Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Šupka - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Šupka

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šupka < <


   Pan Šupka je skvělý instruktor a cely výcvik proběhl bez problému. Vše hezky vysvětlil, naučil, je klidný, trpělivý a má všeobecný přehled. Opravdu doporučuji &#128578; &#11088;&#11088;&#11088;&#11088;&#11088;
vloženo: 16. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Šupka je snad nejhodnejsi člověk kterého jsem kdy potkala. Při jízdách jsme si povídali, vše vysvětloval a stále se ptal jestli všemu rozumím. Velmi klidně dokázal řešit a vysvětlit mi veškeré chyby, které dělám. Už od začátku se mnou jezdil po centru (hlavně kolem magistrátu, kde se dělají závěrečné zkoušky), takže jsem věděla co, kde a jak dělat. Závěrečné zkoušky jsem dala hned napoprvé, díky panu Šupkovi a jeho poctivosti při výuce. Určitě autoškolu všem velmi velmi VELMI doporučuji, i jestli jste z druhé strany Brna (sama jsem to měla docela daleko). Teď mi je dokonce i líto, že autoskola skončila tak brzy ;-)
vloženo: 3. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojena. Vždy se mi snažil ve všem poradit, pořád se mě ptal jestli všemu rozumím. Testy a jízdy jsem dala na poprvé. Kurz je individuální a to se mi nejvíc líbilo, že jsem nemusela čekat. Možnost platit na dvakrát. Tato autoškola patří asi k těm dražším, ale za kvalitu se platí.
vloženo: 23. dubna 2017
vložil: Adéla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úžasný přístup...super výuka....přístup velice lidsky....díky tomu jsem zvladla dnes 6.1.2015 závěrečné zkoušky,všem jen a jen doporučuji,nepíší to jen proto,ze to mám v kapse,ale hlavně proto,abych moc pochvalila pana Supku za obětavost,pracovitost,ohledulnost,obrovskou vstricnost.....výborné odvedena prace.....pokud se rozhodujeme kam? Vřele doporucuji....Petrvalska
vloženo: 6. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Závěrečné zkoušky jsem zvládl napoprvé především díky skvělé praktické výuce. Velice oceňuji lidský přístup k žákům, schopnost vše vysvětlit a trpělivost. Autoškolu všem vřele doporučuji.
vloženo: 7. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tento tyden jsem napoprve slozila jak teoreticke, tak prakticke zkousky a to jen diky skvelemu pristupu pana Supky, ktery se zakum plne venuje a opravdu pripravi kazdeho ke zkouskam tak, jak se ma. Byla jsem s nim nadmiru spokojena a vrele ho kazdemu doporucuji. Neni to jen vyborny instruktor, ale i zajimavy clovek a moc rada jsem ho poznala. S nim se nemate opravdu ceho bat.;)
S pozdravem T.K.
vloženo: 5. července 2014
vložil: T. Knoblichova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tento tyden jsem napoprve slozila jak teoreticke, tak prakticke zkousky a to jen diky skvelemu pristupu pana Supky, ktery se zakum plne venuje a opravdu pripravi kazdeho ke zkouskam tak, jak se ma. Byla jsem s nim nadiru spokojena a vrele ho kazdemu doporucuji. Neni to jen vyborny instruktor, ale i zajimavy clovek a moc rada jsem ho poznala. S nim se nemate opravdu ceho bat.;)
S pozdravem T.K.
vloženo: 5. července 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola bez nervů, vše v klidu a v pohodě. Můžu všem jen doporučit.
vloženo: 16. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejklidnější a nejzkušenější instruktor autoškoly. Každý mi říkal jak byl z autoškoly ve stresu nebo dokonce holky po jízdách brečely. Ale tady jsem nezažila ani jedno ani druhé. Nic bych neměnila,příprava na zkoušku špičková. udělala jsem na poprvé testy i jízdy a to jsem ženská :D
Opravdu doporučuji všem nejistým budoucím žákům. Byla to skvělá zkušenost a ještě větší zábava.Od prvního dne jezdím všude po Brně a baví mě to.

vloženo: 3. června 2014
vložil: Marie Skoumalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní, byl jsem naprosto spokojen. Pan Šupka je slušnný, příjemný a vstřícný pán. S jízdama nebyl nikdy problém se domluvit, před zkouškou jsme si projeli všechny kritické místa v Brně a celkově tudíž nemám co vytknout. Spokojenost
vloženo: 15. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Šupka osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šupka < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Šupka - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje