Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Eliáš - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Eliáš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Eliáš < <


    Pan Eliáš zřejmě má sem tam psychické problémy pokud mu žák odporuje .Snaží se tohoto člověka co nejvíc ponížit. Pokud jde s přístupem ,že každý řidič je sebevrah, nechápu proč vůbec se tím živí. Ať raději uvolní místo jiným lektorům v jeho firmě a může být psychicky v pohodě.
31. ledna 2018 (13:51)
-----------------------
"Ať raději uvolní místo jiným lektorům" ?!?

Víte vůbec o tom, že instruktor v AŠ je jedno z nejnebezpečnějších a přitom nejhůře placených povolání u nás a nikdo to nechce dělat ?! Kde jedna vyučovací hodina jízdy stojí většinou 250,- Kč ?! Dejte např. taxikáři v Brně 250,- kč, ať Vás provozí hodinu a potom nám napište jeho reakci...:-) a to tomu taxikáři nekurvíte auto, jako začátečník a ani Vás nemusí nic učit, mít učebnu, plánovat, organizovat ani papírovat !!!


vloženo: 31. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Pan Eliáš zřejmě má sem tam psychické problémy pokud mu žák odporuje .Snaží se tohoto člověka co nejvíc ponížit. Pokud jde s přístupem ,že každý řidič je sebevrah, nechápu proč vůbec se tím živí. Ať raději uvolní místo jiným lektorům v jeho firmě a může být psychicky v pohodě.
vloženo: 31. ledna 2018
vložil: Jiří Sam, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní autoškola se skvělým přístupem. Vystřídal jsem 3 auta, z nichž se dvěma se jezdí velice dobře a se třetím je to trochu boj, ale dá se to zvládnout. Kvůli tomu, že se střídá více instruktorů, si osvojíme více metod a získáme větší přehled o možných rizicích na silnici, avšak ne každý instruktor nám padne do oka. Domlouvání jízd je bez problému, nicméně už v pátečním poledne jsou ty lepší termíny na příští týden zabrané. Teorie jsou 4x, pokaždé v odpoledních časech, což se také ne každému hodí, ale lze domluvit individuální výuku. Autoškolu hodnotím velmi pozitivně, kdybych si měl vybrat znovu, určitě neváhám. Při závěrečných zkouškách poznáte pana Eliáše st. v úplně jiné náladě a překvapí vás.
vloženo: 12. září 2017
vložil: Radim, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškole velmi oceňuji možnost začít kurz každí úterý, tedy prakticky kdykoli. Možnost vystřídat několik aut i instruktorů se mi také zdá skvělá - každý má trošku jiný přístup a tím si jde vzít od každého to nejlepší. Všichni mi vycházeli vstříc, měli trpělivost, na každou jízdu jsem se těšila. A připravenost na zkoušku výborná - dala jsem ji dokonce napoprvé. Vybírat si autoškolu znovu - neváhám a vyberu si stejně.
vloženo: 8. září 2017
vložil: Kateřina Vašíčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola!
vloženo: 4. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příspěvek z 19 června mě malinko dostal. Já sem u Eliášů autoškolu děla a mohu jen doporučit. Úžasní jsou všichni. Pán Eliáš je takoví, že asi ví proč. Na mě byl taky přísný a ví proč a dneska jezdim úplně v pohodě. Takže toho dotyčného, který psal tento příspěvek opravdu nechápu. Myslim že je to autoškolana 100%. Je to autoškola na úrovni. A nemyslim že žádaj žáky aby jim vkládali příspěvky, spíše doměnka dotyčného. Za sebe mohu jenom a jenom doporučit. Hodně připravína praxi.karolinakrckova@post.cz
vloženo: 30. června 2017
vložil: Jana Krčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem spokojený s výcvikem. Autoškolu jsem udělal na poprvé. Pan Eliáš je přísný, ale u zkousek mi hodně pomohl. Ostatní lektoři jsou super, hlavně synové pana Eliáše.
vloženo: 21. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Začnu asi tím, že recenzím tady se nedá věřit a myslím, že je autoškola vkládá sama, nebo na požádání někoho známého, protože jsem s přístupem v autoškole nebyl spokojený. To jak tu někdo psal, že pan Eliáš je bručoun je ještě opravdu velmi velmi slušně řečeno. A skončím s tím, že se stačí zeptat osobně někoho z Brna, kdo má s touhle autoškolou zkušenost, stačí se někoho zeptat, jakou autoškolu Vám doporučí a jedna z odpovědí bude - hlavně si nevybírej Eliáše.
vloženo: 19. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu a přípravu na závěrečné zkoušky mohu hodnotit jen a jen kladně. Už od prvního dne panovala pohodová a veselá nálada, při které se účí novým věcem mnohem jednodušeji a člověk se tak opravdu těší na další hodiny výcviku. Co se týká domluvy jízd, která byla velkou výhodou-individuální, tak ta fungovala na 1*. Přeci jen každý máme jiný časový harmonogram a rodina Eliášova věnuje celé své úsilí vyjít všem vstříc.
Co dodat, pokud chcete absolvovat autoškolu s klidnou hlavou a veselou náladou: S velkou radostí doporučím autoškolu Eliáš!
vloženo: 7. června 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Eliáš všem jedině doporučuji. Dlouho jsem nástup do autoškoly odkládala a i když jsem z Jihlavy, rozhodla jsem se z časových důvodů dělat autoškolu nakonec v Brně. Vybírala jsem podle recenzí a nyní už můžu s klidem v srdci říct, že jsem si vybrala opravdu dobře. Hodiny teorie byly užitečné, i když si to musí stejně všechno nakonec člověk naučit a zažít sám. První jízda byla rovnou v provozu v Brně a i když jsem se je jí bála, tak jsem nakonec asi ráda, že jsem byla hozena takhle rovnou do vody. Koneckonům s instruktory se není čeho bát, pohlídají vás, poradí, pojistí a to i při závěrečkách při praktický jízdě, kdy byl pan Eliáš úplně úžasnej a to i přes to, že se někdy jevil trošku jako bručoun, ale věřte, že to myslí vždycky dobře a je to dobrej chlap. Při jízdách jsem vystřídala kromě paní Eliášové všechny instruktory a všechna auta. Nejčastěji jsem jezdila s mladým panem Eliášem, proto za všechno, co jsem naučila při jízdách vděčím hlavně jemu. Jízdy se dají v klidu naplánovat přes internet a dají se dobře skloubit i s prací a se školou. Další výhodou je cena a není pravda, že co se ušetří na zápisném, vybere se na zkouškách. Zkoušky jsem zvládla na poprvé. Myslím, že lepší řidičskou přípravu než tu, jakou jsem dostala od autoškoly Eliáš, bych si přát ani nemohla.
Všem vřele doporučuji.
vloženo: 29. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsemautoškolu u pana Eliáše,a byla jsem na devse spokojena. Hodně mě naučil. Tak do šestéjízdy to bylo z mé strany dosti špatné. Pak při dalšich jízdách to bylo lepší a lepší. Hlavně je důlezité žepři každé jízdě pan Eliáš vše znovu vysvětluje než odjedem do provozu samozřejmě i během jízdy mi hodně radil a velice mi to pomohlo k naučení řídit automobyl. A musim říci těm co z Eliášovými nebyli spokojeni, že jsem moc a moc ráda zato že jsem mohla dělat autoškolu z rovna u nich. Dneska jezdím autem bez všelijakého stresu v pohodě po silnici. Bylo mi velkou ctí poznat pana Eliáše . A pani Eliášová také je moooc fajn. Jezdila jsem ze všemi autíčky ale nejvíce jsem projezdila červeného. No a proty nespokojence můžu jedině říci že mě pán Eliáš neuvěřitelně podržel při zkouškách na magystrátě. MOHU TUTO AUTOŠKOLU JEDINĚ DOPORUČIT. Jana Krčková
vloženo: 8. února 2017
vložil: Jana Krčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   lituji že jsem kdy zaplatila tudle autoškolu strasne moc vás zhazuje ten starej eliáš hlavne aby si nepoškodil autičko ale vy ste mu uplne ukradena jenom peníze bych chtěly s človeka tahat je to smutný ale je to tak no hruza lidi nikomu to nedoporučuji je to hruza.......... ponižuje a ještě svás dělá magora......... prej nejlepší hláška však ste jela na trenažeru měla by ste to už umět trenažer asi 50 let strej nešlo na něm nic vidět ale pohoda hahahahaha
vloženo: 7. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prvá jazda s pani Eliášovou bola pre mňa trochu šok, od inštruktora v autoškole som očakávala viac porozumenia a trpezlivosti so začiatočníkom. Takisto som bola celkom nešťastná z prístupu pána Eliáša počas cca 5.-6. jazdy, kedy som asi (z môjho pohľadu) nenapredovala podľa jeho predstáv. Najmä tá prvá jazda bol pre mňa hodne stresujúci a nepríjemný zážitok.
Časom som sa začala na jazdy tešiť, možno preto, že som pochopila humor pána Eliáša a to, že jeho poznámky sú vlastne dobre mienené rady. Na pánov Eliášov mladších nemôžem povedať pol krivého slova a aj ďalšie jazdy s pani Eliášovou boli príjemné a pohodové. Užitočný bol aj ich feedback na konci jazdy- zhrnutie mojich častých chýb a rady, ako ich napraviť.
Ako pozitívum spätne hodnotím aj to, že každý inštruktor má trochu iný prístup k výuke, asi od každého som sa naučila nejaký ten grif.
Ďalšia vec, ktorú som ocenila až neskôr (=později), je, že hneď na prvej jazde som sa dostala do premávky. Zo začiatku som myslela, že by bolo lepšie trénovať niekde na parkovisku, ale to by mi 14 jázd nestačilo určite.
To, že som skúšku spravila na tretí pokus, nemôžem dávať za vinu autoškole. Po prvom nezdare sa navyše pán Eliáš zachoval veľmi ľudsky, kedy nad ťuknutým spätným zrkadlom mávol rukou. Po oboch neúspechoch sme na kondičných jazdách trénovali vždy to, čo mi robilo problém na skúške.
Z prvých jázd nemám nakoniec žiadnu traumu a celkovo hodnotím Autoškolu Eliáš veľmi pozitívne. Keďže som si vyberala autoškolu podľa samých pozitívnych recenzií, prišlo mi fér opísať aj ten nie úplne pozitívny začiatok, nie preto, aby to ľudí odradilo, ale neprekvapilo. Aj keď treba vziať do úvahy, že aj inštruktori sú len ľudia a nemusia sa nonstop na všetkých usmievať, a tiež sa trochu zamyslieť aj nad sebou - asi by som sa za necitlivé zaobchádzanie s autom a (nevedomé) ohrozovanie zdravia všetkých okolo napr. prudkým brzdením tiež nepochválila.
Sečteno a podtrženo, som rada, že som si vybrala práve Autoškolu Eliáš.
vloženo: 22. prosince 2016
vložil: Katarína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala na základě doporučení od kamaráda a rozhodně toho nelituji. Velmi oceňuji přátelský přístup, především na začátku výcviku, kdy je člověk nejvíc v depresi z toho, že mu to nejde. Samozřejmě, že se jízdy neobešly bez střesu, ale bez toho by to asi nešlo. Je potřeba, aby si budoucí řidič uvědomil, že nezodpovědné jednání za volantem může mít vážné následky.
Nemohu také neocenit obrovskou podporu pana Eliáše při závěrečných jízdách, kde už jde opravdu do tuhého.
Hlavně vše dělat v klidu a nemůže to dopadnout jinak, než dobře.
vloženo: 23. listopadu 2016
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Autoškolu Eliáš jsme si vybrala hlavně kvůli velkému množství těchto skvělých recenzí. A musím říct, že to nebyla zrovna dobrá volba.
První jízda z povinných 14 se jde na zastaralý trenažér na kterém se stejně nic nenaučíte, protože auta a řízení se od doby kdy byl program vytvořen výrazně změnila. Dalších 13 jízd se dozvíte od pana Eliáše:
1)Absolutně se neumíte dívat(protože všichni jezdíme se zavřenýma očima)
2)Nechováte se jako řidič
3)Hrajete ruskou ruletu
4)Dnešní mládež by všichni chtěli řidičák, ale pomalu neumí ani strany
A mnoho dalších „povzbuzujících“ vět, které Vám pan Eliáš rád zopakuje i několikrát za poslední jízdu před závěrečnýma zkouškami. Když si vyberete Eliášovou, tak sice asi neuslyšíte tyto „příjemná slova“, ale milého přístupu se od ní také zrovna nedočkáte. Já s ní měla tak 5 jízd a pokaždé byla protivná né až občas hysterická.
Na závěrečných zkouškách jsem pod Autoškolou Eliáš byla 2x. Testy jsem udělala hned na poprvé. S jízdami už to tak jednoduché nebylo. Přede mnou bylo vyhozeno 5 lidí, s tím že každý se vracel po 10 minutách. Mě pan komisař Maruška v autě telefonoval a vyhodil mě za to že když byl přikázaný směr jízdy vpravo nebo vlevo čekala na to co mi řekne(protože rovně byl zákaz vjezdu), on si zvesela telefonoval a nic neřekl a Eliáš se na mě jen zatvářil jako by v tom autě nebyl.
Následně jsem si tedy dokoupila 2 kondiční jízdy a šla znovu na závěrečnou jízdu, opět jsem neúspěšně. Byla jsem z přístupu Eliáše tak vystresovaná, že jsem 2 měsíce nesedla za volant. Rozhodla jsem se přestoupit do jiné autoškoly, kde byl přístup naprosto perfektní, zajela si dvě kondičky a za týden jsem měla hotové závěrečné zkoušky, kdy mě komisař dokonce velice chválil.
Jediné dvě pozitiva na autoškole Eliáš byl mladší syn Eliáš a Pan externista Bohdan Vícena, tito dva skutečně k výuce přistupují s klidem a něco Vás naučí. Ale aby jste s nimi měli jízdu se Vám moc často nepoštěstí a u závěreček je už vůbec nebude mít.
Na závěr bych chtěla říct, že jediné co tato rodinná autoškola chce je na Vás vydělat a né z Vás udělat dobré řidiče, takže pokud můžete raději si připlaťte(stejně Vás to nakonec vyjde na stejnou ne-li vyšší cenu) a vyberte si lepší autoškolu.
Hodně štěstí s výběrem autoškoly. :)


vloženo: 21. listopadu 2016
vložil: Barbora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem premyslela kde si udelat ridicak, po dlouhem mozkovem hloubani a dloubani, jsem se rozhodla pro autoskolu elias. Ze zacatku jsem mela strach jake to bude ale po prvni jizde me obavy zcela opadly a ja si rikala ze lepe jsem si vybrat nemohla. Naprosto uzasne. Profesionalni ale zaroven velmi pratelsky pristup. To ze tato autoskola je bezesporu jedna z nejlepsich v brne svedci i fakt ze zkousky jsem zvladla napoprve. Naprosto perfektni vycvik. Bylo mi velkou cti ziskat ridicak prave s vasi autoskolou. Nevim co jineho bych jeste mohla dodat snad jen prani hodne stesti a mnoho spokojenych zaku a budoucich skvelych ridicu.
vloženo: 10. listopadu 2016
vložil: Pimková Zdeňka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je mi 33 a začal jsem dělat u Pana Eliáše autoškolu.Byl jsem velice spokojený,co se týče výuky a jízd.Všechno perfektně vysvětlily a u jízd mě hodně podpořily a hodně mě pomohli zvládnout stresovou situaci na provozu.Pán Eliáš ze začátku vypadal jako protivný chlap,ale to proto abyste se něco naučily,a umí Vás pěkně připravit na ty komisaře z Magistrátu.Pak jsem zjistil,že je to moc fajn chlap.Paní Eliášová je velice příjemná paní od pohledu,moc hodná,taky mě moc pomohla zvládat ten stres na silnici a hlavně mě naučily řídit,což si myslím že u 33 ti leteho už to může být větší problém jak u 18 náctiletého :-) Ostatní komisaři z autoškoly byly taky moc fajn.Já Vám ještě jednou děkuji za všechno.
vloženo: 2. listopadu 2016
vložil: Michal Chmel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsme se se sestrou rozhodovaly, jakou autoškolu si v Brně vybrat, prioritou pro nás bylo, aby veškeré hodiny výcviku proběhly v klidu a bez nervů. Ve výběru nám pomohl internet, kde jsme se dočetly samé kladné recenze na rodinnou autoškolu Eliáš. Spojení "rodinná autoškola" v nás vzbuzovalo klid a pohodu. Z tohoto důvodu nebylo proč váhat a přihlásily jsme se na výcvik. Bohužel nás v tomto autoškola zklamala. Klid a pohodu jsme při jízdách moc nezažily, spíš jsme se před jízdou stresovaly, jaký instruktor s námi pojede. Vzhledem k tomu, že autoškola je malá, není schopna nabídnout výběr jednoho instruktora, který by žákovi případně vyhovoval. Takhle byla každá jízda milým/nemilým překvapením. S tímto souvisí i to, že každý instruktor má jiný přístup k výuce a žák z tohoto může být zmatený. Dalším dle našeho názoru nedostatkem je plánování jízd. Autoškola v excelovém dokumentu zveřejňuje jízdy na internetu, které je možné si naplánovat na následující týden. Předem upozorňuje, že jízdy, které je možné si naplánovat bude zveřejňovat např. ve čtvrtek dopoledne. Bohužel dopoledne je široký pojem a stalo se, že jsme čekaly celé dopoledne na zveřejnění jízd, které ještě k tomu nebyly zveřejněny dopoledne, nýbrž v 16 hod. odpoledne. Na závěr je nutno říci, že při závěrečných jízdách nás konkrétně pan Eliáš hodně podržel a tudíž jsme vše zvládly na poprvé. Takže z našeho pohledu tomu, komu nevadí mírný stres, doporučujeme autoškolu Eliáš. My jsme rádi, že vše dopadlo dobře a rozhodně i přes tyto nedostatky na tuto autoškolu nezapomeneme v dobrém slova smyslu.
vloženo: 1. října 2016
vložil: Nikola Hurytová, Kristýna Hury,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsme se se sestrou rozhodovaly, jakou autoškolu si v Brně vybrat, prioritou pro nás bylo, aby veškeré hodiny výcviku proběhly v klidu a bez nervů. Ve výběru nám pomohl internet, kde jsme se dočetly samé kladné recenze na rodinnou autoškolu Eliáš. Spojení "rodinná autoškola" v nás vzbuzovalo klid a pohodu. Z tohoto důvodu nebylo proč váhat a přihlásily jsme se na výcvik. Bohužel nás v tomto autoškola zklamala. Klid a pohodu jsme při jízdách moc nezažily, spíš jsme se před jízdou stresovaly, jaký instruktor s námi pojede. Vzhledem k tomu, že autoškola je malá, není schopna nabídnout výběr jednoho instruktora, který by žákovi případně vyhovoval. Takhle byla každá jízda milým/nemilým překvapením. S tímto souvisí i to, že každý instruktor má jiný přístup k výuce a žák z tohoto může být zmatený. Dalším dle našeho názoru nedostatkem je plánování jízd. Autoškola v excelovém dokumentu zveřejňuje jízdy na internetu, které je možné si naplánovat na následující týden. Předem upozorňuje, že jízdy, které je možné si naplánovat bude zveřejňovat např. ve čtvrtek dopoledne. Bohužel dopoledne je široký pojem a stalo se, že jsme čekaly celé dopoledne na zveřejnění jízd, které ještě k tomu nebyly zveřejněny dopoledne, nýbrž v 16 hod. odpoledne. Na závěr je nutno říci, že při závěrečných jízdách nás konkrétně pan Eliáš hodně podržel a tudíž jsme vše zvládly na poprvé. Takže z našeho pohledu tomu, komu nevadí mírný stres, doporučujeme autoškolu Eliáš. My jsme rádi, že vše dopadlo dobře a rozhodně i přes tyto nedostatky na tuto autoškolu nezapomeneme v dobrém slova smyslu.

Nikola Hurytová, Kristýna Hurytová
vloženo: 1. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji, za mně vše probíhalo v pořádku, plánovaní jizd bylo přes internet což mi vyhovovalo. Přístup instruktorů si nemůžu vynachvalit, byli ohleduplní a vstřícní. Závěrečná zkouška na poprvé:)
vloženo: 21. září 2016
vložil: Veronika ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Eliáš mi bohužel absolutně nevyhovovala. Plánování jízd bylo katastrofální. Každou středu aktualizovali tabulku s rozpisem jízd na další týden, bohužel bez určení hodiny (uváděli pouze, že tabulku přidají ve večerních hodinách). Což zapříčinilo, že pokud jste neustále nesledovali jejich stránku, neměli jste téměř šanci na jízdy, které by vám vyhovovaly, a to vše z důvodu velkého počtu žáků. I proto můžete realizovat pouze 2 jízdy týdně a z toho jen jednu po 16:00 hodině! Další jízdy si sice můžete doplánovat za 3 dny po přidání rozpisu, ale to už tam zpravidla žádné volné místa nejsou. Pro pracující a studující lidi naprosto nevyhovující. Zahájit kurz může totiž kdykoliv každý, bez jakéhokoliv ohlášení. Nabírají každé úterý, což znamená, že nemají absolutní pojem o tom, kolik zájemců jim přijde. Proto jízdy nestačily pro všechny. Několikrát dokonce napsali na stránky, že mají dovolenou, a proto si můžeme dát pouze jednu jízdu za týden. Přístup pana Eliáše dodnes nechápu. Při jízdě mi pořád sahal na volant, veškeré kruhové objezdy řešil za mě a pořád mi pomáhal se spojkou (jelikož je velice opatrný na své auto). Tudíž jsem až při 6. jízdě s jiným instruktorem zjistila, že se neumím rozjíždět. Dále mi při jízdě řekl, že pokud udělám ještě tu stejnou chybu, budeme muset ukončit výcvik. Poté jsem tedy prosila, jestli bych nemohla jezdit s někým jiným, což je podle mě naprosto v pořádku (protože autoškola by tu měla být pro vás a ne vy pro ni - kdo by si chtěl platit za špatné služby). Ale asi to bylo bráno jako drzost a od té doby mě pan Eliáš nezdravil. Paní Eliášová je o něco lepší, ale i tak jsem se na hodiny bohužel netěšila. Naopak jízda s externím instruktorem panem Vícenem byla opravdu čest. Za 2 jízdy s ním sem se naučila nejvíc za celý výcvik u autoškoly Eliáš. Navozoval přátelskou atmosféru, během jízd jsem se nasmála a byla absolutně v klidu, tudíž bez stresu. Takže jsem jezdila téměř bez chyb. Což u Eliášových se říct nedalo. Zde je přesně vidět, co dělá stres, protože u ostatních jsem byla chválena a i já měla z jízd dobrý pocit. Dalším skvělým pánem byl instruktor ze Slatiny, se kterým jsem měla jednu jízdu, jméno už si bohužel nepamatuji, ale zmínit ho tu musím (taktéž externí). Takže šance, že s nimi pojedete je opravdu malá. A do třetice byl super i mladší syn Eliášových, se kterým jsem jela také jednou. Ten mi skvěle vysvětlil „předvýjezdovou“ kontrolu a byl velmi příjemný. Jen díky nim byly z celého výcviku alespoň 4 jízdy opravu kvalitní. Nevýhodou ale je, že nikdy nevíte s kým a jakým autem pojedete. Tudíž ani instruktoři neměli šanci vědět co už umíte, neumíte. Na závěr bych chtěla tedy říct, že autoškola láká studenty na nízkou cenu, ale kvalita je opravdu nízká a nakonec přeplatíte při závěrečných zkouškách. Naposledy bylo 8 studentů na závěrečkách a vyhodili jich 7 (údajně si i komisaři stěžují na nepřipravenost žáků od autoškoly Eliáš). Já zde naštěstí závěrečné zkoušky nedělala, protože nebylo místo. Přešla jsem do jiné autoškoly, taky v Brně a jejich přístup byl po těchto zkušenostech opravdu příjemným překvapením. Byli milí a velmi ochotní. Zde jsem úspěšně zvládla závěrečné zkoušky, i když mi u Eliášových bylo řečeno chvíli před ukončením jízd, že pokud se nezlepším o tisíc procent tak zkoušky prostě neudělám. Jedinými plusy byli výše zmíněni instruktoři a 4 přednášky, které mi pomohly u testu. Jinak bohužel samé negativní zkušenosti. Důvod proč píši recenzi na tuto autoškolu je ten, že několik lidí si na tuto autoškolu stěžovalo také a byli opravdu nespokojení. Jenže já tu vidím jen samé pozitivní recenze (což mě zaráží) a to je vůči lidem, co si vybírají autoškolu nespravedlivé. Jedná se o konstruktivní kritiku a fakty, které mě potkaly v této autoškole. 3 měsíce strávené v autoškole Eliáš, i přes poctivé plánování jízd, je totiž opravdu masakr. :-) Přeji hodně štěstí při vybírání solidní autoškoly a studentům, kteří se rozhodnou pro Eliáše pevné nervy.
vloženo: 17. září 2016
vložil: Nikola Janáčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji. Jen je třeba se připravit na pana Eliáše - ten je občas dost nevrlý, každopádně věřte, že to dělá pro vaše dobro, a že je to tak dobře. Jinak paní Eliášová je moc milá. Domlouvání jízd byl někdy trochu problém, protože do tabulky se vkládají jména postupně, a tak jsem si někdy objednal jízdu, která už byla zabraná, takže jsem si musel najít nový termín, což bylo už třeba druhý den dost obtížné, vzhledem k počtu žáků - nicméně autoškolu jsem zvládl do 2 měsíců, takže fajn :).
vloženo: 17. srpna 2016
vložil: Daniel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdyz je rec o autoskole Elias tak jako prvni me napadne 1 mesic. To je doba za kterou sem udelal RP.
Jsem nad miru spokojeny s pristupem instruktoru,ackoli p.Elias je tvrdy a hodne po Vas slape,tak nakonec zjistite ze to on vas naucil nejvic,je znat ze ridi nejakej ten patek,prvne mi to bylo neprijemne ale nakonec ma me velke DIKY ze jsem ridicak udelal,p.Eliasova je strasne prijemna, usmevava dama se kterou je radost jezdit a jizdy vzdy utekly jak voda a to same je i treti a pro me posledni instruktor ktereho jsem poznal syn Elias ml. Pristup vsech instrukturu se podepsal na mym konecnym vysledku,jsem z Pardubic a Brno jsem neznal,ridicak jsem v Brne udelal na POPRVE!! A opravdu za to vdecim Autoskole Elias.

VRELE DOPORUCUJI VSEM,NEVAHEJTE! :)
vloženo: 17. března 2016
vložil: David , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Eliáš jsem byla maximálně spokojená ve všech směrech. Na výběr bylo ze dvou aut, z nihž jsem si mohla vybrat, které mi více sedí na závěrečnou zkoušku. Pokaždé se začínalo včas a vždy jsme plně věnovali jízdám, při kterých jsem měla postupně příležitost si projet celé Brno. Na jízdy s paní Eliášovou jsem se vždy těšila (s tou jsem jezdila nejčastěji). Má velmi osobitý a přátelský přístup, který jsem zvlášť jako úplný začátečník velmi ocenila. Hodně naučí, a když jsem chtěla cokoliv potrénovat, vždy mi vyšla vstříc. I ostatní instruktoři, které jsem v této autoškole potkala byli příjemní a profesiální. Autoškolu jsem dostala na doporučení od kamarádky a sama ji musim velmi doporucit! :)
vloženo: 25. prosince 2015
vložil: Petra Nedorostová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velice spokojená s výcvikem a jízdy mě bavily. K dispozici jsou dvě auta s lehkým ovládáním. Časové rozpětí jízd a jejich výběr přes počítač, je velice vyhovující a všechny informace jsou srozumitelně podané. V případě dotazu se lze informovat přes e-mail. Také cenově se řadí k levnějším autoškolám, ale výcvik by se dal srovnat s těmi dražšími. Myslím si, že jsem byla dostatečně připravená na závěrečnou zkoušku, která proběhla bezproblémů. Bezpochyby doporučuji Autoškolu Eliáš pro všechny, kteří se rozhodnou udělat si řidičský průkaz. Určitě nebudete litovat.
vloženo: 3. prosince 2015
vložil: Magdalena Audyová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Eliáš jsem velice spokojená. Nikdy jsem neměla žádný problém s domluvou na jízdách, i když jsem nějakou byla nucena přesunout nebo v daném týdnu zrušit. Reakce ze strany autoškoly byla vždy pohotová a maximálně vstřícná. Na řízení jsem si zvykala dlouho a vyloženě čekala, až někomu z instruktorů "rupnou nervy", ale navzdory kritickým situacím si pokaždé zachovali profesionální přístup, což zpětně velice oceňuji, neboť z vyprávění známých a přátel vím, že tomu tak ne vždy v autoškolách bývá. Samozřejmě přísní zde jsou a upozorní na každou maličkost, což však pochopitelně nelze vytknout a zpětně si vážím každé rady, nejvíce však velké psychické podpory při závěrečné zkušební jízdě, kdy je opravdu důležité nebýt ve stresu. Zájemcům doporučuji. :-)
vloženo: 14. listopadu 2015
vložil: Eva Kaczorová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Eliáš rozhodně všem DOPORUČUJI! Přestože jsem pracující, a dokonce mimo Brno, neměla jsem problém s naplánováním jízd. Vyšli mi ve všem maximálně vstříc, což v dnešní době nepovažuji vůbec za samozřejmost. Na závěrečné zkoušky jsem byla díky všem instruktorům připravena víc než dostatečně, samotná zkouška byla především díky panu Eliášovi "v pohodě". Děkuji moc za úžasně vstřícný přístup, trpělivost a pozitivní motivaci, kterých se mi po celou dobu dostávalo. A především za to, že jsem se necítila jako ve "škole".
vloženo: 13. listopadu 2015
vložil: Jitka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Eliáš je naprosto výborná! Všichni instruktoři (měla jsem tu čest jet se všemi) jsou trpěliví, neřvou na vás, když uděláte po stopadesáté tu samou chybu a naučili MĚ, naprostého antitalenta na řízení, všechno, co jsem potřebovala k úspěšnému ukončení autoškoly napoprvé. Jsem jim opravdu moc vděčná a můžu jen doporučit!
vloženo: 15. září 2015
vložil: Elis, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Eliáš hodnotím bohužel záporně. Byl mi slibován při práci individuální plán, kterého jsem se nedočkala. Teoretické hodiny vůbec nepřizpůsobili, ty jsou zpravidla odpoledne v 15 nebo 16h. Jízdy také ne. Všechny jízdy začínají a končí na Cejlu, takže se nedá domluvit, že by Vás nabrali nebo vyhodili jinde. Eliášovi uvádí, že jezdí i ve večerních hodinách do 20:30 a o víkendech. Těchto jízd bylo opravdu minimum. Na dvě auta je poměrně velký nával žáků, takže se dostanete maximálně na dvě hodiny v týdnu. Mají více instruktorů, většinu z nich jsem bohužel nepoznala. Pan Eliáš mi nesedl hned ze začátku, nikdy mě za nic nepochválil, nikdy se neusmál, jízdy s ním jsem nenáviděla. Naštěstí to mám za sebou, autoškolu jsem udělala na poprvý a nikdy bych se do této autoškoly nevrátila.
vloženo: 7. září 2015
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Eliáš rozhodně všem doporučuji:) Nejvíce oceňuji pohodové instruktory, kteří jsou velice trpěliví a žákům vždy vše v klidu vysvětlí. Líbila se mi také možnost jednoduchého objednávání jízd přes internet. I cena kurzu byla bezkonkurenční. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu - na jízdy jsem se vždy těšila!
vloženo: 3. srpna 2015
vložil: Katka Musilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Eliáš je v naší rodině naprostou jedničkou, k mému rozhodnutí ale přispěly i četné a pozitivní recenze od známých i neznámých. Jsem moc ráda, že jsem zvolila právě tuto autoškolu a za žádnou jinou bych neměnila! Žák má možnost vyzkoušet obě auta, všechny instruktory, poslechnout si a vstřebat nejrůznější rady a vychytávky, projet celé Brno a to vše ve zdraví, v naprosté pohodě a v upřímné trpělivosti. Na každou jízdu jsem se opravdu těšila! I já budu všem ostatním ochotně doporučovat, ať se nebojí a vyberou si kvalitu, přátelský přístup a ten nejlepší základ do 'řidičského života', Autoškola Eliáš je prostě skvělá ve všech směrech! :-)
vloženo: 29. července 2015
vložil: Jana Žižkovská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Eliáš mohu vřele doporučit řádně mě připravily ke zkouškám.Vstřícnost v domlouvání jízd.Instruktoři bez problému pohodoví a vozy také moderní a kvalitní,jízdy utíkaly jak po másle.Vřele doporučuji.
vloženo: 2. července 2015
vložil: Zuzana Kalinová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učilo nás více instruktorů na dvou autech (později jsme si mohli vybrat jedno z nich) a jediné,co mi vadilo,bylo,že jsme nevěděli,který lektor nás čeká- ke komu se hlásíme. Jeden mi nesedl,takže bych se mu tenkrát ráda vyhla. Ale ostatní byli v pohodě,celkově příprava byla super,jezdili jsme po centru Brna,trasy nejvíc náročný na ježdění,prostě podle hesla "těžko na cvičišti,lehko na bojišti" :) Za mě vřele doporučuju!
vloženo: 26. června 2015
vložil: Ivka H.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola je skvela v tom, že vás skutecne nauci :-). Doporučuji vsem.
vloženo: 1. dubna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem měl problémy sehnat peníze na autoškolu, na kterou jsem se velice těšil. Když se mi to konečně podařilo, snažil jsem se hledat nějakou levnější. Na internetu jsem narazil právě na zminovanou Autoškolu Eliáš. Vyplnil jsem všechny potřebné věci, přinesl přihlášku a už to jelo. Už když jsem přinesl příhlášku, mě pan Eliáš pobavil svým přístupem a svými vtípky a to stejné na první jízdě kterou jsem absolvoval s ním ve Fiestě. Následných 5 jízd jsem již absolvoval jen v toyotě aygo s paní Eliášovou a jedním externím instruktorem, kvůli večerní jízdě. Nemohu si stěžovat ani na jednoho. Dokonce jsem se jen tak okrajově zeptal paní Eliášové, zda-li by nebylo možné zajet při jedné z mých jízd do mé městké části, kde bydlím, abych si tam zkusil řízení a co se nestalo? Následující jízdu mi paní Eliášová vyhověla. Můžu říct, že ačkoliv to je moje první autoškola, tak jsem rád že jsem si vybral tuhle, protože lepší jsem si vybrat nemohl. S pozdravem Stejskal.
vloženo: 27. února 2015
vložil: Evžen Stejskal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná organizace a vybavení, jednoduché a rychlé plánování jízd. Autoškola vhodná i pro pracující, jízdy jsou možné po celý den, od brzkého rána do večera nebo v sobotu dopoledne. Přístup instruktorů přátelský a trpělivý, opravdu naučí a dobře připraví na zkoušku. Autoškolu Eliáš můžu jedině doporučit.
vloženo: 29. ledna 2015
vložil: Zuzana H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu nejlepší autoškola v Brně. Příjemní a ochotni instruktoři, pohodlne plánování jízd, ochota, fakt super. Ještě jednou vřelé díky p. Eliasove a p. Eliasi :-)
Rozhodně DOPORUČUJI!
vloženo: 12. listopadu 2014
vložil: Renata Nečasová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola co znám! Hodně me naučili! Naučí hodně dobře ridit a ovládat auto! Děkuji všem instruktorum za ochotu a za příjemný přístup. Zkoušku jsem udělala sice na podruhé ale i tak me vůbec nepřišlo že by tam seděl i pan komisař. Zkouška byla v pohodě a za to děkuji všem učitelům! Doporučuji všem! :-)
vloženo: 12. listopadu 2014
vložil: jarka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Brně. Všichni instruktoři příjemní, hodní a ochotní učit ovládání vozidla.
Nemám jedinou negativní zkušenost. Autoškolu jsem dodělal během měsíce.
DOPORUČUJI :)
vloženo: 23. října 2014
vložil: Filip Pavlíček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Eliáš velice doporučuji :). Skvělý přiśtup k žákům a velice příznivá cena. Zkoušky jsem udělala napoprvé.
vloženo: 15. října 2014
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Eliáš jedině doporučuji :) Pan a Paní Eliášovi mě na zkoušku připravily perfektně, a taky musím poděkovat dalším dvoum instruktorům kteří semnou taky občas jezdily. Zkoušku jsem zvládla na poprvé hlavně díky Panu Eliášovi.Takže za mě ANO! :) Autoškola Eliáš je super!
vloženo: 8. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu jsem mela hotovou za mesic a myslim si, ze za bezkonkurencni cenu. Pana a pani Eliasovou to rozhodne bavi a jsou ve svem oboru profesionalove.
vloženo: 29. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám dobré zkušenosti s autoškolou Eliáš!! Špatný přístup při jízdách i při závěrečných zkouškách.
vloženo: 18. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Byla jsem spokojená,vstřícný přístup,cena-super,řidičák jsem udělala napodruhé
vloženo: 11. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na každou hodinu jsem se těšila, i když jsem dělala chyby, tak na mě byli všichni milí, takže jsem se mohla soustředit řízení. U zkoušky jsem byla nejprve nervozní, ale potom, co jsem projela pár křižovatek, jsem jela jakoby v autě komisař ani nebyl. V průběhu jízdy jsem si uvědomovala, co mi Eliášovi o daných situacích říkali a plně jsem toho využila. Autoškolu bych doporučila, naprosto předčila moje očekávání. Pokud nevěříte, přihlaste se do Autoškoly Eliáš a uvidíte, že jsem nelhala. :)
vloženo: 16. července 2014
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzů a příprava na zkoušky výborná. Ochota a vstřícnost ze strany manželů Eliášových, u kterých je vidět že je práce baví a berou ji zodpovědně. Vozový park je moderní, můžete si pohodlně rezervovat jízdy jak vám vyhovuje, dokonce i vybrat auto, pokud se vám některé zamlouvá víc - stejně tak u zkoušky. Cena je bezkonkurenční. Mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 17. června 2014
vložil: Martin Chromeček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoskolu moho jen a jen doporucit vyborny pristup k zakum a hlavne trpelivost,manzele Eliasovi jsou uzasni lide.Ke zkouskam me pripravili perfektne a ikdyz jsem byla hodne nervozni dala jsem to na poprve.Vsem vrele doporucuji:-)
vloženo: 25. května 2014
vložil: Petra D.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá cena a profesionální přístup jak pí Eliášové, tak p. Eliáše. Rozhodně zde neplatí, že nižší cena je na úkor kvality! Na zkoušky jsem byl výborně připraven jak po teoretické, tak praktické stránce. Připomínky, rady i postřehy obou instruktorů byly velmi užitečné a vštípily se mi do hlavy. Velmi příznivá je také poloha autoškoly v centru Brna a pěkná učebna. Ještě jednou manželům Eliášovým děkuji za cenné rady a přípravu na "život s řidičákem".
Zkušenosti z jinými AŠ sice nemám, ale vřele doporučuji AŠ Eliáš.
vloženo: 3. dubna 2014
vložil: Patrik Podškubka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Eliáš jsem přešla od Petra Kohouta, kde jsem byla velmi nespokojená a po 3 měsících jsem byla stále v půlce kurzu. Oproti tomu u Eliášových jsem byla vřele přijata a zbytek autoškoly jsem dokončila během 14ti dní. Jak p. Eliáš, tak pí. Eliášová jsou velmi milí a trpěliví a je vidět, že je autoškola baví.
Před zkouškami jsem projela záludná místa se kterými se můžu setkat a veškeré chyby mi byly vysvětleny v klidu a bez zbytečných emocí. I přes velkou nervozitu při závěrečných zkouškách jsem je díky p. Eliášovi dala na poprvé. Nemůžu jinak než doporučit.
vloženo: 16. března 2014
vložil: Lucka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Eliáš je podle mě ten správný výběr.
Je zde mnoho autoškol, a je těžké si vybrat, ale tenhle výběr byl správný. Cenově velmi dostupný, a chování instruktorů k žákům výborné! :-) všude slýchávám jak jiní instruktoři pořád jenom nadávají na chyby svých žáků.. ale proto v té autoškole ty lidi jsou, aby se to naučili ne? :-)
U pana Eliáše uděláte chybku, a ještě se tomu pomalu spolu zasmějete. Rozhodně doporučuji všem!
A tímto taky ještě jednou děkuju panu Eliáši díky závěrečným zkouškám :-)

Karolína Š.
vloženo: 14. února 2014
vložil: Karolína Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola splnila vše, co jsem si přála. Nová, čistá auta, nízká cena, kvalitní výuka v nových a příjemně zařízených učebnách, vstřícní a trpělivý instuktoři. Osobně jsem více jezdila s paní Eliášovou, se kterou byla v autě vždy příjemný atmosféra a po jízdě jsem odcházela s dobrým pocitem a při zkoušce mě nenechala napospas a podržela mě. S plánováním jízd jsem nikdy neměla problém, hodiny byly pocitvé, instruktoři chodí včas, nikdy nekřičí, nenadávají, projíždí trasy zkoušek a celkově dobře připravují na zkoušku, kterou jsem složila napoprvé.
Osobně tuto autoškolu můžu jen doporučit.
vloženo: 7. února 2014
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Brně je spousta autoškol, výběr není jednoduchý. Hlavními kritérii byla cena a rychlost, které se v autoškole Eliáš snoubí s profesionalitou, vstřícností a osobním přístupem. Ukázkově udržovaná auta, nová učebna, flexibilita. Do auta poprvé usednete s příjemnou paní Eliášovou, až najdete volant, přebere si vás pan Eliáš, který vás protáhne těmi náročnějšími kouty Brna a jehož věcné komentáře při jízdě mi velmi pomohly vštípit si důležité postupy a zautomatizovat pohyby končetin a hlavně používat oči. Děkuji za uvedení do světa motorismu a přeji vše dobré!
vloženo: 24. ledna 2014
vložil: Tomáš Prokel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že nebudu přehánět, když napíšu, že tato autoškola je na maximální profesionální úrovni :)
Rozhodovala jsem se vcelku dlouho jakou autoškolu si vybrat, jelikož je tu v Brně dosti široký výběr, a napoprvé jsem vybrala nesprávně(nebudu jmenovat).
Poté jsem narazila na tuhle autoškolu a řekla jsem si že to risknu. No a vyplatilo se to. Podle mého jsem si nemohla vybrat lépe, instruktoři bezvadní (všechno vysvětlí a nekřičí a dozví se i nové věci :), auta čistá a moderní, lokalita taky fajn, takže opravdu nemám co dodat. Kdybych si rozšiřovala řidičák, tak vsadím na stejnou kartu! :)

vloženo: 17. ledna 2014
vložil: Kamila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybírat autoškolu v Brně je velmi složité a i mně to trvalo okolo jednoho měsíce. Mé požadavky byly, aby byla nové auta, aby instruktoři v autě nekouřili, nezvyšovali hlas na žáky a mohla bych si určovat, kdy budu jezdit, jestli ráno, odpoledne, večer a také, aby byla schopnost ze strany autoškoly vyjít vstříc s termíny, a to jak jízd, tak teorií i zkoušky. Pak jsem chtěla, aby mi někdo známý dal pozitivní zkušenost. Tady se mi splnilo všechno, možná i víc, autoškolu jsem měla hotovou rychle, jsem maximálně spokojená a určitě bych neměnila. Cena velmi příznivá, skvělý přístup instruktorů (i těch externích), myslím si, že umím dobře zaparkovat, skvělá byla hodina zdravovědy (úžasný lektor, už jsem dokonce čerpala vědomosti i v osobním životě). Takže za mě můžu jen a jen doporučit.
vloženo: 13. prosince 2013
vložil: Veronika Langerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se rozhodoval, do jaké autoškoly půjdu, figurovala u mě autoškola Eliáš na předních pozicích především díky ceně. Právě proto jsem měl strach. Není to nekvalitní autoškola, která se snaží nalákat jen na cenu? Na základě recenzí jsem se pro ni rozhodl a nyní, když mám po kurzu, vím, že jsem udělal dobře. Nedovedu si představit lepší autoškolu.
Instruktoři s pevnými nervy, s kterými si užijete spoustu zábavy. Navíc s nimi projedete celé Brno, takže pak víte, kde si dát na co pozor.
Dále na Vás čekají nádherná, čistá auta.
Nevím, co bych této autoškole vytkl. Nemám si na co stěžovat.
Takže pokud nevíte, kam do autoškoly, neváhejte a jděte na jistotu. Naučte se řídit v autoškole Eliáš!:)

vloženo: 28. listopadu 2013
vložil: Jan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Elíáš 1* jen a jen spokojenost :)Samé dobré zkušenosti.Nikdy nebyl problém se domluvit.Pan a paní Eliášovi super přístup a co se týče ceny autoškoly je velmi přijatelná! :)Tímto je zdravím a přeji další spokojené řidiče jako jsem já :)
vloženo: 19. listopadu 2013
vložil: Renča Vintrlíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Snaha vysvětlit je na prvním místě. Skvělý přistup a trpělivost instruktorů. Mohu jedině doporučit tuhle autoškolu jak pan Eliáš tak paní Eliášová jsou velice příjemní lidé, že bych si tu autoškolu zopakovala znovu. Takže za mě na výbornou a díky výborné připravě plno zkušeností na cesty. Za mě takhle autoškola na jedničku a s radosti DOPORUČUJI!
vloženo: 23. října 2013
vložil: Simona, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola mohu vřele doporučit všem.. připravili mě výborně na zkoušky,příjemní instruktoři,nevahejte a zamiřte do této autoškoly;)

vloženo: 28. srpna 2013
vložil: Martin G., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola mohu vřele doporučit všem.. připravili mě výborně na zkoušky,příjemní instruktoři,nevahejte a zamiřte do této autoškoly;)
Martin
vloženo: 28. srpna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu hodnotím na výbornou,zvláště díky nízké ceně kurzu a vysoké kvalitě služeb :) :) :) Je to dobrá volba,zkuste ji taky :)
vloženo: 16. července 2013
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Eliáš jsem byla nad míru spokojená. Poklidný a trpělivý přístup školitelů mi hodně pomohl k zvládnutí ovládání auta a k úšpěšnému ukončení autoškoly. Mohu jedině doporučit. Rozhodně se zde nepotrvruje pravidlo, že levné autoškoly jsou špatné. Autoškola Eliáš poskytuje přijemnou atmosféru a profesionální přístup.
vloženo: 3. července 2013
vložil: Hanka S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsme si s kamarádkou vybraly na doporučení spolužačky. Měla dobré reference, příznivou cenu a také byla dobře dostupná. Svého výběru jsme za celou dobu kurzu nelitovaly. Všichni instruktoři byli velice milí a trpěliví, na každou další jízdu jsme se těšily. A i když jsem u zkoušek byla nervozní, manželé Eliášovi mě podpořili a já jsem je úspěšně zvládla.
vloženo: 6. června 2013
vložil: Anna B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Eliáš mohu jen doporučit. Skvělý přístup k žákům - jak ze strany pana Eliáše, tak paní Eliášové. Mají trpělivost k začínajícím řidičům, dobrý systém plánování jízd, skvělou cenu. Myslela jsem si, že se řídit nenaučím, ale zkoušky jsem zvládla napoprvé. Když autoškola v Brně, tak Autoškola Eliáš!
vloženo: 5. června 2013
vložil: Malcová Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Vybrala jsem si tuto autoskoku na zaklade doporuceni kamaradky a myslim, ze jsem nemohla udelat lip. Jak pan Elias, tak pani Eliasova me naucila ridit bez problemu a v pohode. Vazim si pristupu obou dvou.
vloženo: 5. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Eliáš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Eliáš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Eliáš - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje