Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Zuzana a Dalibor Petrovi - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Zuzana a Dalibor Petrovi

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Zuzana a Dalibor Petrovi < <


   Jsem nadšený, že jsem si vybral tuhle autoškolu. Přístup k žákům skvělý, několikrát jsem potřeboval přehodit jízdy skrz můj čas a vždy mi autoškola vyšla vstříc. Učitelé jsou moc hodní a přátelští, takže na jízdy jsem se vždy těšil a neměl jsem z nich žádný stres. I závěrečky jsem napoprvé. Rozhodně budu tuto autoškolu doporučovat mým kamarádům
vloženo: 29. května 2024
vložil: Dominik, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou jsem nad míru spokojen. Přátelští a trpělivý učitelé při jízdách. Po pár jízdách jsem si autoškolu užíval. Tuhle autoškolu mohu jen doporučit, velice dobrá zkušenost. :)
vloženo: 22. dubna 2024
vložil: Michal, emailová adresa nezveřejněna


   Byl jsme velice spokojen a rozhodně nelituji výběru autoškoly. Velice přátelský přístup ze strany instruktorů i autoškoly je výborný. Velmi dobře mě připravili na závěrečné jízdy i díky teorii a zkušebním testům na závěrečný test. Mohu jen doporučit a rozhodně bych jinam nešel.
vloženo: 22. dubna 2024
vložil: Filip Šenkýř, emailová adresa nezveřejněna


   Výběru autoškoly rozhodně nelituji. Moc milý a přátelský přístup, na jízdy jsem se přímo těšil. Výhodou je elektronický systém, díky kterému není nutné jízdy rezervovat telefonicky. Spolupracují s komisaři z okresu venkov, kteří jsou féroví. Kurz jsem zvládl dokončit za zhruba dva měsíce na první pokus. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 8. dubna 2024
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Po špatné zkušenosti s předešlou autoškolou nadměrná spokojenost. Oba instruktoři super! Nic je nerozhodí a při každé situaci klidná hlava a hlavně bez křiku! Můžu pouze doporučit a děkuji za zpříjemnění výcviku. Lukáš H.
vloženo: 7. března 2024
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Můžu jen doporučit. Žádné problémy, skvělá a rychlá domluva. Na zkoušky jsem se cítil připraven díky pozitivnímu přístupu a trpělivosti ze strany autoškoly a hlavně tedy díky pánům instruktorům.
vloženo: 10. února 2024
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Celoživotně jsem měl z řízení velký strach, takže autoškolu jsem vybíral velmi pečlivě, podle dobrých recenzí a doporučení. A nemohl jsem si vybrat lépe...

1. Už od prvního kontaktu s Autoškolou mě potěšilo příjemné a vstřícné jednání.

2. Oba instruktoři, pan Petr a pan Krátký dobře komunikovali, v klidu všechno vysvětlili, klidně i víckrát. Nálada na jízdách byla pohodová takže nervozita že mě brzy opadala a na jízdy jsem se těšil.

3. Jako obrovskou přidanou hodnotu beru i to, že autoškola spolupracuje s klidnými a férovými komisaři, kteří se na zkouškách zaměřují jen na to důležité jako jsou pravidla provozu a bezpečnost jízdy a nesnaží se žáky zbytečně dusit na maličkostech.

Doporučuji autoškolu všem, a obzvláště lidem, kteří mají strach z řízení, stejne jako jsem to měl já.

Pokud tedy chcete nejen udělat autoškolu, ale udělat ji v pohodě a bez zbytečných stresů, můžu Autoškolu Petrovi srdečně doporučit! :)
vloženo: 15. ledna 2024
vložil: Jan Koutný, emailová adresa nezveřejněna


   Naprosto doporučuji. Zdravý a přátelský přístup. Instruktoři jsou milý a všechno v klidu vysvětlí. Na jizdu jsem se vždy těšil. Na zkoušku mě připravili bez problému.
vloženo: 14. prosince 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Rozhodně doporučuji. Podání informací o samotné autoškole, komunikace s jednotlivými členy celé AŠ, rezervace jízd, teoretická výuka, info ke zkoušce, tohle všechno bylo na té nejvyšší úrovni. Instruktoři taky super, klidní, poradí, byla s nimi sranda a naučí člověka co a jak. Vozový park ideální, člověk se naučí jak s benzínem, tak s dieselem. Komunikace s paní Petrovou byla také skvělá. Dokonce se mi sama ozvala, zda chci k nejbližším zkouškám, jinak bych na ně zapomněl.
Při vybírání autoškoly jsem měl strach, jestli vyberu tu správnou. Naštěstí jsem zvolil správně.
vloženo: 12. prosince 2023
vložil: Jan, emailová adresa nezveřejněna


   Zvládla jsem to vše s přehledem na poprvé. Všichni byli fajn, všem co plánují si udělat v Brně řidičák doporučuji právě autoškolu Zuzana a Dalibor Petrovi.
Velice děkuji za skvělou přípravu na zkoušky.
vloženo: 8. prosince 2023
vložil: Barbora, emailová adresa nezveřejněna


   Jsem s autoškolou velmi spokojen. Oba instruktoři jsou přátelští, příjemní a klidní, z mých zkušeností za všech okolností.
Poskytované učební materiály jsou kvalitní.
Veškerá administrativa a korespondence byla ve všech případech vyřízena rychle.
Na jízdu jsem se vždy těšil, bývala to pro mě nejlepší část dne.
Bez váhání bych tuto autoškolu doporučil každému.
vloženo: 15. listopadu 2023
vložil: Jan Svoboda,


   S touto autoškolou jsem byl velmi spokojený. Od svých známých jsem slýchával, že instruktoři v autoškolách jsou častokrát neochotní, protivní a autoškola je tak nebavila a měli z ní nervy. To však vůbec neplatí o této autoškole. Všichni instruktoři jsou milí, klidní a neskutečně ochotní a vždy se snaží pro své žáky udělat to nejlepší, co mohou. Kromě lidského, opravdu až rodinného přístupu jsou na druhou stranu velmi profesionální a rozumí tomu, co dělají. Do autoškoly jsem zde chodil rád a těšíval jsem se na každou další jízdu. Děkuji jim mnohokrát za vše a jsem rád, že jsem si dobře zvolil svou autoškolu!
vloženo: 23. října 2023
vložil: Ondřej Slávik, emailová adresa nezveřejněna


   Ráda bych vyzdvihla to, jak jsou Petrovi i instruktoři, neskutečně hodní a ochotní lidé.. Měla jsem problém skrz závěrečné zkoušky, protože jsem se kvůli vysoké škole přestěhovala na druhou stranu republiky. Pan Petr mi moc pomáhal i v jeho volném čase a všechno mi nakonec zařídil.
Ani jednou za celou svoji dobu trvání v autoškole nenastal žádný problém.
Jsem moc ráda, že jsem mohla autoškolu dělat právě tady, určitě doporučuji
vloženo: 19. října 2023
vložil: Kučerová Karolína,


   Ráda bych poděkovala za skvělý lidský a trpělívý přístup obou instruktorů, jízdy jsem si užila :). Vyhovovalo mi, že jsem si jízdy mohla volit přes portál, kde vidíte volné termíny obou instruktorů. Určitě doporučuji volit si jízdy jak pana Petra, tak pana Krátkého, jelikož každý má jiný typ vozidla (u zkoušek se jezdí s autem pana Petra). Ze začátku jsem ztoho byla nervozní, protože se auto chovají trochu jinak a pro začátečníka je náročnější zvyknout si na jiný typ vozidla. Když se na to dívám zpětně, tak jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet více typů vozidel právě v autoškole, jelikož po autoškole budu řídit, zase jiný typ vozidla a už mě tak nepřekvapí, že se každé auto chová jinak. :)
vloženo: 19. října 2023
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


   Highly recommended. Keep up the great work! Thank you so much Zuzana and Dalibor Petr driving school.
vloženo: 30. září 2023
vložil: Yvonne,


   Můžu jen doporučit. Žádné problémy, skvělá a rychlá domluva.
vloženo: 25. září 2023
vložil: Václav ,


   Kurz probíhal skvěle. Oba dva instruktoři jsou příjemní, auta jsou v dobrém stavu. Obzvlášť oceňuji on-line systém rezervace jízd. Teorie flexibilně, není potřeba sedět každý týden ve smluvený čas ve třídě.

Za mě je Autoškola Zuzana a Dalibor Petrovi v Brně jasná volba. 11/10
vloženo: 7. září 2023
vložil: Michal Žuček,


   autoškolu vřele doporučuji, individuální přístup ke studentům je skvělý, a i když se může někomu zdát, že je autoškola dražší, vlídný přístup všech zaměstnanců, ve vypjaté a psychicky náročné době jako je naučit se řídit a složit závěrečné zkoušky, je k nezaplacení. Vždy vyjdou vstříc, opravdu se vyplatí.... moc děkuji za vše a opravdu zaslouženě, nedivím se, že k vám přestupují často z jiných autoškol, jsme rádi, že jsme si vás vybraly
vloženo: 6. září 2023
vložil: Pavla Axmannova, emailová adresa nezveřejněna


   Nemohu si stěžovat, rezervace byla přes internet a velice ohebná, takže pro mě, jakožto člověka s minimem času ideální. Oba dva instruktoři jsou milí a velmi sympatický, takže jízdy byly příjemné a bez stresu. Povídání pana instruktora během jízdy mi také docela pomohlo připravit se na teorii i závěrečnou jízdu. Rozhodně tuhle autoškolu doporučuji. Lidský přístup nejen propagují, ale i praktikují.
vloženo: 1. září 2023
vložil: Sabina Marková, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Zuzana a Dalibor Petrovi mohu jen a jen doporučit :-). Organizace mi velmi vyhovavola. Možnost rezervace jízd byla přes systém (tedy velmi pohodlné) a v případě potřeby byla změna zajištěna rychle a bez problémů :-). A jízdy? Instruktoři byli skvělí. Trpěliví, klidní, byla s nimi zábava, ale zároveň s taktem a profesionalitou dokázali upozornit na chyby a následně vybrali trasy, abych si situace procvičila a chyb se zbavila. Já nepatřím mezi přirozené talenty řízení, to ani náhodou, ale díky jejich ochotnému přístupu, podpoře a nekonečné trpělivosti jsem to celé zvládla. Patří jim moje velké díky a rozhodně je doporučím každému, kdo se chce naučit jezdit.
vloženo: 30. srpna 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Vybrala jsem si autoškolu podle google recenzí a musím říct, že byly pravdivé. Skvělá volba hlavně pro lidi co mají z autoškoly strach. Pan Petr i pan Krátký jsou skvělí, vše krásně vysvětlí až člověk nemá ani strach a na každou jízdu se těší. Domluva skvělá, ve všem vyjdou vstříc. Doporučuji
vloženo: 9. srpna 2023
vložil: Hoang Anh Phamová, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu mohu všem jen doporučit. Profesionální, milý a individuální přístup ke studentům. Velmi jsem ocenila elektronickou rezervaci jízd, kde si každý mohl rezervovat čas, dle svých časových možností. Ohledně samotných jízd mohu říci, že jsem byla vždy spokojena. Instruktoři trpělivě a s klidem vše během jízd vysvětlovali, což mi velmi pomohlo se rychleji orientovat ve světě křižovatek, předností atd. Velmi oceňuji jejich lidský přístup a také bych chtěla poděkovat oběma instruktorům panu Petrovi a panu Krátkému, kdy díky nim jsem autoškolu zvládla na první pokus. Také velké poděkování paní i paní Petrové za super přístup, kdy nic nebyl žádný problém, a vše se dalo vyřešit. Vstřícný a milý přístup.
Jsem ráda, že jsem byla studentem autoškoly Zuzana a Dalibor Petrovi.
vloženo: 23. července 2023
vložil: Kamila,


   Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Instruktoři jsou moc milí, ochotní, vše vám krásně vysvětlí a hlavně jsou trpěliví. Pokud se rozhodnete pro tuto autoškolu rozhodně neuděláte chybu. Vše probíhalo bez problémů a nemůžu si tuto autoškolu vynachválit. Děkuji moc!
vloženo: 17. července 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělý přístup, opravdu mě toho hodně naučili a lekce mě moc bavili
vloženo: 10. července 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Zuzana a Dalibor Petrovi vřele doporučuji. Pan Krátký i Pan Petr mají velmi profesionální a zároveň vstřícný přístup a na jízdy jsem se vždy těšila. Paní Petrová mi na všechny dotazy odpovídala velmi rychle a pokaždé se mi snažila vyjít vstříc. S autoškolou jsem naprosto spokojená! Děkuji.
vloženo: 18. května 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mi doporučil kolega v práci a byla to dobrá volba. :) Oba lektoři mají vstřícný přístup, komunikace s autoškolou vždy bezproblémová, kdykoliv bylo potřeba něco vyřešit. Mají k dispozici veškeré potřebné učební materiály online a instruktoři jsou k žákům vstřícní a poradí. Taktéž komisaře mají domluvené tak, aby vše proběhlo v pořádku bez přehnaného "sekýrovení" žáka. Tzn. snaží se mít pod kontrolou, že komisaři, se kterými spolupracují jsou stále v souladu s filozofií autoškoly, tedy aby byli féroví. Během výuky jsme projeli veškeré problémové lokace, takže jsem se dobře připravil na komplikovaný provoz v Brně. Děkuji za to, jsem rád, že jsem si vybral právě tuto autoškolu. :)

P.S. Nedávno jsem jel v autě mé známé a potvrdila mi, že jsem asi měl dobrého instruktora, když mi to jde takto dobře, sotva jsem dostal řidičák. :)
vloženo: 29. dubna 2023
vložil: Ondřej Myšák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Každá jízda, kterou jsem u této autoškoly absolvovala, byla super. Jezdila jsem hlavně s panem Bronislavem Krátkým a nemohu si stěžovat. Jezdit mě naučil, byl hodný a ještě jsme si u jízdy suprově popovídali. Posledních pár jízd jsem měla s panem Daliborem Petrem a taky super. Shodli jsme se na tom, že máme oba rádi rockovou hudbu a pan Petr tam vždycky pustil rockové rádio a cítila jsem se mnohem lépe.
Jediný, kde byl problém, byl pan komisař, kterému jsem asi nepadla do oka a závěrečnou zkoušku jsem dala až na potřetí již s komisařem jiným.
Tuto autoškolu určitě doporučuji. Slyšela jsem o negativních zkušenostech mých vrstevníků s určitými autoškolami a myslím, že tato je ukázkový příklad toho, že se dá řídit a vše zvládnout bez žádných(sexuálních) narážek od instruktorů a jiných naschválů.
vloženo: 28. dubna 2023
vložil: Liliana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla moc spokojená :-) Pan Petr i paní Petrová jsou velice milí, laskaví a skvělí lidé :-). Paní Petrová velice rychle odepisuje a lze s ní v klidu vyřešit jakýkoli problém či dotaz. Páni instruktoři byli velice ochotní cokoli vysvětlit, byli trpěliví a nebála jsem se jich :-). Chci velice vyzdvihnout rezervační systém jízd a celkovou organizaci výcviku, mohla jsem si zarezervovat jízdy v rezervačním kalendáři, zvolit si jakým chci jet autem a to vše z pohodlí domova (nemusela jsem nikam vyvolávat, vypisovat a prát se s někým o termín jízdy, jak to často bývá v jiných autoškolách). Zkoušku jsem udělala napodruhé, poté, co jsem to poprvé neudělala, přišel mi krásný email od paní Petrové s ujištěním, že se nic nestalo a s nabídkou případné psychické pomoci. Autoškolu jsem doporučila svým dvěma nejlepším kamarádkám, pro které chci to nejlepší a to Autoškola Zuzana a Dalibor Petrovi splňuje. Děkuji mockrát :-)
vloženo: 14. února 2023
vložil: Kristýna Dominiková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní
vloženo: 1. února 2023
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto bezvadní autoškola s klidným přístupem. Vřele doporučuji. Nikdy jsem neměla žádný problém se s autoškolou domluvit, v případě potřeby změn, i urgentně. Paní Petrová vždy ochotně pomohla, poradila a naplánovala. Pokaždé se mi vyšlo vstříc.
Co se týká jízd a zaučování, všechno bylo super. Pokud byla nějaká chyba, s klidem to instuktor vysvětlí. Tímto mockrát děkuji skvělou zkušenost a přeji mnoho dalších spokojených uchazečů. :)
vloženo: 18. prosince 2022
vložil: Lenka B. ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bez problému, přístup, cena, termíny skvělé.
vloženo: 29. listopadu 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodla jsem se udělat si řidičák na prahu padesátky. Měla jsem obavy jak to zvládnu. Byla to výzva. Díky velké trpělivosti, stálému povzbuzování a obrovské vstřícnosti, jsem to zvládla. Oběma pánům instruktorům moc děkuji.
vloženo: 28. listopadu 2022
vložil: Jarmila R., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla super. Vše šlo tak jak mělo, žádná jízda se mi ze strany autoškoly nezrušila.
Na zkoušky jsem se cítila připravená a sebejistá. Ale asi záleží, jaký máte vztah k autu a jeho řizení a jak Vám to zkrátka jde nebo je to spíše o praxi a potřebujete se “vyjezdit”…
Na autoškole se mi líbil pozitivní přístup pana Petra.
Škoda, že na zkoušku jezdí jen auto pana Petra. Přece jenom, každé auto se chová jinak a je těžké nebo minimálně obtížnější pro lidi, kteří absolvovali třeba větší polovinu jízd u pana Krátkého jet následně v autě které se chová jinak zkoušku. Proto doporučuji posledních minimálně 5 jízd si dát k panu Petrovi. Taky je velmi jednoduché na jízdu zapomenout. Jestliže si to nezapíšete, nebo zapíšete na špatný den či hodinu je lehké na danou jízdu nedorazit. Proto si to kontrolujte. (Z vlastní zkušenosti vím o čem mluvím) I celkově rezervační systém přes který se jízdy rezervuj si kontrolujte protože se tam přidávají nové termíny v jeden den na pár týdnů dopředu.
vloženo: 23. listopadu 2022
vložil: Natálie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu jinak než autoškolu všem doporučit.
Skvělý přístup ke studentům, vše perfektně naučí a mají opravdu lidský přístup ať nastane jakákoli nečekaná situace.
Možnost jsem měla jezdit v obou autech, a má to obrovskou výhodu v tom, že se člověk naučí na více typů aut a rozjezdů.
Za mě nejlepší autoškola v Brně.
Procházková K.
vloženo: 15. listopadu 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Zuzana a Dalibor Petrovi jednoznačně doporučuji všem, kteří si řidičák zatím nědělali kvůli strachu z řízení. Hodnotím z vlastní zkušenosti člověka, který si "řiďičák" dělal až po třicítce a jednoznačně musím říct, že jsem výběru autoškoly nelitoval. Nejen, že jsou oba instruktoři, pan Petr i pan Krátký, naprostí profesionálové, ale jízdy s nimi byly vždy pohodové a i přes nepříjemné situace na silnici byli vždy oporou a dokázali poradit a hlavně v klidu jakoukoliv situaci vyřešit. Vozový park autoškoly se sestával z Hyundai i20 a ix20 a oba automobily byly velice podobné, leč každý se mi ovládal trochu jinak a při změnách jsem si většinou musel na dané auto chvíli zvykat. Autoškola má skvěle vyřešený rezervační systém a člověk si sám zvolí s kým a kdy pojede, jenom je dobré nenechávat rezervaci na poslední chvíli :).
Mimo to musím poděkovat i paní Petrové, která mne na začátku autoškoly kontaktovala s informacemi mimo jiné i o rezervačním systému.
Cena kurzu je v dnešní době standardní a kurz se dle mého názoru rozhodně vyplatí, autoškolu jsem volil dle recenzí a milerád tedy předávám dál i svou velmi pozitivní zkušenost a přeji autoškole to nejlepší!
vloženo: 12. listopadu 2022
vložil: Patrik W. Pustějovský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka vždy probíhala velmi pohodově. Od pánů instruktorů jsem vždy vše pochopila a nebála jsem se zeptat, když tomu tak někdy nebylo. Paní Petrová byla vždy velmi vstřícná a celá organizace byla velmi dobrá. V autech se mi taky řídilo dobře a celkově nemám co vytknout. Za mě skvělá volba i zkušenost:)
Děkuji!
vloženo: 9. listopadu 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzů hodnotím pozitivně.
Na zkoušky jsem se cítil připraven díky pozitivnímu přístupu a trpělivosti ze strany autoškoly a hlavně tedy díky pánům instruktorům. Určitě umí dobře připravit na zkoušky. Co se týče domluvy tak mě vždy i s paní Petrovou vyšli vstříc. Když jsem měl nějaký problém tak ho semnou neváhali řešit a dost mi pomohli.
Také se mi líbil vozový park. Jezdí se dobře a pohodlně s i20 tak i s ix20.
S instruktory jsme si povídali o všem možném, ne jen o autoškole. Když jsem mel s něčím problém tak zachovali klidné hlavy. Proto jsem se cítil V POHODĚ.
Na autoškole bych nic nezlepšoval protože myslím že snad není ani co.
Proto tuto autoškolu rozhodně doporučuji a určitě nelituji výběru této autoškoly. Proto děkuji.
vloženo: 7. října 2022
vložil: K.H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou som bola veľmi spokojná. Obaja inštruktori boli príjemní, pohodoví, jazdy prebiehali bez stresu, bez okrikovania, bez blbých komentárov, ktoré sú v iných autoškolách bohužiaľ bežné. Prihlasovanie na jazdy je pohodlne online, výber termínov je veľký a jazdia aj po bežnej pracovnej dobe. Absolútne doporučujem.
vloženo: 6. října 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu opravdu mohu každému s naprosto čistým svědomím doporučit. Oba dva instruktoři jsou trpěliví a na zkoušku dovedou skvěle připravit. Kromě toho se mi obě dvě auta, která autoškola používá, jakožto začátečníkovi dobře řídila. Ale jestli mohu něco doporučit těm, co tuto autoškolu zvažují, tak je dle mě o něco lepší začínat jízdy s panem Krátkým (který o něco více do jízdy zasahuje a tím i studentům pomáhá) a dokončovat je s panem Petrem (mnohem více nechává v řízení volnou ruku a zasahuje o něco méně). Samozřejmě oba dva instruktoři jsou skvělí a neměla jsem s nimi žádný problém. Nemluvě o tom, že jsem nikdy neměla žádný problém, co se týče komunikace s autoškolou. Tedy mohu akorát za tuto skvělou zkušenost poděkovat.
vloženo: 28. září 2022
vložil: Klára Švamberková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla velmi přátelská, mohla jsem si s pány instruktory o čemkoliv pokecat. Člověk se hned učí líp, když je atmosféra takto uvolněná.
Zároveň ale zvládli zachovávat chladné hlavy při stresových situacích, a tím jsem se je naučila zvládat i já v klidu.
Když nastaly nějaké problémy, autoškola mi byla vždy vstřícná a snažili se mi vyjít naproti.
vloženo: 26. srpna 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole byli velmi vstřícní při veškerých mých komplikacích, nebo problémech.
Páni instruktoři jsou přátelští a dokáží zachovat klidnou hlavu při jakékoli situaci.
Díky tomu jsem pak sama zvládala být při jízdách klidná a nestresovat.
vloženo: 26. srpna 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost zejména s přístupem instruktorů. Rádi vysvětlí i opakovaně jakoukoli situaci v provozu při cvičných jízdách. Zkušenost s autoškolou celkově hodnotím velmi kladně a mohu tedy její služby doporučit
vloženo: 25. srpna 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodový a zároveň profesionální přístup obou instruktorů, kteří se nebojí pochválit a kromě toho, že umí řídit, ví také jak řízení učit - což (na základě vlastní zkušenosti z jiné autoškoly) bohužel stále není samozřejmost v tomto oboru. Maximální doporučení!
vloženo: 21. června 2022
vložil: FH, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem byla naprosto spokojená.Vybírala jsem dle recenzí kvůli přístupu k žákům a opravdu skvělý přístup.Rozhodně doporučuji a za vše moc děkuji.
vloženo: 7. června 2022
vložil: Simona Brandejsová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ako clovek, ktory ma pred jazdenim velky respekt, som si nemohla vybrat lepsiu autoskolu. Potrebovala som hlavne instruktora, ktory je trpezlivy a nauci ma vsetko od uplnych zakladov. Co tato autoskola dokonale splnila. Obaja instruktori boli trpezlivi, snazili sa v klude vsetko vysvetlit, odpovedali na kazdu moju otazku a na jazdach so mnou precvicili, co mi robilo problem. Mozem len a len odporucit dalej.
vloženo: 3. června 2022
vložil: Alexandra F, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu opravdu doporučuji. Nastoupil jsem jako řízení nezkušený a správným pedagogickým přístupem jsem byl takříkajíc hozen do vody. Za tuto zkušenost moc děkuji, hlavní je překonat strach. Autoškola mi vždy vyšla vstříc a dokázala mě plnohodnotně připravit na závěrečnou zkoušku. Cením veliký důraz na přístup &quot;bezpečná a jistá jízda především&quot;. Jsem rád, že jsem tuto významnou životní etapu zažil právě v Autoškole Zuzana a Dalibor Petrovi. Těším se, jak budu celý život bezpečně řídit! Budu vzpomínat na společné jízdy s panem Daliborem a naše komentování všech světových těžkostí, které se během mého výcviku udály...
vloženo: 14. dubna 2022
vložil: Tomáš Mohr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

s autoškolou jsem byla velice velice spokojená, přístup perfektní, chování velice příjemné.
Tuto autoškolu doporučuji všem.
vloženo: 19. ledna 2022
vložil: Tereza Havlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporucuju z celého svého srdce
vloženo: 23. prosince 2021
vložil: Vladimír Kočvara ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Začátkem května 2021 jsem hledala autoškolu. Neměla jsem žádné doporučení od známých, tak jsem hledala přes recenze. Našla jsem nejlepší hodnocení u Autoškoly Petrovi. Vybrala jsem si ji a byla to skvělá volba. Hned po mojí žádosti mi byl nabídnut termín, formality se hladce vyřídily. Přes webovou stránku jsem si rezervovala termíny jízd na celý měsíc, takže o prázdninách jsem si vše naplánovala. Už první jízda, které jsem se dost obávala, mě nadchla. Pan Petr, učitel autoškoly, byl moc milý, příjemný, přátelský, vše mi trpělivě vysvětloval a já postupně projížděla Brnem (všechny, i velké brněnské ulice v centru města, do toho tramvaje, křižovatky, chodci, atd.). Jízdy jsem si mohla plánovat dopoledne, často odpoledne, i na večer, jak jsem chtěla. Na každou jízdu jsem se těšila, byla jsem v takové pohodě, že se mi ani nechtělo končit :). Byla to ta nejlepší autoškola, co jsem mohla mít. Pan Petr i jeho kolega, byli skvělí a pohodoví. Každý měl humor, vtip a autoritu.
Zkoušku jsem udělala napoprvé. Každému bych tuto autoškolu opravdu doporučila, bylo to perfektní.
vloženo: 18. října 2021
vložil: Susi, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S úsměvem vzpomínám na moje první zasednutí za volat, kdy pan Petr zjistil, že opravdu nevím ani jak se točí volantem (nevěděl jsem jaká je jeho citlivost).
Naštěstí trvalo jen opravdu krátkou chvíli, než se dostavila velká dávka pochopení, povzbuzení a nakonec i opakované chvály od obou instruktorů - od pana Petra i od Pana Krátkého. Jde o lidi, se kterými člověk počas jízdy sedí úplně uvolněně, pokecá i o osobních věcech a zároveň se může spolehnout, že je i přes těžké začátky v centru Brna vedle zkušeného instruktora v bezpečí. Nejvíc jsem se bál, že mě místo řidiče &quot;nechytne za srdce&quot; a nebude se mi řízení líbit, ale díky přístupu pana Petra i pana Krátkého člověk rychle zjistí, že o nic nejde - není to žádná věda, prostě jen děláte to, co stovky lidi kolem vás, tak čeho se bát?
Stejně tak jsem měl dobré zkušenosti i když jsem potřeboval upravit organizaci výuky nebo podmínky plateb - S panem Petrem nebo s paní Petrovou jsem bez jakéhokoliv zaváhání z jejich strany domluvil zrušení jízdy, zapsání výjimečné jízdy mimo vypsané hodiny, rozdělení plateb apod. Přístup celé autoškoly byl teda opravdu nadstandardní a i když se mi nepovedlo získat ŘP na první pokus, člověk chce jít na opravnou jízdu už jen proto, že ví, že ti instruktoři mu opravdu věří :)
vloženo: 10. října 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Zuzana a Dalibor byla skvělá volba. Jak pan Krátký, tak pan Petr přistupovali k výuce s klidem a trpělivě. Nikdy nebyl problém se na čemkoliv domluvit, doptat. Všem mohu doporučit :)
vloženo: 9. října 2021
vložil: Eva,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala díky doporučení mých kamarádů. Pan Petr je opravdu hodný a mimořádně trpělivý. S čím jsem měla potíže, s tím mi poradil. A neměl problém ani s přátelským "pokecem". S autoškolou jsem byla spokojená a určitě ji doporučím dál:)
vloženo: 9. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem naprosto v šoku z hodnocení lidí níže psaných o autoškole Dalibor Petr, jelikož já spíš prožil s tímto ,,rádoby,, učitelem totální horor.
Pan Dalibor Petr umí perfektně zkasírovat peníze za 45 minut jízdy za jen tzv. přezkoušení a to ještě když jel se mnou v té malé Suzuki ,tak většinu času protelefonoval.
Z něho jsem měl tak špatný pocit,že vše proběhlo totálním fiaskem v podobě neudělání písemných zkoušek a z jeho strany pak už žádný zájem o vás.A to jsem ty otázky uměl jak když bičem šlehá.

Opravdu nedoporučuju tuhle autoškolu a pane Petr,buďte tak laskavý a vraťte mi ty papíry co jsem vám dal.
Má trpělivost má své meze.
Z.P.

vloženo: 7. října 2021
vložil: Z.P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem vybíral podle recenzí a opravdu byly všechny pravdivé - klidný a přátelský přístup učitelů, žádný stres, bezproblémová domluva úplně na všem, na jízdy jsem se těšil, pan Petr mi vždy všechno vysvětlil, poradil. Doporučuji bez zaváhání.
vloženo: 13. září 2021
vložil: Antonín F., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji, jsem maximálně spokojený.
Vynikající prostředí, jízdy, instruktoři a výsledky.


Alex Kovaljov
https://alexkovaljov.com/
vloženo: 3. září 2021
vložil: Alex Kovaljov, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemný a lidský přístup, profesionalita. Úvodní nervozita rychle opadne a lze se na jízdy i těšit, což je v Brně vzácnost. Doporučuji všemi deseti.
vloženo: 17. srpna 2021
vložil: Martin Š, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola byla přesně to, co jsem potřeboval. Pan Petr je příjemný a klidný instruktor a pokud se chcete naučit řídit nejkomfortnějším možným způsobem pak je právě tato autoškola skvělá volba.
vloženo: 20. června 2021
vložil: Šimon Prudil, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Motto a popis autoškoly dokonale sedí.
Pán Petr je trpezlivý, ochotný, pomôže, poradí a vysvetlí.
Jeho mierne a vyrovnané vystupovanie určite ocenia najmä tí "vystresovanejší" :)
Autoškolu môžem, bez váhania, len odporučiť!
vloženo: 11. června 2021
vložil: Kristína Dziváková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu manželů Petrových jsem si vybrala na základě recenzí dostupných na internetu a udělala jsem dobře. I přes můj pokročilý věk jsem zkoušky zvládla v pohodě a na první pokus. Pan Petr je při výuce klidný a vyrovnaný. Jízdy s ním jsem zvládala bez obav a stresu. Manželé Petrovi, děkuji a přeji Vám a Vaší autoškole spoustu spokojených klientů.
vloženo: 1. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z počátku sem měla obavy po předchozích zkušenostech s jinou autoškolou. Pan Petr je opravdu člověk na svém místě a obavy velmi rychle pominuly. Každá jízda proběhla v naprostém klidu a pohodě. Velmi vstřícný a lidský přístup. Byla sem opravdu spokojená a sem ráda, že sem si vybrala právě tuto autoškolu. Rozhodně bych každému doporučila.
vloženo: 18. května 2021
vložil: Helena Dudová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu jen doporučit! Pan Petr je skvělý instruktor.
vloženo: 10. května 2021
vložil: Holánek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Doporučuji všemi deseti. Stálá vstřícnost a velmi příjemná spolupráce ve všech ohledech. Žadný stres žadný strach. Nebylo jízdy na kterou bych se netěšil, budu velmi dobře vzpomínat a jsem velmi vděčný, že jsem mohl dělat svůj výcvik právě v autoškole Zuzany a Dalibora Petrových.
vloženo: 10. února 2021
vložil: Tomáš Masaryk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velice spokojen.
vloženo: 10. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit! Skvělý přístup, skvělá domluva. Perfektní informovanost na začátku výcviku i před zkouškami. Pan Petr je opravdu příjemný člověk a profesionálním přístupem, vše v klidu vysvětlí (i opakovaně) a jízdy s ním jsou příjemně strávený čas. Nemám, co bych vytkla :)
vloženo: 8. ledna 2021
vložil: Vendula U., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Pomohli mi překonat stres po zkušenosti z předchozí autoškoly. Pan Petr mi všechno znovu a v klidu vysvětlil a naučil. Na jízdy jsem se velice těšila. Perfektně mě připravil ke zkouškám. Pokud chcete dělat autoškolu v klidu a pohodě tak doporučuji. Matulová Kateřina
vloženo: 23. prosince 2020
vložil: Kateřina Matulová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl maximálně spokojen. Výborná komunikace a snaha o domluvu i ve výjimečných případech, kdy jsem musel přehodit hodinu. Pan Dalibor byl v autě vždy velice klidný a trpělivý a snažil se mi zodpovědět jakykoliv dotaz a vše skvěle vysvětlil. Mohu jenom doporučit.
vloženo: 10. listopadu 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Veľmi príjemné jednanie s autoškolou od začiatku a dôležitejšie do konca kurzu. Nebol problém sa dohodnúť na zmene resp. úprave. Som veľmi spokojný s výberom a vrelo odporúčam aj ostatným.
vloženo: 20. srpna 2020
vložil: Patrik Rožár, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Zuzana a Dalibor Petrovi musím jen doporučit. Když jsem si vybíral autoškolu první co mě zajímalo bylo to abych našel někoho kdo bude hodný a nebude na mě nějak řvát nebo něco podobného, protože spousta známých to jinde zažila a nebylo to nic příjemného. A autoškola Zuzana a Dalibor Petrovi to plně splnila velice příjemný a vstřícný přístup, kdykoliv jsem něco nevěděl bylo mi to úžasně vysvětleno. Domluva naprosto skvělá když jsem potřeboval kvůli práci skončit jízdy u práce tak nebyl vůbec žádný problém což málo kde jde. Za mě určitě nejlepší autoškola v Brně. Takže můžu jen 100% doporučit cena/poměr/výkon.

vloženo: 6. července 2020
vložil: Dominik P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Zuzana a Dalibor Petrovi určitě doporučuji. Rychlá komunikace, lidský přístup, vstřícnost. Nikdy nebyl problém se na čemkoliv domluvit. Pan Petr vždy vše vysvětlil a jízdy byly naprosto v pohodě. Jsem ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu. Moc děkuji!
vloženo: 6. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi příjemný přístup vyučujícího a pohodová atmosféra s kvalitním zázemím autoškoly vytváří přesně to, co bych v Brně doporučil každému uchazeči. Neřadím se mezi uchazeče s genem řidiče, avšak autoškola nemusí být stres a v Autoškole Zuzana a Dalibor Petrovi to platí dvojnásob.
vloženo: 8. března 2020
vložil: Jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemohu říci jinak než že s autoškolou jsem byl velice spokojen. Výborný přístup a příprava na závěrečnou zkoušku.
Vřele doporučuji
vloženo: 8. března 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi si vážím milého přístupu pana Petra i milé a rychlé komunikace s paní Petrovou. Motto "Lidský přísutp" opravdu není zavádějící a během celého výcviku jsem necítil nic jako nátlak nebo nervozitu, že udělám chybu, byť by to bylo třeba po několikáté. Vše pečlivě vysvětleno včetně témat, které vás třeba jen zajímají ikdyž se autoškoly netýkají. Doporučuji :)
vloženo: 5. února 2020
vložil: Petr Holub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jenom doporučit! Pan Petr je extrémně milý, klidný člověk a jízdy s ním byly pohodové a bez stresu. :)
vloženo: 20. ledna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvik probíhal naprosto perfektně bez stresu a nátlaku. Pan Petr je velmi trpělivý a příjemný člověk. Jízd bylo na výběr vždy dost a pokud člověk chce, udělá si řidičák za krátkou dobu. Nemám k autoškole jedinou výtku a tak ji mohu jen vřele doporučit dal.
vloženo: 5. ledna 2020
vložil: Gentiana Agusholli,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý průběh autoškoly byl skvělý. Pan Petr je velice příjemný člověk, který všechny vaše obavy rozptýlí. Vše v klidu vysvětlí a poradí. Tuto autoškolu velice doporučuji těm, kteří si chtějí udělat řidičský průkaz, dle mého názoru jedna z nejlepších brněnských autoškol.
vloženo: 22. prosince 2019
vložil: Andrea W. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vycvik v autoškole hodnotím veľmi pozitívne. Veľmi oceňujem pokojný a milý prístup pána inštruktora Dalibora, ktorý dokázal udržať kľud a profesionalitu i v náročnejších situáciách. Zároveň oceňujem, že sme počas jazdy mohli prebrať rôzne zaujímavé témy.
Môžem sa zaručiť zato, že prístup autoškoly je principiálne v tom aby skutočne pripravila žiakov na skúšky a do šoférskej praxe.
vloženo: 11. listopadu 2019
vložil: Ján Krchňavý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen doporučit. Autoškolu jsem si vybrala na doporučení kamarádky a jsem se svoji volbou spokojená a neměnila bych!! Pan instruktor je trpělivý, vše vysvětlí a vyjde vstříc. Kominukace a domluva byla také výborná!
vloženo: 5. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost! Doporučuji všem.
vloženo: 10. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz byl výborný, pan instruktor byl vždy velmi trpělivý a skvěle mě připravil na zkoušky. Jak domluva jízd tak i samotné jízdy byly vždycky skvělé. Všem bych tuto autoškolu vřele doporučila.
vloženo: 22. května 2019
vložil: Helena Glombová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrá domluva. Instruktor trpělivý.
vloženo: 4. dubna 2019
vložil: Antonín Šikula, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškolu můžu vřele doporučit všem lidem. Za celou dobu jsem neměl jedinný problém ani s vyukou ani s jízdami. Příjemný přístup,kvalitní vyuka a jízdy a možnost jednoduché domluvy.
vloženo: 25. března 2019
vložil: Koláček Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Dalibora a Zuzany Petrových bych chtěla velice pochválit a všem vřele doporučit (i když to nepotřebují, protože o žáky nouzi nemají :) Paní Petrová, která má na starosti administrativu je velice milá a domluva s ní byla za všech okolností bezproblémová. Pan Petr, se kterým jsem absolvovala výcvik, je velice trpělivý a empatický. Vše dokáže vysvětlit profesionálně a s klidem jemu vlastním. Jsem moc ráda, že jsem mohla autoškolu absolvovat právě u manželů Petrových.
vloženo: 29. listopadu 2018
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškolou jsem byla velice spokojená. Vše probíhalo bez komplikací. Pan Petr je velice trpělivý a nápomocný.
vloženo: 15. listopadu 2018
vložil: Kateřina H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše probíhá v klidu, žádné překládané termíny a podobně, myslím, že lépe si nemůžete vybrat, trpělivý a v pohodě instruktor.Moc díky.Venda.
vloženo: 16. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Vyhovovalo mi, že jsem jezdila s autem, které jsem řídila i na zkouškách. Pan Petr byl klidný za každých okolností a připravil mě dostatečně na zkoušky i další jízdu v provozu. Za mě můžu doporučit všem :)
vloženo: 7. srpna 2018
vložil: Terezie Šťastná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu doporucujem, kurz som mal hotovy do 2 mesiacov, perfektna priprava na skusku. Teoreticka priprava dobra ale je potrebne samostudium. Ochota a trpezlivost pocas celeho kurzu.
vloženo: 9. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to senzační autoškola. Pan Petr je skvělý instruktor. Byla jsem výborně připravená na závěrečnou jízdu.
vloženo: 23. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup, když je to možné pa Petr vyjde vstříc a hlavně je trpělivý. Auta jsou příjemná
vloženo: 3. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem 100% spokojeny, pan Dalibor skvele a trplive vsechno vysvetlil!
vloženo: 3. května 2018
vložil: Piotr Szczepanski, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Zuzana a Dalibor Petrovi jsem si vybrala na doporučení kamarádky. Pan Petr je trpělivý, klidný a vše rád vysvětlí. Byla jsem moc spokojená s průběhem výuky a s přípravou na zkoušku, která dopadla hned na poprvé výborně. Všem určitě DOPORUČUJI.
vloženo: 31. března 2018
vložil: Edita Javorská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy s Daliborem jsou prostě příjemné, pohodové, poučné a hlavně bez stresu !

Skvěle mě připravil, prošel jsem napoprvé.

Doporučuji každému, kdo si chce udělat řidičák.

vloženo: 13. prosince 2017
vložil: Rivola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola bola úplne v pohode. Dalibor je super týpek, vždy pohodový v strehu a veľmi trpezlivý. Dostal som informácie kde nájsť všetko potrebné na to aby som zvládol záverečnú skúšku a Dalibor ma na nej podržal. Z mojej strany veľká spokojnosť.
vloženo: 13. prosince 2017
vložil: Martin Zaťko, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ŘP na automobil jsem si nikdy dělat nechtěl, ale ve 35 letech mě okolnosti donutily. I tak se mi do toho nechtělo, ale s Daliborem Petrem to byla pohoda. Takový perfektní lidský přístup jsem v autoškole ani nečekal. Při cvičných jízdách jsem nezažil žádnou nepříjemnou situaci, pan Petr byl vždy klidný a příjemný. Velmi bych mu tímto hodnocením chtěl poděkovat.
vloženo: 4. října 2017
vložil: Michal Čoupek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepsi autoskolu jsem si nemohla vybrat. Pan Petra je velice spolehlivy,terminy jizd nebyly meneny a zacinaly vzdy vcas. Pan Petra je trpelivy a klidny ucitel. Behem jizdy nejen ze vysvetluje pravidla silnicniho provozu,ale i prijemne se s nim povida. Po vycviku jsem se citila na zkousku velmi dobre pripravena.
Dekuji!
vloženo: 22. srpna 2017
vložil: Eva Smrckova , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto perfektní přístup, žádné měnění termínů a podobně, pokud se někdo chce naučit v klidu a v pohodě dobře řídit, není lepší autoškola než tato.Velké poděkování a těší se i moje sestra za rok, pokud to bude možné.
Jakub :-)))
vloženo: 15. srpna 2017
vložil: jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pred nastupem do autoskoly jsem mela velky strach a dlouho jsem vybirala.Uz pri zahajeni kurzu jsem zjistila,ze me moje intuice nezklamala a ja si lepe vybrat nemohla.Pan Petr byl vzdycky velmi trpelivy,klidny a hlavne dokazal povzbudit pochvalou.Opravdu neni co vytknout :-) Budu jen s diky vzpominat a rada dopotrucim dale.Sona K.
vloženo: 23. června 2017
vložil: Kramplova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Dalibor Petr muzu vrele doporucit. Kdyz jsem zacinal, necekal jsem, ze mi kurz tak rychle utece a ze si krome zvladnuti rizeni v Brne i prijemne popovidam. Pan Dalibor je kazdopadne prijemny, trpelivy a zkuseny ucitel. Jeho rady mi u zkousek hodne napomohly. Dekuji.
vloženo: 21. června 2017
vložil: Radek Šohaj, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem začínala autoškolu u pana Petra, měla jsem docela velký strach, ale až jsem pana Petra poznala,zjistila jsem, že jsem si lepší autoškolu vybrat nemohla. Poté jsem se vždy na jízdu těšila, pan Petr je moc hodný, klidný a vše uměl dobře a v klidu vysvětlit. Byla jsem moc spokojená a na pana Petra a autoškolu budu vždy ráda vzpomínat.
vloženo: 6. června 2017
vložil: Lucie Laxová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro člověka trpící sociální fóbií je autoškola výrazně obtížnější životní zkušeností. Díky panu Petrovi a jeho vždy vstřícném, přátelském a klidném přístupu, jsem bezstarostně autoškolu dokončil a mohu ji jen vřele doporučit.
vloženo: 6. června 2017
vložil: Miloš Ondráček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že v Brně co se týká autoškol je z čeho vybírat, ale pro mně byla jasná volba autoškola Dalibora Petra, kterou jsem zvolila právě díky recenzím. Na svoji první jízdu nikdy nezapomenu...protože všechen stres opadl, jakmile jsem pana Petra poznala. Určitě každá budoucí řidička, ráda uslyší...že pan Petr je opravdu velmi přátelský a klidný člověk a má neuvěřitelnou trpělivost ;-) Příjemná je i cena autoškoly. Teď když na pana Petra narazím na silnici, vždy si zamáváme...a mě se vybaví zážitky z jízd a ještě dlouho potom se usmívám :-) ....bylo to prostě v klidu a pohodě a proto tuto autoškolu URČITĚ DOPORUČUJI!!
vloženo: 6. února 2017
vložil: Petra Zbořilová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly jsem měla trochu obavy, ale už od první hodiny mě pan Petr příjemným rozhovorem a přátelskou atmosférou pokaždé uklidnil, takže jsem si na všechno zvykla mnohem rychleji a snáz se cokoliv učila i v praxi. Vždycky měl citlivý přístup a včechno trpělivě vysvětlil a nebo ukázal. I když jsem měla špatný den (tříměsíční miminko), tak mě nijak nestresoval a naopak jsem se cítila po jízdě lépe. Autoškolu jsem rovnou doporučila i manželovi, který dlouho nevěděl kde ji dělat.
Celkově jsem velice spokojená jak s přístupem, tak s mými výslednými znalostmi a připraveností do provozu.
vloženo: 2. února 2017
vložil: Tereza Vernerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Dalibor Petr mohu vrele doporucit kazdemu, kdo se rozhodne ridit. Pan instruktor je velmi trpelivy, chapavy a pomuze vam s jakkymkoliv problemem, jak jen jen v jeho silach. I priprava na zaverecne zkousky a vyuka byla perfektni, spousta vyukovych materialu a dobre vedene vyukove hodiny. Za me 5 hvezdicek.
vloženo: 13. ledna 2017
vložil: Andrea Jenčova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Petra jsem naprosto spokojena. Pan Petr je klidný, trpělivý, milý a vstřícný. Svou práci odvádí spolehlivě, nejlépe, jak jen to vůbec jde. Hodiny s ním mě skvěle připravily ke zkouškám a zároveň byly zábavné a příjemné, žádná 'otrava'. Napadají mě jen samá pozitiva a zejména díky lidskému ale zároveň profesionálnímu přístupu bych tuto autoškolu všem vřele doporučila.
vloženo: 11. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh autoškoly byl super, člověku je poskytnut individuální přístup. Je super jezdit pořád ve stejném autě a se stejným instruktorem.
Autoškolu bych určitě doporučil.
vloženo: 12. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná
vloženo: 24. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný individuální přístup
vloženo: 23. června 2016
vložil: Ronald Martini, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole Dalibor Petr patří pochvala a díky nejenom za přátelský přístup. Rezervace jízd probíhá prostřednictvím přehledného webového rozhraní. To nabízí i zajímavé studijní materiály a odkazy pro její žáky autoškoly. Vzhledem k menšímu počtu vyučovaných žáků nebývá problém s plánováním výuky a termínů závěrečných zkoušek. Časy jízd jsou dodržovány, pan učitel se věnuje žákovi, klidně vše potřebné vysvětlí, k žádnému střídání žáků během jízdy nedochází. Teoretická výuka probíhá opakovaně v předem daných termínech (odpolední hodiny). Na hodiny jsem se těšil, byly pro mě byla příjemným odreagováním. Přestože zkušební jízdy v Brně nejsou úplně snadné (není vinou autoškoly, někdy tedy ani žáka...), tuto brněnskou autoškolu bych opět volil a doporučuji všem, co plánují vyrazit do hustšího provozu. Autoškole přeji hodně úspěchu, bývalý žák autoškoly a VŠ pedagog Petr Řehák.
vloženo: 9. června 2016
vložil: Petr Řehák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
přihlásila jsem se k panu Petrovi na kondiční jízdy. Můj bratr, který absolvoval ve stejné autoškole právě s panem Petrem také kondiční jízdy, mi jej doporučil a mohu říci, že to byla opravdu skvělá volba. Pocházím z Olomouce, ale pomohlo mi udělat si po letech kondiční jízdy právě v Brně a nyní už se cítím daleko jistější i u nás v Olomouci.
Pan Petr je ve svém oboru člověk na pravém místě. Je vstřícný, empatický, trpělivý a i v několika dnech, kdy potřebujete obnovit své řidičské dovednosti, je připraven předat každému opravdu maximum.
Já mu tímto moc děkuji a přeji hodně elánu do dalších let fungování jeho autoškoly .-)
S úctou Jana Mrázková
vloženo: 30. března 2016
vložil: Jana Mrázková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan inštruktor Dalibor Peter je veľmi trpezlivý, ochotný a ľudský,nčo sa odráža aj v prístupe k výuke žiakov. Hodiny jázd sú poctivé. Radosť sa v tejto autoškole učiť. LK

vloženo: 3. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla to prostě sranda :-)

Dalibor je vstřícnej a ochotnej k individuálnímu přístupu.

Dávám palec nahoru.

Kristýna ;-)
vloženo: 11. ledna 2016
vložil: Kikina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Petr je velmi milý, klidný a ochotný instruktor, se kterým není problém se domluvit například i když potřebujete jízdu v nějakou jinou hodinu. Obecně je jeho přístup velmi vstřícný a jízdy probíhají bez problémů.
Velmi mě potěšila také rezervace jízd přes internet, která zajišťuje, že danou jízdu opravdu budete mít (a nebo ji můžete včas bez postihu zrušit). Dobře zpracovaná je také výuka, která probíhá ve třech stále se opakujících se blocích, takže je jedno, kdy výuku v autoškole začnete.
Neméně příznivá je i cena, na brněnské poměry opravdu nízká.
Za mě doporučuji všemi deseti!
vloženo: 8. ledna 2016
vložil: Alžběta Vybíralová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji!
vloženo: 5. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pán Dalibor Petr je tpezlivý učiteľ, ktorý sa žiakovy venuje počas výuky aj počas jázd, odpovie na všetky otázky. Jazdy sú bez stresu, vysvetlí aké chyby ste urobili a ako ich neopakovať. Túto autoškolu určite vrelo odporučujem pre príjemnéhmu prístup pána Petra.
vloženo: 20. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto pozitivní hodnocení!
1. Fajn ceny
2. Já osobně jsem neměl sebemenší problém s instruktory. Byli milí, slušní a féroví. Jízdu mi nikdy nikdo neodřekl a naopak mi vycházeli maximálně vstříc.
3. Takže za mě rozhodně doporučeno!

vloženo: 4. srpna 2015
vložil: Dominik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Dalibor Petr muzu jen doporucit! Tak pratelsky a profesionalni pristup mne pripada zcela vyjimecny na mistni pomery. Mela jsem pocit, ze za velmi kvalitni vycvik platim prilis malo; to je myslim, take, zcela ojedinele.

Od prihlaseni k vycviku do uspesneho absolvovani zaverecnych zkousek u mne uplynulo o neco mene nez 4 mesice, behem tech 4 mesicu nedoslo k jedinemu problemu nebo nedorozumeni; nestalo se, ze by ma jizda byla zrusena, presunuta, ze by doslo k organizacni chybe. Hodiny se zamlouvaji pohodlne pres online rezervacni system, nestalo se, ze by nefungoval. Nicmene jako nejvetsi klad teto autoskoly vidim ochotu a az rodinnou atmosferu, kterou pan Petr vytvari.

Vycvik jsem absolvovala s dvema instruktory, panem Petrem a panem Gajdosem. Oba dva delaji svou praci vyborne i kdyz jsou velmi odlisni. Prace obou instruktoru si moc vazim, na jejich hodiny jsem se vzdy tesila a obema jeste jednou moc dekuji!!!
vloženo: 16. července 2015
vložil: Gorica Nikolić, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Petr je velmi milý, vstřícný a především klidný člověk. Autoškolu Dalibor Petr v Brně můžu vřele doporučit.
vloženo: 19. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu všem vřele doporučit! Pozitivní,klidný a necholerický přístup pana Dalibora Petra mě vždy udržoval vklidu i v nepřehledných a stresových situacích a to až do závěrečných zkoušek. Cena za výcvik je výborná a také musím pochválit rezervační systém a materiály k učení, které Vám volně zpřístupní.

Přeju všem hodně zážitků za volantem a to hlavně příjemných!
vloženo: 14. června 2015
vložil: Jan Vlasatý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělat zde rozšíření na C nebo CE rozhodně nedoporučuji....auto je v havarijním stavu, instruktor na jízdy kolikrát ani nepřišel a pokud ano, tak jízdy trvají tak 10 minut a člověk jde poté ke zkouškám po najetí dohromady cca 2 hodin a s odježděnými 100 kilometry. Jediná výhoda je opravdu cena a ušetřený čas :)
vloženo: 26. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Túto autoškolu môžem len doporučiť! Pán Dalibor Petr je veľmi trpezlivý a milý človek a taktiež veľmi profesionálny! Vďaka nemu som prekonala môj nekonečný strach a stres z šoférovania. Ďakujem :) G.Gildeinová
vloženo: 12. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Petra můžu vřele doporučit všem, kteří chtějí autoškolu absolvovat v klidu a bez nervů. Pan Petr je naprosto trpělivý a vstřícný člověk, který vše vysvětlí (i několikrát, když je potřeba). Skvělé připraví na závěrečné zkoušky. Navíc, díky poloze autoškoly, člověk projezdí během jízd opravdu celé centrum a řádně se tak připraví na provoz ve městě.
Autoškolu mohu hodnotit jen kladně!

vloženo: 20. března 2015
vložil: Markéta Dostálová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole pana Petra jsme byli naprosto spokojení, pan Petr má velmi dobrý přístup k žákům, je velmi trpělivý, ochotný a dá se s ním skvěle domluvit na jízdách i na zkouškách. Jízdy po Brně nás dobře připravily na provoz ve velkém městě. Teoretická část byla velmi stručná a zároven poučná. Vřele tuto autoškolu doporučujeme. Děkujeme panu Petrovi. Penčákovi
vloženo: 10. března 2015
vložil: Penčákovi, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mi doporučili známí a jsem velice ráda, že jsem zvolila právě tuto. Velmi nadstandardní přístup pana Dalibora Petra mi pomohl prokousat se zdárně až ke zkoušce a po obdržení "papírů" se nebát jezdit. Opravdu vřele doporučuji všem, kteří se obávají nepříjemných a drzých instruktorů, s tímto pánem jde všechno v klidu, bez obav, a hlavně NAUČÍ. Zažila jsem pár nepříjemných jízd s jiným instruktorem, ale ten již v této škole nepracuje, tak tam už žádného bubáka nepotkáte. Kromě toho oceňuji přijatelnou cenu výcviku. Doporučuji.
vloženo: 9. února 2015
vložil: Pavla K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásila po kladném hodnocení maminky, která zde absolvovala rekondiční jízdy, a také po vlastním průzkumu autoškol v Brně. Nevybírala jsem dle nejnižší ceny, ale právě podle hodnocení na internetu a určitě jsem s autoškolou Dalibor Petr nešlápla vedle. Po prvotních problémech s nejmenovaným instruktorem, který nakonec autoškolu opustil, se mě ujal pan Petr osobně, a i přes mou velkou nervozitu za volantem jsem nakonec díky jeho ochotě a vstřícnosti výcvik absolvovala a jsem nyní držitelkou řidičského průkazu. Autoškolu Dalibor Petr můžu všem jen doporučit.
vloženo: 8. února 2015
vložil: Pavla Tesařová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Obdivuju pana Petra za obrovský klid a trpělivost, který prokázal, když mě připravoval na zkoušku - i přesto, že mi to fakt nešlo, byl stále milý, usměvavý, trpělivý, vždycky jsme si povídali. Lidský přístup a podpora. Velice ochotný se domluvit na termínech, aby mi to vyhovovalo. Lepšího učitele autoškoly si nedovedu představit! Doporučuji já i všichni mí známí, kteří tuto autoškolu absolvovali. Markéta Musilová
vloženo: 29. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako člověku s ne úplně přirozeným vztahem k autu mi tahle autoškola moc pomohla. Pan majitel je naprosto skvělý a trpělivý instruktor. Maximálně doporučuju.
vloženo: 8. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole pana Petra jsem dělala kondiční jízdy. Byla jsem maximálně spokojená s profesionalitou svého instruktora pana Gajdoše. Z řízení jsem měla hrozný strach a on mě naučil nejen řídit, ale i nebát se. Maximální spokojenost. Doporučuji všem.
vloženo: 5. prosince 2014
vložil: Petra Jakalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Dalibor Petr můžu s čistým svědomím doporučit všem budoucím řidičům a řidičkám. Já osobně jsem za volantem dost stresovala a moc si nevěřila, ale pan Petr měl vždy ten nejlepší přístup, podporoval mě a v životě na mě nezakřičel. Pro všechny zaměstnané, kteří šetří každou minutu bude určitě přínosné, že vás instruktor vyzvedne, kde budete potřebovat a zase vás tam zaveze.
Autoškola se nachází přímo v centru Brna, což může být ze začátku stresující, ale postupem času řidič ocení, že se naučí vozidlo ovládat v největším provozu a v budoucnu ho nic jen tak nerozhodí. Další výhodou je nízká cena, která rozhodně neznamená nekvalitní služby.
Rozhodně doporučuji :)
vloženo: 5. prosince 2014
vložil: Veronika Gazdová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak už zde bylo zmíněno v některých příspěvcích, tak jediné co mi vadilo byl přístup pana Gajdoše. Musím říct, že sama jsem se málem rozbrečela, když na mě při jedné z mých prvních jízd křičel, jako bych byla již zkušený řidič F1. Ale krom toho mohu autoškolu doporučit a děkuji panu Petrovi za vstřícnost, když jsem si potřebovala vzít nějaké jízdy navíc a klidné a příjemné vystupování :)
vloženo: 3. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Plný počet hvězdiček kazí jen insturktor p. Gajdoš. Jezdit s ním je za trest. Sice je fajn zažít si při jízdách trochu stresu, rozhodně ale čeho je moc toho je příliš. Osobně jsem zažil jak se u něho jedna studentka během jízd rozplakala kvůli neustálému okřikování a shazování. Velice nepříjemný člověk - měl by dělat něco jiného. Bohužel to všichni vědí a v momentě kdy jsou vypsané nové termíny jízd, jsou okamžitě rozebrané všechny kromě právě těch s p. Gajdošem. Jinak vše super, s panem Petrem výborná domluva i spolupráce. Zejména pak oceňuji lidský a milý přístup. Jen ten Gajdoš - to je mor.
vloženo: 3. prosince 2014
vložil: Petr Mucha - www.ateliermucha.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Dalibora Petra mohu s velkým potěšením doporučit, perfektní profesionální a přátelský přístup, přehledný systém pro plánování jízd a kvalitní teoretická a hlavně praktická výuka.

vloženo: 3. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Dalibor Petr vyniká nejen kvalitním výcvikem, ale hlavně přátelským prostředím. Můžu ji všem vřele doporučit :-)
vloženo: 2. prosince 2014
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu rozhodne nikomu nedoporucuji. absolutně se nedá zkloubit s prací, neochotní instruktoři, komunikace jim trosku vázne, kdyz se s nima dohodnete na termínu zkousky tak vám den predem vecer napisou ze za vás vzali nekoho jinyho... když voláte instruktorovi tak má bud vyplý telefon, nebo vám to pro jistotu nebere, na sms neodpovída. Recenze co mají na svých internetovým stránkách jsou samozřejme jen kladné...kdo ví jestli si to nepísí sami. Katka
vloženo: 27. listopadu 2014
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Dalibor Petr, kterou jsem si vybrala na doporučení mé kamarádky, poskytuje příjemné a férové chování instruktorů, kteří se snaží ve všem vyhovět. Dostalo se mi zde velké pomoci při závěrečně zkoušce. Jsem ráda za takovou zkušenost a nelituji toho, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu.
vloženo: 30. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mi byla doporučena a nelituji toho, že jsem si jí díky tomu vybrala. V této autoškole jsou výborní instruktoři, kteří vše dobře naučí, vysvětlí a dobře připraví k závěrečným zkouškám. Nikdy se mi nestalo, že i když jsem něco udělala špatně, tak instruktoři nikdy nezvýšili hlas a vše v klidu vysvětlili. Autoškola má perfektní cenu,je dobře dostupná a jízdy se pohodlně plánují přes internet. Mnohokrát děkuji panu Daliboru Petrovi a panu Gajdošovi, jsou to instruktoři, které si může každý jen přát. Autoškolu mohu vřele DOPORUČIT!
22.10.2014 Květa Pelechová Brno 51 let
vloženo: 29. října 2014
vložil: Květa Pelechová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc spokojená s touto autoškolou a rozhodně doporučuji!
Barbora Bučková
vloženo: 15. října 2014
vložil: Barbora Bučková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   To co pan majitel napsal v popisu své autoškoly na těchto stránkách ZCELA PLATÍ !!!
Přátelský, vstřícný přístup v lecjaké záležitosti je hlavním aktivem spolu s profesionalitou pana Petra. Doporučuji tuto autoškolu každému, kdo má rád svou peněženku a své nervy :-)
vloženo: 17. září 2014
vložil: Martin Vaněk, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost v každém okamžiku. Klobouk dolů před pány instruktory...
vloženo: 18. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S manželem jsme dělali autoškolu zároveň a oba dva jsme byli velmi spokojení.Já jsem navíc byla v pokročilém stádiu těhotenství a pan Dalibor Petr i pan Jurenka byli citliví a trpěliví ve výuce.Vše vysvětlili a upozornili na co se komisaři u zkoušek zaměřují.I proto jsme byli oba s manželem úspěšní napoprvé a zkoušky udělali.Autoškolu vřele doporučujeme obzvláště pro citlivý lidský přístup.
vloženo: 26. června 2014
vložil: Jana Matušková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nevim teda jestli tohle neni chvala jen samotanych vlastniku autoskoly, ale co zaziva pritel od ledna tady je priserny!!! Nejprve mu reknou, ze na nej budou mitcas tak za 2 mesice, vzdycky kdyz mel naplanovanou jizdu po ne 2 mesicich, ale po delsi dobe, tak trvala tak 15 minut a jel domu nebo instuktor vubec neprisel, jako treba dnes, dojedte rano o pul 6, rikm nejezdi stejne neprijdou a a jak jsem rekla, tak se stalo. Bud byl nejaky problem s autem, nevyrizena technicka atd., priserny!!! Rozhodne nedoporucuji, takove jednani je hrozne!!!!
vloženo: 24. června 2014
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Stále přísnější pracovní podmínky a letní bydlení mimo Brno mě donutily k dojíždění do práce autem. Prvním úkolem se tak stal v mých 40 letech řidičský průkaz. Autoškolu jsem vybrala značně náhodně - aby byla co nejblíže zaměstnání a měla dobré reference. Ani jsem netušila, jak dobře jsem zvolila.
Jsem technický antitalent, pedály zvládnout byl pro mne těžký oříšek, přesto jsem si u pana Petra jezdila jako v bavlnce. Žádný křik či hněv, když jsem po sté udělala stejnou chybu, ani náznak nespokojenosti s nešikovnou žákyní. Naopak velká trpělivost, úsměv a ochota vyjít maximálně vstříc mým přáním, co znovu cvičit a v kterých částech Brna jezdit, abych byla co nejlépe připravena na záludnosti komisařů.
Pan Petr je opravdový profesionál, výborný instruktor a hlavně je na něm poznat, jak mu na jeho žácích a jejich pokroku při jízdách záleží, veškeré úspěchy i neúspěchy prožívá s nimi a vždy nabídne co nejlepší řešení a pomoc. Dokáže výborně psychicky podpořit nejen při jízdách, ale hlavně před zkouškami i při nich.
Vynikající je i registrační systém jízd přes internet, kde můžete pohodlně plánovat jízdy dle svého času, případně je i měnit.
Při svých jízdách jsem se setkala s několika žáky z jiných autoškol, pro které byli žáci pouze zdrojem příjmu, ale dál se o jejich kvalitní výcvik či zvládnutí zkoušek nestarali. Ti na poslední chvíli přecházeli do autoškoly pana Petra, aby ještě zvládly pár jízd a stihli složit zkoušku do půlročního termínu.I pro ně si našel pan Petr ve svém nabitém programu čas a udělal vše pro to, aby se jim zkouška podařila.
Pana Petra si po své zkušenosti v autoškole velice vážím nejen jako vynikajícího instruktora, ale zvlášť pro jeho čestný, lidský a obětavý přístup, který je v této době tak vzácný. Chtěla bych mu tímto srdečně poděkovat nejen za sebe, ale i za všechny spokojené žáky autoškoly Dalibor Petr.
Autoškola je pro pana Petra život, pro vás, kteří zvolíte autoškolu Dalibor Petr, bude život za volantem pohodový a vítězný u zkoušek. Tak neváhejte!

vloženo: 19. června 2014
vložil: Věra Novotná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup instruktorů a když bych měl shrnout celý průběh, tak jsem nadmíru spokojen a určitě bych doporučil tuhle ostatním budoucím řidičům !
vloženo: 18. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoduše všechno super a všem doporučuji!!!!!
vloženo: 3. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsme se na konci letošní zimy se sestrou rozhodovaly, jakou autoškolu zvolit, byla nám doporučena právě autoškola pana Petra. Ještě před podáním přihlášky jsem si pročetla recenze několika autoškol v Brně, abych si udělala obrázek o více autoškolách a občas mě přecházel zrak. Hodnocení některých autoškol bylo naprosto šílené a tak jsem chvílemi byla trošku na pochybách, zda vše, co se píše, je vůbec pravda.

Ovšem po absolvování výcviku v autoškole Dalibor Petr musím říct, že vše dobré, co je psáno, je pravdou. Všechny jízdy, ať s panem Petrem nebo panem Jurenkou proběhly v naprostém klidu, i když se ne vždy zrovna dařilo :)). Jsem vcelku trémista a zmatkař, ale díky panu Petrovi jsme vše dotáhli ke zdárnému konci :). Za to mu patří opravdu velký &quot;DÍK&quot;.

Autoškola Dalibor Petr opravdu poskytuje za velmi dobrou cenu (v porovnání s jinými dobrými autoškolami) velmi kvalitní výcvik a především lidský přístup ke všem svým žákům. Rezervace jízd i jízdy samotné probíhaly přesně v časech, ve kterých byly naplánovány a hlavně v celé jejich délce. Nic nebylo ošizeno.

Hledáte-li v Brně vhodnou autoškolu s klidnými a vstřícnými instruktory, pak Autoškola Dalibor Petr je tou správnou volbou. Opravdu mohu vřele doporučit!
vloženo: 27. května 2014
vložil: Jitka W.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu byl vcelku bez problémů. V pohodě plánování jízd přes jejich Informační systém, kde byly i různé materiály, které se hodily. Instruktoři jsou v pohodě a myslím si, že jsem se toho dost díky nim naučil. S panem majitelem se dá na hodně věcech domluvit a má férový přístup. Tuto autoškolu můžu určitě doporučit.
vloženo: 10. května 2014
vložil: Jan B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vím co to je pečlivě si vybírat autoškolu. Za málo peněz chcete hodně muziky, ideálně aby Vás něco naučili, bylo to rychlé a hlavně levné. Popravdě v každé autoškole je to v těchto věcech přibližně stejné, a i když je v tom Autoškola Dalibor Petr v Brně nejlepší, doporučím Vám ji z úplně jiného důvodu, protože nabízí něco odlišného od ostatních - přátelský přístup, který není přetvářkou, ale nijak Vám nesnižuje laťku. K tomu všemu výše navíc dostanete internetové rezervace, vtipné instruktory, pečlivé vysvětlení všeho na co se zeptáte (nejen ze silničního provozu) a jistotu, že až poprvé sednete za volant svého auta, budete připraveni na vše.
vloženo: 10. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Samotný kurz byl velice příjemný, jak s p. Daliborem tak p. Jurenkou. P. Dalibor vždycky zohledňuje Vaše potřeby a děla vše pro to, aby vyhověl. Když budu mluvit k vozovému parku, tak jsem byl velice rád že jsem se učil na starších kouscích, nebál jsem se o jejich zdemolovani a prakticky jsem se naučil víc než na nových autech. Ceny jsou prijemne v hledáčku cena x kvalita, převládá kvalita. Samotné zkoušky jsem však na poprvé nezvládl, ale na nervozitu Vás nikdo nepřipraví. Celkove davam 9/10.
vloženo: 9. dubna 2014
vložil: ondrej skyba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chci se také podělit o tento zcela nový zážitek.Dnes sem zvládla zkoušky a to jen díky trpělivému a naprosto výbornému panu instruktorovi p.Daliborovi Petru.Zkoušky z jízdy vyšly sice až dnes a to napotřetí,ale to pouze,kvůli moji nervozitě z pánů komisařů:_)Řidičák sem se rozhodla dělat až v pozdějším věku a byla sem celkem vyklepaná,z provozu v centru.Nyní musím říct,že to je to nejlepší pro všechny začínající řidiče.Jak jinak se naučit značky,pruhy,velké křižovatky......než vjet rovnou do kotle:-))Takže pokud hledáte autoškolu,kde se chcete dobře cítit,hodně se naučit,ale hlavně instruktora,který na vás nebude křičet,i když se po sté zeptáte na stejnou věc,dostanete vlídnou a klidnou odpověd.Napadá mě jediné slovo "lidskost".Opravdu doporučuji všem,kdo nechce mít z dělání papírů trauma.:-)
vloženo: 1. dubna 2014
vložil: Mališová I., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoskolou som nesmierne spokojny.Ocenujem hlavne osobny pristup a ustretovost, jazdy si mozete rezervovat cez internet a vzdy sa mozete na vsetkom dohodnut.
Mozem urcite len doporucit, mam na tuto autoskolu len dobre spomienky.
vloženo: 29. března 2014
vložil: Marian B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Proste skvele, vazne, mohu doporucit, a i vozovy park ktery neni idealni dokaze pak kazdeho ridice perfektne pripravit na svoje kvalitnejsi auto..
vloženo: 26. března 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost :-)
vloženo: 8. března 2014
vložil: ANNA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na tuto autoškolu, p. Petra i p. Jurenku budem spomínať ako na jeden z najlepších zážitkov a ľudí, ktorých som v Brne kedy spoznal. Jazdy je možné si naplánovať cez internet, cena je priaznivá, jazdíte po centre na frekventovaných častiach takže si zvyknete na komplikovaný provoz a prístup inštruktorov je proste perfektný.
Ďakujem im za veľmi ľudský prístup, ochotu vyjsť v ústrety, trpezlivosť a môžem plne každému odporučiť.
Marian Brzuľa
vloženo: 26. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu hodnotit než negativně. Staré Clio a nabouraná Thálie. Ale ani Petr je nervák. Nízká cena není záruka kvality. Udělala jsem chybu. Myslím, že v centru Brna se najdou lepší autoškoly.
vloženo: 18. února 2014
vložil: Klobás , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla spokojená. Instruktoři jsou milí a vychází Vám vstříc. Není problém se na čemkoliv domluvit jak s instruktorama tak majitelem.
Rozhodně tuto autoškolu mohu doporučit.:-)
vloženo: 15. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu hodlám rozhodně doporučovat naprosto všem. :)
Přestupovala jsem k panu Petrovi od konkurence. Předešlý pan instruktor na mě totiž co minutu křičel (1. a 2. jízda), nebyl schopen mi nic vysvětlit a hlavně se mi pletl do osobního života (Vy jako bydlíte u přítele? V 19???!). O to víc jsem vnímala ten propastný rozdíl mezi nejmenovanou autoškolou ze Žebětína a autoškolou pana Petra.
Hned na první jízdě (mé celkově 3.), na kterou jsem šla neuvěřitelně ,,vyklepaná", mě instruktor odzbrojil svým milým a lidským přístupem. Nejméně hodinu a čtvrt mi totiž jen vysvětloval to všechno, co jsem na fungování vozu nechápala. A to navíc velmi srozumitelným a vtipným způsobem.
Ve zkratce : všechny jízdy byly odjety v pohodové atmosféře (a to rozhodně nejsem typ, co by si povídal :) ) a měla jsem pocit, že to řízení nakonec nebude až tak hrozné.
Jediné minus je to, že, pravděpodobně kvůli zmatku s dvěma hodinami, které už jsem měla z předešlé autoškoly, jsem v základní části ani jednou neparkovala. Pan Petr byl z tohoto faktu zděšen a v dodatkových jsem to už natrénovala řádně - ani při zkoušce to nebyl větší problém (udělala jsem ji napoprvé).
Výhody : centrum Brna (při jízdě jsem měla menší provoz než při všech jízdách :)), lidský přístup, objednávání přes internet, starší vozy (víc se naučíte)
vloženo: 3. ledna 2014
vložil: Veronika Košťálová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

rád bych pomohl těm, kteří se rozhodují, jakou autoškolu zvolit v Brně. Tento problém jsem také řešil a tak přidávám recenzi z vlastní zkušenosti a také jako poděkování autoškole.

Vybral jsem si autoškolu Dalibora Petra v centru Brna, hlavně kvůli recenzím spokojených absolventů, a také kvůli skvělé ceně, ale opravdu nejlepší na ní je, že instruktoři jsou opravdu v pohodě. Mají své mouchy, každému třeba nesednou, ale mě konkrétně se jezdilo dobře se všemi. Nestalo se mi, aby na mě někdo křičel, nebo byl hrubý. Především pan Petr je velmi hodný člověk, vždy Vám vyjde vstříc, možná je až moc hodný na podnikání, ale to je můj osobní názor.

V autoškole hodnotím jako negativní rezervační systém, na webu znělo moc hezky, že lze rezervovat jízdy online. V reálu se jednalo o 3 různé typy vozů, přičemž závěrečné jízdy se jezdí jen v Renaultu Thalia, který byl logicky neustále obsazen. Trochu komplikované, ale vzhledem k ochotě pana Dalibora se to dalo nějak naplánovat, stačilo se ozvat.

Jízdy v Brně jsou podle mě na naučení hodně náročné, takže si důvěřujte, ale nezoufejte, pokud se nepovede, já osobně jsem v této autoškole zvládl závěrečnou jízdu na první pokus s odřenýma ušima, ale pan Petr se přiklonil na mou stranu a plný počet bodů v testech taky pomohl.

Každý je jiný a v každé autoškole se Vám dostane stejný počet jízd, někomu to stačí a jiný potřebuje hodin více, ale myslím, že se to dá zvládnout. V naší skupině bylo 7 studentů autoškoly (4 prvně, 2 po druhé, 1 po třetí) absolvoval jsem já a slečna co šla po třetí. Chci říct, že to není jednoduché, ale rozhodně si myslím, že se vyplatí si dělat autoškolu v Brně a být přípraven na vše, než si ji udělat v dědině a po příjezdu do Brna bourat na první křižovatce.

Závěrem: autoškolu hodnotím kladně a vcelku jí vřele doporučuji. Nízká cena, spokojenost se službami, subjektivní dojem dostatečné přípravy.



vloženo: 1. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Dalibor Petr je jasná ukázka toho, jak si představuji ideální autoškolu.
1.Umístění v centru Brna - ideální, i když bývají kolony, zvykla jsem si aspoň na pořádný provoz :)
2.Pan Petr a pan Jurenka jsou instruktoři k nezaplacení, vždy vytvoří v autě skvělou, přátelskou atmosféru, se kterou jde řízení líp. Nikdy člověka nestresují, vše se vysvětluje v klidu včetně chyb, kterých člověk během svých řidičských začátku neudělá zrovna málo...:)
3.Pan Petr jako majitel autoškoly - neuvěřitelně vstřícný člověk, který se svým žákům snaží vyjít maximálně vstříc.
4. Rezervace jízd přes internet - jezdí se od 6:30 do 18:30, tím pádem si každý vybere čas, který mu vyhovuje... Navíc opět obrovská poklona pánům instruktorům, kteří jsou pořád naladěni stejně pozitivně ať jedete první, uprostřed nebo poslední :)
5. Cena výcviku - ta je pozitivní pro žáky, bohužel na úkor pana Petra. Zrovna jeho autoškola je na takové úrovni, že si myslím, že žákům by nevadilo si za takový přístup připlatit.
Jediné malé mínus autoškoly vidím ve vozovém parku, který není úplně nejlepší. Na druhou stranu, auta u pana Petra jsou odlišná a pokud si zvyknete na všechny, obrovská výhoda do budoucna.
S autoškolou Dalibor Petr jsem byla maximálně spokojená a jsem přesvědčena, že se jedná o jednu z nejlepších autoškol v Brně. Jinou jsem nezkusila, nezkusím a nikdo z mých známých také ne, protože k tomu nemáme důvod - příště žádné hledání, ale rovnou za panem Petrem :)

vloženo: 6. listopadu 2013
vložil: Anet H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem stále odkládala, co jsem jen mohla, až nakonec nebylo zbytí a rodiče mě do toho "dokopali". Měla jsem velký strach z provozu obecně, natož v samotném centru Brna, a čekala jsem, že budu za volantem neschopná a instruktoři budou ze mě pěnit. Opak však nakonec byl pravdou, pan Petr i pan Jurenka byli pokaždé velice příjemní a vyzbrojení trpělivostí, takže jsem nikdy nešla na jízdu s obavami či nervozitou. Ochotně odpovídali i na moje hloupé dotazy a musím říct, že s jinou autoškolou bych nejspíš měla mnohem horší přístup k řízení i samotnému provozu. Ač nebydlím přímo v Brně, jsem velice ráda, že jsem nakonec dělala autoškolu právě tady, protože mě teď jen tak nezaskočí provoz ve velkých městech. Autoškolu bych s klidným srdcem doporučila komukoliv, kdo hledá kvalitní služby s opravdu velice lidským a přátelským přístupem.
vloženo: 28. září 2013
vložil: Lenka Jálová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím přiznat, že jsem se obávala a měla strach. Přece jen řízení auta v provozu není žádná legrace. Hned po první jízdě kdy mě Dalibor Petr řekl, že na první jízdu to bylo super, dostala jsem chuť a elán řídit pořád. Díky této autoškole, jsem zjistila, že to jde i bez nervů a v klidu a taky že mě to bude strašně bavit, co se týče jízd i potom co budu mít řidičák! =) Tato autoškola je skutečně na úrovni a snaží se opravdu toho řidiče připravit na normální běžný provoz. Musím se zmínit i o panu Jurenkovi se kterým jsem měla převážnou část jízd a to jsem se opravdu těšila na každou jízdu. =) Takže tuto autoškolu hodnotím určitě kladně!!! Skoro je mi líto, že už mám po tom.=) Kristýna K.
vloženo: 10. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Petr je skvělý člověk, přátelský, lidský, ovšem co se jízd a autoškoly týče, neodpustí vůbec nic a to je pro konečný úspěch jenom dobře. Měl jsem celkem strach, jsem nervák a trochu zbrklý, ale s panem Daliborem jsme to vypilovali a ve třiceti jsem konečně hrdým držitelem řidičského oprávnění. Cena není nejnižší v Brně, ale narozdíl od jiných levných autoškol, kde se v půlce jízdy musíte vystřídat s někým,kdo s vámi jede v autě, máte celou dvouhodinovku pro sebe, instruktoři, jak pan Petr, tak i paní Gobo nebo pan Jurenka všechno trpělivě vysvětlí, sice občas zakoulí očima, ale žádné ponižování, ani pocit, že jsem další "kus" jsem nikdy neměl. Celkově jsem naprosto spokojený, pošlu sem i manželku a vřele doporučuju autoškolu všem, kteří chtějí být dobře připraveni nejen na závěrečné jízdy, ale i do běžného provozu
Jakub Mařík
cubeeq@mujmail.cz
vloženo: 21. srpna 2013
vložil: Jakub Mařík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Túto autoškolu mi odporúčil kamarát kôli skvelému prístupu inštruktorov a musim len súhlasiť. Ďalšia výhoda je, že škola sa nachádza v centre Brna, takže človek je donútený jazdiť tými najkomplikovanejšími križovatkami. Autoškola je výborna a môžem len odporúčať.
vloženo: 12. srpna 2013
vložil: Dušan Hupka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly jsem měla velké obavy, bála jsem se především nervních instruktorů. Ale pan Jurenka a pan Petr jsou snad reklamou na trpělivost, i když by se měli kolikrát chytat za hlavu, tak situaci řeší s klidem, vysvětlí chyby a jede se dál :-)
vloženo: 10. července 2013
vložil: Katka P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podle mého nazoru patří tato autoškola mezi opravdu ty nejlepší. Co se týče financí má autoškola opravdu dobrou cenu a hlavně splnuje délku jízdy. Instruktoři jsou užásní, perfektně jsem se snimi vždycky na všem domluvila, snaží se Vám co nejvíce pomoct a hlavně Vás opravdu naučí. Je tam opravdu takový rodinný kolektiv kde není nikdo ve stresu. Tuto autoškolu můžu na 100%doporučit byla jsem velmi spokojena :)
vloženo: 19. června 2013
vložil: Terka D.., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před nástupem do výcviku jsem měl strach z pověstných nervních a ukřičených instruktorů.
Přístup pana Petra a pana Jurenky mě ale všech obav od prvních minut zbavil. Trpělivost,žádné nadávání,když se něco nepovedlo,ochota vyjít vstříct - to jsou hlavní přednosti této autoškoly.Nic se nešidí.Znám sice autoškoly,kde můžete jezdit s novou oktávkou,ale co z toho,když se šidí jízdy?
Pokud chcete autoškolu v centru a dobrý lidský přístup,pak tuto školu doporučuji.
vloženo: 14. června 2013
vložil: Luděk Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdila jsem s panem Petrem a panem Jurenkou a nejvíce oceňuji jejich klidný přístup. Žádný stres a na všem se dá domluvit. Jízdy se dají skvěle naplánovat. Opravdu nemám co vytknout, všem doporučuji.
vloženo: 7. června 2013
vložil: P.Hromková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Dalibor Petr jsem dostala jako vánoční dárek na kondiční jízdy. Ochota,tolerance a spolupráce ve všech směrech.Autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 1. června 2013
vložil: Hana Hřibová,


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Zuzana a Dalibor Petrovi osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Zuzana a Dalibor Petrovi < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Zuzana a Dalibor Petrovi - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje