Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola REAL - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly REAL

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola REAL < <


   Autoskolu mi doporučila kamarádka mohu jedině doporučit. Jsou hodní a vše vás naučí ne jako v jiných autoškolách.
vloženo: 16. září 2020
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna (IP: 89.103.XX.XXX)


   Super volba v Brně, autoškolu mi doporučila kamarádka a vše vpořádku.
vloženo: 16. září 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna (IP: 89.103.XX.XXX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Real jsem nastupoval během října a věřil jsem že bude všechno v pořádku. První teoretickou hodinu jsem měl asi po týdnu, byli to dvě hodiny v učebně kde nám byli pouštěny videa z 90.let. Další hodiny už jsem se nedočkal, byli totiž hned plné, a po více než měsíci mi došla trpělivost a rozhodl se přestoupit jinam. Jak už mají zkušenost jiní, pan Foral si naúčtoval storno poplatek a to v mém případě zhruba 1500 Kč. Poměrně drahá cena za dvouhodinové koukání na televizi. Pan Foral argumentoval otázkou kolik jsem si udělal testů na jeho webu a cítil se jako vítěz když jsem mu řekl že ani jeden. Proč bych je taky dělal, učil jsem se z učebnice a měl jsem za sebou jednu jedinou teoretickou hodinu. Tou dobou už byli kamarádi v autoškole kam jsem přestupoval už pomalu v polovině kurzu, byť začali později než já.

Autoškola Real se chvástá tím že je ,,online"... Ovšem ne vše co je online, je taky fajn. A já jsem rád že jsem odešel. Těžko říct kolik by mi bylo přiděleno jízd, když mívám čas 2x týdně. V druhé autoškole to problém nebyl, a na všem se dalo domluvit. Paradoxně vůbec ne online, jedině přes telefon, což bylo naprosto ideální. Když jsem skončil ve škole dříve, jednoduše jsem si domluvil zrušení jízdy a bylo to. Těžko říct kolik bych strávil času po kavárnách, abych nemusel platit třistakorunový poplatek který si účtuje tato autoškola. Nic takového v druhé nebylo.

Pochopitelně pan Foral může po právu argumentovat, že jsou to přece podmínky s kterými jsem souhlasil. Ale protože jsem prošel dvouma autoškolama, vím že to jinde funguje o mnoho lépe a kdybych si něco o této autoškole zjistil předem vyhnul bych se jí a ušetřil svůj čas i peníze. Proto píšu tuto recenzi.

Dále se autoškola Real chlubí hlavně svojí plánovací aplikací - která je ve finále mínus a ne plus. A dále svými testy zdarma pro své žáky, což je úsměvné, protože takové testy jsou i na webu ministerstva dopravy a to zcela zdarma pro každého. Je možné že tam má i nějaké otázky navíc, ale jako důvod proč sem jít to tedy neberu, protože nejsou absolutně třeba. :-) Recenzi píšu až dnes, protože dnes jsem měl závěrečnou zkoušku, kterou jsem dal mimochodem na poprvé. A na testech s 50 body z 50. A to i bez kouzelných testů autoškoly Real. Tuto autoškolu nedoporučuji, jde to lépe.
vloženo: 6. března 2019
vložil: Čeněk Šmerek, (IP: 89.24.XX.XX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdybych měla hodnotit výcvik u autoškoly Real, hodnotila bych kladně a to hned z několika důvodů:
A to čistě jen z mého pohledu a zkušeností
1. Ten nejhlavnější - naučila jsem se řídit
2. Projezdíte opravdu celé Brno (pro mě jako holku z vesnice velké + a taky zažijete mnoho dopravních situací)
3.Instruktoři vám srozumitelně vysvětlí cokoliv je potřeba a tím vás i dobře připraví na zkoušky
4. Přístup instruktorů je vlídný a trpělivý, hlavně nikdo na vás nebude křičet když vám něco hned nejde ( z mojí zkušenosti nic takového ani nepřipadalo v úvahu)
5. Mohli jste si vyzkoušet jezdit ve dvou různých autech, což je taky velké +
6.Testy na závěrečné zkoušky si vyzkoušíte díky autoškole ,,nanečisto” - autoškola to má tak, že musíte složit test, aby jste prokázali, že Vás na tu zkoušku můžou pustit, takže výhoda, jelikož vás donutí se naučit a nemělo by se stát. že by jste u zkoušky letěli kvůli testům.

Je tady ovšem něco co bych nehodnotila tak kladně:
1. Plánovaní jízd - to se zdá jako skvělé, když je elektronické, ale díky tomu vám né vždycky vyšly jízdy tak jak by jste chtěli. Nechci tu něják lhát, já díky svému chaotickému plánování dělala autoškolu cca od března do října, takže už je to dlouho. Ale pokud vím, stalo se že mi např jízdy vyšly 1 týdně a nebo vůbec. Každopádně to nevidím jako velké mínus, protože jsou tu i tací, co s tím problém neměli a navíc to u mě nebylo časté a je to taky o tom jak vy plánujete a jaké máte štěstí. Takže autoškola se dá stihnout i dříve.

Co na druhou stranu bylo výborný, je to, že jste si mohli plánovat jízdy s jakýmkoliv instruktorem jste chtěli tzn. pokud vám nějáký nevyhovoval ( jako mě např. instruktor č.04, protože mi přislo , že jízdy s ním mě nenaučili tolik jako s ostatními instruktory) mohli jste si jednoduše jízdy s ním přestat zaškrtávat.


2. Nudné videa na teoretických hodinách. To je věc kterou bych změnila. Sedět 2 hodiny v kuse v učebně a dívat se na video z roku nula, o tom jak správně nastupovat do auta s kalhotama a v sukni, je opravdu vyčerpávající a hlavně .. podle mě to opravdu nikomu nic nedá. Mě mohem víc bavily teoretický hodiny, kde jsme si vysvětlovali křižovatky, bezpečnost atd. Všichni se mohli zapojit a nebylo to tak zdlouhavý a nudný. Rozhodně tomu člověk věnoval větší pozornost.

Další věci co jsem tu i četla, že není krásně vybavená učebna, to už je na subjektivním pocitu. Já se nejdu do autoškoly dívat na krásný prostory, ale naučit se tam něco. Teplo tam bylo, funkční záchod taky, dokonce v létě i větrák. Vybavení dostačující a já se cítila dobře. Takže sem s tím neměla absolutně žádný problém.

Závěrečné zkoušky
Testy jsem zvládla na plný počet bodů. Tam je na každém jak se naučí.
Závěrečné jízdy jsem dala až na 3. pokus, zase nic co bych dala za vinu autoškole, ale spíše mojí vlastní blbosti a nervozitě. Někdy se holt nepodaří vše a záleží na jakého komisaře pak narazíte a co vám odpustí a co ne.

Takže bych klidně tuhle autoškolu doporučila,je i cenově přijatelná, připraví na závěrečné zkoušky a hlavně naučí řídit + viz co jsem psala nahoře.


vloženo: 15. října 2017
vložil: Klára Májková, (IP: 109.105.XX.X)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdybych měla hodnotit výcvik u autoškoly Real, hodnotila bych kladně a to hned z několika důvodů:
A to čistě jen z mého pohledu a zkušeností
1. Ten nejhlavnější - naučila jsem se řídit
2. Projezdíte opravdu celé Brno (pro mě jako holku z vesnice velké + a taky zažijete mnoho dopravních situací)
3.Instruktoři vám srozumitelně vysvětlí cokoliv je potřeba a tím vás i dobře připraví na zkoušky
4. Přístup instruktorů k je vlídný a trpělivý, hlavně nikdo na vás nebude křičet když vám něco hned nejde ( z mojí zkušenosti nic takového ani nepřipadalo v úvahu)
5. Mohli jste si vyzkoušet jezdit ve dvou různých autech, což je taky velké +
6.Testy na závěrečné zkoušky si vyzkoušíte díky autoškole ,,nanečisto” - autoškola to má tak, že musíte složit test, aby jste prokázali, že Vás na tu zkoušku můžou pustit, takže výhoda, jelikož vás donutí se naučit a nemělo by se stát. že by jste u zkoušky letěli kvůli testům.

Je tady ovšem něco co bych nehodnotila tak kladně:
1. Plánovaní jízd - to se zdá jako skvělé, když je elektronické, ale díky tomu vám né vždycky vyšly jízdy tak jak by jste chtěli. Nechci tu něják lhát, já díky svému chaotickému plánování dělala autoškolu cca od března do října, takže už je to dlouho. Ale pokud vím, stalo se že mi např jízdy vyšly 1 týdně a nebo vůbec. Každopádně to nevidím jako velké mínus, protože jsou tu i tací, co s tím problém neměli a navíc to u mě nebylo časté a je to taky o tom jak vy plánujete a jaké máte štěstí. Takže autoškola se dá stihnout i dříve.

Co na druhou stranu bylo výborný, je to, že jste si mohli plánovat jízdy s jakýmkoliv instruktorem jste chtěli tzn. pokud vám nějáký nevyhovoval ( jako mě např. instruktor č.04, protože mi přislo , že jízdy s ním mě nenaučili tolik jako s ostatními třemi instruktory) mohli jste si jednoduše jízdy s ním přestat zaškrtávat. (Tímto velké díky za skvělou výuku od instruktorů č.01.02.03)
2. Nudné videa na teoretických hodinách. To je věc kterou bych změnila. Sedět 2 hodiny v kuse v učebně a dívat se na video z roku nula, o tom jak správně nastupovat do auta s kalhotama nebo v sukni, je opravdu vyčerpávající a hlavně .. podle mě to opravdu nikomu nic nedá. Mě mohem víc bavily teoretický hodiny, kde jsme si vysvětlovali křižovatky, bezpečnost atd. Všichni se mohli zapojit a nebylo to tak zdlouhavý a nudný. Rozhodně tomu člověk věnoval větší pozornost.

Další věci co jsem tu i četla, že není krásně vybavená učebna, to už je na subjektivním pocitu. Já se nejdu do autoškoly dívat na krásný prostory, ale naučit se tam něco. Teplo tam bylo, funkční záchod taky, dokonce v létě i větrák. Vybavení dostačující a já se cítila dobře. Takže sem s tím neměla absolutně žádný problém. A stížnosti tohoto typu mi přišly úsměvné.

Závěrečné zkoušky
Testy jsem zvládla na plný počet bodů. Tam je na každém jak se naučí.
Závěrečné jízdy jsem dala až na 3. pokus, zase nic co bych dala za vinu autoškole, ale spíše mojí vlastní blbosti a nervozitě. Někdy se holt nepodaří vše a záleží na jakého komisaře pak narazíte a co vám odpustí a co ne.

Takže bych klidně tuhle autoškolu doporučila,je i cenově přijatelná, připraví na závěrečné zkoušky a hlavně naučí řídit + viz co jsem psala nahoře.

Děkuji.
Májková

vloženo: 14. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna (IP: 109.105.XX.X)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem v autoškole Real řidičské oprávnění na motocykl. Vše probíhalo skvěle. Pan Foral i instruktor Chaloupek jsou moc milí a zkušení pánové na správném místě. Výuka byla intenzivní, rychlá ale přesto velmi kvalitní.
Vřele doporučuji!
vloženo: 6. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna (IP: 195.178.XX.XXX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hello,
I am writing this evaluation in English, hoping it will be posted. I am foreigner and so I chose this driving school because it offered lessons in English. This is the only good thing that I can say, unfortunately about this school. I started in 2014 and because of my small baby and work, I had to take classes sometimes with a pause. I told to the teacher my situation from start that I am complete beginner with no idea about the car and how to drive, practically. And that seemed OK, however it was not. I think this school is most suitable for drivers who already are experienced and have a license, not for complete beginners. From 4th lesson I was told by the teacher that I am doing very bad and I will extremely lucky if I pass the exam after 5 attempts, even if I take many many extra lessons. So I was from start well 'encouraged'. And each lesson, one after another he had the same attitude with me - that I am stupid and will fail, and so I was going to the lessons with fear and absolutely no pleasure to drive, making all sort of mistakes all the time.
The only times when I really liked driving was at the practical exam - as no one was raising voice at me or make me feel the stupidest person in the world. The teacher himself admitted to me that I was driving better that at the lessons.
I don't know why the teacher did this approach, with me, as in the end I am the customer and just paying for a service, so I should have some rights.
From fear to not loose all the money payed for lessons and retests, I continued, took many extra lessons so that I must admit I payed this driving school double the amount.
I am not natural born talent with driving, but I know experienced drivers and seen other people who have a license and really, I am not the worst in this area.
It was a terrible experience for me and big mistake to choose this driving school.
Choose a teacher who will respect and treat you like a customer, driving lesson should be enjoyable, not a continuous stress.



vloženo: 9. září 2016
vložil: Alexandra Hasegan, (IP: 85.207.XXX.XXX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Real určitě doporučuji. Vybrala jsem si ji takřka naslepo kvůli lokalitě a nelitovala jsem. Domluva s panem Foralem byla snadná a vyšel mi vstříc, když jsem potřebovala. Zaplatila jsem si 5 kondičních jízd a 6.jsem měla zdarma. Nejezdila jsem s panem Foralem, ale s druhým panem instruktorem (jméno bohužel nevím). Pan instruktor byl velice klidný, hodný a příjemný. Člověk to hodně ocení, když je sám u ježdění nervózní. Rozhodně se to nedá srovnat s mou autoškolou před lety, kdy instruktoři zastavovali na dlouhé zastávky doma, byli nervózní, nepříjemní a ani se neobtěžovali např. trénovat parkování. S tím jsem se v autoškole Real absolutně nesetkala. Přístup je profesionální a u jízd jsem se navíc cítila příjemně.
Přeji hodně štěstí!

S pozdravem
Jana Prušková
vloženo: 9. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna (IP: 91.217.XX.XX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu REAL mi doporučila kamarádka a byla jsem mile překvapena, když jsem 2.9.2015 přišla na zahájení. Ze začátku jsem chodila jen na teorie, abych se toho co nejvíce naučila a potom jsem si začala plánovat jízdy.

Jízdy mě vycházeli většinou jednou až dvakrát do týdne, což mě vyhovovalo a byla jsem spokojená. Na jednotlivé teorie jsem chodívala i víckrát, abych si vše zopakovala. Test z předpisů, který byl povinný jsem si byla v autoškole napsat dvakrát a vždy s úspěchem, takže se moje pravidelné chození na teorie a učení doma vyplatilo.

S přístupem učitelů (instruktorů) jsem byla velmi spokojená. Pan Foral, pan Poncar a i pan Kramář, s kterými jsem jezdila, mě byli ochotni cokoliv vysvětlit nebo pomoct. Byli také tolerantní, klidní a přátelští - a také právě proto jsem se těšila na každou jízdu a neměla jsem ani důvod se nějak stresovat, protože vše probíhalo úplně skvěle.

Na posledních jízdách jsem jezdila s panem Foralem, který mě seznámil se vším co budu na zkouškách dělat a co bych měla umět. Udělala jsem si i cvičnou předvýjezdovou kontrolu a cvičnou jízdu (jako na zkoušce). Zbýval mi týden před zkouškou, a tak jsem si dokoupila 2 jízdy, abych byla klidnější a zopakovala si vše.

Zkoušek jsem se hrozně bála, ale věděla jsem, že jsem perfektně připravená (a to díky panu Foralovi a ostatním instruktorům, kteří se mnou měli trpělivost). Testy jsem zvládla úspěšně, předvýjezdovou kontrolu také a jízdu jsem odjela skvěle (pár rad jsem od komisaře dostala - a prospěla jsem). Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit, ale mám velkou radost. Přede všemi vás budu jen chválit a určitě autoškolu REAL budu doporučovat, protože jste nejlepší.

Děkuji za vše celé autoškole REAL, také vlastně kvůli nim jsem to dnes všechno zvládla. Přeji mnoho dalších úspěšných budoucích řidičů.

S pozdravem a velkým poděkováním
Nikola Patočková
vloženo: 14. ledna 2016
vložil: Nikola Patočková, (IP: 217.66.XXX.XX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
Tuto autoškolu bych určitě nikomu nedoporučovala. Horší přístup jsem neviděla. Hlavně přístup vedoucího pana Forala byl naprosto otřesný. Byl arogantní,nepříjemný a tahal ze mě jenom peníze a v autoškole jsem se nic nenaučila. Například rozjezdy do kopce na pedály mě naučit odmítal a musela jsem používat jenom ruční brzdu (i do malých kopečků) a další věci,které jsem se musela přeučit. Plánováni jízd je otřesné. Jako omlouvám se,ale mít jen jednu jízdu za týden je celkem trapné. Lituji,že jsem vyhodila zbytečně několik tisíc za NIC. Stejné stížnosti jsem slyšela i od spoustu jiných lidí.
vloženo: 13. ledna 2016
vložil: Jajajaja jon, (IP: 37.48.XX.XX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím,
Rozhodl jsem se napsat recenzi pro tuhle autoškolu.
Při nástupu jsem z téhle autoškoly měl dobrej pocit, myslel jsem že vše bude ok, ale nebylo.
Na začátku mi pan Foral slíbil že pokud budu chodit pravidelně na výuku, budu psát cvičné testy, mohl bych ukončit výuku už v listopadu.Místo toho se vše protahovalo a ZZ jsem měl mít sz v půlce prosince.jízdy jsem měl jednou týdně a když už jízda byla,tak probíhala s panem Kramářem,který si vyřizoval věčně svoje osobní věci, každou chvíli jsme zastavovali na jeho kafička, telefonoval s manželkou a mě se nevěnoval. Nakonec mi z mé zaplacené hodiny a půl jízdy byla hodina a něco.když jsem to řekl Foralovi, bránil se tím,že v jiných autoškolách instruktoři zastavují každou chvíli na cigaretu. Když jsem začal plánovat přestup, tak pan Foral začal být velice nepříjemný. Při předání dokumentů na přestup ze sebe udělal ještě dobráka, že mi nepřipsal 1000,- za storno poplatek, kterej mi nakonec zaůčtoval do něčeho jiného a z kurzovného mi vrátil asi 60 korun. Když jsem přešel k panu Kohoutovi, nestačili se divit když jsem jim vyprávěl co sem si zde zažil. Nedoporučoval bych nikomu!
vloženo: 9. ledna 2016
vložil: Roman Bárta , (IP: 85.71.XXX.XX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola doporučuji!!
Tuto autoškolu jsem si vybrala kvůli ceně, která je naprosto bezkonkurenční v Brně. Jízdy byly vždy v pohodě, instruktoři mají trpělivost a jsou hodní.Plánování online je pohodlné a přehledné. I když jsem měla vzhledem k počtu studentů většinou jen jednu jízdu týdně, stačilo to. Závěrečnou zkoušku jsem udělala na poprvé :-)

Moc děkuji všem, kdo v autoškole Real pracují :-)
T.Ž.
vloženo: 19. listopadu 2015
vložil: Tera, emailová adresa nezveřejněna (IP: 94.112.XX.XX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po roce jsem se odhodlala napsat recenzi na tuto autoškolu. Ze začátku působila v pořádku ale časem se projevilo jaký je opravdu přístup. Plánování jízd otřesné, čas jsem měla každý den, dostala jsem vždy 1 jízdu za týden, jednou dokonce žádnou. Když mě zbývali 2 jízdy do konce chtěla jsem si naplánovat závěrečnou zkoušku. Pan majitel (foral) mi sdělil že před závěrečnou zkouškou si musím udělat cviční test v opačném případě nemohu být připuštěna ke zkouškám. Já sem mu řekla že jsem se zatím na testy neučila že se budu učit až předtím, ale že si to zkusit můžu. Těmi testy jsem neprošla tak jsem požádala pana forala aby mě tedy zapsal na ty záverečné zkoušky a sdělila jsem mu že se to doučím a ještě před nimi zajdu ty jeho testy udělat. S tím nesouhlasil a další možný termín byl asi za měsíc a pul nacož jsem mu sdělila že mě přijde docela blbý když nebudu měsíc a pul řidit a pak půjdu k zavěrečkám.Mimochodem říkal že ten cviční test je ze zákona, což mi asi ve 3 autoškolách nepotvrdili a tomu vyjádření se spíše vysmáli. Takže poté začlo řešení že z autoškoly odejdu a to po mě pán foral ještě chtěl storno poplatek, s tím sem nesouhlasila protože o žádnem storno poplatku jsem nebyla na začátku informována a nic ohledně storno poplatku jsem nepodepsala. Takže nakonec mi milostivý pan foral vrátil 1000kč. Nakonec jsem šla do jiné autoškoly kde přístup byl uplně skvělý odjela jsem si svoje 2 jízdy+ další 2 jsem si dokoupila a hned po týdnu jsem šla k zavěrečkám které jsem mimochodem udělala na poprvé :-))Pochválit mohu jen maximálně pana Poncara,ten byl v pohodě. Takže vzkaz pro všechny, najděte si autoškolu kde k vám budou přistupovat jako k zákazníkovi a nebudou se k vám chovat jak k odpadu, a kde si můžete normálně naplánovat jízdy a ne dělat autoškolu 4 měsíce. VELICE NEDOPORUČUJI!!! s pozdravem Knápková Alžběta :-)
vloženo: 27. srpna 2015
vložil: Knápková Alžběta, emailová adresa nezveřejněna (IP: 10.167.XXX.XX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: slečno Knápková Alžběto,
Zahájení jste měla 9.4. a první jízdu jste měla už následující týden 14.4., některé týdny jste měla i více jízd, vše je zdokumentované. Do celkové doby započítáváte i Vaši téměř měsíční dovolenou, jinak byste se do 3 měsíců dostala ke zkouškám, a to i přesto že jsme měli hodně žáků a byli jsme velmi vytížení. Jenže na rozdíl od jiných žáků jste odmítala absolvovat aspoň minimální teorii na učebně, přestože jsem Vám nabízel i nahrádní termíny např. v sobotu. Před plánováním závěrečné zkoušky jsem po Vás chtěl, abyste si napsala zkušební test z předpisů, který jste po 3 měsících autoškoly měla na 34 bodů (min. je 43 z 50 bodů). To se projevovalo i na jízdách, kdy si mi učitelé - i pan Poncar - stěžovali, že neznáte základní předpisy a dopravní značky, a musí Vám vše vysvětlovat a řešit za Vás. Když jsem se Vám snažil vysvětlit, že když chcete jít na závěrečnou zkoušku, je potřeba i prokázat znalost dopravních předpisů, odpověděla jste mi: "Držte hubu!". To byl také jediný vulgární projev, který jsem zatím za svou praxi v naší autoškole zažil, a vyšel z Vašich úst. Já a naši učitelé se chováme k našim žákům korektně, mluvíme spisovně, vykání je samozřejmostí. I proto je naše autoškola doporučovaná žáky, kteří ji absolvovali. Vaše označení "odpad" či "otřesné plánování" je účelová lež a pomluva. Nedivil bych se, kdyby Vás k tomu někdo navedl - úspěch se neodpouští. Potom jste přišla i s Vaší matkou, která za Vás vše řešila, ale ani ona zdá se, nepochopila, že v autoškole je potřeba se učit. Není pravda, že jste nevěděla o storno poplatku. Už na zahájení Vás seznamuji s ceníkem, který je na nástěnce, a při prvním přihlášení do plánovacího systému též potvrzujete souhlas s podmínkami, datum a čas kdy jste podmínky odsouhlasila mám k dispozici. Jelikož mi Vaše matka naznačila Vaši sníženou schopnost k učení a osobnostní nedozrálost (bral jsem to jako omluvu za Vaše chování), rozhodl jsem se Vám storno poplatek odpustit. Takže za 10 jízd (1jízda = 1,5 hodiny) jste zaplatila 5290 Kč, tj. 529 Kč za 1 jízdu. Samozřejmě, že zákon ukládá autoškole připustit ke zkoušce jen žáka, který absolvuje minimální počet hodin výuky a výcviku. Znalosti lze nejlépe prokázat např. testem z předpisů. Že v jiných autoškolách to po žácích nechtějí, je jejich problém. Vy jste ani po 3 měsících nesplnila nic z toho. Naštěstí většina našich žáků jsou chytří, inteligentní a slušní lidé, kteří se chtějí opravdu něco naučit. Díky tomu má naše autoškola slušnou úspěšnost na zkouškách. Věřím, že i navzdory Vašemu nezodpovědnému přístupu jsme Vám předali mnoho znalostí a dovedností, které budete natrvalo používat pro bezpečnou jízdu.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mr Foral is an excellent teacher and Autoskola Real is a great driving school because of it. He is extremely patient :)

I cleared the written test and the practical in first go thanks to the driving lessons from Mr Foral, theory classes at Autoskola with Mrs Zvoníčková as translator, the material they shared and practice tests online.

I strongly recommend Autoskola Real and Mr. Foral!

vloženo: 23. června 2015
vložil: Avneet Jirman, emailová adresa nezveřejněna (IP: 89.102.XX.XX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dear Avneet, thank you for nice review. It was nice work with you! I wish many happy miles!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Real jsem si zvolil díky referencím od přátel, dostupnosti a také velmi přívětivé cenně, kterou podle mého jen tak někdo v Brně netrumfne.

Velmi mně potěšil vřelý přátelský přístup všech instruktorů, jejich metoda výuky praktické jízdy, upozorňování na co si dávat jak při tak i po zkouškách největší pozor a pokud naučili mně parkovat, naučí jezdit opravdu každého.

Výcvik trval 2 měsíce, při plánování jízd my vždy vyšli vstříc (Výhoda plánování, informace a materiály k výuce na internetu) a týdně jsem míval 2-3 jízdy (Tak akorát).

Závěrečné zkoušky jsem zvládl na poprvé a to díky perfektní asistenci pana Forala, možná hrálo roli i štěstí, že jsem se nedostal do žádné extrémní situace, ale věřím že díky výcviku bych se vypořádal i s těmi nejšílenějšími situacemi!

Tímto bych chtěl poděkovat celé Autoškole Real a všem ostatním co zvolí tuto autoškolu přeji hodně štěstí a nebát se, řízení je přeci sranda!
vloženo: 30. března 2015
vložil: Claudio Isajský, (IP: 94.113.XXX.XXX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za Vaši recenzi. Spolupracovat s Vámi mi bylo potěšením. Přeji mnoho šťastných kilometrů!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I had my driving licence practical as well as the theory lessons in Autoškola REAL. Mr Foral way of teaching and
his experiance in teaching was awesome.I took few extra lessons and i passed my driving license in the
second time.Since the beginning until i passed Mr. Floral and Autoskola REAL supported me well.
I never felt any difficulties during practical lessons or in the exam , all necessary things related to pass the driving
has been very carefully supported and managed by Mr Floral and his staff. I strongly recommend this
driving school for anyone who want to learn driving in Brno. Thank you Mr Floral and Autoškola REAL!.

Felix


vloženo: 8. února 2015
vložil: Felix, emailová adresa nezveřejněna (IP: 86.49.XX.XXX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dear Felix, thank you for nice review. All best to you and your family!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I highly recommend this auto school and i thank again Mr Foral!
I had my driving licence as well as the theorical exam on the first time! I took two extra lessons before my driving exam and everything went fine!
The classes in english from Mr Foral as well as the translator Mrs Zvoníčková were truly great!
Regarding the class with Mr Foral they were excellent, a lot of patience, pedagogy and humor!
It was an excellent experience from the beginning to the end!

Alice Desprat-Drapela
vloženo: 4. ledna 2015
vložil: Alice Desprat-Drapela, (IP: 88.101.XX.XX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dear Alice, thank you for nice review. I wish you many happy miles!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybral především kvůli dostupnosti, jsem totiž velmi líný člověk a tak se mi nechtělo chodit nikam daleko.

Příjemným bonusem byla cena 6190 Kč za výcvik skupiny B. Jediným navýšením byl poplatek 700 Kč za závěrečnou zkoušku Magistrátu (s čímž nemá autoškola nic společného).

Výcvik u mě trval téměř 4 měsíce, ovšem téměř polovinu času přikládám na triko opět své lenosti a nemoci.

Jinak se dá výcvik zvládnout tak za 2-3 měsíce, podle toho kolik jízd si naplánujete. Potvrzeny mi byly povětšinou 2 jízdy týdně, což je myslím optimální, aby se pracující člověk nepředřel.

Instruktoři jsou profesionálové, nikdy na mě nekřičeli, což při svých výkonech hodnotím jako pozitivní.

Jsou velice ochotní cokoliv vysvětlit a na čemkoliv se domluvit. Dokonce Vám i přeparkují vlastní auto, pokud si jej necháte v ulici, kde probíhá blokové čištění.

Závěrečné zkoušky jsem zvládl na poprvé! Je potřeba říci, že s mírnou dávkou štěstí jak při testech, tak i jízdě.

Celkově hodnotím autoškolu velmi pozitivně a přeji mnoho spokojených žáků.
vloženo: 15. prosince 2014
vložil: Lukáš Pelc, (IP: 213.211.XX.XXX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za Vaše hodnocení. Jsem rád, že jste si vybral naši autoškolu, a přeji mnoho pěkných zážitků při jízdě autem!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem po absolvování dobrý, kvalitní a příjemní instruktoři, přístup profesionální, celková cena kurzu relativně dobrá, učební prostory sice malé, ale dostačující, teoretická část (cvičné testy, videa) a praktické jízdy v pořádku. Jediné nevýhody vidím v tom, že na začátku výcviku maximální počet jízd za týden byla jen jedna praktická jízda a také že opakovanou zkoušku jsem dělal až 3 týdny po první. Naopak velká výhoda je plánování jízd přes internet. Jinak žádné větší problémy nebyly, takže autoškolu doporučuji všem.
Děkuji celé autoškole, zejména panu Foralovi. Hodně úspěchů a trpělivosti ostatním žákům.
vloženo: 4. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna (IP: 89.177.XXX.XXX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji, že jste se podělil o svoji zkušenost, a přeji mnoho bezpečných kilometrů!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je asi jedna z nejlevnějších v Brně výcvik skupiny B. ta stojí 6290,- ale velmi špatná příprava k závěrečné zkoušce, tak aby ze studentů vytáhli za opravné ZZ (které platíte autoškole) další peníze. Osobně jsem autoškolu skoro jednou tak přeplatil a to jen za opravné ZZ. A nejsem jediný.. Po té co jsem přestoupil jsem ZZ. udělal na poprvé.. Nemluvě o tom že přístup p. Forala majitele autoškoly je vysoce neprofesionální (Svačiny které padají při jízdě na zem vozidla, neustálé telefonování, a když to ve vozidle začne páchnout jeho tzv. bioplynem tak zakáže otevřít okno...) Doporučuji si radši připlatit a jít jinam podotýkám že nejsem jediný student s podobným názorem..
vloženo: 19. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna (IP: 78.45.XX.XXX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Pane Štěrbo, absolvoval jste u nás výuku a výcvik v nadstadardní úrovni, díky které jste uspěl v opakované zkoušce ve vesnické autoškole, kam jste přestoupil. Naše autoškola provádí zkoušky v náročném městském provozu, což pro každého není lehké, a vy jste to napoprvé nezvládl. Přesto
každý měsíc to zvládne spousta našich absolventů, a to i napoprvé a za studentskou cenu! Umění přijmout a poučit se i z neúspěchu je znakem
dospělosti. K ostatnímu zlému a pomlouvačnému, co jste napsal, nemá smysl se vyjadřovat.
Přeji vám mnoho šťastných a bezpečných kilometrů
se znalostmi a dovednostmi, které jste se naučil v naší autoškole.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Real jsem velice spokojená a můžu ji vřele doporučit všem, co se chystají pořídit si řidičský průkaz.
Instruktoři (v mém případě p. Foral a p. Poncar) jsou velice profesionální, mílí a hlavně trpěliví, ocenila jsem i jejich přátelský a lidský přístup, takže opravdu není žádný důvod k obavám. Ochotně vysvětlí veškeré všetečné otázky - žádná otázka není hloupá , hloupé je se nezeptat :-)
Jízdy jsem měla ve Fabii i v Chevroletu a určitě doporučuji vyzkoušet obě auta, je to minimálně dobrá zkušenost.
Výuka probíhala sice v menší, ale dostatečně zařízené učebně a není problém na stejnou hodinu dojít i několikrát, pokud něčemu nerozumíte.
Plánování jízd přes internet ani výuky nemohu nic vytknout, kvůli zaměstnání jsem měla pouze dva požadavky týdně a minimálně jeden byl vždy potvrzen, takže spokojenost :-)
Ke zkouškám jsem šla z autoškoly maximálně připravená, bohužel nervozita u zkoušek vzala za své, a tak jsem závěrečnou zkoušku z jízd udělala až na podruhé. Ale ruku na srdce, určitě nejsem první ani poslední, kdo u zkoušky na poprvé vybouchl... Ocenila jsem proto i možnost přikoupení dalších kondičních jízd na víc a spokojená jsem byla i s rychlým zařazením na opravnou zkoušku.

Každopádně celému týmu autoškoly Real děkuji za skvělý přístup při výcviku i u zkoušek a přeji mnoho úspěchů a spokojených žáků!

vloženo: 29. května 2014
vložil: Věra Hradilová, (IP: 85.132.XXX.XXX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji a přeji Vám mnoho šťastných kilometrů!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den pane Forale, už rok se chystám napsat recenzi-negativní. Varování pro Vaše žáky je už pozdě.Snad pro budoucí............aby věděli do čeho jdou Byla jsem studentkou podzim-zima 2012.Nespokojena -proč?
-teorie roztahaná na 3 měsíce,
-první jízda po 3 týdnech od začátku,
-plánování přes internet je výhodné pro Vás a ne žáky (majitel rozhodne kdy, v kolik a s kým pojedete)-neboli žák napíše že má volno 15x v týdnu a možná Vám bude jedna jízda potvrzena, takže vhodné pro studenty se spoustou času
-od první hodiny s p. Foralem (jela jsem do Soběšic)neustále mi bylo připomínáno že 14 jízd je málo-další placené jízdy snad nejdražší v Brně
-jízdy v čase 8-16hod a sobota vyjímečně
-učebna je příšerná-malá-zastaralá- seděla jsem i na plastové stoličce s knížkou na klíně (co bysme chtěli za 6900,-kč)
- na začátku slibováno že s kým se jezdí (auto, instruktor) s tím se dělají zkoušky.-to už před zkouškama neplatí
-toho času 20-30% úspěšnost tzn. termíny zkoušek byly hodně zaplněny opak.studenty, to samé jízdy (autoškola má smůlu na studenty)

pozitiva
-pan Vicena je super instruktor,klidný, trpělivý, profesionál
-začátek snad každý týden(nekoresponduje s termíny přednášek a jízd)

Jana Hanyšová
PS: Na každém šprochu pravdy trochu

vloženo: 7. února 2014
vložil: Jana Hanyšová, emailová adresa nezveřejněna (IP: 83.240.XXX.XXX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den paní Hanyšová,

fakta jsou takováto: zahájení jste měla 10.10.2012. Během prvních 3 týdnů jste měla 4 jízdy (18.10., 29.10., 1.11., 8.11.). Ke zkouškám jsem vás plánoval hned od začátku přednostně tak, abyste to stihla do konce roku. Termín zkoušek jste měla mít 13.12., tj. celý kurz do 2 měsíců. (Na zahájení žákům říkám, že průměrná doba je kolem 3 měsíců.) Termín jste sama zrušila a byla jste si vyzvednout převodku 7.12., do té doby jste odjezdila 12 jízd.

Učebnu nemáme velkou, ale jsou v ní lavice, tabule, velká plochá televize s připojením na počítač, na stěnách visí obrazy s technickou a dopravní tematikou. Na regálech jsou technické pomůcky. Učebna je pravidelně vymalovávána, podlaha se každý týden uklízí a koš se vynáší. V zimě se v ní topí a pravidelně větrá. Je v ní také věšák na odkládání oděvů. Myslím, že je to minimálně standardní vybavení učebny, těžko říct, jaká je vaše představa, že by měla vypadat učebna v autoškole. Výuka v ní probíhá několikrát týdně. Pokud jste seděla na plastikové židli, a nikoliv na řádném místě za lavicí, bylo to proto, že daný termín byl už zaplněn. Na vaše požádání jsem vám umožnil se výuky zůčastnit, ale zbyla na vás plastiková židle, na což jsem vás upozornil - děkovala jste mi zato, že jsem vám umožnil být na výuce. Mimochodem, celý cyklus výuky (teorie) trvá kolem 1 měsíce, pokud žák má čas na výuku docházet. Pokud nemá čas v týdnu, probíhá po domluvě s žáky také výuka v sobotu.

Na zkouškách se jezdí v některém z cvičných vozidel, proto si během výcviku každý žák vyzkouší všechna vozidla. To je také dobrá zkušenost pro další řidičskou praxi. Nikomu nemohu slíbit ani neslibuji, že bude mít celý kurz a na zkoušce stejné vozidlo, i když to tak v mnoha případech nakonec je, pokud to jde organizačně zařídit. Průměrně šikovnému žákovi rychle dojde, že není důležité v čem jezdí, ale jak jezdí.

Nelze se zavděčit všem. Jsem rád, že ve všem ostatním jste byla u nás spokojená a zkušenosti a znalosti u nás získané hojně využíváte při řízení
vozidla. Mnoho šťastných kilometrů, René Foral.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já byl s autoškolou velmi spokojený. První co mě zaujalo byla cena, se slevami kolem prázdnin bezkonkurenční. Zažil jsem jízdu se třemi instruktory, všichni byli pohodáři a v autech se mi tak jezdilo příjemně. Plánování jízd probíhalo v pořádku, když jsem si to hlídal, měl jsem i dvě za týden. Jen jeden týden na mě nevyšla ani jedna. Ale dělal jsem autoškolu na podzim, což je prý nejnáročnější období, co se týče počtu žáků. Navíc, když se mi blížili závěrečné zkoušky, byl jsem dokonce upřednostňován. Kurzy v učebně autoškoly nebyly příliš záživné, ale pochybuji, že by mě někde bavily. No a na závěrečnou zkoušku jsem byl, myslím, dobře připraven. Dělal jsem ji sice na dvakrát, ale to bylo způsobeno spíše moji nepozorností. Nakonec se teda zadařilo, takže bych i rád touto cestou autoškole REAL poděkoval. Abych to nějak shrnul: Určitě doporučuji.
vloženo: 21. ledna 2014
vložil: Lukáš Hladík, (IP: 94.112.XX.XX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za Váš názor. Věřím, že budete dobrým a zodpovědným řidičem, jak jste byl i v naší autoškole žákem. Přeji mnoho šťastných kilometrů!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl nad míru spokojen. Myslím, že mě naučila všechno co měla. V autoškole máte možnost chodit na dobrovolné výuky, kde pan Foral se snaží vysvětlit opravdu všechno. Dále tu máte možnost absolvovat přednášku o první pomoci takže další plusové body. Samostatné jízdy pak musím hodnotit kladně. Instruktoři jsou velmi snaživí a vstřícní. Měl jsem všechny a nejvíce zaslouží určitě pochvalu p. Foral, Poncar a Mikulica. Auto Chevrolet Aveo je myslím si přímo ideální a dost často se mi s ním jezdilo lépe než s Fabií. Pak jestli vám nestačí všech 14 jízd je možnost si dat i pár jízd na víc za poplatek. Pak zde si můžete napsat zkušební testy které vás čekají na závěrečné zkoušky což hodnotím znovu kladně, kdy si to aspoň mohu vyzkoušet jaké to je. Jediný snad kritický bod je domlouvání jízd, kdy někdy vám přes internet nepotvrdí jízdu kterou jste chtěli a musíte si počkat na další. Ale důvod je, že v autoškole je příliš mnoho lidí či učitel dává přednost těm, kteří se zrovna blíží k závěrečným zkouškám. Nicméně ve výsledku bych autoškolu rozhodně doporučil i cena mě přijde velmi dobrá. Autoškolu jsem zde udělal na poprvé a tímto bych chtěl poděkovat celé Autoškole Real zejména panu Foralovi. Ještě jednou děkuji a přeji hodně štěstí těm, kteří zde stráví určitě příjemné chvíle.
vloženo: 22. prosince 2013
vložil: Ondřej Kubík, (IP: 89.177.XXX.XXX)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola vyniká dobrým dojmem, ovšem při přechodu na plánování ZZ je to horor. Absolutně vázne domluva, přesvědčování o zakoupení jízd navíc (při nezakoupení je s Vámi jednáno otřesně). Jízdy probíhají ve Škodě Fabia, Zkoušky v hrozném Aveu.
Majitel - otřesné chování. Jediný který je fajn je pan instruktor Vícena - super člověk a je mě ho líto. Autoškola Vás absolutně nepřipravý na ZZ. Pouze vydírání o peníze. Ve finále je z ceny za sk. B místo 6500,- tak 10 tisíc a více !! NEDOPORUČUJI !!!
vloženo: 30. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna (IP: 62.24.XX.XX)

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: K vašemu příspěvku, Michale Durániku. Proč se stydíte za své jméno a nepodepisujete se pod svůj názor? Zřejmě proto, že uvádíte samé lživé informace a pomluvy. Celý váš základní výcvik proběhl od 1.3.2013 do 8.4.2013, tedy během 1 měsíce. Všechny jízdy kromě 3 začínaly z místa dle vašeho určení, tedy nikoliv od autoškoly. Ať si každý udělá obrázek o tom, jestli to lze označit za "absolutně vázne domluva". V mnoha jiných autoškolách je to nadstandardní služba s vysokým příplatkem. U nás jste to měl vše za základní cenu kurzovného bez příplatků.

Co se týče ceny, platil jste poplatek za opravnou zkoušku magistrátu a dle ceníku i autoškole. Celkem jste tedy autoškole zaplatil na kurzovném a
opravné zkoušce 7280,-, magistrátu obce 700+400. Opět jste se usvědčil ze lži, když uvádíte částku "10 tisíc a více !!" Ani v jednoduchých počtech příliš nevynikáte.

Těším mě, že jste byl spokojen s učitelem panem Vícenou, který absolvoval kurz pro učitele v naší autoškole pod mým přímým vedením. S panem Vícenou, kterého si pochvalujete, jste měl většinu jízd. Ani jemu ani mě jste si na nic nestěžoval, a teď najednou účelově píšete, že jste byl "absolutně
nepřipravený". To je velký protimluv. Nechápu, proč je vám pana Víceny "líto", vycházíme spolu výborně jako přátelé. Závěrečnou zkoušku si naši žáci plánují již v průběhu výcviku tak, aby měli poslední jízdu co nejblíže k termínu zkoušky. V tom jim vycházím maximálně vstříc, už na zahájení si říkáme jak to vše funguje a probíhá. Přesné pokyny jak plánovat zkoušky jsou také uvedeny v našem on-line plánovacím systému. Naši žáci chodí ke zkoušce většinou ten samý týden, kdy měli poslední jízdu. Vy jste ke své vlastní škodě postupoval podle svého, takže jste si odjezdil všechny jízdy a měl poté časovou prodlevu. To se také projevilo na zkoušce z jízdy, na které jste neprospěl. Neprospěl jste ani na druhé opravné zkoušce. Takže jsem vám navrhnul, abyste jste si dal doplňkovou jízdu, neboť se domnívám, že nemá smysl opakovat zkoušku aniž byste na sobě aspoň trochu zapracoval. Nic jsem vám nenutil, natož abych vás "vydíral o peníze" (jak proboha?), je mi jedno, že nechcete jízdu před opravnou zkouškou, ale když to nevyšlo dvakrát předtím, nemá smysl to znovu a znovu zkoušet a platit poplatky za opravné zkoušky. Naopak jsem byl připraven s vámi probrat všechny nedostatky a
natrénovat a zopakovat vše potřebné. Obratem jsem vám navrhnul i termíny, v časech nad rámec mé běžné pracovní doby, jen abyste mohl jít na vámi
vybraný termín zkoušky. Komunikovali jsme spolu normálně, ústně i přes emaily. Celé jednání probíhalo vždy v běžné až přátelské atmosféře. Co z toho vám připadalo "otřesné"? O to větší překvapení mě čekalo, když mi večer po 20 hod. volal váš otec Duránik starší (tak se ten člověk představil). Přestože jsem se mu snažil vysvětlit, že on není můj žák, a abyste přišel za mnou do kanceláře vše probrat, bylo to marné. Duránik starší mě půlhodiny obviňoval, že z vás jen "tahám" peníze, střídavě fňukal do telefonu, že si to finančně nemůže dovolit, což na straně druhé prokládal vyhrožováním, že mi udělá "velkou negativní reklamu", když opět neprospějete na zkoušce. Poté jste se rozhodl, že si převezmete dokumenty, které jsem vám hned druhý den bez
průtahů a poplatků předal. Vzápětí potom jste uveřejnil tento příspěvek.

Dále pár poznámek. Chevrolet Aveo je nové moderní auto, které jsem jako nové v autosalonu Chevroletu zakoupil. Zatím nikdo si na něj nestěžoval, není
totiž důvod. Co vám na něm připadá "hrozné"? Až pochopíte, že není důležité v čem jezdíte, ale jak jezdíte, uděláte velký krok k získání řidičáku.

S každým žákem komunikuji, v kanceláři i na individuálních schůzkách, přes mobil, email, facebook i plánovací systém. Poslední jízdy plánuji žákům přednostně dle jejich individuálního času. Každý měsíc máme 3-4 zkoušky, jedná se tedy o přibližně 20-30 žáků každý měsíc, kterým osobně plánuji přednostně jízdy před zkouškou tak, aby měli co nejmenší časovou prodlevu mezi poslední jízdou a zkouškou, to nazýváte "hororem"?. Komunikace ale musí být oboustranná, takže si zbytečně stěžujete na "váznutí domluvy", sám jste odmítal komunikovat, a teď jen hrubě pomlouváte a lžete. Svým nezodpovědným přístupem jste si v konečném důsledku pokazil i zkoušky.

Durániku Michale, přeji vám úspěšné dokončení závěrečných zkoušek, jen prosím jezděte tak, jak vás to učila autoškola, s respektováním všech pravidel i zásad bezpečné jízdy. Hodně se na vás podepsalo, že jste jezdil na černo, a mnoha zlozvyků a arogantní způsob jízdy jste ani přes velkou snahu učitelů nebyl schopen se zcela odnaučit. Ani nechci spekulovat, kdo vám půjčoval vozidlo, v každém případě vám tím prokázal medvědí službu. Mnoho šťastných kilometrů a rychlé dospění přeje René Foral.

P.S.
Na rozdíl od výše uvedeného pomlouvačného příspěvku, vítám podněty a názory založené na skutečném stavu věcí, které využijeme ke zlepšení našich služeb. Vážím si také žáků, kteří jsou schopni sebereflexe, a byť museli výcviku věnovat větší úsilí, nakonec byli úspěšní a stali se z nich dobří řidiči. S mnohými jsem v kontaktu i po letech a stali jsme se dobří přátelé.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě zaujala hlavně svou cenou, potom také, že je na výběr ze dvou aut a taky, že si člověk může své jízdy plánovat sám.

Mě trošku vadila malá učebna, kde jsme se museli trochu mačkat, ale není to nic tak strašného.

Naopak moc bych chtěla pochválit přístup instruktorů. V autě jsem se cítila příjemně a projela jsem snad celé Brno!

Nenarodila jsem se s řidičským talentem, takže jsem zkoušky dělala na víckrát. Během toho se mi autoškola snažila vyjít co nejvíc vstříc a pomoct mi, abych zkoušky zvládla.

Autoškolu určitě doporučuji.
vloženo: 19. srpna 2013
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna (IP: 37.188.XXX.XX)


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou REAL osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola REAL < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola REAL - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje