Návrat zpět do sekce Pro autoškoly
Vložení reakce na příspěvek: Původní příspěvek: RE: Sysle sysle at to napisu jakkoliv porad bude poravda ze se s vami tezko na necem domlouva a zastavit do vyhledu znamena zastavit tak abych videl, neni dane nejake specificke misto, u vas bych doporucoval delat zkousky fakt se svedkem nebo s videem... Slecna co zkousku u vas nezvladla musela prejit do jine autoskoly a tam to zvladla v pohode a beze stresu. U vas se bojim kdy mi na to zase budete hrabat pri zkousce a jeste blabolit neco o tom proc se rozhlizim kdyz jsem na kruhovem objezdu, clovek musi mit prehled co se kolem nej deje a stopu jsem drzel a na ruske je ta znacka kterou jsem stihl vybrat pekne blbe schovana a za ni je jeste trojuhelnik dej prednost v jizde i tento manevr jsem zvladl tak jste me to nechali objet dokola a dokonce i chodce na prechodu jsem pustil a z ruske nic nejelo videl jsem az na konec, clovek neuhada nic, vy vsechno podepisete komsari kdyztak za nej, vsak lidi prijdou a zaplati si dalsi kurz za 20k.. nebo 50jizd navic. Mozna nejsem nejchytrejsi ale byt na vas nastvany za to ze mi pri zkousce berete za volant i kdyz drzim stopu si teda dovolim. Mam jeste jeden pokus ale kdyz jsem zminil ze jsem od Vas tak me nechteli a to taky neni lez pane Pagač...
*) Pro vložení příspěvku je nutné uvést platnou e-mailovou adresu , na kterou bude zaslán autorizační e-mail. Pokud jste provozovatelem autoškoly, prosím přihlašte se .
Autoškola Viki - navigace
Nejbližší autoškoly v okolí
Ostatní autoškoly