Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Vilímek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Vilímek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vilímek < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Vilímka jsem si vybral na základě pozitivního hodnocení a bezprostředně po prvním telefonátu a společné emailové komunikaci jsem zjistil, že se už nehodlám hledat nikoho jiného. Na první hodině se mi akorát vše potvrdilo. Pan Vilímek je velký profesionál, ale především zlatý člověk, jakých je dnes už málo. S každou hodinou jsem se na jízdy těšil víc a víc a dokonce jsem si připlatil i kondiční jízdy, kvůli kterým nemusíte sahat vůbec hluboko do kapsy :) S postupujícím kurzem jsem se úplně přestal soustředit na ovládání vozu a vše jsem dělal automaticky, a to jen díky tomu, že si s panem Vilímkem můžete během jízdy povídat prakticky o čemkoliv :) Zkoušku jsem udělal napodruhé. Posílám pozdrav :)
vloženo: 18. ledna 2016
vložil: Dalibor G., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Vilímka jsem si vybírala podle referencí na internetu a musím říct, že jsem udělala dobře. Pan Vilímek mi všechno perfektně vysvětlil a na jízdy jsem se velmi těšila. Naprosto skvělá domluva, jízdy lze po vzájemné domluvě plánovat téměř libovolně i o víkendech. Zkoušku jsem zvládla sice až napodruhé, ale i tak jsem byla naprosto spokojená. Můžu jedině doporučit:-). Zuzka
vloženo: 4. listopadu 2015
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvik u pana Vilímka byl naprosto bezchybný. Na každou jízdu jsem se opravdu těšila. Pan Vilímek je nejen kvalitní instruktor,ale také úžasný člověk, který na vás nezařve ani když vjedete do protisměru (vlastní zkušenost:-D). Je nesmírně trpělivý, vždycky vám vyjde vstříct a jízda s ním vás absolutně nestresuje. Opravdu, naprostý luxus za tak málo peněz. Řidičák jsem udělala napodruhé a v provozu se díky panu Vilímkovi nebojím. 100% všem doporučuji!!!
vloženo: 11. prosince 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní autoškola! Můžu vřele doporučit. Pan Vilímek je super, všechno srozumitelně vysvětlí, nedělá z vás blbce a nekřičí když jedete doleva místo doprava nebo právě způsobujete dopravní kolaps :D
vloženo: 19. listopadu 2014
vložil: Radka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měla jsem to "štěstí" zkusit dvě autoškoly takže vím jak hrozné to může být. U pana Vilímka to bylo hned o něčem jiném, super domluva,hned naplánované jízdy a závěrečky a pan Vilímek skvělej chlap :-) Normálně je mi i líto že už mám po autoškole :D Děkuji za vše a doporučuji všem!! :-)
vloženo: 8. října 2014
vložil: Alžběta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu jsem delala loni v zari, prešla jsem od jine autoskoly,kde jsem nebyla spokojena. Super pristup, pohoda, na kazdou jizdu jsem se tesila. Pan Vilimek odboural muj strach a nervozitu. Zkousku jsem udelala na poprve a dnes uz mam najezdeno cca 15000 km a vsude ho doporucuji. Dekuji a jsem rada, ze jsem kurz delala prave u nej.
vloženo: 9. srpna 2014
vložil: Simona,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vilímek jednoznačně doporučuji..:) Pan Vilímek je neuvěřitelný pohodář, na každou jízdu s ním jsem se vyloženě těšila a užívala si ji. Vše dobře vysvětlí a je s ním dobrá domluva. Jízdy nebyly nudné,ale zajímavé a často i plné zábavy, protože s panem Vilímkem se suprově povídá.
vloženo: 17. července 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejdříve k panu Vilímkovi- nejvíce jsem si na něm cenila jeho osobní přístup, když byl nějaký problém, vždy profesionálně zasáhl, domluva vždycky probíhala na jedničku, vstřícný dvěma slovy VÍCE TAKOVÝCH. Samotný kurz pak probíhal úplně v pohodě, na lekce jsem se těšila, vše řádně vysvětleno a projeto.
vloženo: 9. července 2014
vložil: Klára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu u pana Vilímka jsem absolvoval na podzim, zkoušky složil napoprvé a v prosinci 2013 získal řidičák. Od té doby (2,5 měsíce) jsem najezdil více než 2000 km. Díky tomu, že se jízdy konají v Brně, nemám problém s řízením i po větším městě za silného provozu. Tím se ovšem nechlubím – kdo mě zná, ví, jaké jsem nemehlo :) a naučit takové dřevo jezdit, to byl opravdu mistrovský kousek! Pan Vilímek má ke studentům velmi pozitivní přístup. Nikdy jsem nebyl svědkem žádných výčitek nevhodné jízdy, a že auto občas dostalo zabrat. Vždy byl přátelský a vlídný. Časovým možnostem studentů vychází pan Vilímek vstříc. Velmi pozitivně hodnotím kladení důrazu na praktickou jízdu, kdy se neztrácí čas zbytečnostmi, ale věnuje se tréninku bezpečné jízdy za provozu. Autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 17. března 2014
vložil: Jaroslav Bayer,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vilímek? NEJLEPŠÍ instruktor v Brně :)) Ráda na něj vzpomínám :)
vloženo: 7. prosince 2013
vložil: Tees, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Vilímek- můžu jen doporučit. Pan Vilímek je skvělý, trpělivý, vždy se smyslem pro humor. :-D I když mi řízení moc nešlo, vždy mi všechno s úsměvem znovu a znovu vysvětlil. Opravdu nejlepší instruktor a autoškola.
Ivana
vloženo: 14. listopadu 2013
vložil: ivana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vilímek můžu všem vřele doporučit, pan Vilímek je výborný instruktor. Pokud něco hned nepochopíte, nebo máte s něčím problémy, všechno vám v klidu vysvětlí znovu. Má velmi přátelský přístup a snaží se ve všem vyhovět.
vloženo: 22. října 2013
vložil: Janča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vilímek můžu všem vřele doporučit, pan Vilímek je výborný instruktor. Pokud něco hned nepochopíte, nebo máte s něčím problémy, všechno vám v klidu vysvětlí znovu. Má velmi přátelský přístup a snaží se ve všem vyhovět.
vloženo: 22. října 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu všem jenom doporučit autoškola-vilímek bezpochybně nejlepší autoškola v Brně. :))
vloženo: 28. září 2013
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vilímek výborný instruktor, super nálada, profesionální přístup. Pro velkou nespokojenost jsem musela ukončit spolupráci s jinou autoškolou a měla jsem velmi šťastnou ruku. Všem doporučuji. Velmi dobře mě připravil, vše dokonale vysvětlil a nikdy nebyl nepříjemný, na jízdy jsem se vždy těšila. Je to velký profesionál a velmi pozitivní člověk. Pokud váháte při výběru, neváhejte, bude na 100% spokojeni. Jízdy i písemné testy jsem díky němu udělala na poprvé. Viva Vilímek :-)).
vloženo: 8. září 2013
vložil: Simona,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Vilímka mohu jenom doporučit. Autoškolu jsem u něho udělala levou zadní a na nic si nemohu stěžovat.
vloženo: 11. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý instruktor, jeho výbornou vlastností je klidná povaha a dobrá nálada. Je schopen do nekonečna opakovat a u toho ani na chvilku nezvýšit hlas, obdivuhodné :) Vřele doporučuji!
vloženo: 4. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto skvělá autoškola. Skvělý přístup pana Vilímka, nikdy jsem se ho nebála na nic zeptat, vždycky mi všechno skvěle vysvětlil a když jsem potřebovala přesunout jízdu nikdy z toho nedělal problém. Na jeho jízdy jsem se vždycky moc těšila. Cena autoškoly je super a přístup ještě lepší. Mohu jen doporučit.
vloženo: 26. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s toudle autoškolou to byl omyl už nikdy v životě a pan vilimek neni žadnej učitel ale prachrosptej i.d..i...t
vloženo: 14. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážený, s mojí autoškolou jste se evidentně nikdy nesetkal a trápí vás žřejmě nějký komplex či duševní problém, něoho, kdo se pod takový text nedokáže ani podepsat lituji. Roman Vilímek


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučují ! Ja i moje přitelkyně jsme dělali autoskolu sním a oba jsme byli nad miru spokojeni. Vyborny instruktor rad vzpominam na svoje jizdy snim. Lidsky človek ktery naučí,trpěliví a sedne si snad s každym takže doporucují jak pro mlady tak pro starší lidi ! Pokud porad vahate tak snad jen uz kouknout na nektere hodnocení autoškoly K3, ve ktere pracoval, kde žaci vyzdvihují především pana Vilímka.
vloženo: 10. června 2013
vložil: Petr Mamrák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji ! Pan Vilímek je určitě jeden z nejlepších instruktoru. Trpěliví,naučí,vysvětlí. Přijemny pan ktery sedne snad každymu ! Řizení je snim tak jednoduche ! Koho jsem pořad nepřesvědči tak snad jen kouknete na nektere hodnoceni K3 autoškoly ,kde pracoval, na kterých je vyzdvihován hlavně pan Vilímek. To že si otevřel svoji autoškolu je jen dobře !
vloženo: 10. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezvadnej pohodovej instruktor, kterej se vám věnuje na maximum.
vloženo: 9. června 2013
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Vilímek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vilímek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Vilímek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje