Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola K3A - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly K3A

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola K3A < <


   Nedoporučuji tuto autoškolu, veliké zklamání, téměř mě nic nenaučili. Nedoporučuji ani největšímu nepříteli...
6. září 2019 (21:08)
---------------------
Vy jste nepřítel sám pro sebe, doporučuji jezdit sockou, než být nebezpečný pro sebe, ale hlavně pro ostatní účastníky provozu.
vloženo: 7. září 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nedoporučuji tuto autoškolu, veliké zklamání, téměř mě nic nenaučili. Nedoporučuji ani největšímu nepříteli...
vloženo: 6. září 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


    Tuto autoškolu nemohu rozhodně doporučit. Již první teoretickou hodinu jsme 3h výuky mrzli v zimních bundách v komunisticky zařízené učebně v pavlačovém domě. Instruktor se při jízdách byl nepříjemný, neohleduplný a při mé graviditě i přes opakovanou prosbu neustále kouřil v autě. Interiér auta, který by měl být vizitkou autoškoly, je v naprosto šíleném stavu, všude se válí obaly od jídla a hlavně krabičky od cigaret. Poprvé jsme parkovali poslední hodinu před závěrečnou zkouškou a to jen příčně nikoliv podélně jak bylo u zkoušek. I přes prosbu mi odvětil "že to tam přeci nebude". V kanceláři autoškoly i přes uvedené otevírací doby 4 ze 4 návštěv nikdo nebyl. V 9.měsíci těhotenství kdy jsem se hlásila na opakování zkoušky mě "omylem zapomněli nahlásit" dle slov majitele a následně nekomunikovali. Na následující zkoušku, která měla proběhnout v 8h, stále v 11 nikdo nedorazil a ani nedal vědět. Při "náhradní" zkoušce pár dní před porodem mi instruktor po pár metrech začal zasahovat do řízení i když to OPRAVDU nebylo nutné!! Tudíž se postaral o neudělání zkoušky a též o poslední možnosti před termínem porodu zkoušku složit. Nikdy více bych do této autoškoly nešla!! Hůře jsem si vybrat opravdu nemohla. Prosím o zvážení každého zdali se do této autoškoly přihlašovat a nevybrat jinou!!!!
vloženo: 30. ledna 2019

-----------

Tady se do Vás musím pustit i já, ale jste schopna mi vysvětlit, kdo rozumné mysli vleze na zkoušku v 9. měsíci nebo před porodem? Poutala jste se na zkoušku, nebo jste zákon nedodržela a nepoutala se? Použila jste speciální pomůcky nebo jste jen doufala? Já bych se vůbec nedivil, kdyby Vám učitel místo toho stresu, že se něco stane, do toho řízení opravdu schválně sáhl a okamžitě to ukončil, když sama nemáte rozum. Ženy ve vysokém stupni těhotenství by vůbec neměly řídit, natož dělat stresovou zkoušku... Opravník
vloženo: 30. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu nemohu rozhodně doporučit. Již první teoretickou hodinu jsme 3h výuky mrzli v zimních bundách v komunisticky zařízené učebně v pavlačovém domě. Instruktor se při jízdách byl nepříjemný, neohleduplný a při mé graviditě i přes opakovanou prosbu neustále kouřil v autě. Interiér auta, který by měl být vizitkou autoškoly, je v naprosto šíleném stavu, všude se válí obaly od jídla a hlavně krabičky od cigaret. Poprvé jsme parkovali poslední hodinu před závěrečnou zkouškou a to jen příčně nikoliv podélně jak bylo u zkoušek. I přes prosbu mi odvětil "že to tam přeci nebude". V kanceláři autoškoly i přes uvedené otevírací doby 4 ze 4 návštěv nikdo nebyl. V 9.měsíci těhotenství kdy jsem se hlásila na opakování zkoušky mě "omylem zapomněli nahlásit" dle slov majitele a následně nekomunikovali. Na následující zkoušku, která měla proběhnout v 8h, stále v 11 nikdo nedorazil a ani nedal vědět. Při "náhradní" zkoušce pár dní před porodem mi instruktor po pár metrech začal zasahovat do řízení i když to OPRAVDU nebylo nutné!! Tudíž se postaral o neudělání zkoušky a též o poslední možnosti před termínem porodu zkoušku složit. Nikdy více bych do této autoškoly nešla!! Hůře jsem si vybrat opravdu nemohla. Prosím o zvážení každého zdali se do této autoškoly přihlašovat a nevybrat jinou!!!!
vloženo: 30. ledna 2019
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


    Běžně teď na Kounicově ulici zastavují s žáky u značky zákaz zastavení na blikačky s polovinou auta na chodníku a půlkou do odbočovacího pruhu. Pěkné věci je to teda učí.
vloženo: 23. října 2018
vložil: Chip, emailová adresa nezveřejněna
-----------------------------------------------------------------------------------------------------Co to znamená na blikačky? Mimo jiné právě třeba probíhal názorný výcvik jak to nedělat že zastavili jak zastavili. Nebo že by třeba zastavili vozidlo z důvodu nezávislém na vůli řidiče? Ted aby se v tom někdo vyznal, není lepší to řešit jinak a jinde než brečet tady pane fňukálek?!
vloženo: 23. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Běžně teď na Kounicově ulici zastavují s žáky u značky zákaz zastavení na blikačky s polovinou auta na chodníku a půlkou do odbočovacího pruhu. Pěkné věci je to teda učí.
vloženo: 23. října 2018
vložil: Chip, emailová adresa nezveřejněna


   Běžně teď na Kounicově ulici zastavují s žáky u značky zákaz zastavení na blikačky s polovinou auta na chodníku a půlkou do odbočovacího pruhu. Co asi žáci budou mít za základy, když je učí takovéto věci?
vloženo: 23. října 2018
vložil: Chip,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rušení jízd večer před jízdou, instruktor strašný, komunikace s kanceláři dost špatná.
vloženo: 26. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
autoškola,instruktoři a pan vedoucí v pohode,jediné co me neskutečně vytočilo byl komisař u závěrečné jízdy.Aniz by udal důvod,vyhodil všechny kteří měli jízdu,člověk zaplatil další zkoušku...ten stejný komisar u další zkoušky opět všechny vyhodil ,aniž by řekl duvod.Tento způsob vyhazování bez udání důvodu ,me jen utvrzuje ,ze tady jde jen o to zaplatit další a další zkoušky a jízdy ....a nejsem jediný kdo má tuto zkušenost
vloženo: 9. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po vánocích jsem začal dělat řidičák právě v této autoškole.
Hned při vstupu do kanceláře jsem měl velmi dobrý pocit, když mě přivítal přímo majitel. Byl velice milý a příjemný. Hned týden nato jsem si naplánoval první jízdu. Jízdy probíhali velmi klidně a v přátelském duchu. I když se občas vyskytla chybka v řízení, tak instruktor byl klidný a vždy upozornil bez jakýchkoliv "urážek" a "řvaní". S plánováním jízd nebyl žádný problém, když se podařilo, dala se naplánovat i na další den. Jediné co mě na autoškole zaráželo, byla teorie. Na té se probírá pořád to stejné dokola. Tím myslím naprosté základy. Dále jsem se, jako každý povinně, zúčastnil hodiny zdravovědy. Na ní jsem jen s úžasem sledoval, jak zdravotník (postarší děda) nám vysvětloval první pomoc. S jakým zápalem se nám snažil co nejvíce vysvětlit. Nakonec mě čekala závěrečná zkouška (jako všude). Testy proběhly v klidu bez jakýchkoliv zmatků. Potom jsme postupně sedali do auta a jeli závěrečnou jízdu. Hlavně díky instruktorovi jsem věděl kde jak jet a na co si dávat pozor, jelikož vše jsem měl projeté již s ním. Tudíž nebyl žádný problém. Po mě šel kolega, který byl velice nervozní, tudíž udělal nějakou tu chybu. Naštěstí instruktor přimouřil očko a prospěl.
Celkově autoškolu hodnotím velice kladně. Není to jen autoškola, která dělá řidičáky, ale i řidiče!! Každopádně všem doporučuji. (jinak bych to ani nepsal :D ) Tímhle bych chtěl i poděkovat instruktorům, kteří mě provedli autoškolu na první pokus. :)
Díky!
vloženo: 29. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalita vozového parku špatná. Auta měla například sjeté gumy, špatně brzdila a jednomu nefungoval otáčkoměr. Instruktor měl neprofesionální přístup ke studentům. Při výuce se vynechávala jizda na parkovišti s kužely! Při jízdě instruktor píše SMS.
vloženo: 17. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji!:)
vloženo: 16. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel nemohu doporučit tuto autoškolu. Potřebovali jsme narychlo sehnat autoškolu pro manžela, který nežije v ČR a sám nemluví česky, jen rozumí základní konverzaci. Byli jsme přijati s tím, že to nebude problém. Teoretickou výuku jsme nepotřebovali a lidé na recepci anglicky mluvili a byli příjemní. To se ale bohužel nedá říct o komisaři, který pro ně pracuje. Po druhé zkoušce z jízd se choval jako hulvát a projevoval se xenofobně. Po třetí nás nenechal projít kvůli absurdnosti, nenašel prostě chybu. Opravdu litujeme, že jsme se do této autoškoly přihlásili. Jediné, co se mu nedá vytknout, je lpění na sebemenší chybě. Dodávám, že respektujeme, že jsme neuspěli v předchozích zkouškách z jízd z důvodu chyb, ale bohužel to chování bylo dost strašné. Takhle se člověk, který pracuje úzce s lidmi chovat nesmí.
vloženo: 15. ledna 2014
vložil: Vlasta K., emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou K3A osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola K3A < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola K3A - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje