Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

JM autoškola - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly JM autoškola

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - JM autoškola < <


   S JM Autoškola Tibenský byla perfektní spolupráce. Dělala jsem B+E. Musím říct, že jsme měli vše ztížené covidovou situaci. Jízdy byly s panem Tibenským. Do teď nechápu, jak ochotně opakoval couvání s vozíkem, které jsem pochopila asi až na několikáté, také i připojení a odpojení vozíku byl pro mě problém a nakonec jsem vše zvládla. Choval se velmi klidně a dokonce byl klidnější než já, když mě to nešlo. Každopádně zkoušku jsem udělala na poprvé a jsem za to moc ráda.
vloženo: 14. ledna 2021
vložil: Michaela Ličková,


   Z této autoškoly mám celkem smíšený pocit. Co se týče ceny, tak si myslím, že je docela vstřícná.

Teoretická část výcviku byla dle mého názoru špatně vedena...učitel by mohl žáky více zapojovat, třeba při řešení křižovatek, vysvětlit nějak pravidla apod...každopádně výuka byla vedena tak, že si člověk přišel, sedl, pokud chtěl tak si napsal test a zbylích 90 minut poslouchal přednášku a nudil se.

Plánování jízd - Tady nemůžu nic vytknout. Paní sekretářka byla moc milá a ochotná. Vždycky mi vyšla vstříc a všechny jízdy naplánovala skvěle. Když jsem měl nějaký dotaz, třeba ohledně závěrečné zkoušky, všechno ochotně vysvětlila a tak.

Praktická část výciku - jízdy byly pro mě to nejhorší, co mohlo být. Bylo to hlavně kvůli instruktorovi - panu Malíkovi...na výcvik jsem chodil s odporem a s velkým stresem, pak jsem chyboval a on na mě v jednom kuse řval. Později, když jsem si platil kondiční jízdy jsem už většinou jezdil s panem Hývnarem, se kterým to bylo úplně jiný kafé...všechno v klidu vysvětlil, byl mnohem ochotnější a milejší - vžádným případě na mě nezvýšil ani trochu hlas - je vidět, že je to profík a člověk na svém místě.

Každopádně pokud se někdo rozhodne pro tuto autoškolu doporučuji jezdit s panem Hývnarem!!!


vloženo: 25. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu JM, u které jsem si dělal ŘP skupiny B, hodnotím celkově kladně. Výuka teorie probíhala každý týden v centru Brna na ulici Sukové. Postupovalo se dle pevně stanovených témat, která se "v kruhu" postupně opakovala stále dokola, tudíž nebylo obtížné zorientovat se v tom, jaké téma mi ještě chybí. Test, jehož složení je povinné pro připuštění ke cvičným jízdám, se psal na začátku každé výukové lekce, což nutí uchazeče připravovat se kontinuálně.

Domluvu praktických jízd musím také jedině pochválit - probíhala telefonicky s velmi příjemnou paní, domlouvalo se vždy více jízd dopředu. Samotné cvičné jízdy probíhaly (mimo první cca hodiny první lekce - ta se odehrávala na cvičném parkovišti) přímo v ulicích města Brna či jeho okolí. Během jednotlivých jízd jsme postupně nacvičili všechny jízdní manévry, které člověka mohou na silnici potkat. Po teoretické i praktické stránce jsem se ke zkoušce cítil připraven velmi dobře. Zkoušku z praktických jízd jsem zvládl napodruhé, po prvním neúspěchu jsem absolvoval ještě dvě doplňovací jízdy a následně už vše klaplo.

Na zvážení vidím pouze přístup pana instruktora Malíka. Ve chvíli, kdy (zvláště při pozdějších lekcích) začnou při téměř každém nezvládnutém manévru nebo při pozdní reakci na jeho instrukce či měnící se situaci na vozovce létat vzduchem ku*vy, pi*e, ho*na a jiné vulgarismy, je opravdu těžké zůstat klidný a soustředěný. Samozřejmě chápu, že jmenované situace mohou v provozu přinášet ohrožení jak osádce vozidla autoškoly, tak také ostatním účastníkům silničního provozu, ani sebevětší vodopád vulgarit ale k jejich lepšímu řešení nepřispěje. Pan Malík je jinak velmi erudovaný instruktor a vozidlo má z pozice instruktora vždy pod kontrolou, jak to jen jde - právě proto jsem se rozhodl nežádat o jiného instruktora a prostě to "vydržet". Je ale otázkou, zdali přece jen nelze momenty, v nich žák udělá chybu, řešit o něco profesionálněji.
vloženo: 14. února 2020
vložil: Vojtěch Klíma, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den pane Klímo,
velmi Vám děkuji za obsáhlé a poctivé zhodnocení kurzu autoškoly.
Jsem velmi rád, že jste byl spokojený, je to vskutku naším cílem.
Co se týká výtky ke slovníku instruktora pana Malíka, tak i za toto hodnocení Vám děkuji. Pan Malík je skutečně výborný učitel, což sám uvádíte. A máte pravdu i v tom, že nemá problém použít i vulgárnější slovo, nicméně dle mých zkušeností ty slova nejsou cílena na urážku žáka, spíše taková jadrná hovorová mluva. Pan Malík se snaží co možná nejvíce přiblížit svým žákům a pokud má pocit, že i vulgárnější výrazy by mohly být ku prospěchu, tak je použije. Uznávám, že ne každému žákovi to musí vyhovovat a zde může dojít k nedorozumění, kdy pan Malík se domnívá, že žákovi takový způsob mluvy vyhovuje a ono tomu tak nemusí být, což bude jistě i Váš případ. V takové případě by jistě stačilo panu Malíkovi říci, aby takové výrazy nepoužíval a on svou mluvu nepochybně přizpůsobí, jelikož je to opravdu veliký profesionál. O jeho učitelských kvalitách nemám žádných pochyb i z toho, jak je jinými žáky vyžadován. Každému vyhovuje něco jiného a najít přesně ten správný přístup je možné pouze při spolupráci obou stran, tedy pokud se mi něco líbí, nebo naopak nelíbí, tak to druhé straně říci hned, aby bylo možné najít ideální cestu.
Znovu tedy jen zopakuji, že pokud se žákovi cokoliv na chování či jednání kteréhokoliv z instruktorů nelíbí, tak v prvé řadě je potřeba to říci instruktorovi, aby dostal informaci a svůj přístup mohl upravit. Pokud by to nepomohlo, tak jsem tu stále já, jakožto majitel autoškoly a na základě jakéhokoliv podnětu, bych Vám byl nápomocen kdykoliv v průběhu kurzu, pokud byste se mi byť jediným slovíčkem zmínil, což jste bohužel neudělal, a tak jsem nemohl jakkoliv zasáhnout, což je mi líto.
Pokud byste u nás někdy v budoucnu dělal jakékoliv rozšíření a měl jakýkoliv problém či jakoukoliv připomínku, tak neváhejte a řekněte nám ji hned, abychom Vám mohli co možná nejvíce vyhovět.
Znovu bych si dovolil Vám poděkovat za Vaše pozitivní hodnocení a rád bych Vám popřál mnoho v pohodě naježděných kilometrů bez nehod a bez agresivních řidičů na silnicích.
Martin Tibenský - majitel.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   JM autoškolu můžu jen doporučit.=D
Dělala jsem si zde řidičák na skupinu B. Předtím jsem v životě za volantem neseděla, tak jsem měla ze začátku trochu obavy, jak vše bude probíhat. První jízda mě nadchla! Instruktor mi vše potřebné o autě vysvětlil, chvíli jsem jezdila po parkovišti, a než jsem se nadála, tak už jsem byla na prvním semaforu. Už v první jízdě jsem jela po Heršpické - což považuji za velké plus, protože si člověk už od začátku zvyká na "velké" křižovatky a později z nich nemá takový strach. Na další jízdy jsem, se pak těšila, ačkoli se pochopitelně s každou jízdou očekávání instruktorů zvětšovalo. Až asi u jedenácté jízdy přišlo takové to: "Neh, umět řídit auto mi asi nebylo souzeno. Budu jezdit na kole." Ani jeden z instruktorů, které jsem měla, ale nezklamali. Když jsem se zeptala, zda bychom ty věci, které mi minule nešly, nemohli objet ještě jednou, tak v klidu souhlasili, vůbec nic mi nevyčítali a prostě jsem si to projela pomalu ještě jednou.:)
Na hodiny teorie mohl člověk chodit jednou týdně nebo se na testy naučit sám. Plánování jízd taky bylo fajn - paní sekretářka byla velmi milá.
Sranda taky určitě byla! XD Celkem vtipné mi přišlo i to, jak se se mnou instruktoři snažili komunikovat. Do asi tak sedmé jízdy totiž soustředíte 100% své pozornosti na provoz a nic jiného nevnímáte - tak to aspoň bylo u mě. Takže na otázky typu "To je dneska ale dusno, že?" jsem odpovídala "Taky, děkuji–". No a konverzace (ze začátku teda spíš monology) si uvědomujete většinou až po cestě domů. XD
Testy mi pak dopadly 50/50 a jízdy jsem taky dala napoprvé. Takže jestli si někdy v budoucnu budu dělat nějeké rozšíření, určitě půjdu sem.;)
vloženo: 24. srpna 2019
vložil: Tereza Životská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušky jsem dala na první pokus (!) a za to vděčím jenom skvělé výuce, kterou jsem absolvovala právě v JM autoškole.
Abych to vzala od začátku, když jsem si vybírala, kam půjdu, držela jsem se hlavně hodnocení na této stránce a také umístění učebny. Zvolila jsem si výuku na Sukově ulici, protože je pěkně v centru blízko hlavního nádraží. Teoretické hodiny vedl pan Celý, byl moc příjemný, při vysvětlování učiva často využíval vlastních zkušeností pro lepší názornost.
Než studenty pustí do auta, musí zvládnout test z pravidel. Ten se píše na začátku skoro každé vyučovací hodiny a díky tomuto přístupu jsem byla donucena začít se opravdu připravovat. Což taky beru jako plus.
Ze samotného řízení jsem měla ze začátku velký respekt, ale těšila jsem se. Po krátkém představení auta, vysvětlení, kde má jaký pedál a co udělá ta a ta páčka, jsme se vydali do provozu. Během prvních pár hodin jsem nezvládala ten multitasking, kdy jsem měla sledovat značky, vozovku a ještě se soustředit, aby to auto jelo. Ale postupně s mým velmi trpělivým instruktorem panem Malíkem jsem získávala více jistoty. Vše vysvětlil, když jsem se na něco zeptala, důkladně to téma probral a hodně jsme se taky spolu nasmáli. Sem tam sice zvýšil hlas, ale to je přirozená lidská reakce, když vidí, že se blíží do nebezpečí :). Navíc ještě byl neuvěřitelně ochotný, vždycky mě vyzvedl doma a po skončení jízdy mě dovezl zpět.
Na závěr bych se ještě ráda zmínila o plánování jízd. To probíhalo telefonicky s velmi milou paní, která se snažila mi dát nejlépe vyhovující časy, podrobně popsala, kde mám čekat, a nakonec i jak budou probíhat zkoušky a co s sebou.
Jsem ráda, že jsem zvolila JM autoškolu. Díky ní jsem nejen dostala řidičák, ale hlavně jsem se naučila řídit, což je to nejdůležitější.

vloženo: 22. srpna 2019
vložil: Denisa Šejdová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě skvělá autoškola. Dnes jsem dodělal kurz na motorku a to na poprvé. P. Tibenský má k výuce skvělý přístup, žádným způsobem na lidi neřve, naopak trpělivě vysvětluje a sděluje poznatky, jak se zlepšit. I nějaká ta sranda byla. Člověk dopředu dostane podrobný návod, co k výcviku potřebuje, co se po něm bude chtít u zkoušek, kam se má dostavit (včetně mapek), tak aby jakýmkoliv způsobem netápal. Plánování jízd probíhalo přes email, přehledně a v mém případě vcelku rychle (nebyl jsem závislý na denní době, mohl jsem kdykoliv). Pokud bych zvažoval rozšíření ŘP o další skupinu, půjdu určitě zase sem.
vloženo: 16. dubna 2019
vložil: Jan Kafka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   JM Autoškolu můžu jen doporučit. Na zkouškyjsem šel připraven jak po teoretické tak i praktické stránce. Přístup instruktora byl přesně odpovídající mému snažení. Pokud jste někdo absolutně bez schopnosti uznat svoji chybu, kterou například děláte pořád dokola, musí vám být jasné že instruktor na vás musí být ostřejší, avy jste se na zkoušku dostavili připraveni. Naopak zase, pokud se vám něco podaří, tak tam i pochvala je.
Doporučuju jak kvalitou tak cenou.
vloženo: 28. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla super.. Instruktoři nás chtěli perfektně připravit na zkoušky, což se jim povedlo. Na jízdách byli prisni, ale milí. Na zkoušku jsme šel připraven velmi dobře, jak cos e týče praxe, tak teorie.
Rozhodně doporučuji tuto autoskolu!
vloženo: 15. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   JM autoškolu som si vybrala na základe recenzii a bola som spokojná. Prístup inštruktora na jazdách bol veľmi dobrý, všetko mi s kľudom vysvetlil bez kričania. Aj keď som skúšky nespravila naprvý krát tak JM autoškola ma pripravila na jazdy ako aj na teóriu dobre. Cena autoškoly ako aj doplnkových jázd je veľmi prijateľná. Jazdy nikdy neboli skracované o čas a vždy trvali 1,5 hodiny ako majú. JM autoškolu môžem len doporučiť.
vloženo: 12. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodl jsem se ve svých 28 letech, že bych rád měl řidičské oprávnění na motorku. Vybral jsem si JM Autoškolu a zavolal pánu Tibenskému. V telefonu měl pán Tibenský příjemný hlas a vysvětlil mi co vše budu potřebovat, než za nimi přijdu. Důležitá byla vyplněná přihláška a zdravotní posudek. Oba dokumenty jsem si z úvodní stránky vytiskl a šel vyřizovat doktora. Pán doktor je vytížený člověk místo ručního vypisování potvrzení mi vytiskl potvrzení ze svého počítače.
Přihlášku jsem se rozhodl podat osobně v Brně na Sukove 2. Provozní doba je od 17:00 do 19:00. Dorazil jsem do místnosti 519 v 17:20. V malé místnosti (4x3m) probíhala zrovna výuka studentů, kdy se asi 20 lidí tísnilo jeden na druhého. U stolu seděl postarší pán (nevím jestli se jednalo o pána Tibenského), který vysvětloval učivo. Vstoupil jsem do místnosti s tím, že mu tam jen nechám přihlášku. Jeho následovný přístup mě naprosto šokoval. Od první věty mi tento pán tykal a jednání se neslo v duchu hloupý student x poučující učitel. Toto jsem naposledy zažil na základní škole. Pán vzal přihlášku a hned mi řekl, že jsem ji měl vytisknout oboustranně, že snad umím číst, protože je to napsané na stránkách. (Stahoval jsem to z úvodní stránky, kde to napsané není). Poté si prohlídl zdravotní posudek a řekl, že ten je také špatný, protože obsahuje pojem „Adresa místa trvalého pobytu“ a má tam správně být „Adresa obvyklého bydliště“, dále že mi tam chybí 5 bodů poučení ve spodní části stránky. Dostal jsem nový prázdný formulář s tím, že si mám zajít k doktorovi, aby to udělal znovu. Ve spodní části jejich formuláře bylo opravdu 5 bodů , ale jednalo se o body s poznámkami pod čarou (vysvětlivky). Můj i jejich formulář pro lékařský posudek obsahoval poučení, jen ten můj byl napsan jinými slovy. Na mé výhrady, že je le lékařský posudek vpořádku a je platný, nebyl brán zřetel, tak jsem nový dokument pokrčil, zahodil a odešel jsem.
Celá tato situace na mě dělala dojem, že jsem narušil výuku pána a on se mě snažil před jeho třídou dokázat, že jsem neschopný. Nerozumím tomuto chování, nesetkal jsem se v žádné jiné firmě s tím, že by zákazníkovi tykali a snažili se ho ponížit vymyšlenými věcmi. Pokud se takto pán chová k někomu, kdo tam přišel poprvé, aby se přihlásil do jejich autoškoly, nedovedu si pak představit, jak se chová k lidem, kteří už kurz zaplatili a nemohou odejít. Pro takovýto přístup neexistuje omluva.
vloženo: 7. srpna 2018
vložil: O. Šimíček, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den pane Šimíčku,
na učebně jsme se nepotkali, výuku na učebně v Brně na ul. Sukova provádí p. Celý, který je mezi zákazníky nesmírně oblíbený a velmi často mi chodí děkovné e-maily na jeho adresu. Neumím si představit, že by Vám tykal, jelikož mám osobní zkušenost, že vyká vždy a každému a to nejen na učebně, ale i při výuce v autě.
Co se týká formuláře Zdravotního posudku, tak já rozumím Vašemu rozhořčení, ale bohužel my musíme dodržovat zákony a v zákoně je popsáno zcela přesně, jak musí posudek vypadat a sebemenší odchylka znamená z naší strany pořušení zákona a možnost vystavit se správnímu řízení. Vás by navíc zkušební komisař nepřipustil k závěrečné zkoušce a byl byste rozhořčený ještě víc, že jsme Vás na chyby ve formuláři neupozornili. Je mi tedy moc líto, že jste nebyl spokojen s přístupen mého kolegy, který však postupoval zcela v souladu se zákonem a tedy jediným možným způsobem. Zda-li jeho chování bylo arogantní a zda-li Vám tykal posoudit neumím, protože jsem tam nebyl, pokud však ano, tak se Vám hluboce omlouvám, i když pro takové jednání podle Vás není omluva.
I přesto Vám přeji mnoho úspěchu při výuce a výcviku v autoškole, předpokládám, že v nějaké jiné.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem JM autoškolu v Brně. Můžu vřele všem doporučit. Z řízení jsem měla strach, ale instruktor na mě byli velice hodní. Nikdo na mě neřval a mé chyby mi vždy trpělivě vysvětlili. Pan Celý se opravdu snaží udělat z vás dobrého řidiče. Jeho lidský přístup mi moc pomohl a já se přestala řízení bát. U zkoušek se mě snažil podpořit. Zkoušky jsem zvládla na poprvé.

vloženo: 26. dubna 2018
vložil: Kateřina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikomu nedoporučuji,jízdy díky instruktorům katastrofa.Člověk je ve stresu už když přijde k autu,natož do něj sednout.Chtělo by to vlídnější učitele,kteří trpělivě vysvětlí a naučí!Za vyhozených 7500,-kč velké sklamání!!!


Bobina
vloženo: 27. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
je mi velice líto, že jste nebyla spokojená. Pokud se některý instruktor nechoval tak, jak by jste si představovala, tak stačilo říci a mohli jsme problém vyřešit, nebo jste si mohla vybrat jiného instruktora. Napsat negativní recenzi je velmi snadné, ale Vám to nepomůže. Věřím, že vše mohlo proběhnout v pořádku, kdybyste věc řešila s námi.
Přeji, ať Vám nadále vše vychází dle Vašich představ. Tibenský Martin, majitel.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přes léto jsem dělala kurz na skupinu A přímo s panem Tibenským. Má počáteční nejistota se hned na první hodině proměnila ve vzrušení a radost z učení jízdy na motorce, ta mi vydržela po celou dobu kurzu a na každou jízdu jsem se těšila. Pan Tibenský disponuje vlastnostmi, které z něj dělají perfektního instruktora a dobrého ředitele autoškoly. Svým humorem dokáže rozptýlit jakékoliv obavy žáka, má klidnou hlavu, jedná na přímo, dokáže vše jasně vysvětlit a dal mi mnoho rad, které pro mě byly cenné - zvládla jsem díky nim zkoušku na poprvé, ale hlavně na ně myslím teď, v provozu.
Kdo se chystá dělat řidičák na Ačko, tomu JM Autoškolu velice doporučuji!
Vám chci, pane Tibenský, moc poděkovat. Hlavně za to, že jste mi při jízdě v provozu zvládal dávat rady a zároveň mě uvolňovat svými vtipy :D Mě to pak fakt bavilo. Jsem ráda, když vidím, že lidi dělají to, na co mají talent. Jen tak dál.
vloženo: 30. srpna 2017
vložil: Kristýna Řičánková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem JM autoškolu v Brně. Můžu vřele všem doporučit. Z řízení jsem měla opravdu strach, ale instruktoři na mě byli velice hodní. Nikdo na mě neřval a mé chyby mi vždy trpělivě vysvětlili. Pan Malík se opravdu snaží udělat z vás dobrého řidiče. Jeho lidský přístup mi moc pomohl a já se přestala řízení bát.U zkoušek se mě snažil podpořit, když viděl, jak moc sem nervózní. Zkoušky sem zvládla na poprvé.
vloženo: 29. srpna 2017
vložil: Horká,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   JM autoskolu jsem si vybrala predevsim kvulil cene. Pristup pana Tibenskeho byl skvely -> hned mi zavolal a vysvetlil mi, co vsechno je potreba -> administrativne supr!

Samotna vyuka vsak nebyla nic moc a po 3 nepovedenych pokusech (jizda) jsem se rozhodla prestoupit do jine autoskoly (zkousku jsem pak zvladla na prvni pokus). Urcite tak nedoporucuji slabsim povaham, ktere nesnesou jeceni v prubehu jizd a zesmesnovani instruktorem. Verim vsak, ze "silnejsi" povahy to maji asi dobry.
vloženo: 23. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také se chci podělit několika řádky o zkušenosti z výcviku u JM autoškola Martin Tibenský a dodat odvahu těm, kteří na tom jsou podobně jako jsem byl já, že s něčím začít, se dá v každém věku. Jsem ročník 62 a kromě sk.D mám řidičské oprávnění na vše. Tedy abych byl přesný, pokud jde o motocykly tak jsem měl nejvýše A1 do 79 ccm. Proto jsem uvítal, jako většina novelu od 19.1.2013, že držitelé oprávnění sk.B mohou řídit moto patřící do sk. A1 s automatickou převodovkou do 125 ccm. Stále jsem ale toužil udělat si to A čko. Stále mě ale nahlodávaly obavy typu, co když neudělám testy ?, seberou mi řidičák, co když nezvládnu nový systém praktického výcviku na polygonu platný od 1.listopadu 2015, kdy náročnosti nasvědčují i mnohá videa na internetu i komentář Míry Lisého, 11- ti násobného mistra ČR v mototrialu a více násobného mistra Evropy, který říká, že „je to na krev“ a 13 výcvikových hodin je málo..., téměř 40 let jsem neseděl na žádné „řadičce„.....I přesto jsem se letos v červenci rozhodl a šel do toho. Jako většina jsem pátral po nejbližší autoškole svému bydlišti a volba padla na JM autoškolu Martin Tibenský Šlapanice. Líbila se mi i struktura a grafika jejich webových stránek s otázkami k procvičování, které mají stejnou grafiku a strukturu jako reálné testy Ministerstva dopravy, podle kterých se zkouší a hlavně jsou zde zdarma v porovnání s ostatními autoškolami včetně zákona 361/2000 Sb. s novelami. Při praktické zkoušce si pak připadáte jako pří procvičování otázek doma v obýváku. Podal jsem přihlášku, telefonicky se spojil s majitelem autoškoly a instruktorem v jedné osobě, panem Tibenským ohledně zaplánování jízd a již tento rozhovor mě nesmírně uklidnil a rozplynul u mě obavy z praxe. Pan Tibenský působil klidně, lidsky, na všem se dalo dohodnout a naznačil, že ježdění na skutru, je pro mě výhodou.
První výcviková hodina pod vedením pana Tbenského i všechny další proběhly v klidu, s profesionálním, postupným dávkováním znalostí a praktických dovedností i s jemnou dávkou psychologického humoru na polygonu, kdy jsem byl třeba přesvědčen, že teď jsem zajel rychlostní prvek co nejlépe a pan Tbenský s ledovým klidem třeba řekne : „ teď jsem se zrovna nedíval, tak znovu „ :-). Pak mi předal i spoustu cenných motorkářských rad s důrazem na bezpečnost silničního provozu při samostatné jízdě v ulicích města a upozornil na chyby, kterých se vyvarovat. Díky pane Tibenský, jen tak dál. Testy se dají zvládnout na plný počet, ale v den zkoušky nepřálo počasí, bylo deštivo, tak praktická část byla odložena. Autoškola si termíny nemůže vybrat a jsou jí přiděleny.
Nejbližší termín byl až za 14 dní. Měl jsem obavy, že jsem vyšel ze cviku, komisaři jsou přísní a nic neodpustí, což je samozřejmě na místě, ale pan Tibenský opět svérázným způsobem sklidnil atmosféru.
Dá se to tedy zvládnout a autoškola Martin Tibenský je určitě tou správnou volbou.
Motorkáře ale nedělá zvládnutí výcviku a zkoušek, ale další a další praxe v podmínkách provozu na komunikacích a osobní přístup. To je ale už na každém z nás.
Milan. mil.sta@centrum.cz
vloženo: 22. listopadu 2016
vložil: Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych rozhodně nedoporučila. Instruktor byl nepříjemný každou jízdu na mě řval, ponižoval mě a srážel k zemi a urážel. Řeči typu jestli mám v hlavě mozek a proč ho nepoužívám bych nikomu nepřála. Na každou jízdu jsem chodila vyklepaná a přála si aby skončila. Tento nepříjemný zážitek bych opravdu nikomu nepřála. Sice za utoškolu zaplatíte relativně málo peněz, ale příště bych si radši připlatila a čekala lepší přístup.
vloženo: 21. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych rozhodně nedoporučila. Instruktor byl nepříjemný každou jízdu na mě řval, ponižoval mě a srážel k zemi a urážel. Řeči typu jestli mám v hlavě mozek a proč ho nepoužívám bych nikomu nepřála. Na každou jízdu jsem chodila vyklepaná a přála si aby skončila. Tento nepříjemný zážitek bych opravdu nikomu nepřála. Sice za utoškolu zaplatíte relativně málo peněz, ale příště bych si radši připlatila a čekala lepší přístup.
vloženo: 21. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jejich přístup mě naprosto šokoval, nevěděla jsem, že v této velké konkurenci je něco takového možné. Domluvila jsem se v úterý s instruktorem na kondiční jízdě, hodina a půl za 500 Kč. Na uvedeném místě jsem jen o tři dny později čekala a po 20 minutách marného čekání jsem volala do autoškoly. Buďto mě instruktor nenapsal vůbec anebo prý podle paní "omylem vymazal ze systému", opravdu nechápu proč. Vzala jsem si tedy dovolenou naprosto zbytečně, čekala jsem půl hodiny u silnice jako idiot a naprosto zbytečně. Jediné, co mi paní dokázala nabídnout jako kompenzaci byl návrh, aŤ zavolám instruktorovi a domluvím se na příště. Už nikdy více, pro mě ztráta dnu dovolené a žádná důvěra k podobným zřízením.
vloženo: 13. května 2016
vložil: Tereza Janečková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu JM autoškola pana Tibenského jsem si vybral,protože jsem se rozhodl udělat si řidičské opr.na skup.A bez omezení.A také podle ceny na internetu.
Kontaktoval jsem JM autoškolu a p.Tibenského a domluvil se s ním na podrobnostech. Pan Tibenský po telefonu na mě působil profesionálně a vše vysvětlil co bude následovat.Byla domluvena první schůzka a i první jízda.Musím přiznat,že i když jsem v mládí na motorce jezdil tak jsem se obával,neboť jsem jezdil pouze na malém skútru.Mé obavy jsem při našem setkání p.Tibenskému sdělil,ale ten je celkem vtipně rozptýlil.A tak začala moje první jízda.Bylo to jako by se batole stavělo poprvé na nohy.Musím říct,že bych sám sebe za první jízdu vyhodil.Ale jak řekl p. Tibenský učený z nebe nespadl.A tak mě p. Tibenský s trpělivostí vysvětloval co a jak udělat.Vždy přistupoval k jízdě profesionálně a ochotně.Občas i s humorem a vtipem,ale hlavně i s radama do dalšího motorkářského života.
Takže mě naučil vše potřebné co bych měl do začátku vědět.Za což bych panu Tibenskému poděkovat.

S negativním jednáním jsem se setkal pouze u úředníku na Magistrátu města Brna,kde jsem skládal závěrečné praktické zkoušky z jízdy.Jednomu komisaři se nelíbil můj opatrný styl jízdy a druhému zase to že nelítám na motorce dostatečně rychle.
Ale to už pan Tibenský ovlivnit nemohl.

Řekl bych že v autoškole JM by naučili jezdit i komára :-))
vloženo: 28. července 2015
vložil: Martin Baier,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super
vloženo: 17. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškulu JM Tibenský mohu opravdu všem vřele doporučit, Pan Malík se kterým jsem odjezdila téměř veškeré jizdy je vynikající učitel, perfektně Vám vysvětlí techniku ježdění a ještě se u toho i zasmějete, semnou to chtělo obrovskou trpělivost, kterou rozhodně neztrácel, a dotáhl to semnou do zdárného konce za což mu moc děkuji. Stejně tak i Pan Celý měla jsem tu čest jezdit s ním jen třikrát a byla jsem velice spokojená, teorie s ním byla zábavná a hodně jsem se naučila, Rozhodně doporučím všem,kdo bude hledat profesionální a cenově přijatelnou autoškolu v Brně !!
vloženo: 15. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji učiteli p.Novotnému z JM-autoškoly v Kyjově za vstřícnost a ohleduplnost při teorii i praxi,vážím si lidí,kteří dokáží někoho něco naučit.S pozdravem Štolún
vloženo: 30. června 2014
vložil: Štolún František,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola, která mě na roli řidiče připravila, tak jak to je jenom možné. Mám výbornou zkušenost s instruktorem, který byl trpělivý, vše detailně vždy vysvětlil ( i několikrat bylo li potřeba) a nikdy mě nenechal se něčeho bát. U zkoušky mě nic nepřekvapilo, na vše mě připravili. Jsem velice spokojená a všem tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 27. května 2014
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Poté, co jsem četl různé recenze na autoškoly v Brně, jsem měl docela strach z toho, na koho narazím. Tak jsem zkusil JM (bydlím kousek za Brnem a zvolil jsem výuku ve Šlapancích). Příjemné překvapení - velice lidský přístup, na všem se šlo dohodnout; na telefonáty vždy odpovídali atd. Prostě takhle to má být. Pan Celý coby instruktor, klidný a vtipný a majitel Tibenský, s kterým jsem jezdil (moto A) také velice pohodový člověk. Rozhodně doporučuju.
A papíry jsem udělal napoprvé :-)
vloženo: 18. dubna 2014
vložil: Tom Jurák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S JM autoškolou jsem byla nadmíru spokojená,jak s teoríí tak i při jízdách s panem instruktorm Celým.
Pokaždé jsem se těšila na další jízdu,všechno mě vysvětlil v poklidu a srozumitelně.
Mohu jen a jen doporučit.

Veronika Štelclová
vloženo: 18. dubna 2014
vložil: Veronika Štelclová,


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou JM autoškola osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - JM autoškola < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


JM autoškola - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje