Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Golem - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Golem

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Golem < <


   Dobrý den.
Dnes jsem úspěšně zakončil rozšiřující výcvik z C+E na D+E profesní zkouškou z odborné způsobilosti.
Je to má třetí autoškola a tak věřím, že mám právo na hodnocení, za mě jednička s hvězdičkou, celkově vynikající osobní a profesionální přístup, více takových subjektů.
Poděkování panu Staňkovi , paní Staňkové a velké díky panu Šmídovi, který provedl výbornou přípravu na jízdy, techniku.
Zdraví Honza
vloženo: 3. května 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Vynikající přístup, velké díky Mariánovi Staňkovi (učitel teorie) a dále Láďovi Radovi (instruktor v autě), jsou to skvělí lidé na pravým místě. Doporučuji všem kdo si opravdu chce udělat řidičák
vloženo: 14. dubna 2021
vložil: Marie Vorlová, emailová adresa nezveřejněna


   Dobrý den, kurz probíhal velice dobře bez větších problémů.
Na zkoušky jsem byl velice dobře připraven.
Na autoškole se mi nejvíce líbil přístup instruktoru zejména pana Rady který vše perfektně naučil a se vším poradil.
Autoškolu bych doporučil každému kdo si bude chtít udělat řidičský průkaz, nadále bych se nebal říct že je autoškola Golem jedna z nejlepších autoškol v Karlových Varech.

vloženo: 8. března 2021
vložil: M.B., emailová adresa nezveřejněna


   Děkuji moc autoškole Golem za skvělou přípravu. Obzvláště moje díky patří panu učiteli Janu Zíkovi, u kterého jsem navštěvovala jak hodiny teorie, tak i hodiny jízd. Líbil se mi způsob výkladu (srozumitelný, ne monotónní, zajímavý výklad obohacený i vlastními zkušenostmi a poznatky, občas i zábavnými :D), velmi příjemná atmosféra, skvělá organizace, systém, vstřícnost a celkově přístup k žákům, trpělivost snaha o to, aby žák uspěl. Zkrátka jsem naprosto spokojena a rozhodně bych doporučovala autoškolu Golem.
vloženo: 26. září 2020
vložil: Fatima Eldaruševa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemní instruktoři, dobrá příprava ke zkoušce.
vloženo: 4. března 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup, trpělivost, profesionalita.
vloženo: 4. září 2019
vložil: Vladimír Šumina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi mile a pratelske prostredi,skvely pan Zika pri teorii a super instruktor Triska pri jizdach.dekuji moc za vsechno.
vloženo: 27. listopadu 2018
vložil: Hana Hofmanova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikomu bych nedoporučil.Dlouhé termíny mezi jízdami a výmluvy že se musí odložit proto a pak zase proto. Je za vámi několik měsíců a vy pořád čekáte a pak nic neumíte a nakonec chtějí abyste si jízdy ještě přikoupil. Pokud chcete řidičák brzo tak ne u Golemu.
vloženo: 28. května 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejhorší autoškola co je!!!!!! OSTROV
Když někdo dělá autoškolu víc než 7 měsíců a musí si pak ještě dokupovat jízdy a řidičák pořád v nedohlednu ?????.... Vypovídá samo

NEDOPORUČUJI !!!! O

Chápu, že si nějak vydělat musí,ale co je moc to je moc.
vloženo: 28. května 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Golem bych dopuručila všem ;) skvělý přístup k žákům,skvělá atmosféra během teorie(Marian Staněk) :) a jízdy s panem Janem Zikou....paráda. všichni jsou tam prostě fajn. Martina V.
vloženo: 25. července 2017
vložil: Martina V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem vždy na poprvé úspěšně prošel závěrečnými jízdami na skupiny A1,A2 i B a jsem naprosto spokojený. Jak s teoretickou výukou, tak i s jízdami.
vloženo: 10. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto spokojený,dokážou se bavit o ceně a časovém rozmezí jízd...Provázel mě v kurzech C,CE pán Kuboń který je opravdu rázný ale jediný člověk který připraví ke zkouškám snad každého a patří mu moje dík... autoškola jako taková mají velmi dobré jednání,luxusní vozový park což každého překvapí.DOPORUČUJU
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejhorsi a nejmene profesionalni pristup k zakum! Nejmene bych takovy pristup ocekavala od samotneho vlastnika pana Mariana, ktery si behem jizdy vyrizuje osobni i firemni telefonaty a nereaguje na rizeni, natoz nedava zadne rady ani vysvetleni. Osobne si myslim, ze by mel zapracovat i na osobnim pristupu, protoze po kazde minimalni chybe nasleduje jeho psychopaticky rozbor Vasi osobnosti zakonceny stanovenim, ze nejste schopni v zivote absolvovat jakoukoliv autoskolu. Svuj ridicsky prukaz uz vlastnim 2 roky a trenink jsem ukoncila u nejmenovane Karlovarske autoskoly, s jejich pristupem jsem byla naopak velmi spokojena.
vloženo: 30. srpna 2016
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnotím pouze pozitivně. Osobně jsme byl spokojený se vším, jak s instruktorem tak s učitelem...Ostatním lidem ji vždy doporučuji.
vloženo: 1. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý přístup, možno domluvy co se týče času, finančně nenáročné, učitelé sympatičtí.
vloženo: 26. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Golem , mohu doporučit všem, kteří se rozhodují, u koho složit zkoušku:) Hodiny byli poučné , jízdy s lektory též a pohodové. Chci poděkovat Mariánovi a paní Trčkové :) Nejlepší učitelé :)
vloženo: 7. prosince 2012
vložil: Petra Mlezivová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po dnešním úspěšném složení zkoušky z odborné způsobilosti pro skupinu B musím říci, že to byl neuvěřitelně skvěle strávený čas! Hodiny byly poučné a zábavné zároveň díky Mariánovi-skvělý učitel!!! Jeho zábavné příběhy rozveselily všechny na hodině! Nečekala bych i drobné občerstvení a hlavně ta nejlepší čokoláda z automatu, která byla volně k dispozici pro všechny!! Bude mi to hrozně chybět a chci moc poděkovat Ivetě Trčkové a Mariánu Staňkovi za super výcvik! Mohu jen doporučit, skvělá autoškola s perfektním individuálním přístupem ke všem.
vloženo: 4. prosince 2012
vložil: Tereza Maděrová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vážení, po dnešním úspěšném dokončení rozšíření řidičského oprávnění skupin C, C+E a následně profesního průkazu je mou povinností poděkovat celému kolektivu Autoškola Golem, dále jmenovitě přímo učitelům výcviku panu Petrovi Kovandovi, panu Vaškovi Kuboňovi a samozřejmě i panu Marionovi Staňkovi a to za velmi odborný a profesionální přístup v teoretické, praktické i technické přípravě
pro následné získání těchto řidičských oprávnění a průkazů. Dovoluji si dále říct, že tento kolektiv odborníků a profesionálu nemá v tomto kraji konkurenci.

Petr ZÁHLAVA
vloženo: 31. července 2012
vložil: Petr Záhlava,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po zkušenostech mých známých s jinými autoškolami jsem nastupovala s obavou, co mě čeká.. ale byla jsem velmi mile překvapena!
Čekal mě profesionální přístup, maximální vstřícnost a příjemní instruktoři s pevnými nervy =D
Vozový park i vybavení učebny na jedničku.
Není co vytknout.
Autoškolu Golem doporučuji!
vloženo: 4. října 2011
vložil: Věra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Golem je skvělá ve všech ohledech. Už jsem jednou dělal autoškolu ale jinde a to se nedá ani srovnat. Skvělý přístup, ochota a vstřícnost vysvětlit a naučit, prostě paráda. Moc všem doporučuji. Skvělá autoškola široko daleko :)
vloženo: 6. srpna 2011
vložil: Lukáš K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Golem je dle mého názoru nejlepší autoškolou v okolí. Odvádějí kvalitní práci. Učitelé v autoškole jsou precizní a s velkou snahou a pílí se snaží připravit všechny ke zkouškám. K žákům se chovají perfektně. Žáci můžou za učitelem přijít s jakým koliv problémem a pokud to jde tak učitel vždy rád pomůže. S autoškolou jsem byla nadmíru spokojená. Výborní učitelé, perfektní vybavení v učebnách nejlepší příprava ke zkouškám. Doporučila bych ji každému kdo si chce zažádat o řidičské oprávnění. Na autoškole Golem bych nevytkla absolutně nic se vším sem byla ve všech směrech spokojená. Všem tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 7. června 2011
vložil: Diana Jílková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych velice poděkovat autoškole Golem za profesionální přístup a jednání. Autoškolu bych určitě na 100% doporučil všem kteří chtějí profesionální a klidný přístup instruktorů. Autoškola mě mnoho naučila a perfektně připravila ke zkouškám ve kterých se to i dnes ukázalo s výsledkem 100% testy a jízdy a technika za 1. Hlavně bych chtěl poděkovat Ivetě a Marianovi za ochotu a spolehlivost při jednání. S pozdravem Drugda David
vloženo: 12. dubna 2011
vložil: David Drugda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalita této autoškoly je špičková,profesionální přístup,moderně vybavená učebna,zábavné teorie na které jsem ráda chodila,příjemný přístup k žákům a stoprocentní snaha je naučit a připravit k závěrečným zkouškám.Velké dík autoškole GOLEM a hlavně - M.Staňkovi!Všem vřele doporučuji!Věra Vansová...
vloženo: 17. března 2011
vložil: Věra Vansová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Mockrát děkujem za celý kolektiv autoškoly Golem.jsem rád že jsi byla spokojená a nyní už přeji jen ať Ti to jezdí bez nehod. Marian


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnotím ji jako velmi dobrou koplexně od A do Z.
vloženo: 9. března 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově k teoretickému i praktickému výcviku mohu napsat,že jsem byla absolutně spokojena-klidný přístup,vycházení vstříc časovým možnostem klienta a důkladná příprava jak v hodinách teorie,tak při jízdách... :-),díky skvělému lektorovi p.M.Staňkovi jsem bez problému zvládla zkoušky na poprvé a na 100%,všem-i nejistým a trémistům jako jsem já vřele doporučuji!!!
vloženo: 21. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ahoj Jani, já vím že ne vždy to byla procházka růžovou zahradou ale zároveň vím jak moc jsi se snažila a to Ti přineslo kýžené ovoce. Jsem rád, že jsi byla spokojená a na silnici ahoj. Marian


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Golem jsou opravdu lektoři, kteří vás chtějí naučit řídit. Naprosto klidný přístup k žákům, jízdy bez nervů, zábavné teorie. Perfektně mě připravili ke zkouškám, které jsem dnes uspěšně složila. Všem vřele doporučuji! Tereza Paálová
vloženo: 1. února 2011
vložil: Tereza Paálová,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ahojky Terezko moc moc děkujem, ale u Tebe to šlo samo od ruky, nebo spíš od volantu. :-) Tak ať se Ti daří v životě vše jako v autoškole. Marian


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vše ok. mohu doporučit.
vloženo: 5. ledna 2011
vložil: petr zuáruba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tahle autoskola byla pro me nejlepsi.hodne me naucila a pripravila a za to moc dekuju.kdyz jsem neco nevedela tak jste mi pomohli a toho si vazim.a kdyby se me nekdo zeptal jakou si ma vybrat autoskolu tak doporucim vas
vloženo: 9. listopadu 2010
vložil: lucka furova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborně mě připravili ke zkouškám,opravdu se mi věnovali jak nejvíce to šlo.Naučili mě řídit,být v autě pozorný a pořád se mnou opakovali to,co mi nešlo.Teorie pravidelně 2x týdně,krásně vysvětlená,testy jsem poté dala na 100% :) opravdu doporučuju.Až budou autoškolu dělat moji sourozenci a kamarádi,budu jim opravdu radit,ať jdou do Golemu,protože to je prostě zaručená jistota kvality!!Eliška
vloženo: 13. října 2010
vložil: Eliška Bicanová Opatrná,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Eliško, mockrát děkujem a držíme palce ať ujedeš mnoho tisíc km bez nehody :-). Kolektiv autoškoly


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup ke studentům velmi profesionální, příprava na zkoušky špičková. Autoškolu všem vřele doporučujeme:-). Roman L. a Klára H.
vloženo: 24. srpna 2010
vložil: Roman Leissner,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ahojky, díky za fajn hodnocení a až budete potřebovat nějakou radu či pomoc tak se ozvěte rádi vám pomůžem. Za kolektiv autoškoly Marian Staněk


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   podle mě je to tak nej autoškola, už jenom jak slyšim od ostatních názory, na ruzné autoškoly. Nejvíc v pohodě instruktoři, příjemné vystupování při výuce a hezká moderní učebna. zkrátka doporučuji tuto autoškolu......
vloženo: 4. srpna 2010
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělej přístup k výuce výborný a profesionální jednání se žákama vřele doporučuju Petr Weithaler waity@seznam.cz
vloženo: 31. července 2010
vložil: Petr Weithaler,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pohodovej pristup, doporucuji !
vloženo: 29. července 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Golem jsem byla velice spokojená, když něco nešlo rádi a v klidu vysvětlili což pro mne bylo důležité..Moc děkuji celému kolektivu a hlavně Marianu Staňkovi za velmi hezký přístup ke mne i k ostatním.Budete mi chybět...A kdo přemýšlí o papírech jedině GOLEM!!!!!!!!Eliška Kubková..
vloženo: 8. července 2010
vložil: Eliska Kubková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově vše super. Vřele doporučuji.Roman Š.
vloženo: 23. června 2010
vložil: Roman Š.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup učitelů k žákům je bezvadný. Nikdo žáky do ničeho nenutí, ale podporují jejich vlastní iniciativu. Prostředí autoškoly je velmi příjemné. Příprava na zkoušky je velmi kvalitní, takže se zkoušky dají zvládnout v pohodě na poprvé. Kvalitní vybavení autoškoly a vozového parku zpříjemňuje výuku.
vloženo: 15. června 2010
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Golem osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Golem < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Golem - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje