Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 
VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz » poradna / diskuze

Poradna / diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


hodnocení



 
  • Od: Nikola hodnocení
    Příspěvek vložený ke konkrétní autoškole - Autoškola Koňák, Nymburk

    Pozor, jedná se o rok starou zkušenost. Jisté věci se mohly změnit.
    Bohužel nemůžu tuto autoškolu doporučit. Výuka teorie proběhla v pořádku, ale praktická výuka byla strašná. Paní Mollinari je velmi nesympatická a nemá nervy na začínající řidiče, kteří často chybují. Místo toho, aby jim to vysvětlila, vynadá jim. Po dokončení výcviku jsem vůbec neuměla použít ruční brzdu k rozjíždění do kopce. Také jsem málo parkovala a musela jsem si o to říkat. Několikrát jsem byla seřvána a nevěděla jsem, co jsem udělala špatně. Pro pokročilé řidiče to může být vhodná autoškola, ale pro začátečníky to opravdu není.
    Na druhou stranu musím uznat, že kamarádka ji dělala na jaře a měla instruktora pana Koňáka a nemohla si ho vynachválit.

    REAGOVAT
    Vloženo 18. srpna 2019 (21:28) uživatelem Nikola z IP adresy 85.13.XX.XX
    • Od: Radomír Koňák ( ) RE: hodnocení
      Milá Nikolo, děkujeme za zpětnou vazbu. Na hodinách se vždy ptáme, zda-li je vše v pořádku a vždy jsou všichni spokojeni....Dobře, můžeme si i psát tímto způsobem, nemám s tím problém. Jakékoliv hodnocení hodnecí vítám, ať pozitivní, či negativní. Zda-li je s něčím někdo v průběhu kurzu nespokojený, má x...možností, jak mi to sdělit a pokud je to v mých silách, rád vyhovím. S odstupem roku s tím opravdu nic udělat nemohu. Takovéto hodnocení mě mrzí, žel k životu patří. Ujišťuji vás, že naše autoškola není pro "pokročilé řidiče", ani nevím, co si pod tímto mám představit, nýbrž pro začátečníky, kterých jsme úspěšně přivedli ke zkouškám stovky. Ještě jednou vám děkuji za zhodnocení naší práce a přeji mnoho šťastných kilometrů bez nehod. S úctou Radomír Koňák

      REAGOVAT
      Vloženo 19. srpna 2019 (09:29) uživatelem Radomír Koňák ( ) z IP adresy 82.117.XXX.XX


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek hodnocení v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace: