Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Nádeníček - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nádeníček

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nádeníček < <


   Autoškolu pana Nádeníčka jsem zvolil na doporučení své spolužačky a popravdě nemohu litovat. Kurz mne vyšel na necelých třináct tisíc, což byla cena v porovnání s konkurencí spíše vyšší, ale nikterak výrazně. A popravdě na základě zkušeností mého okolí s levnějšími autoškolami jsem si řekl, že si za výcvik klidně připlatím (tímto nechci ale ani náhodou tvrdit, že všechny levnější autoškoly jsou hned špatné).

První velkou výhodou je za mne to, že autoškola si nežádá žádné zálohy, poplatky dopředu a nic podobného, vše stačí zaplatit až před zkouškami, nekupoval jsem tedy žádného zajíce v pytli. Krom jízd (o kterých se samozřejmě ještě rozepíšu dále) a teoretických hodin mi autoškola poskytla zdarma i učebnici na půjčení ke zkouškám (což je spíše drobnost, ale za mne příjemná). Z doslechu vím o autoškolách, které po vás peníze chtějí rovnou, před jízdami, někdy naléhají i majitelé autoškol… Toto naštěstí není případ autoškoly pana Nádeníčka.

Jako druhou výhodu vidím šanci zvládnout autoškolu rychle. Já sám jsem ji sice dělal asi tři měsíce, ale to především kvůli vlastní škole. Jinak není problém mít až tři jízdy týdně, což je za mne na brněnskou autoškolu opravdu slušné (sám jsem i v kombinaci se školou neměl vůbec problém dvě jízdy týdně mít). Autoškola má on-line rezervační systém, přes který si můžete krom času vybrat i konkrétního instruktora, takže pokud vám někdo nesedne, můžete si jednoduše nedávat jízdy s ním.

Co se instruktorů týče, zde opět nemám co vytýkat. Většinu jízd jsem absolvoval s paní Rechtorisovou a jízdy s ní byly příjemné. Ale i všichni ostatní instruktoři, se kterými jsem se setkal, byli klidní a příjemní (podle mne je situace, že se budete nějakému instruktorovi vyhýbat, vysoce nepravděpodobná). Během jízd také projdete většinu situací, se kterými se jako řidiči setkáte, a vše vám vysvětlí.

Autoškola má i svůj trenažér. K němu mám jedinou výtku, a to je jeho umístění v Brně. Ačkoliv samotná autoškola sídlí na Karáskově náměstí, trenažer se nachází kousek od ulice Olomoucká. Jinak s ním žádný problém nebyl, mně osobně sice trenažer úplně nevyhovuje, ale chápu, že pro některé se může jednat o příjemnější začátek s řízením. Druhou jízdu jsem už absolvoval na okruhu v reálném autě, což mi pomohlo daleko více.

Co se výsledků týče, testy jsem dal na plný počet bodů a jízdu hned napoprvé. Autoškole jsem zaplatil těch necelých třináct tisíc, nic dalšího jsem již (krom poplatků úřadům) platit nemusel (což možná zní podivně, ale není to u všech autoškol pravidlem). Zkoušky se jely v autě, které jsem mohl ještě předtím vyzkoušet, což také beru jako výhodu.

Za sebe mohu autoškolu pouze doporučit. Aktuální cena (13 500 za skupinu B) je po aktuálním zdražování autoškol stále příjemná a všichni lidé v této autoškole (instruktoři i pan a paní Nádeníčkovi) jsou milí a ochotní, v případě jakýchkoliv problémů vám nemají problém vyjít vstříc.
vloženo: 15. dubna 2022
vložil: Janek, emailová adresa nezveřejněna


   Do autoškoly Nádeníček jsem přestoupila z důvodu špatných zkušeností s předchozí autoškolou a velmi mile mě překvapil přívětivý přístup ze strany pana Nádeníčka, paní Nádeníčkové i celé autoškoly. Většinu jízd jsem absolvovala s panem Korbičkou, se kterým jsem byla nad míru spokojena a poslední jízdy s paní Ondrušovou, na kterou si také nemůžu stěžovat. Tuto autoškolu mohu jedině doporučit, i díky nim jsem testy zvládla na plný počet bodů a jízdu napoprvé.
vloženo: 18. prosince 2021
vložil: Berenika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc a moc děkuji Autoškole Nádeníček za skvělý přístup a vedení. Hodiny probíhaly v klidu a v přátelské atmosféře. Žádný instruktor, se kterým jsem se zde setkala, nekřičel či nevyhrožoval. Chybu jsme vždy prošli a zdůvodnili, co bylo špatně.
Všem moc tuto autoškolu doporučuji, závěrečky zvládnete s panem Nádeníčkem levou zadní. :-)

vloženo: 12. února 2021
vložil: Martina , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolu jsem byl moc spokojený,celkový přístup velmi dobrý závěrečná zkouška proběhla v pořádku můžu všem doporučit
vloženo: 3. října 2020
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Samá pozitiva!
vloženo: 2. dubna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem odkládala řadu let. Nyní, v období těhotenství, jsem ji zde absolvovala v horizontu měsíce a půl. Vždy mi vyšli vstříc. Když mi neseděl instruktor, mohla jsem se domluvit k jinému. Snad jen zkoušky ve zcela jiném autě, jež sem neměla možnost před tím vyzkoušet, mě krapet vyděsily. Ale vše vyšlo napoprvé. Autoškolu doporucuji. :)
vloženo: 16. října 2019
vložil: Jana Trx, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, úžasný přístup k žákům, cena uplně supr oproti ostatním autoškolám. Prostě supr, závěrečné zkoušky se dělali jedna báseň! Děkuji.
vloženo: 6. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost,klid,žádnej stres,domluva,prostě vše ok.
vloženo: 17. ledna 2018
vložil: Aleš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do kurzu jsem přestoupila z jedné autoškoly v Brně a jsem zato velice vděčná!
Vše mi bylo odborně vysvětleno, přístup k žákům vynikající a to nejdůležitější: vše jsem se dostatečně naučila k úspěšnému absolvování zkoušky. Mohu jedině doporučit :).


vloženo: 5. ledna 2018
vložil: Tereza , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícnost ke studentům s časovými možnostmi

Vysoká kvalita lektorů

Všem jedině doporučuji, pokud se chcete doopravdy naučit řídit vozidlo bez stresu :)!

vloženo: 14. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AHOJ VŠICHNI
dělala jsem autoškolu u pana NÁDENÍČKA byla to moje druhá autoškola přestupovala jsem,nemůžu si na nic stěžovat musím vyzvednout přístup všech instruktorů a pana Nádeníčka je to ten nejlepší chlap pod sluncem,zkoušky se dělají každý týden ne jednou za měsíc, milý a přátelský přístup, člověk není vystresovaný když jde na zkoušku prostě úžasné.VŠEM VŘELE DOPORUČUJI :-)
MÍŠA
vloženo: 22. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kurzy i praktický výcvik hodnotím jako výborné. Přístup k uchazečům skvělý. Celkové hodnocení - mohu více než doporučit.
vloženo: 7. července 2015
vložil: Stanislav Růžička,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit, byla jsem velice spokojená. Jezdila jsem s p. Smutným (velice hodný, je s ním sranda),(častěji) i s p. Němečkem, ten mně osobně sedl víc - ale je přísnější, občas zkracuje hodinu, na to pozor! Závěrečky jsem zvládla napoprvé - dík p. Nádeníčkovi! Celkový dojem super, určitě doporučuju!!
vloženo: 14. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole pana Nádeníčka jsem si rozšiřoval řidičský průkaz na skupiny C, D, E včetně profesního průkazu a mohu říct, že jsem byl velice spokojen s výukou a přístupem pana Nádeníčka, pana Smutného a hlavně pana Čecha, kterému vděčím zato, že mne dobře naučil couvat s jízdní soupravou složenou s nákladního vozidla a přívěsu. Zároveň chci Tímto výše zmíněným učitelům poděkovat, že mne toho hodně naučili.
vloženo: 25. května 2013
vložil: Eduard, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nádeníček osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nádeníček < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nádeníček - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje