Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Nádeníček - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nádeníček

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nádeníček < <


   Výborná autoškola, úžasný přístup k žákům, cena uplně supr oproti ostatním autoškolám. Prostě supr, závěrečné zkoušky se dělali jedna báseň! Děkuji.
vloženo: 6. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost,klid,žádnej stres,domluva,prostě vše ok.
vloženo: 17. ledna 2018
vložil: Aleš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do kurzu jsem přestoupila z jedné autoškoly v Brně a jsem zato velice vděčná!
Vše mi bylo odborně vysvětleno, přístup k žákům vynikající a to nejdůležitější: vše jsem se dostatečně naučila k úspěšnému absolvování zkoušky. Mohu jedině doporučit :).


vloženo: 5. ledna 2018
vložil: Tereza , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícnost ke studentům s časovými možnostmi

Vysoká kvalita lektorů

Všem jedině doporučuji, pokud se chcete doopravdy naučit řídit vozidlo bez stresu :)!

vloženo: 14. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AHOJ VŠICHNI
dělala jsem autoškolu u pana NÁDENÍČKA byla to moje druhá autoškola přestupovala jsem,nemůžu si na nic stěžovat musím vyzvednout přístup všech instruktorů a pana Nádeníčka je to ten nejlepší chlap pod sluncem,zkoušky se dělají každý týden ne jednou za měsíc, milý a přátelský přístup, člověk není vystresovaný když jde na zkoušku prostě úžasné.VŠEM VŘELE DOPORUČUJI :-)
MÍŠA
vloženo: 22. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kurzy i praktický výcvik hodnotím jako výborné. Přístup k uchazečům skvělý. Celkové hodnocení - mohu více než doporučit.
vloženo: 7. července 2015
vložil: Stanislav Růžička,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit, byla jsem velice spokojená. Jezdila jsem s p. Smutným (velice hodný, je s ním sranda),(častěji) i s p. Němečkem, ten mně osobně sedl víc - ale je přísnější, občas zkracuje hodinu, na to pozor! Závěrečky jsem zvládla napoprvé - dík p. Nádeníčkovi! Celkový dojem super, určitě doporučuju!!
vloženo: 14. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole pana Nádeníčka jsem si rozšiřoval řidičský průkaz na skupiny C, D, E včetně profesního průkazu a mohu říct, že jsem byl velice spokojen s výukou a přístupem pana Nádeníčka, pana Smutného a hlavně pana Čecha, kterému vděčím zato, že mne dobře naučil couvat s jízdní soupravou složenou s nákladního vozidla a přívěsu. Zároveň chci Tímto výše zmíněným učitelům poděkovat, že mne toho hodně naučili.
vloženo: 25. května 2013
vložil: Eduard, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nádeníček osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nádeníček < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nádeníček - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje