Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Nika - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nika

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nika < <


   cítím se připravený na zkoušky a také na praktické využití zkušeností v běžném provozu
vloženo: 6. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příprava proběhla dobře autoškola zdárně dokončena. Doporučuji
vloženo: 19. května 2019
vložil: Láda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola s velmi vřelým a profesionálním přístupem k žákum.Pan Klecar i paní Zůrová jsou sympatičtí lidé s pevnými nervy, nemohl jsem se svěřit do lepších rukou :)
vloženo: 1. září 2016
vložil: Michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chci se podělit o velmi pozitivní zkušenosti.
Jak p. Klecar i p. Zůrová, jsou velmi kvalifikovaní školitelé, kteří nejen vše vysvětlí ale ještě jsou to velice trpěliví lidé. Sám jsem na řízení trochu levý, ale díky delší autoškole, přikoupeno asi 10 h. ze mě nervozita a obavy z řízení pomalu začaly opadávat. Čili ještě jednou díky p. Zůrové za její trpělivost, snahu a skvělou průpravu, nebýt jí tak bych se řidického průkazu s velkou pravděpodobností vzdal.
vloženo: 9. listopadu 2015
vložil: Černý M.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Stolen credit card medicamento generico de xenical It termed total supply as "net generating capacity", whichdivided into "unavailable capacity" and "reliable availablecapacity". (See Chart 1) Power plants that could be called uponat short notice were deemed reliably available.

vloženo: 28. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I'm from England http://agrimeetings.com/contact-us/ z2407 is 500 mg tetracycline "Most of the soldier volunteer subjects of these experiments conducted by the U.S. military were told at the time that they should never reveal the nature of the experiments, and apparently, almost to a man, they kept this secret for the next 40 or more years," the report says.

vloženo: 21. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I'd like to tell you about a change of address lasix to buy Tepco has already removed two unused fuel assemblies from the pool in a test operation last year, but these rods are less dangerous than the spent bundles. Extracting spent fuel is a normal part of operations at a nuclear plant, but safely plucking them from a badly damaged reactor is unprecedented.

vloženo: 20. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   A company car how to get discounts on prescription drugs In the new survey, researchers from the University of Michigan Injury Center surveyed 689 young people who sought care at a major trauma center in Flint, Mich. Roughly 14% were younger than age 18, and 32% had children of their own. Those with firearms were more likely to use illegal drugs, have been involved in a serious fight, and to endorse the position that "revenge was a good thing," and that it was "OK to hurt people if they hurt you first."

vloženo: 13. dubna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   this post is fantastic ttm online pharmacy We were surprised to see that most of the patients had undergone amputations. The senior orthopedic surgeon said the patients had been forced to walk to safety with injuries that had eventually gotten infected, leading to the amputations. The make-shift medical camps in the flood-hit mountainous region lacked the facilities to take care of trauma cases.

vloženo: 11. dubna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu niku jsem již využil před dvěma lety, pro skupinu A1. To jsem jezdil jen s panem klecarem, velice přívětivý člověk, vysvětluje každou chybu a přimouří oči u začátečníků. Letos jsem využil služeb pro skupinu B. Mají nová auta, pan Klecar stále velice ochotně vysvětlil vše potřebné a později, kdy člověk již lépe zvládá vozidlo si s vámi i v klidu popovídá. Co se týče paní Zůrové, nikdy jsem s ní neměl žádný problém. Samozřejmně už tolik nepřehlíží chyby, především s blížícími se závěrečnými zkouškami, ale to je třeba pro úspěšné absolvování. Také si s vámi příjemně popovídá a v autě panuje příjemná atmosféra. Závěrem bych řekl - DOPORUČUJI
vloženo: 9. března 2015
vložil: Vašek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje reakce na odpověď autoškoly: Dobu jízd už jsem dávno pochopila, jak jste mi posledně říkala, jsou to vyučovací hodiny, tedy 1 vyučovací hodina je 45 minut. Nevím, zda byl čas jízdy nahrazen, to jsem si nepohlídala. Prostě si myslím, že byste se měli věnovat žákovi, ne se pořád někde stavovat např. pan Klecar byl semnou v servisu a pak na nějaké návštěvě v Nepolisech (stála jsem tam 15 minut) a alespoň se k žákovi nějak slušně chovat to je pouze můj názor. Člověk se musí soustředit na zkoušky a vy ho urážíte i při zkouškách?? Nezlobte se na mě, ale to už na mě bylo moc! A mohla jste mi aspoň říct, že mě nedovezete zpět?? Teď se jen obhajujete abyste si tu nezkazila pověst, ale já neříkám ještě všechno. To nemá cenu tu všechno vysvětlovat. To, že jste teď napsala, že jste mě přemlouvala, že sníh není, to jste si musela splést s někým jiným. A zkoušky komentovat nehodlám, to byla poslední tečka. Třeba už se díky mě začnete chovat k žákům slušně :-))
vloženo: 8. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola hodně dobrá jsem rád že jsem jí zvolil i když je cenově troch výš ale na provoz a závěrečky mě připravili
vloženo: 6. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně tuto autoškolu nedoporučuji! Velmi nepřiměřené a urážlivé chování. Zkracování doby jízdy a mnoho dalšího co se mi nelíbilo. S panem Klecarem jsem byla spokojená, bohužel s paní Zůrovou to bylo úplně jiné. Problematické plánování jízd atd.
vloženo: 6. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Veroniko, abych to uvedla na pravou míru... stále nechápu, že i přes mé vysvětlování jsi nepochopila dobu jízd, takže ještě jednou... jestliže mluvím o 2 hodinách = jsou to vaše 2 vyučovací hodiny = 2x 45 min. = 1,5 hodiny.. pokud jsou to 4 hodiny jízdy = 3 hodiny času , pokud 8 hodin jízd = 6 hodin času... jedná se o délku vyučovací hodiny tj. 45 min. takže pokud budu mluvit o 8 hodinách a ty máš pocit, že jsi určitě za volantem po sečtení všech časů nestrávila 8 hodin tak máš pravdu, protože to je 6 hodin... nejde o krácení doby jízd, ale tak to časově vychází... v případě pauzy, jsem o to jízdy natáhla a čas byl nahrazen...
Problematické plánování jízdy bylo, protože v týdnu když 15 lidí bude chtít jezdit od 15 hodin, tak abych vás spravedlivě vystřídala přijde na vás řada jednou za 15 dní... o víkendech jsi jezdit nechtěla, protože se to nelíbilo příteli... ve středu zrušíš jízdy kvůli chřipce a ve čtvrtek mi píšeš, že v neděli můžeš na jízdy, na dotaz jestli jsi zdravá přijde odpověd, že máš kašel a velkou rýmu = z mého hlediska zdravotně nezpůsobilá, že potřebuješ jezdit je mi jasné, ale v tomto stavu tě za volant nepustím, to se na mě nezlob... pak se měsíc neozveš a v lednu tě uháním co jízdy a odpověd? ve sněhu se ti nechce a já tě přemlouvám, že sníh neni at to neprotahujeme... tak kde je problematické plánování jízd?
... a jediný problém nastal při zkouškách... na první vypsaný termín jsi se nedostavila (důvod už si tedy nepamatuji).. druhý termín jsi potvrdila... úřadem nám byl termín přesun z pátku na čtvrtek... v druhé vteřině co jsem se to dozvěděla, jsem hned informovala všechny žáky, všem jsem volala... tobě jsem to psala ještě večer... to že mi pak tvrdíš, že složenku na zkoušky jsi nemohla zaplatit, protože jsem ti to napsala až večer (přitom už vás na to upozornuji při zahájení kurzu a pak před zkouškama) a hádala by jsi se se mnou do krve (ač mám na to svědka, že jsem ti dopoledne volala) mě skutečně už vykolejilo a za to, že tě komisař asi pokáral já nemohu... at chceš nebo nechceš, ze zákona je zkouška zahájena testem a vy musíte mít zaplacený poplatek.. tolik asi schrnutí... a všechno můžu doložit.. jak naší konverzaci o jízdách, tak záznam o přihlášení 2x ke zkouškám, tak čas mého volání... já problém ze strany autoškoly nevidím... přeji spoustu bezpečných km..


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S mým kurzem v této autoškole, jsem velice spokojená. Když můžu, doporučím a hodně lidí už tam od mého doporučení přešlo. Jízdy jsem si mohla domlouvat sama a určovat vlastní termín, kdežto u ostatních autoškol slyším kvůli tomuto problémy. Stěžují si na učitele a ostatní věci, ale v žádném směru sem já neměla s touto autoškolou žádné problémy.
Velice všem doporučuji!
vloženo: 15. srpna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v pořádku
vloženo: 14. května 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   příjemné prostředí
vloženo: 17. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem - ÚŽASNÉ !
vloženo: 1. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podle mého názoru je to ta nejlepší autoškola, kterou jsem si mohla vybrat. Naučila jsem se teorii i praxi, vím jak se na silnici chovat a na co dávat pozor. Přístup k žákům je perfektní, na vše mi odpověděli a se vším mi ochotně pomohli. Tuto autoškolu mohu jen doporučit. :)
vloženo: 20. února 2014
vložil: Vlasta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá komunikace, dobrá a rychlá domluva na termínech jízd. Dobrý přístup od instruktora, lze se domluvit na všem!
vloženo: 13. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělí přístup, v termínech jízd se mi instruktoři maximálně podřídili. Zkoušky A1 i B s jistotou, že všechno umím a znám, oboje s přípravou od Niky na poprvé úspěšné, neměl jsem žádný problém. Navíc, při dnešních cenách dělat papíry na auto s cenou okolo 7 tisíc za kurz ? Nádhera !
vloženo: 12. února 2014
vložil: Janzen, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Nika jsem se cítila skvěle. Instruktoři nás hodně naučili. Učebna dobře vybavena, auto se dobře řídila,na každé hodině teorie i jízdy panovala vždy dobrá atmosféra.
Celkový dojem na jedničku!
vloženo: 11. února 2014
vložil: Simona Boháčová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: Víme o tom, že zpětná vazba je velmi důležitá, a proto je i vaše hodnocení naší autoškoly velkým přínosem, abychom mohli neustále zkvalitňovat služby autoškoly a tím i zajistit spokojenost budoucích žadatelů o řidičská oprávnění. Ohodnoťte prosím naši autoškolu, každý názor je vítaný, každý si přečteme... Děkujeme... Autoškola Nika
vloženo: 10. února 2014


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je velmi dobrá. Kvalitní příprava i přístup k žákům.
vloženo: 10. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velice vysoká úroveň mé spokojenosti, mohu jedině doporučit, dělal jsem zde A1 a B a mám v plánu pokračovat :) (y)
vloženo: 10. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz dle mého probíhá v celku velice plynule a zahrnuje vše co budoucí řidíč potřebuje.Ať jsou to zásady bezpečné jízdy,nebo ovládání vozidla...veškeré informace či dovednosti jsou dozajista perfektním startem do provozu na silnicích.
vloženo: 10. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní, lépe jsem si snad ani vybrat nemohla, perfektní a přátelský přístup, ale zároveň profesionální. Rozhodně doporučuji, byla jsem velmi spokojená!!
vloženo: 10. února 2014
vložil: Eliška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal skvělej, užasnej přistup. Není na co si stěžovat.
vloženo: 10. února 2014
vložil: Jan Adámek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl velice spokojen, skvělý instruktor (klidný, ochotný - poradí, vysvětlí), vše proběhlo hladce, v pohodě. Doporučuji.
vloženo: 29. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl spokojen. Kurz proběhl hladce, rychle a efektivně. Velmi dobrý přístup ke studentům a dobrá kvalita výuky.
vloženo: 10. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu doporučuji všem . výborný instruktor , který opravdu vás dokáže připravit na zkoušky . nebudete zklamaní .je opravdu klidný člověk a i když si nevíte rady rád vám pomůže a poradí a také hodně vysvětlí.
vloženo: 16. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pohoda
vloženo: 30. srpna 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nika osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nika < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nika - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje