Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Nádeníček - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nádeníček

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nádeníček < <


   Výborná autoškola, úžasný přístup k žákům, cena uplně supr oproti ostatním autoškolám. Prostě supr, závěrečné zkoušky se dělali jedna báseň! Děkuji.
vloženo: 6. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost,klid,žádnej stres,domluva,prostě vše ok.
vloženo: 17. ledna 2018
vložil: Aleš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do kurzu jsem přestoupila z jedné autoškoly v Brně a jsem zato velice vděčná!
Vše mi bylo odborně vysvětleno, přístup k žákům vynikající a to nejdůležitější: vše jsem se dostatečně naučila k úspěšnému absolvování zkoušky. Mohu jedině doporučit :).


vloženo: 5. ledna 2018
vložil: Tereza , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícnost ke studentům s časovými možnostmi

Vysoká kvalita lektorů

Všem jedině doporučuji, pokud se chcete doopravdy naučit řídit vozidlo bez stresu :)!

vloženo: 14. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AHOJ VŠICHNI
dělala jsem autoškolu u pana NÁDENÍČKA byla to moje druhá autoškola přestupovala jsem,nemůžu si na nic stěžovat musím vyzvednout přístup všech instruktorů a pana Nádeníčka je to ten nejlepší chlap pod sluncem,zkoušky se dělají každý týden ne jednou za měsíc, milý a přátelský přístup, člověk není vystresovaný když jde na zkoušku prostě úžasné.VŠEM VŘELE DOPORUČUJI :-)
MÍŠA
vloženo: 22. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kurzy i praktický výcvik hodnotím jako výborné. Přístup k uchazečům skvělý. Celkové hodnocení - mohu více než doporučit.
vloženo: 7. července 2015
vložil: Stanislav Růžička,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit, byla jsem velice spokojená. Jezdila jsem s p. Smutným (velice hodný, je s ním sranda),(častěji) i s p. Němečkem, ten mně osobně sedl víc - ale je přísnější, občas zkracuje hodinu, na to pozor! Závěrečky jsem zvládla napoprvé - dík p. Nádeníčkovi! Celkový dojem super, určitě doporučuju!!
vloženo: 14. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole pana Nádeníčka jsem si rozšiřoval řidičský průkaz na skupiny C, D, E včetně profesního průkazu a mohu říct, že jsem byl velice spokojen s výukou a přístupem pana Nádeníčka, pana Smutného a hlavně pana Čecha, kterému vděčím zato, že mne dobře naučil couvat s jízdní soupravou složenou s nákladního vozidla a přívěsu. Zároveň chci Tímto výše zmíněným učitelům poděkovat, že mne toho hodně naučili.
vloženo: 25. května 2013
vložil: Eduard, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Je to sice už víc než rok co jsem úspěšně získala řidičák, ale opravdu ráda na tuto autoškolu vzpomínám. Jízdy jsem absolvovala s panem Němečkem. Myslím, že jeho trpělivost je opravdu veliká, protože jsem nebyla ten typ kterému vše šlo :D . Ale i tak jsem zvládla závěrečné zkoušky hned na první pokus. Opravdu můžu vřele doporučit!
vloženo: 17. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy bych nevěřila, že budu mít řidičák (už na třetí pokus!), ale díky autoškole pana Nádeníčka se nakonec podařilo:)
Autoškolu jsem vybírala podle místa bydliště, cena je velmi dobrá, byla jsem velmi příjemně překvapená, že jsem nemusela platit jízdy navíc po neúspěšných pokusech u zkoušky.
Jednání s kanceláří a organizace kurzu byly bezproblémové.
Jezdila jsem nejvíc s panem Němečkem. Někdo prý má pocit, že je přísný, ale mně jeho důsledný přístup naprosto vyhovoval a obdivuji, že se mnou neztrácel trpělivost.
Pan Smutný se mě snažil učit, jak "splynout s provozem", ale to bylo zřejmě mimo dosah mého chápání ženy-řidiče.
Pan Nádeníček je zkušený profesionál, je vidět, že má rád svou práci a dokáže ke každému studentovi zaujmout individuální přístup.
Zkrátka - nemůžu než doporučit, myslím, že budete spokojeni:)
vloženo: 24. března 2013
vložil: Markéta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost po všech stránkách, nemám co bych vytknula.Budu na to velice ráda vzpomínat:)
vloženo: 29. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost, nemám co bych vytknula. Super přístup a ochota vyjít vstříc.Budu na to velice ráda vzpomínat:)
vloženo: 29. ledna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral podle hodnocení, které jsem na těchto internetových stránkách četl a zároveň také, že tato autoškola je v mém blízkém okolí bydliště a musím říct, že jsem s ní byl velice spokojen. Během jízd a posléze 2 nevydařených zkoušek, mě pan Nádeníček a pan Smutný dodali povzbuzení a také navíc cvičné jízdy, díky kterým jsem absolvoval úspěšně zkoušku na potřetí.
Tímto bych rád ostatním uchazečům o řidičské oprávnění tuto autoškolu doporučil, nejen za skvělou cenu kurzu sk. B, ale také za ochotu a dobrý přístup instruktorů a pana Nádeníčka ke svým žákům nejen během školení a jízd, ale hlavně během zkoušky.
vloženo: 22. ledna 2013
vložil: Petr V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím moc pochválit a doporučit pana doktora Nádeníčka a pana Smutného, kteří mne velice dobře naučili řídit autobus, když jsem si zde rozšiřoval řidičský průkaz na skupinu "D". Krom toho pan doktor Nádeníček i pan Smutný jsou velice seriózní, příjemní a laskaví lidé.
vloženo: 14. listopadu 2012
vložil: Eduard, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Poměr/cena/výkon = 1... četl jsme mnoho recenzí na autoškoly v Brně, vybral jsem si autoškolu pana Nádeníčka, závěrečnou zkoušku jsem udělal na poprvé!! Vůbec se toho nebojte!! Je to perfektni autoškola s velice ale velice dobrým vozovým parkem jezdil jsem v naprosto nové Octavii... Všechno vysvětlí a když něco nevíte nebojíte se zeptat... Takže závěrem: Vyberte si tuto autoškolu je perfektní je profesionální!! DOPORUČUJI A DĚKUJI!!!
vloženo: 13. října 2012
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup pana Nádeníčka i všech instuktorů je přímo ukázkový. S autoškolou jsem nikdy neměla sebemenší problém,
na všem jsme se krásně domluvili. Že neplatíte žádné další poplatky je pravda. Naopak pokud se ještě bojíte,
dostanete bez problému jízdu zdarma. Instruktoři jsou skvělí, sama jsem vyzkoušela téměř všechny a nemůžu si stěžovat
na žádného. Nikdy na mě nikdo nezvýšil hlas a to i přes to že mi vše museli 100x opakovat. S panem Čechem je sranda, pan Smutný je
extrémně hodný. Snad jen pan Šebora se mi příliš nezdál. Jízdu mi zkrátil snad o 30 minut, celou dobu mi šlapal na pedály a nějakým
vysvětlováním se příliš nezdržoval.
Nejvíc ze všech bych doporučila pana Němečka. Je sice ze všech nejpřísnější, ale opravdu vás to naučí. Ne každému sedne jeho styl,
ale já jsem s ním byla nadmíru spokojená a vždy jsem se na další jízdu těšila :) Celkově autoškolu hodnotím jako nejlepší volbu!
vloženo: 22. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana doktora Nádeníčka jsem velice spokojen. Rozšiřoval jsem si zde řidičák na skupinu "C" a díky profesionálnímu přístupu instruktora pana Čecha, který umí velice dobře naučit jsem zvládl zkoušku napoprvé. Mohu všem doporučit.
vloženo: 13. září 2012
vložil: Eduard, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Nádeníček mi byla doporučena, majitel je pohodový chlápek, působí příjemně i tak s Vámi jedná, snaží se Vám opravdu hodně pomáhat a mít ho vedle sebe u závěreček tak nebudete litovat:-) komisaři jsou různí, každý se soustředí na něco jiného. Instruktoři jsou přátelští a trpělivý, ale jak kdo Vám sedne, stalo se mi, že jeden z instruktorů mě nesedl, cítila jsem se s ním, jako bych neuměla podle něho jezdit pořádně ani po deseti jízdách, řízení mě přestávalo bavit, ale s druhými to zas bylo o něčem jiném, rozhodně, ale netvrdím, že bych nebyla spokojená s AŠ a přístupem, naopak jsem :-)
vloženo: 14. srpna 2012
vložil: Monika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola p.Nadenicka je skvělá,příjemní instruktoři a bezva domluva na jízdách.Zvládl jsem zkoušky,ale předtím jsem bojovala se stresem.Nakonec vše skvšlý.
vloženo: 26. května 2012
vložil: Petra Klomfarová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporucuji...
vloženo: 13. května 2012
vložil: Novotny, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem u pana Nádeníčka, dělala asi před 3 roky. A byla jsem s ní nadmíru spokojená. Jízdy jsem měla s panem Čechem, který mi hrozně sedl a na každou jízdu s ním jsem se těšila. Poslední jízdy sem jela s panem Nádečníček a nemohu si to vynachválit u záverečných jízd mě maximálně podržel a dodal mi tolik seběvědomý, že jsem to zvládla... Pokud bych měla jít znovu do autoškoly, tak jedině sem. Tuhle autoškolu můžu všem doporučit a cena je absolutně skvělá. :-)
vloženo: 13. dubna 2012
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sel jsem k panu Nadenickovi na doporuceni a opravdu jsem udelal dobre.Pristup k uceni je the best off,,nechces tak bud hlupakem a za volantem to poznas,,chces li vsak vsechno ti vysvetli pak v provozu se vyznaš.Pan Čech je tak trochu magor,,ale myslim to v dobrem,,ma jen jiny smysl pro humor nez ostatni lide na teto planete :) Kazdopadne instruktori vi co delaji a pomuzou uplne ze vsim,,za me zdarne dokonceni dekuju panu Šeborovi nauči a vysvetli i tomu kdo ma o kolecko mene...
Zaverem jak cenou tak kvalitou vrele doporucuji....
vloženo: 13. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem sehnala přes známé. Z jízdy jsem měla velký strach ale instruktor mě podržel a na každou další jízdu jsem se těšila. Zkoušky jsem zvládla bez problémů.
vloženo: 27. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzů byl v pořádku. Líbil se mi velmi dobrý přístup pana Nádeníčka ke svým žákům.

vloženo: 30. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, flexibilní plánování jízd i na pozdní odpoledne (dělal jsem si řidičák při zaměstnání). Pěkný vozový park včetně nákladního Iveka pro sk. C !!!
Nelze než pochválit jejich služby a doporučit dalším zájemcům.
vloženo: 15. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si tu jak na motorku A1 tak o 2 roky později na auto. Celá autoškola mě bavila a na jízdy jsem se těšil. Přístup pana Nádeníčka i všech instruktorů byl skvělý, na všem se dalo domluvit, člověk nebyl nikdy ve stresu a pokud si nejste jistí, projede se s vámi sám majitel a popřípadě vám dá jízdu navíc zdarma aby sjte to doladili. Cena v Brně bezkonkurenční a nejlepší je ochota od provozovatele aby jste byli při zkouškách úspěšní. Můžu jen doporučit.
vloženo: 28. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojená co do kvality lektorů, to i výuky. Velice pozitivně hodnotím individuální přístup k žákům a snaha o co nejlepší přípravu a úspěch při zkouškách. Nutno i vyzdvihnout pozitivní věc, a to že autoškola má jednotnou cenu a při opakování zkoušek si autoškola nebere žádné další poplatky jako to bývá u většinu jíných. Opravdu můžu tuto firmu doporučit jako jednu z nejlepších a to můžu tvrdit že jsem si jich prověřovala hodně a měla jich mnoho ke srovnání.
Této autoškole, učitelům a panu Nádeníčkovi děkuji za přípravu, která mi umožnila bezproblémový závěr.
vloženo: 7. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Nádeníčka jsem měla doporučenou přes známé. Celkový dojem z této autoškoly mám poměrně dobrý a můžu ji doporučit i ostatním. Sice mi vadila občasná ,,hektičnost" a spěch, který tu byl (zejména ze strany pana Nádeníčka), nicméně to je to poslední. Co se týká kvality instruktorů, myslím, že vám zde dají slušné základy pro budoucí řízení, především musím pochválit pana Čecha, který mi dal spoustu dobrých rad. Celková cena této AŠ je také velice přijatelná. Jediné, co bych vytkla je zkracování hodin u pana Šebora (místo hodiny a půl jsme jezdívali tak tu hodinu), ale to se, myslím, dá zkousnout :) takže když to shrnu jedním slovem - doporučuji :)
vloženo: 27. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to suprová autoškola a vřele ji doporučuji :) Kdybych ji měl sám vychválit, tak už bych jen opakoval, co je zde napsané :) Závěrečné jízdy jsem jel se zcela novou škodou octavia 2010 - 1,6 TDI, která už na displeji sama ukazovala, kterou převodovou rychlost mám zařadit a jela snad úplně sama. Celkově mě autoškola bavila a jsem velmi spokojen :)
vloženo: 24. února 2011
vložil: Radek Ludvík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu můžu jedině vychválit! Všichni instruktoři jsou příjemní, vše trpělivě vysvětlí a poradí, panuje tu taková rodinná atmosféra. U zkoušek pan Nádeníček podrží a zdárně dovede uchazeče k řidičáku.
Nejradši bych tu autoškolu dělal mnohem déle, tak mě to bavilo :)
vloženo: 8. února 2011
vložil: Ondřej Kotas, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu všem vřele doporučit. Měla jsem z ježdění hrozný strach, ale díky vynikajícím instruktorům šlo vše hladce, žádné nervy a stres. Konkrétně pan Čech byl super.
vloženo: 12. ledna 2011
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, velmi seriozní. Suproví instruktoři a hlavně majitel!
vloženo: 1. ledna 2011
vložil: Viktor Beránek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi oceňuji příjemný přístup k žákům, pohodové instruktory a vstřícnost ve všech oblastech poskytovaných služeb. Malou výtku bych měl k organizaci (je lepší si vše domlouvat s instruktorem, v kanceláři mají dámy trochu zmatek), co je naopak chvályhodné je skvělá cena a garance, že vás naučí jezdit. Pokud si nebudete ani po kurzu věřit, dostanete další jízdu zdarma. Opravdu doporučuji.
vloženo: 31. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola pana Nádeníčka je super,profesionální,příjemmný přístup,
u zkoušek Vás pan Nádeníček podrží,uklidní,udělá vše proto,aby ste zkoušky zvládli...je to opravdu moc fajn,dělat kurz v téhle autoškole
vloženo: 30. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší a cenově nejvýhodnější, profesionální a přátelský přístup, velká podpora a pomoc. Připravenost ke zkouškám.
vloženo: 7. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybavení autoškoly je hrůza, je to bývalé řeznictví. Pan Nádeníček je moc fajn a moc si přeje,aby autoškolu každý zvládnula je s ním velká legrace. Na hodinách se nic nenaučíte, je to spíše pokec a vykládání zážitků z jízd atd.. Já měla Octavii a jízdy s ní byly dobré. Cena je oproti jiným autoškolám nízká a proto od jízd komisaři hodně vyhazují!!
vloženo: 20. září 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl nadmíru spokojen a doporučuji všem co sechtějí něčemu naučit. naprosto skvělé chování a prístup nehledě na to že se snaží svého žáka podržet a ne potopit
vloženo: 5. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem nadmíru spokojená, stejně tak jako všichni, kteří si zde dělají řidičák. Nikdy nebyl problém s naplánováním jízdy ani nic podobného. Instruktoři se vás snaží opravdu naučit řídit, ne z vás vytřískat peníze jako u ostatních autoškol v Brně. Kondiční jízdy jsou zde navíc zdarma. Jezdí s vámi po oblíbených trasách komisařů, na hodinách teorie vám vysvětlí vše, na co se zeptáte, to stejné technika. Vládne příjemná přátelská atmosféra. Cena velice příznivá, a kdybych si měla dělat autoškolu ještě jednou, ani minutu bych nepřemýšlela. Pan Nádeníček se snaží pomáhat a podporovat nejvíc jak to jde. Upřímně se mi po autoškole stýskat. Určitě doporučuju všem kteří chtějí umět řídit a chtějí se to naučit v pohodové atmosféře.
vloženo: 5. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy nebyl žádný problém, autoškolu mohu jedině doporučit a pan Nádeníček je známý svým klidem :) Navíc není ani tak daleko od centra a cena za autoškolu je jedna z nejlepších.
vloženo: 16. července 2010
vložil: Iva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše probíhalo super!
vloženo: 15. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučila všem je paradní...na jízdy jsem měla pana Němečka,který se mnou měl svatou trpělivost a na závěrečky pana Nádeníčka,kterej mě u závěreček podržel a uklidňoval..nebýt jeho podpory tak bych to nedala,když se komisař šklíbil nad mojí technickou=)hold pozná se právník=)a i jejich kolektiv je výbornej...netahají zbytečně peníze a naučí...teď se po Brně jezdím úplně v pohodě a při přednostech z prava si vždycky vzpomenu na klepání pana Němečka na okno=)opravdu mám úžasný zážitky z této autoškoly a pokud ještě nevíte kam půjdete dělat papíry tak se nerozhodujte a běžte rovnou k panu Nádeníčkovi...Ještě jednou děkuju=)
vloženo: 8. června 2010
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je výborná. Učitelé jsou skvělí-nejsou to žádní pošahaní nerváci, ale pohodoví kliďasové. Pan Nádeníček je férový a snaží se každému pomoci. Všem ji vřele doporučuji.
vloženo: 20. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bez debaty doporučuji tuhle autoškolu. Pan Nádeníček je fér a hlavně se ke všem chová pohodově a nemá zájem vás obírat o peníze jak to chodí v jiných autoškolách. Učitelé jsou dobří a opravdu vás něco naučí.
vloženo: 22. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem maximálně spokojená. Instruktoři mají svatou trpělivost, dokáží výborně vysvětlit a pan Nádeníček je opravdu skvělý, při závěrečkách podrží a dokáže uklidnit:)
Děkuji K.Najmanová
vloženo: 6. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem absolutně spokojená a mohu tuhle autoškolu jedině doporučit.Instruktoři jsou velmi příjemní, pohodoví a také umí svého žáka pochválit.Vše bezvadně vysvětlí.Pokud máte z jízd obavy,tak tady je mít nemusíte.Celému personálu děkuji a hlavně svému instruktorovi za úžasný přístup.DĚKUJI !!! Medková
vloženo: 5. dubna 2010
vložil: Šárka Medková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   instruktori nejlepsi a pan nadenicek nejhodnejsi doporucuji vsem
vloženo: 13. února 2010
vložil: jindra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   je to výborna autoškola,doporučuji všem co si chcou dělat autoškolu!!
vloženo: 24. ledna 2010
vložil: Mira,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to bezva autoškola. Instruktoři jsou velmi hodní a trpěliví.. dokáží naučit vše co umí oni sami.
vloženo: 11. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na výběr máte mezi automobily Octavia (diesel), nebo Fabia (benzin) v celkem dobrém stavu. Vybrat si můžete ze tří až čtyř instruktorů. Osobní přístup provozovatele autoškoly pana Nádeníčka hodnotím jako velmi pozitivní. Úroveň výuky ze strany zkušených instruktorů je velmi dobrá.

Jízdy, pokud je to možné, doporučuji naplánovat ihned a všechny, neboť se Vám může stát, že již v první třetině měsíce budou termíny na celý měsíc plné. To ovšem není z důvodu, že by autoškola nezvládala pokrýt své kapacity, ale že je o ni nemalý zájem. Je-li to ve Vašich možnostech, je lepší plánovat odjezdy od autoškoly, můžete ovšem jízdu začít a skončit i v místě Vašeho bydliště.

Co se týče styku se zaměstnankyněmi kanceláře, doporučuji raději osobní jednání, než po telefonu. Celkový průběh mi totiž trochu kazí právě tento úsek, který má tendenci v organizaci a plánování jízd, či závěrečných zkoušek dělat často nezanedbatelné zmatky. Pokud si ovšem na to dáte pozor a vše si pro jistotu důsledně ověříte, potom zde nevidím žádný další problém. Vřele doporučuji všem, kdo si chtějí udělat řidičský průkaz kvalitně, v klidu a bez stresu.
vloženo: 1. října 2009
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vřele doporučuji
vloženo: 14. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to nej autoškola v brně..Doporučuji ji všem!
vloženo: 22. srpna 2009
vložil: Jan Smejkal,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nádeníček osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nádeníček < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nádeníček - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje