Stáru :)
vloženo: 18. prosince 2013
vložil: Vláďa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, milé chování, rychle vyřízení :) mohu jen doporučit Autoškolu STAR :) Spoluprácuje také s Mírou Lisym a to je super :))
vloženo: 9. září 2013
vložil: Borůvka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, milé chování, rychle vyřízení :) mohu jen doporučit Autoškolu STAR :)
vloženo: 9. září 2013
vložil: Borůvka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K motorkám mne to od malička táhlo,ale tak nějak jsem se stále nemohl odhodlat,abych si udělal papíry.Tento rok jsem se rozhodl,ale asi jako každý jsem váhal, kterou autoškolu si zvolit.Dostal jsem po konzultaci s kamarádem(motorkářem) skvělé reference právě na instruktora Mílu a celkově na jeho autoškolu.To mne posunulo vpřed a musím říct, že to byla opravdu skvělá volba. Dostal jsem mnohem více,než jsem vlastně čekal.Individuální přístup, dochvilnost,praktické rady a řada dalších aspektů dělá tuto autoškolu podle mého názoru zcela výjimečnou a odlišnou od ostatních.Míla dbá na bezpečnost jezdců a snaží se jim vštípit správné návyky k řízení.Navíc spolupracuje se špičkovým jezdcem Mírou Lisým, který vede celorepublikově známý kurz Bezpečně na motorce s Mírou Lisým, na který mne také vzal.Žák u této autoškoly nemá sebemenší šanci, aby začal přemýšlet nad takovýma věcma, jako jestli nejsem moc levej, jsem přece motorkář a udělám si ostudu apod.Mohu jednoznačně doporučit tuto autoškolu.Jak jsem říkal:INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP,PROFESIONALITA,EMPATIE A velice nadstandardní péče. Zkuste to a přesvědčte se sami :-)
vloženo: 9. září 2013
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád,že jsem si vybral zrovna Autoškolu STAR. Instuktoři Míla i Verča jsou maximálně ochotní. Věnují se s plným nasazením každému žákovi. Příprava k tomu,aby člověk dostal řidičák je skvělá. Určitě doporučím všem svým známým. Děkuju za fajn zkušenost a trpělivost, která společnými silami vedla k úspěšnému zakončení autoškoly :))
vloženo: 29. března 2013
vložil: Lukyn, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu STAR můžu všem vřele doporučit. Nejenom, že se naučíte řídit, ale docela se u toho i pobavíte s milým a vstřícným instruktorem Mílou. Upřímně obdivuji jeho trpělivost, se kterou opravoval mé neustálé chyby. Všechno se dá s Mílou dohodnout a vše mi vždy ochotně vysvětlil. Záverečné zkoušky jsem udělala bez problémů. Takže pokud se chcete naučit řídit a vzpomínat na autoškolu jako na dobře strávený čas, je Autoškola STAR pro vás ta pravá. :)
vloženo: 22. března 2013
vložil: Lucinka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola STAR je prostě bezvadná! Nejvíc mě nadchl Mílův (učitelův) přístup k žákům, vše rád vysvětlí a ve všem poradí a to v klidu. Neuměla jsem si představit sednout si za volant, měla jsem šílený strach, ale postupem se to výukou odbouralo. Můžu tuto autoškolu jen doporučit, protože za to opravdu stojí :-) a přeju této autoškole mnoho dalších spokojených žáků, jako jsem měla možnost mít i já :-)
vloženo: 22. března 2013
vložil: Martina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na to,jakej jsem měla řekněme "strach" z toho,že se řídit nenaučim,tak už díky první jízdě s Mílou jsem byla nadšená z celkového přístupu.Přátelské chování,vysvětlil vždy všechno i po tisícátý a neni to žádnej nervák,kterej neustále křičí.Tuto autoškolu hodnotím velmi pozitivně a přeji jí mnoho úspěchů a spoustu spokojených žáků,jako jsem já:)
vloženo: 23. ledna 2013
vložil: Monča Opavová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Star můžu jen doporučit, maximální spokojenost. Skvělá domluva, skvělý přístup. Měla jsem z autoškoly strach, ale u Míly se není čeho bát, jízdy jsou pro vás zábavou a ne strachem a nervozitou. Míla je prostě skvělý instruktor. Takže při výběru autoškoly neváhejte a jděte jedině do Staru ;o) určitě nebudete litovat.
vloženo: 22. ledna 2013
vložil: Peťulí,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při výběru autoškoly jsem mněl plno možností a plno autoškol které jak se zdálo nabízí to samé jako autoškola STAR, ale myslím si že bez takového přístupu jako má tato autoškola by mně to ani moc nebavilo. Můžu jen doporučit každému. skvělé vysvětlení teorie i praxe a hlavně nemusíte mít žádný strach v této autoškole se i skvěle pobavíte a zasmějete. Což je pro stresaře velké plus. Opravdu neváhejte a věřte že budete spokojeni i VY.
vloženo: 3. prosince 2012
vložil: Jakub Novotný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Star mohu jen doporučit. Vstřícný přístup instruktora, který s Vámi jedná jako s rovným a nikdy na Vás nezvedne hlas je určitě povzbuzující. Nikdy jsem neměla žádný problém, ba naopak. Jsem ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu. Všem ji mohu jen doporučit a to i dělám. Dnes jsem složila závěrečné zkoušky a nemohu se dočkat, kdy se "vrhnu" do provozu. =)
vloženo: 3. prosince 2012
vložil: Sojková Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Star mohu jen doporučit, nemám k ní žádnou výhradu. Jízdy mě moc bavily. Míla je super instruktor při jízdách byla sranda, takže žádné napětí, vše v klidu vysvětlí, což je v autoškole dost důležitý! Skvělě mě připravil na zkoušky i jízdy, které jsem 19. listopadu úspěšně udělala. Takže všem jen doporučuji!!!
vloženo: 27. listopadu 2012
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Star mohu jen doporučit, nemám k ní žádnou výhradu. Jízdy mě moc bavily. Míla je super instruktor při jízdách byla sranda, takže žádné napětí, vše v klidu vysvětlí, což je v autoškole dost důležitý! Skvělě mě připravil na zkoušky i jízdy, které jsem 19. listopadu úspěšně udělala. Takže všem jen doporučuji!!!
vloženo: 27. listopadu 2012
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Star mohu jen doporučit, nemám k ní žádnou výhradu... Jízdy i hodiny teorie mě bavily... Míla je skvělej instruktor, kterej je vstřícnej, vtipnej, poradí a v klidu všechno vysvětlí... Skvěle mě připravil na zkoušky, které jsem v květnu 2012 úspěšně udělala a díky němu jsem se nebála sednout za volant a vyjet do ulic :) Nemusela jsem se ničeho bát, takže všem doporučuji, nebudete litovat ;) Autoškole přeji hodně úspěchů :)
vloženo: 20. listopadu 2012
vložil: Janina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Toto je opravdu hvězdná cesta k řidičáku. Autoškolu Star mohu komukoliv doporučit. Osobní přístup k žákům dělá své. Naučí člověka jezdit bezpečně a jistě. S domluvou času a místa začátku i ukončení jízdy není problém. Nehledě na naprosto profesionální a pozitivní přístup v průběhu jízdy. Je to autoŠKOLA, kde se opravdu snaží aby studenti zvládli zkoušky na poprvé a nebáli se je pustit do provozu.
vloženo: 6. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super, můžu jen doporučit. Skvělý, hodný instruktoři, kteří dokážou naučit řídit.Když budeš mít štěstí vezme tě na autodrom ;) Špičková autoškola.Neváhejte a jděte do ní ;)
vloženo: 4. září 2012
vložil: Kuba,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už jsou to dva měsíce co jsem tuto autoškolu opustila a mohu jí jen doporučit.. Pan učitel Míla je super, pohodář a vstřícný člověk, díky kterému jsem se za volantem cítila dobře. Se vším poradí a pomůže. Také doporučuji těm kteří chtějí mít řidičák rychle, bez ztráty na hodinách.
vloženo: 27. srpna 2012
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fakt nejlepsi autoskola co sem kdy videl. Mila je fakt v pohode a co slibi dodrzi :) a nenauci te jen tak jezdit a konec ver tomu ze vyjdes z vetsi skusenosti nez u jinich autoskol fakt tuhle autoskolu doporucuju je nejlepsi!! :)
vloženo: 21. června 2012
vložil: Marty, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu vřele všem doporučuji......instruktoři sou skvělý ..sami od sebe vám volají na domluvení jízd nemusíte se o nic starat, plno autoškol jde jen o peníze a skoro nic vás nenaučí...ale to je v autoškole STAR jinak ..peníze samozdřejmě chtějí...ale za to vás doopravdy naučí řídit...a u zkoušek se nemusíte bát že by ste neco pokazily ...
vloženo: 14. června 2012
vložil: pavel dolanský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu *STAR* všem doporučuji! Je to jedna z mála autoškol, která je na vysoké úrovni. Učitelův přístup k žákům je naprosto perfektní! Vše řádně vysvětlí, ukáže, naučí a to hlavně bez zvýšení hlasu. Tato autoškola mě skvěle připravila ke zkouškám a to jak na B, tak i na A21.

>>Plánujete si udělat řidičské oprávnění a váháte kde? -> Tak neváhejte, autoškola *STAR* je tu pro Vás :)
vloženo: 10. června 2012
vložil: La Fem MagnifiQ, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu STAR můžu všem jen doporučit. Instruktoři jsou naprostí pohodáři, kteří skvěle připraví na zkoušky a zároveň se pří jízdách pobavíte. Nemusíte se bát žádných nadávek či urážek, když se vám zrovna ten den nedaří. Řidičák jsem potřeboval rychle, tak jen díky autoškole STAR jsem to stihnul a to v plném rozsahu hodin, takže se nemusíte bát, že zaplatíte za hodiny, které potom neodjezdíte. Musím také pochválit časovou flexibilitu. Všem tedy doporučuji a instruktorům přeji hodně úspěchů.
vloženo: 7. května 2012
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola STAR je dle mého názoru jednou z nejlepších v našem kraji. Autoškolu jsem dlouho odkládala, protože jsem od známých slyšela negativní názory na různé autoškoly v okolí.
Skvělý přístup vás dokonale připraví ke zkouškám a udělá řidiče opravdu z každého. Tato autoškola vás prostě bude bavit! :-)
vloženo: 2. dubna 2012
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj. Již dlouhou dobu jsem zvažoval zda si řidičák udělat a pokud ano tak kde. Na autoškoly v mém okolí jsem slyšel samé negativní ohlasy proto mě čekalo velice dlouhé a důkladné vybírání a jsem velice rád žě, jsem si vybral právě autoškolu STAR. Velice se mi líbil kamarádský a přesto důkladný přístup vyučujícího diky tomu dokáže perfektně naučit na zkoušky a z uplného nováčka za volantem jako jsem byl já udělat řidiče. Nemůžu jinak než bez nějakého ,,ale´´ na 100% doporučit.
vloženo: 31. března 2012
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit :-)Super přístup i výuka..instruktor vás nejlíp připraví na celé zkoušky :-)
vloženo: 11. března 2012
vložil: Honza , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola STAR, o této Autoškole se dají napsat jen velmi kladné a jen ty nejlepší věci =o)
Jsem nejvíce ráda že jsem mohla chodit do této Autoškoly =o) Míla, nebo-li pan učitel je uplně suprovej, skvěle naučí a připraví Vás na závěrečné zkoušky. Je sice pravda že jsem napoprvé zkoušky z jízd neudělala a nevím zda je udělám napodruhé, snad ano, důvod proč jsem neuspěla byla jen vlastní chyba a hloupost i nervy zde hrály velkou roli =o)
Také jsem se dozvěděla že tato autoškola vůbec, ale vůbec v ničem nešidí a to např. že nesnižuje záměrně počet jízd jako jiné autoškoly. Někde zaplatíte nevím kolik hodně a o hodně více peněz a jízd máte třeba jenom 11 ba i dokonce 10! Zde u Míly máte plný počet jízd, což je 14.
Také si s panem učitelem můžete povídat o čemkoli, tím pádem jsou jízdy bezproblémové a nestresujete se, jste v klidu a ve výborné náladě. Také se s panem učitelem mockrát zasměji =o) A vždy Vám dá i rady k nezaplacení.
Kdybych si měla v příštím životě vybrat nějákou autoškolu, nevybrala bych si jinou než tuto, protože Autoškola STAR je tou správnou a nejlepší volbou co může být =o)
vloženo: 1. března 2012
vložil: Sára Kuffnerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Star byla správnou volbou:) osobní přístup, na všem se dá domluvit, instruktor vše vysvětlí:) Můžu jen doporučit!:)
vloženo: 26. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem strašně rád, že jsem šel do této autoškoly, protože Vás pan učitel dokáže skvěle naučit jezdit a připravit na zkoušky. Moc děkuji
vloženo: 23. ledna 2012
vložil: Václav Osvald, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zrovna jsem autoškolu dokončila,můžu ji vřele doporučit. Pan učitel je milý a všem studentům ve všem vyhoví. Dokáže skvěle připravit na závěrečné zkoušky.
vloženo: 23. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola star je podle me nejlepsi autoskola. Velky podil nato mam pan ucitel. Na zkousky umi fakt paradne pripravit kazdyho zaka, nauci dobre ridit a je v pohode. Vyhovy zakum uplne ve vsem. na motorku jsem delal autoskolu jinde a rikam ani zdaleka to nema na tuhle autoskolu .. MOHU JEN DOPORUCIT!!!!
vloženo: 9. ledna 2012
vložil: Vita Toman,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola Star je opravdu dost dobrá a to jen zásluhou pana učitele, který je trpělivý, příjemný, vtipný a všechno vysvětlí a skvěle připraví na zkoušky. Doporučuji!!!
vloženo: 2. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Star .. Mě mile překvapila .. Byla jsem moc spokojenáa jsem ráda že jsem se zrovna tady naučila řídit ! ..Můj učitel byl a je fakt jednička :)..hodnej,milej,a umí dobře naučit řídit ..Prostě autoškolu Star doporučuji :) .. byla jsem hrozně moc spokojená ! :)
vloženo: 13. prosince 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoskola Star proste bezchyby vazne doporucuji. Jeste jednou moc dekuji a bude se mi styskat :)))
vloženo: 23. listopadu 2011
vložil: Helena Šturzová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu STAR vřele doporučuji!!!!!Po třech týdnech jsem se zbavila strachu,naučila jezdit a byla připravená na zkoušku,kterou jsem zvládla na 100%. To vše díky super přístupu,naprosto klidných výukových hodinách a maximálnímu přizpůsobení se volnému času.
Mohu srovnávat s autoškolou Roofex,od které jsem naštěstí včas přestoupila do STARU.(Roofex je sice cenově levnější,ale kvalita KATASTROFA).
Opravdu neváhejte.
vloženo: 23. listopadu 2011
vložil: Eva Hohausová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem přemýšlela jakou autškolu si mam vybrat dostala jsem kontakt na autoškolu Star a jsem za to ráda pač je úplně super a hlavně instrktor který vše vysvětlí úplně v klidu!!!Ještě jednou děkuji za pevné nervy semnou:D
vloženo: 7. října 2011
vložil: Radka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se rozhodoval, kde dělat papíry na sk. A, autoškola STAR byla jasná volba. Nikde jinde totiž nepanuje tak uvolněná a přátelská atmosféra, jako v autoškole STAR. Instruktoři jsou maximálně ochotní, profesionální a zkušení. Mohu jenom doporučit!!!
vloženo: 7. října 2011
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to super autoskola muuzu jenom doporucit,neznam lepsi autoskolu supr hodiny teorie pri jizdach vse vysvetleno nemuzu si stezovat :-) jenom doporucuju hlavne je am uplne suprovej instruktor takze kdyz autoskola tak jenom Autoskola Star
vloženo: 7. října 2011
vložil: Radek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahojky,
dělala jsem autoškolu od 11.07. a teď 16.09.jsem měla zkoušky, musím podotknout že jsem měla 3týdení výpadek. Autoškola mě hrozně bavila, Míla je super učitel a i když jsem nechodila na teorii tak jsem všechno zvládla v pohodě, techniku a vyhlášku jsme probírali při jízdách a před zkouškou mě Míla pořád zkoušel ústně. Nejlepší autoškola kterou jsem si mohla vybrat:-)))
Moc děkuju a doufám že se brzo uvidíme.
VŠEM DOPORUČUJI,KVALITU SLUŽEB, HODNÉHO INSTRUKTORA KTERÝ NAUČÍ A SUPER JÍZDY
PA PA KAMILA

vloženo: 19. září 2011
vložil: Kamila K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s autoskolou star jsem byla naprosto spokojena i pres muj a velke obavy. k zaverecnym zkousem jsem byla dokonale pripraena. choani ucitelu bylo vyborne rekla bych az kamaradske :-) tuto autoskolu budu doporacovat dal.
vloženo: 17. září 2011
vložil: Eva Vańková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola proběhla po všech stránkách skvěle, chování, přístup i výuka instruktorů bezva. Dobře připraven na záverečný zkoušky. Mohu jen doporučit!
vloženo: 19. srpna 2011
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Star mě připravila na závěrečné zkoušky úplně bezvadně. Jízdy byly super a přístup učitelů k žákům se mi líbil. Autoškolu budu všem doporučovat. Nebylo nic s čím bych nebyla spokojená.
vloženo: 19. července 2011
vložil: Léňa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou sem byla naprosto spokojená! přímný lidi páni učitelé a celkově všechno bylo super.Tuto autoškolu budu doporucovat dál.Nebylo nic co by se mi nelíbilo!! A ke zkouškám nás perfektně připravili.autoškola STAR nejlepší! a tí to jí i děkuji!
vloženo: 19. července 2011
vložil: janca,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se dostal prostřednictvím mého spolužáka a podle vlastní zkušenosti ji mohu doporučit všem, kteří chtějí získat řidičské oprávnění bez zbytečného řevu a stresu. Sám instruktor je velmi přátelský, což přispívá ke klidné atmosféře během jízdy i výuky. Závěrečné zkoušky jsem zvládl na poprvé. Celý kurz proběhl dle mých představ takže si nemohu na nic stěžovat. Zkrátka supr autoškola
vloženo: 24. června 2011
vložil: Martin Kohoutek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mi doporučil můj spolužák, který ji navštěvoval. Z mé vlastní zkušenosti bych tento kurz doporučil všem, kteří chtějí získat řidičské oprávnění v klidu a bez stresu. Přístup k novým uchazečům je velmi přátelský. Sám instruktor je velmi trpělivý, což je velmi přínosné pro začínající řidiče, kteři ne vše zvládnou na první pokus. Závěrečné zkoušky jsem udělal na poprvé. Jedním slovem - bravo MÍLO :)
Vložil Martin Kohoutek
vloženo: 24. června 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dostala jsem se do této autoškoly díky doporučení od mého spolužáka...a nemůžu litovat,lépe jsem si vybrat nemohla!Perfektní přístup k žákům, maximální ochota, všechno naučí, vysvětlí a když náhodou v provozu zazamatkujete, v klidu vše vyřeší- žádný řev a pak stres. Fakt nemám výtku - zkoušky jsem dala na první pokus a za to můžu poděkovat Tobě Mílo, děkuji Ti za vše a přeji Ti mnoho úspěchů s touto autoškolou do dalších let, Páťa:-)
vloženo: 24. června 2011
vložil: Páťa Lamešićová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem tuto autoškolu doporučuju, rozšiřovala jsem ŘP na velkou moto a super, vše probíhalo hladce, trpělivost neznala mezí, zkoušky jsem zvládla perfektě (plný počet):-), ostatně jako všichni přítomní (co se týká testů)
Oceňuji hlavně osobní a přátelský přístup, díky kterému z Vás spadnou případné obavy.
Neváhejte, tahle autoškola je opravdu zárukou kvality a pohody.
Moc děkuju!

vloženo: 24. června 2011
vložil: Lucka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem tuto autoškolu doporučuju, rozšiřovala jsem ŘP na velkou moto a super, vše probíhalo hladce, trpělivost neznala mezí, zkoušky jsem zvládla perfektě (plný počet):-), ostatně jako všichni přítomní (co se týká testů)
Oceňuji hlavně osobní a přátelský přístup, díky kterému z Vás spadnou případné obavy.
Neváhejte, tahle autoškola je opravdu zárukou kvality a pohody.
Moc děkuju!
l.zagrapanova@seznam.cz
vloženo: 24. června 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím potvrdit komentáře ostatních, vše probíhalo naprosto v pohodě a na každou jízdu jsem se těšil. Skutečně si nedokážu představit lepší autoškolu. Díky Mílo! :-)
vloženo: 23. června 2011
vložil: Vojta Stránský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosta spokojenost jeste z drivejsi dob! Perfektni pristup, pratelske jednani! Takhle by to melo vypadat!!! Doporucuji!!!
vloženo: 23. června 2011
vložil: Radka M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, bomba instruktoři... Přátelský chování, žádnej stres, ať už při jízdách nebo závěrkách... Mohu jen doporučit!!!
vloženo: 22. června 2011
vložil: Harši,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jedině doporučit.. :) 100% spokojenost
vloženo: 18. května 2011
vložil: Marek Vršata,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na doporučení od známého jsem se ocitla právě v této autoškole a nevěřím, že bych si mohla vybrat někde něco lepšího.

Přístup od instruktora byl od první chvíle skvělý - ihned dodal materiály k učení, předal veškeré dokumenty, ihned mě informoval o studentské slevě, aniž bych si o to řekla, atd.

Instruktor byl tolerantní ke všem nedostatkům, přizpůsobivý pro jakýkoli čas jízdy.

Díky instruktorovo výuce a neustálému povídání během jízdy, jsem na závěrečné zkoušky byla připravena na 100%.

Věřím, že jeho skvěle odvedená práce mě bude doprovázet ve šťastných kilometrech.

vloženo: 17. května 2011
vložil: Pavlína P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak co říct..Je to super autoškola...když vedle vás sedí Míla nepřipadate si jako že jste s učitelem ale že je to kamarád kterej vás chce naučit to nejlepší...doporučuju je to skvělá autoškola se skvělím učitelem...Jinak přeju hodně úspěchů do dalších let a at to šlape ...
vloženo: 16. května 2011
vložil: Jiří Ságer,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá pohoda, doporučuji, nemám výhrad.
vloženo: 3. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejezdil jsem pod tajtou autoškolou,ale jezdil jsem s tímto učitelem.super učitel-klidnej,trpělivej, . . . . Prostě super
vloženo: 1. února 2011
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Se všemi mohu jen souhlasit:) Super autoškola a super učitel,který umí vysvětlit,naučit,podpořit a má strašnou trpělivost:) Mohu všem jen doporučit.A věřim,že i ostatní,kteří poznají tuto autoškolu,tak nebudou mit jiny nazor než mi,kteří jsme tu vajádřili svá hodnocení... :)
Do budoucna ti Mílo přeji hodně úspěšných žáků :))
vloženo: 26. ledna 2011
vložil: Andy,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Míla je náš nejlepší učitel autoškoly,kterýho jsem kdy viděla. Od přístupu k učení atd..:-) na něj nikdo nemáááá..:-)
vloženo: 21. ledna 2011
vložil: Andrea ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mílo jen tak dál ;-) konečně jsi našel věc, která ti jde snad sama :-)hodně štěstí ;-*
vloženo: 20. ledna 2011
vložil: Kačka Martinkova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v našem kraje a možná i republice. Opravdu jediná "škola", který vás bude bavit a budete se těšit na další hodinu. Ani nemluvě o nejlepším učiteli ( dá- li se tomu tak říct), protože je to spíš parťák co se vás snaží naučit co nejvíc jde.=)
vloženo: 20. ledna 2011
vložil: Michaela Nováková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   No říct, ridicak jsem udelala hned na poprve, jak taky ne kdyz me učil ten nejšikovnější učil, kterýho jsem mohla potkat!! Učitel, který komunikuje ss žáky, porádí a hned na vás nekřičí.Prostě 1*
vloženo: 20. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím se přidat k předcházejícím hodnocením je to týden co jsem úspěšně zvládl zkoušky a musím říct, že vše bylo perfektní a hlavně neošizeno(soudím podle toho co slyším od kamarádů, kteří dělají ř.p. v jiných autoškolách) doporučuji!
vloženo: 19. ledna 2011
vložil: Tomášek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak jediný, co zde jde psát je jen chvála. Nemám k ničemu námitky. Přístup učitele byl skvělý a přátelský. Jak teorie tak praxe probíhali v klidu a s ochotou a tolerancí. Cena bych řekla i nízká na služby, které autoškola poskytuje. Musím říct, že jsem byla moc a moc spokojená. A doporučuji tuto autoškolu všem!
vloženo: 21. listopadu 2010
vložil: Lucie Kadavá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole STAR se mi dostalo referenčního školení. Musím podotknout, že učitelé jsou skvělí lidé, kteří své práci rozumí a dokáží to vysvětlit každému tak, aby to pochopil a pamatoval si. Perfektní přístup k žákům, dohodnutí na termínech je bezproblémové a ceny lidské! Sám za sebe dávám 10 bodů z 10ti možných! AUTOŠKOLA STAR je nej :)
vloženo: 11. listopadu 2010
vložil: Yuki,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zvladl jsem u teto autoskoly udelat ridicak behem jednoho a pul mesice , ucitel je super, ale hlavne vse vysvetli a poradi... Nemuzu si stezovat...
vloženo: 2. listopadu 2010
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Právě teď tu dělám papíry a nemám naprosto žádný problém. Výuka je kvalitní a na vysoké úrovni. Přístup ze všech stran k žákům naprosto kladný, na této autoškole nevidím žádná negativa. Všem mohu tuto autoškolu doporučit :)
vloženo: 25. října 2010
vložil: Vít Mašek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   No co dodat, ridicak jsem udelala hned na poprve, jak taky ne kdyz me pri uceni a jezdeni doprovazeli takovi skveli ucitele kteri se i za velmi kratkou dobu staly dobrymi prately.
vloženo: 25. října 2010
vložil: Barca,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola super,nemuzu si ji vynachvalit,skvely pristup k žakum,jednoduse nauci,vysvetli proste super davam jedna :D
vloženo: 25. října 2010
vložil: Nikola Koušková,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou STAR osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola STAR < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola STAR - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje