Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola K3A - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly K3A

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola K3A < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji tuto autoškolu, veliké zklamání, téměř mě nic nenaučili. Nedoporučuji ani největšímu nepříteli...
6. září 2019 (21:08)
---------------------
Vy jste nepřítel sám pro sebe, doporučuji jezdit sockou, než být nebezpečný pro sebe, ale hlavně pro ostatní účastníky provozu.
vloženo: 7. září 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji tuto autoškolu, veliké zklamání, téměř mě nic nenaučili. Nedoporučuji ani největšímu nepříteli...
vloženo: 6. září 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Tuto autoškolu nemohu rozhodně doporučit. Již první teoretickou hodinu jsme 3h výuky mrzli v zimních bundách v komunisticky zařízené učebně v pavlačovém domě. Instruktor se při jízdách byl nepříjemný, neohleduplný a při mé graviditě i přes opakovanou prosbu neustále kouřil v autě. Interiér auta, který by měl být vizitkou autoškoly, je v naprosto šíleném stavu, všude se válí obaly od jídla a hlavně krabičky od cigaret. Poprvé jsme parkovali poslední hodinu před závěrečnou zkouškou a to jen příčně nikoliv podélně jak bylo u zkoušek. I přes prosbu mi odvětil "že to tam přeci nebude". V kanceláři autoškoly i přes uvedené otevírací doby 4 ze 4 návštěv nikdo nebyl. V 9.měsíci těhotenství kdy jsem se hlásila na opakování zkoušky mě "omylem zapomněli nahlásit" dle slov majitele a následně nekomunikovali. Na následující zkoušku, která měla proběhnout v 8h, stále v 11 nikdo nedorazil a ani nedal vědět. Při "náhradní" zkoušce pár dní před porodem mi instruktor po pár metrech začal zasahovat do řízení i když to OPRAVDU nebylo nutné!! Tudíž se postaral o neudělání zkoušky a též o poslední možnosti před termínem porodu zkoušku složit. Nikdy více bych do této autoškoly nešla!! Hůře jsem si vybrat opravdu nemohla. Prosím o zvážení každého zdali se do této autoškoly přihlašovat a nevybrat jinou!!!!
vloženo: 30. ledna 2019

-----------

Tady se do Vás musím pustit i já, ale jste schopna mi vysvětlit, kdo rozumné mysli vleze na zkoušku v 9. měsíci nebo před porodem? Poutala jste se na zkoušku, nebo jste zákon nedodržela a nepoutala se? Použila jste speciální pomůcky nebo jste jen doufala? Já bych se vůbec nedivil, kdyby Vám učitel místo toho stresu, že se něco stane, do toho řízení opravdu schválně sáhl a okamžitě to ukončil, když sama nemáte rozum. Ženy ve vysokém stupni těhotenství by vůbec neměly řídit, natož dělat stresovou zkoušku... Opravník
vloženo: 30. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nemohu rozhodně doporučit. Již první teoretickou hodinu jsme 3h výuky mrzli v zimních bundách v komunisticky zařízené učebně v pavlačovém domě. Instruktor se při jízdách byl nepříjemný, neohleduplný a při mé graviditě i přes opakovanou prosbu neustále kouřil v autě. Interiér auta, který by měl být vizitkou autoškoly, je v naprosto šíleném stavu, všude se válí obaly od jídla a hlavně krabičky od cigaret. Poprvé jsme parkovali poslední hodinu před závěrečnou zkouškou a to jen příčně nikoliv podélně jak bylo u zkoušek. I přes prosbu mi odvětil "že to tam přeci nebude". V kanceláři autoškoly i přes uvedené otevírací doby 4 ze 4 návštěv nikdo nebyl. V 9.měsíci těhotenství kdy jsem se hlásila na opakování zkoušky mě "omylem zapomněli nahlásit" dle slov majitele a následně nekomunikovali. Na následující zkoušku, která měla proběhnout v 8h, stále v 11 nikdo nedorazil a ani nedal vědět. Při "náhradní" zkoušce pár dní před porodem mi instruktor po pár metrech začal zasahovat do řízení i když to OPRAVDU nebylo nutné!! Tudíž se postaral o neudělání zkoušky a též o poslední možnosti před termínem porodu zkoušku složit. Nikdy více bych do této autoškoly nešla!! Hůře jsem si vybrat opravdu nemohla. Prosím o zvážení každého zdali se do této autoškoly přihlašovat a nevybrat jinou!!!!
vloženo: 30. ledna 2019
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Běžně teď na Kounicově ulici zastavují s žáky u značky zákaz zastavení na blikačky s polovinou auta na chodníku a půlkou do odbočovacího pruhu. Pěkné věci je to teda učí.
vloženo: 23. října 2018
vložil: Chip, emailová adresa nezveřejněna
-----------------------------------------------------------------------------------------------------Co to znamená na blikačky? Mimo jiné právě třeba probíhal názorný výcvik jak to nedělat že zastavili jak zastavili. Nebo že by třeba zastavili vozidlo z důvodu nezávislém na vůli řidiče? Ted aby se v tom někdo vyznal, není lepší to řešit jinak a jinde než brečet tady pane fňukálek?!
vloženo: 23. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Běžně teď na Kounicově ulici zastavují s žáky u značky zákaz zastavení na blikačky s polovinou auta na chodníku a půlkou do odbočovacího pruhu. Pěkné věci je to teda učí.
vloženo: 23. října 2018
vložil: Chip, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Běžně teď na Kounicově ulici zastavují s žáky u značky zákaz zastavení na blikačky s polovinou auta na chodníku a půlkou do odbočovacího pruhu. Co asi žáci budou mít za základy, když je učí takovéto věci?
vloženo: 23. října 2018
vložil: Chip,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rušení jízd večer před jízdou, instruktor strašný, komunikace s kanceláři dost špatná.
vloženo: 26. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
autoškola,instruktoři a pan vedoucí v pohode,jediné co me neskutečně vytočilo byl komisař u závěrečné jízdy.Aniz by udal důvod,vyhodil všechny kteří měli jízdu,člověk zaplatil další zkoušku...ten stejný komisar u další zkoušky opět všechny vyhodil ,aniž by řekl duvod.Tento způsob vyhazování bez udání důvodu ,me jen utvrzuje ,ze tady jde jen o to zaplatit další a další zkoušky a jízdy ....a nejsem jediný kdo má tuto zkušenost
vloženo: 9. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po vánocích jsem začal dělat řidičák právě v této autoškole.
Hned při vstupu do kanceláře jsem měl velmi dobrý pocit, když mě přivítal přímo majitel. Byl velice milý a příjemný. Hned týden nato jsem si naplánoval první jízdu. Jízdy probíhali velmi klidně a v přátelském duchu. I když se občas vyskytla chybka v řízení, tak instruktor byl klidný a vždy upozornil bez jakýchkoliv "urážek" a "řvaní". S plánováním jízd nebyl žádný problém, když se podařilo, dala se naplánovat i na další den. Jediné co mě na autoškole zaráželo, byla teorie. Na té se probírá pořád to stejné dokola. Tím myslím naprosté základy. Dále jsem se, jako každý povinně, zúčastnil hodiny zdravovědy. Na ní jsem jen s úžasem sledoval, jak zdravotník (postarší děda) nám vysvětloval první pomoc. S jakým zápalem se nám snažil co nejvíce vysvětlit. Nakonec mě čekala závěrečná zkouška (jako všude). Testy proběhly v klidu bez jakýchkoliv zmatků. Potom jsme postupně sedali do auta a jeli závěrečnou jízdu. Hlavně díky instruktorovi jsem věděl kde jak jet a na co si dávat pozor, jelikož vše jsem měl projeté již s ním. Tudíž nebyl žádný problém. Po mě šel kolega, který byl velice nervozní, tudíž udělal nějakou tu chybu. Naštěstí instruktor přimouřil očko a prospěl.
Celkově autoškolu hodnotím velice kladně. Není to jen autoškola, která dělá řidičáky, ale i řidiče!! Každopádně všem doporučuji. (jinak bych to ani nepsal :D ) Tímhle bych chtěl i poděkovat instruktorům, kteří mě provedli autoškolu na první pokus. :)
Díky!
vloženo: 29. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalita vozového parku špatná. Auta měla například sjeté gumy, špatně brzdila a jednomu nefungoval otáčkoměr. Instruktor měl neprofesionální přístup ke studentům. Při výuce se vynechávala jizda na parkovišti s kužely! Při jízdě instruktor píše SMS.
vloženo: 17. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji!:)
vloženo: 16. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel nemohu doporučit tuto autoškolu. Potřebovali jsme narychlo sehnat autoškolu pro manžela, který nežije v ČR a sám nemluví česky, jen rozumí základní konverzaci. Byli jsme přijati s tím, že to nebude problém. Teoretickou výuku jsme nepotřebovali a lidé na recepci anglicky mluvili a byli příjemní. To se ale bohužel nedá říct o komisaři, který pro ně pracuje. Po druhé zkoušce z jízd se choval jako hulvát a projevoval se xenofobně. Po třetí nás nenechal projít kvůli absurdnosti, nenašel prostě chybu. Opravdu litujeme, že jsme se do této autoškoly přihlásili. Jediné, co se mu nedá vytknout, je lpění na sebemenší chybě. Dodávám, že respektujeme, že jsme neuspěli v předchozích zkouškách z jízd z důvodu chyb, ale bohužel to chování bylo dost strašné. Takhle se člověk, který pracuje úzce s lidmi chovat nesmí.
vloženo: 15. ledna 2014
vložil: Vlasta K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych poděkovat autoškole K3A a panu instruktoru Vilímkovi za jedinečný, vlídný, klidný, lidský přístup, díky kterému jsem se jako aktivní neřidička, přesvědčená o tom, že řízení auta mi tak nejde, že mně to prostě není dáno, během několika kondičních jízd přestala řízení auta bát a začala sama řídit! Skvělý instruktor, nemůžu jinak než vřele doporučit!
vloženo: 26. dubna 2013
vložil: Olga Čermáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s kurzem sem nebyla absolutně spokojena naplánování jízd tragédie pan vilímek co tady píšete my přišel právě naopak nic nevysvětlí jen řve úroven výuky špatná
vloženo: 7. února 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chci všem z této autoškoly moc poděkovat. Teorie probíhala v ne úplně příjemné učebně (bylo tam poměrně chladno) a vyučující možná až moc lpěl na absolutní korektnosti, ale člověk se dozvěděl vše důležité a i praktické tipy navíc a to je, oč tu běží. Co se jízd týče, instruktor Hansel mi moc nesedl, sice mi jeho poněkud specifický humor nijak nevadil, ale člověk z jízdy s ním neodcházel zrovna naplněn nadějí, že se s autem někdy naučí jezdit tak, aby se nezabil. Což ale neznamená, že nenaučí. Rozhodně ale více doporučuji jezdit s panem Vilímkem, který umí skvěle motivovat. Vše vysvětlí třeba po stopadesáté s neuvěřitelným klidem, neočekává od vás, že budete hned všechno umět a člověk si během jízd i pěkně popovídá a odchází s radostí z toho, že se něco naučil.
vloženo: 26. října 2012
vložil: Marie Koutná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po doporučení od mých spolužáků jsem se přihlásil do autoškoly K3A, souhlasím s ostatními, že je to jedna z nejlevnějších a nejkvalitnějších. Především chci vyzvdvihnout přístup pana instruktora Vilímka, který je nejlepší. I přes tu největší chybu, kterou můžete za volantem udělat, mu NIKDY nerupnou nervy nebo tak něco a vše se snaží v klidu vysvětlit. Již od mých spolužánků jsem byl však varován na opravdu NEPŘÍJEMNÉHO p.Hanzla, s kterým jsem bohužel měl jízdu (p.Vilímek nemohl) a nikdy na ni nezapomenu. KOMUKOLI DOPORUČUJI NEHLÁSIT SE K HANZLOVI !!! Tento člověk nemá pravidla základní morálky a slušnosti, celých 90 minut vás ponižuje, dělá z vás blbce a svou zlobu si vybíjí na vás. Po jízdě s tímto "INDIVIDUEM", během které mi popisoval, jak mě za nehodu zavřou do vězení a do konce života se v trestním rejstříku nezbavím záznamu, jsem se z docela silného zážitku nemohl vzpamatovat ještě ten večer ... Docela těžkej kalibr tento člověk. Možná to působí přehnaně, ale vím o čem mluvím (spolužačce zase popisoval rozlévající se mozek sraženého na čelním skle a podobné prasárny) !! RADÍM VÁM ANEB ROMAN VILÍMEK THE BEST ...
vloženo: 15. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem šla, abych získala "béčko" a neměla jsem žádné zkušenosti.Předem jsem se informoavala, která AŠ je dobrá a na doporučení známých a kvůli nízké ceně jsem šla do toho. Moje zkušenosti jsou celkově velmi dobré, jak z teoretické výuky, tak z jízd. Jezdila jsem se všemi instruktory, byli tam 3. S H. jsem moc spokojená nebyla, měl takový zvláštní přístup, spíše řečmi rozptyloval, o to méně vysvětloval, pak jsem jezdila s dalšíma dvěma, hlavně s Vil. ten byl velmi vstřícný a dost naučil, ale moc jezdil, nemohla jsem proto s ním jezdit, měl moc jízd od rána do večera, a to už k večeru se zdál být viditelně unavený. Jinak ale celkově super autoškola , s nej.. cenou a vstřícným přístupem.
vloženo: 20. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem šla, abych získala "béčko" a neměla jsem žádné zkušenosti.Předem jsem se informoavala, která AŠ je dobrá a na doporučení známých a kvůli nízké ceně jsem šla do toho. Moje zkušenosti jsou celkově velmi dobré, jak z teoretické výuky, tak z jízd. Jezdila jsem se všemi instruktory, byli tam 3. S H. jsem moc spokojená nebyla, měl takový zvláštní přístup, spíše řečmi rozptyloval, o to méně vysvětloval, pak jsem jezdila s dalšíma dvěma, hlavně s Vil. ten byl velmi vstřícný a dost naučil, ale moc jezdil, nemohla jsem proto s ním jezdit, měl moc jízd od rána do večera, a to už k večeru se zdál být viditelně unavený. Jinak ale celkově super autoškola , s nej.. cenou a vstřícným přístupem.
vloženo: 20. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den. Po dlouhém rozmýšlení brněnských autoškol mi byla doporučena právě K3A - od známých, přátel, kamarádů apod., takže jsem se dlouho nerozmýšlel a kurz autoškoly jsem si zvolil právě zde. Musím říct, že po první hodině jízd s p. Hanzlem, jsem se rozmýšlel zda jsem zvolil dobře. Neříkám, že tento instruktor je špatný či neodborný, ale z prvního dojmu, kterým na mne zapůsobil (Ich), jsem si řekl, zda jsem neudělal chybu a odcházel domů se smýšenými pocity. "Asi to tak má být nebo je to normální", řekl jsem si a nechal jsem to plavat. Tak 3-4 jízdu jsem jel s panem Vilímkem a musím říct, že na mne zapůsobil skvělým dojmem, přátelským a vlídným přístupem k řízení a chybám, kterých jsem udělal až moc :-), na nic si nehrál - víceméně profesionál, který lidem rozumí. Od té doby, kdy jsem s ním jel poprvé, plánování jízd mělo jasnou volbu - p. Vilímek - a to nejen v podobě jeho rad, instrukcí a přístupu ke mě. A jen díky p. Vilímkovi hodnotím tuto autoškolu tak jak hodnotím (pět *), protože, takhle by to mělo fungovat všude. Btw. autoškolu jsem udělal na poprvé :-) Mohu jen doporučit! Lovu zdar a řiď jako řiď a né řiť jako řiť! :-)
vloženo: 4. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den. Po dlouhém rozmýšlení brněnských autoškol mi byla doporučena právě K3A - od známých, přátel, kamarádů apod., takže jsem se dlouho nerozmýšlel a kurz autoškoly jsem si zvolil právě zde. Musím říct, že po první hodině jízd s p. Hanzlem, jsem se rozmýšlel zda jsem zvolil dobře. Neříkám, že tento instruktor je špatný či neodborný, ale z prvního dojmu, kterým na mne zapůsobil (Ich), jsem si řekl, zda jsem neudělal chybu a odcházel domů se smýšenými pocity. "Asi to tak má být nebo je to normální", řekl jsem si a nechal jsem to plavat. Tak 3-4 jízdu jsem jel s panem Vilímkem a musím říct, že na mne zapůsobil skvělým dojmem, přátelským a vlídným přístupem k řízení a chybám, kterých jsem udělal až moc :-), na nic si nehrál - víceméně profesionál, který lidem rozumí. Od té doby, kdy jsem s ním jel poprvé, plánování jízd mělo jasnou volbu - p. Vilímek - a to nejen v podobě jeho rad, instrukcí a přístupu ke mě. A jen díky p. Vilímkovi hodnotím tuto autoškolu tak jak hodnotím (pět *), protože, takhle by to mělo fungovat všude. Btw. autoškolu jsem udělal na poprvé :-) Mohu jen doporučit! Lovu zdar a řiď jako řiď a né řiť jako řiť! :-)
vloženo: 4. září 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou K3A jsem byla velmi spokojená. Jednak díky super ceně, ale především díky přístupu pana instruktora Vilímka, který má pevné nervy a nechová se k žákům jako k blbcům, i když udělají naprostou hloupou chybu, díky které by jiný instruktor hned vypěnil.Trochu horší je to s panem instruktorem Hanselem, který rozhodně není člověkem pro slabé povahy. Ne, že by po vás řval, ale dokáže člověka pořádně vydeptat. Já většinu jízd (krom dvou s Hanselem) odjezdila s Vilímkem, který je jeho naprostým opakem a ještě si s ním příjemně popovídáte. Mohu tedy autoškolu jen doporučit ovšem za předpokladu, že si nebudete plánovat jízdy s Hanselem. Je tam ještě další instruktor, kterého jsem ovšem ani jednu jízdu neměla a prý je také dobrý.
vloženo: 15. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem se rozmýšlela do které autoškoly se přihlásit a určitě jsem zvolila dobře. Rozhodně tuto autoškolu doporučuji. Jízdy si můžete naplánovat dle sebe a vždycky se najde místo, kam se můžete zapsat. Výuky jsem se sice nezúčastnila, ale podle mého názoru to vůbec nevadí, protože všechno pochopíte během jízd. Jezdila jsem se všemi instruktory, ale nejvíc s instruktorem Vl., a H. Musím proto nesouhlasit s některými komentáři, že chování H. hraničí se základní úrovní a etiky člověka. Je sice pravda, že je nejodlišnější ze všech instruktorů a chápu, že někomu nesedne, ale není tak hrozný, jak se povídá. Zezačátku jsem nechápala jeho styl humoru atd.. ale pak jsem to pochopila. Vždy mi všechno vysvětlil a vždycky mě pobavil :D :D Jednoznačně je ale lepší, když Vaším hlavním instruktorem bude Vl. Potom to můžete kombinovat jak chcete :)) Takže určitě doporučuji. Nejen díky ceně, ale i díky pohodovému prostředí a skvělým instruktorům.
vloženo: 26. července 2012
vložil: Marie Dorušková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem super :-) Teoretická příprava jednou týdně byla v pohodě (dokonce jsme si na videu pustili ukázku závěrečné jízdy), jen je v učebně trochu zima, zvlášť když má člověk v létě málo oblečení. Co se týče jízd, mám dobrou zkušenost se všemi instruktory; nikdo na mě nekřičel, byli pohodoví a dobře se s nimi povídalo :-) Na zkoušky dokážou dobře připravit všichni, jen záleží kdo vám nejlíp sedne. Ze začátku doporučuji jezdit s jedním instruktorem, protože mají trochu jiný přístup a plete to hlavu, ale ke konci je užitečné sbírat pohled každého z nich. Jízdy je potřeba plánovat trochu dopředu, pokud chcete vyhovující termín. Není ale problém jízdu zrušit nebo si domluvit, kde budete začínat, všichni jsou vstřícní a snaží se vyhovět.
Kurz jsem si tedy hodně užila a chtěla bych tímto poděkovat všem, kteří se na chodu autoškoly podílejí, zejména pánům instruktorům :-)
vloženo: 11. července 2012
vložil: Lucie Hrubanová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vážený pane Ing.Svobodo , jsem ráda , že jsem úspěšně složila zkoušky v Kuřimi , a tudíž nemám další zájem spolupracovat s Vaší autoškolou po všech zkušenostech a konkrétně s panem Hanzlem. Děkuji Vám za pochopení .
vloženo: 4. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych nedoporučovala nikomu . Sice lákají nízkou cenu , ale nic není takové jaké se zdá být . Chování instruktorů bylo strašné , zázemí otřesné (teorie a zdravotnická příprava probíhala v plesnivém sklepě),domluva přes paní co domlouvá jízdy katastrofická , čekat dvacet minut než si paní dopije kafíčko je vážně strašné . Rozhodně bych nikomu tuto autoškolu nedoporučovala .
vloženo: 1. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Reaguji tímto na Vaše hodnocení naší autoškoly, kterou provozujeme 14 roků. Vzhledem k Vašim kritickým postojům, které uvádíte velmi povšechně a povrchně, s nimiž jsem se dosud nesetkal,Vás žádám , abyste mě osobně navštívila a konkrétně podala připomínky k mým spolupracovníkům, abych mohl přijmout zásadní opatření na zlepšení chodu mé firmy, a o to Vám asi jde. Co se týče naší učebny, tato se nachází v přízemí se čtyřmi okny o rozměrech 150x150 cm do zahrady, což u sklepů neznám ani já, ani stavební projektant, ani majitel firmy Stavos, která postavila již mnoho bytových i komerčních staveb. Plíseň jsem v učebně rovněž nenašel. Učebnu před každou výukou vytápíme a větráme. Jen mě zaráží, že takto reagujete až na těchto stránkách a že jste nepřišla za mnou dříve kdykoliv v průběhu kurzu. Těším se na Vaši návštěvu
Ing. Jindřich Svoboda majitel autoškoly K3A.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem tam -B-, dlouho jsem se rozmýšlela kde, ale pak jsem se rozhodla pro tuto autoškolu, nechala jsem si poradit od kámošek, podle toho co říkaly o některých autoškolách, měly svoje zkušenosti. Teorie dobrá, je tam starší důchodce, ale dobrý. Na jízdy tam jsou tři instruktoři,dva jsou V. oba jsou výborní, měli stejný zájem jako já - dát to na poprvé, nic nepřiplácet a naučit dobře a bezpečně jezdit. Jezdila jsem i s instruktorem H. i když někdo na něho nadával. Musím to ale potvrdit, jeho způsoby mi vadily, i jízdy s ním, při srovnání proti těm dvěma, byly o dost slabší, aspoň podle mýho, mohla jsem to porovnat. Trochu víc kecal o sobě, o to míň mně vysvětloval při jízdě, jezdila jsem s ním jenom dvakrát. Ti dva druhý V a V, to je podlě mně něco jiného oba moc dobří, co měli zájem, navíc vstřícní a pohodoví. Já jsem jezdila hlavně s Vy, měl víc času a byl absolutně klidný to mně víc vyhovovalo se mnou asi měl hodně práce, já jsem někdy hlavně na začátku jezdila asi hrozně. Ale šla jsem do autoškoly a neměla jsem před tím žádné zkušenosti, ale dala jsem to na poprvé a to je hlavní. Proto moc doporučuji
vloženo: 9. května 2012
vložil: katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojena!Jízdy mě bavili a nebála jsem se. Ale taky, doporučuji jezdit s panem instruktorem Vilímkem. Tomu druhýmu jsem nemohla přijít na jméno, takový lidi by neměli v takovém oboru pracovat! :) Jinak si myslím že Autoškola K3 patří mezi nejlepší v Brně!!:)
vloženo: 28. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice příjemné prostředí :-) , nestěžuji si vše probíhalo v pohodě , vřele doporučuji , plánuji si u této autoškoly udělat i rozšíření stávajícího řidičského oprávnění . Jinak doporučuji jezdit s panem instruktorem V. , jinak nedoporucuji jezdit s instruktorem H. , jeho chování hraničilo se základní úrovní a etiky člověka . Jediná výhrada je pouze proti panu instrukttorovi H. který je tam poměrně nový . Jinak tuto autoškolu ještě jednou doporučuji :-) Patří vzhledem k ceně k jedněm z nejlepších v Brně :-)
vloženo: 7. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu K3A jsem absolvovala letos v létě a mohu ji vřele doporučit. Teoretická výuka probíhá každý týden v učebně na Kounicové. Vybavení není nejnovější, ale k naučení a vysvětlení postačí. Výuka trvá asi 1,5 - 2 hodiny, ve které si žáci sami řeknou, co chtějí vysvětlit nebo procvičit. Zklamala mě ale zdravotnická příprava, které chyběla alespoň částečně praktická výuka (např. vyzkoušení srdeční masáže na figuríně apod.). Jízdy vyučují dva instruktoři. Je třeba si jízdy napsat asi 7 -14 dní předem. Není problém jet i o víkendu. Jízdy si můžete naplánovat dle svých časových možností od 6:30 někdy až do 22:00. Jeden z instruktorů je spíše autoritativní typ, ale myslím, že víc naučí. Druhý je velice příjemný, pohodový, na chyby vás upozorní. Oba vás dobře připraví na závěrečné zkoušky i běžné řízení. Další výhodou je příznivá cena a dobrá poloha v centru města. Osobně bych autoškolu doporučila, neměla jsem s ní žádný problém.
vloženo: 12. srpna 2011
vložil: Zdenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola patří dle mého názoru mezi velice kvalitní a připraví vás zde velice důkladně na řízení automobilu. Neměla jsme s autoškolou žádné problémy, mohla jsem se s instruktorem i domluvit, aby si mě vyzvedl před domem a řídit mě naučil velice dobře. Občas si na mě zakřičel, což je pravda, ale o to lépe jsem si svoje chyby zapamatovala a už je dál nedělala. Prostě tady řízení neberou na lehkou váhu a uvědomují si, že pokud vás to dobře nenaučí, bude to stát vás nebo někoho jiného život.
vloženo: 29. dubna 2011
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz proběhl hladce, hlavně pohodový instruktoři! Nízká cena, ve všem mi bylo porazeno, tudíž ke zkouškám lehce připravena.
vloženo: 7. dubna 2011
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola K3A patří nejenom mezi ty absolutně nejlevnější v Brně a okolí, ale kvalitou odpovídá špičce. Plus sou v centru s maximálně příjemnou paní a pohodovejma instruktorama. Nevím jak to bylo dřív, ale poslední dobou na ně slyším od děcek jen chválu. Fakt doporučuju.
vloženo: 7. dubna 2011
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   spokojenost - můžu jen doporučit
vloženo: 15. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola, díky dobrým instruktorům byla dobrá. Levná a kvalitní. N závěrečné zkoušky jsem byl dobře připraven.
vloženo: 21. února 2011
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Má zkušenost je přibližně z roku 2007. V této autoškole jsem si rozšiřoval řidičské oprávnění na A.
Pokud pominu to že kurs byl prováděn na staré 350, která toho už hodně zažila přesněji její spojka. Učitel i instruktor v jedné osobě, myslím že to byl externista. Po teoretické stránce k výuce nemám výhrady zde bych hodnotil kladně, učebna a její vybavení viz.popis dále. Co se týká jízd ocenil bych méně vulgárností při výcviku.
Pokud bych to celé shrnul, skupinu A bych u této autoškoly nedělal, šel bych jinam.
vloženo: 1. února 2011
vložil: Robert Tylich,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nic moc autoskola!
vloženo: 20. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Raději bych šel jinam...Howhg

UPOZORNĚNÍ: Toto hodnocení bylo dle poznatků administrátorů webu VSECHNY-AUTOSKOLY.cz s největší pravděpodobností vloženo provozovatelem jiné, zřejmě konkurenční, autoškoly, nebo na základě jeho podnětu.

vloženo: 9. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám na tuto autoškolu jen dobré vzpomínky, zkoušky jsem udělala na poprvé a na chování instruktorů si nemohu stěžovat. Je pravda, že jeden z instruktorů vás řízení auta velmi dobře naučí, ale musíte si zvyknout na ostřejší projev. Většina ostatních je velmi milá a trpělivá, ale na druhou stranu zase pořád "šahají do pedálů" a nemáte ani na 10. jízdě pocit, že jste si to konečně zkusili sami. Je to podle mého názoru výorná autoškola za dobrou cenu a se solidním přístupem. Navíc každému sedne jiný typ instruktora a takových "typů" je tu na výběr několik, takže to záleží jen na vás:)Takže za mě mohu doporučit:)
vloženo: 13. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral jen kvůli velmi příjemné ceně.
Ale jestli mám být upřímný, kurzy teorie se dějí v plesnivém sklepě (a v zimě málo kdy vytopen), instruktážní videa běží pro celou studovnu na 10 let staré televizi o úhlopříčce ani ne 30cm.
Dále v této autoškole neexistuje možnost jízdy s vozíkem, ani jízda v noci.
Co se týče úspěšnosti, tak já jsem tuto autoškolu udělal napoprvé.
Ale, já se nepovažuji za běžného studenta, jelikož jsem "řízení" auta měl v malíčku již před přihlášením do kurzů (takže jsem si vybral to nejlevnější, abych to tam přetrpěl). Ale zájemcům, co doslova nikdy za volantem neseděli, doporučuji si raději připlatit.
Dále mě docela mátli instruktoři, jeden při jízdě po ulici řekl, že mám zahnout doleva (zákaz odbočení), a potom co jsem hodil blinkr sešlápu brzdu, že jsem si málem (nebýt pásu)rozbil hlavu o čelní sklo. Další při stejné situaci a při mém zabrždění mi dokonce nadal, ať nejsem poseroutka, že si tam potřebuje něco zařídit a že je to jen najednou.
Navíc, při letních teplotách (+40°C) nemyslím, že je vhodné, aby instruktor měl naplno klimatizaci (+/- 18°C) a i přes prosby studentů ji neztlumil.
vloženo: 1. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   +vysoce individualní přístup
+příprava na zkoušky u mě bez problémů
+cena
-chování jednoho z instruktorů není pro slabší povahy
vloženo: 10. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   BYLO TO NĚCO DĚSNÉHO .UŽ NIKDY VÍCE!!!!
vloženo: 11. února 2010
vložil: klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   hrůza
vloženo: 26. prosince 2009
vložil: M P,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   katastrofální, nadřazený způsob chování instruktora jízd, sprostý, častuje urážkami
vloženo: 10. července 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou K3A osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola K3A < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola K3A - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje