Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Viki - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Viki

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Viki < <


   Dobrý den,dovolte mi abych jako žák, klient a neposlušný ničitel nervů lektorů přispěl trošku delší kronikou na tento web.
Kdyby byla autoškola pana Pagáče restaurací zajisté by dostala od Zdenka Pohlreicha plný počet hvězd. Já dávám 5 kousků.
Autoškolu jsem vybral na základě moderního vozového parku,sám jsem velký nadšenec do aut a pro jsem volil Viki. Skutečný stav mého kurzu je 8.jízda a zvolil jsem vážně dobře. Naprostá profesionalita, pan Pagáč jako majitel, učitel a vůdce této smečky je 100%tní profík ikdyž může působit občas přísněji, během jízdy semnou byl dokonce požádán učitelem z jiné konkurenční autoškoly aby mu pomohl spravit vozidlo které se jim na jízdě polámalo. Po pár minutách odjížděli, byl jsem pyšnej jako Pyšná princezna, že zrovna mně učí někdo kdo tomu vážně rozumí, a jen si nehraje na bohéma, narozdíl od žáka z druhé autoškoly kde si učitel s opravou nevěděl rady a byl totalne v pr... pardon v pasti.
Teorie na učebně jsou zábavné, pan Veselý který je dalším pokladem této firmy je učitelem snad od dob Rakouska-Uherska a je také profík. Takže pokud na tuto autoškolu někdo hnojí, nejde o nic víc než lež jako věž.
Nic se zde nešidí a věřte nebo ne, já člověk náročnej říkám, že Autoškola Viki ač působí tuctově je velké a milé překvapení v dnešním firemním bordelu, který je přesycen rádoby společnostmi co si říkají podstivé firmy.
Hezký den a slunce v duši ;-)


vloženo: 16. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   1000x děkuji za precizní přípravu na závěrky, dnes (14.8) zkoušky s p.Pagáčem a velmi milým komisařem p.Maťějíčkem na poprvé!!!!! :-P
Víc komentů asi není potřéba k autoškole dodávat.
Jsem šíleně rááááááááda jupí.Děkuju Nicol
vloženo: 14. srpna 2019
vložil: Nikoleta Vodová,


   Silně nedoporučuji tuto autoškolu. Hulváti a arogantní lidé zde pracují (hlavně pan Pagáč). Ponižují vás a vysmívají se vám. Hold každému není dáno, aby hned od první jízdy byl profík. Již dva lidi znám co od vás museli odejít. NEDOPORUČUJI NIKOMU ANI KDYBY VÁM ZA TO MĚLI ZAPLATIT, ŽE U NICH AUTOŠKOLU BUDETE DĚLAT. Měli by jste se nad sebou zamyslet a pokud vás práce nebaví jděte dělat někde kde nenarazíte na lidi.
----------------------------------
:-) Tak to mě dostalo :-) Ono Vám budou platit, aby jste u nich mohla dělat autoškolu ?:-) Vy znáte dva lidi, co museli odejít? Já znám desítky lidí, co tam zůstali a byli naprosto spokojení :-)
Autoškola není nic jiného, než škola a jako v normální škole jsou žáci nadaní, průměrní a podprůměrní.
Průměrnému žákovi stačí, když si připlatí doučování a v tomto případě jízdy navíc. Podprůměrnému žákovi nestačí mnohdy ani doučování a měl by se radši na celou autoškolu vykašlat a jezdit "sockou", než být nebezpečný pro sebe a hlavně pro ostatní účastníky provozu.
Ale chápu, že na někoho se to svést musí...
Dovedu si živě představit reakci autoškoly, když se zbaví podprůměrného žáka (Vás se to samozřejmě netýká) a místo něho přijde nadaný, nebo i průměrný žák a to za stejné peníze a bez nervů.

vloženo: 13. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Osobní zášť a naschvály dosahují pane Pagáči někdy neskutečných rozměrů.
Pro ostatní mohu ale potvrdit recenze spousty klientů viz.níže, že autoškolou Viki určitě neudělají přešlap a zvolí správně.
A Vy pane Pagáči dejte si i v osobním životě pozor na slova i činy a hlavně na zákeřné individua at tu nemáte zbytečně černé hvězdičky.

Hezky den Kornerova E., Brno
vloženo: 13. srpna 2019
vložil: Kornerova, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dekuji Evi za Vasi rychlou reakci nic mene to uz si nemuzu otevrit pusu ani na delnika co mi primontuje na chalupe spatne zachod, aby si vecer nevymyslel ze tu ma dceru kterou mu na jizdach skrtime a bijem dutkama :-))) to je strasny toto fakt


   Silně nedoporučuji tuto autoškolu. Hulváti a arogantní lidé zde pracují (hlavně pan Pagáč). Ponižují vás a vysmívají se vám. Hold každému není dáno, aby hned od první jízdy byl profík. Již dva lidi znám co od vás museli odejít. NEDOPORUČUJI NIKOMU ANI KDYBY VÁM ZA TO MĚLI ZAPLATIT, ŽE U NICH AUTOŠKOLU BUDETE DĚLAT. Měli by jste se nad sebou zamyslet a pokud vás práce nebaví jděte dělat někde kde nenarazíte na lidi.
vloženo: 11. srpna 2019
vložil: Franta, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Milý urážeči :-) najednu stranu mne toho mrzí nadruhou baví, žádného Frantu jsme tu v poslednich cca 4 letech jednak nemeli a jednak uz dlooouho nám zadny zak neodesel.
Myslím ze hodnocení jiných žáků o mluví za vše i co do kvality autoškoly.
Tyto naschvály a anonymní urážky ze soukromí případně od konkurence mne nechávají uplne klidnym
Jiri Pagac


   Dobrý den,autoškolu Viki jednoznačně doporučuji.
Nebudu se dlouze rozepisovat,stačí říct jen že se snaži naučit bez zbytečných nervú a bezesných nocí.
Nová auto jsou příjemná změna
vloženo: 22. července 2019
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


   Naprosto bezproblémový průběh programu intenzivního kurzu, škoda jen toho, že mohlo být víc jízd s vozidlem Fluenc.
Na zkoušku s inspektorem jsme byl perfektně připraven. Za cenu kurzu i přístup k žákovi dávám maximum což je 5 hvězd.
Děkuji

vloženo: 12. května 2019
vložil: Radek, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem vybiral podle ceny a ve srovnání s cenami konkurence nečekal žádný zázrak, musím ale říci,že jsem až neskutečně překvapen a to mile.
Výcvik v autech je s maximalním vysvětlením situací,vše co člověk nepobere v autě se dozví na teorii,uvidím jaký budou zkoušky který mně děsí ale zatím naprosto top one

vloženo: 31. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Děkuji za možnost výběru auta na jízdy a volbu učitele, byl sem až na pár detailů velmi spokojený...celý kurz proběhl v naprosté pohodě.Děkuji moc
vloženo: 13. března 2019
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


   Výcvik splnil očekávání,proto hodnotím pěti hvězdami.
Občas by to chtělo o auto a učitele víc,měl sem pocit,že byli dny kdy nedokazali ukojit poptavku,ale zas to svědčí o počtu lidí co zde mají a tedy i kvalitě autoškoly jako takové
vloženo: 27. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší autoškola v Brně, bezproblémový výcvik podaný zábavnou formou a bez křiku.
Vybrala jsem si tuto autoškolu protože byla v blízkosti moji školy a budu na výcvik v dobrém vzpomínat
Ale hlavně prefektní závěrečné zkoušky se super komisařem a nechyběly ani vtípky pana Pagáče.


vloženo: 21. února 2019
vložil: Veronika Rauscherova,


   ......kdybych vybirala znovu, volila bych opět Viki. Za ty penize ideální volba...napsala bych neco hezkého ale nebavi mně psát :-)
vloženo: 15. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


   Autoškolu DOPORUČUJI a ráda bych se tímto připojila s názorům a hodnocení.
Píši sem proto,že když sem.v autě slyšela telefonát pana Pagáče nedalo mi to.
Jsem asi čtvrtá nebo možná pátá od nás z Vejrostky (gymnázium Bystrc)co delám autoškolu ve Viki a jsem maximalně spokojená a další kamarád a přítel se do Viki chystají.
Musím tedy souhlasit i po polovině jízd co mám s p.Pagáčem a jeho komentem a slečnou/pánem viz.níže(nelze rozpoznat).
Učitelé dělají maximum, jak v autě tak v učebně a s jakýmkoliv problémem třeba v plánování se snaží vyjít vstříc,i skrz informace na webu kde máme veškeré aktuality.
Škoda,že sem nepíše více spokojených žáků, jen jeden nespokojenej za rok.
Mít svolení spolužáků ráda je zmíním i jmenovitě.
Za mně můj subjektivní nároz je, že se jedná o jednu z mála autoškol kde se jede podle osnov. Spousta kamarádek dělali autoškoly jinde po Brně a neměli ani výuky teorií.
Takže nevěřte negativám,a pod článek se klidně podepíši místo anonymů.

Hezky den Sára

vloženo: 14. února 2019
vložil: Sára,


   Velmi bych chtěla poděkovat touto cestou za možnost získaní řidičáku, což se mi dnes na zkoušce povedlo k mému údivu napoprvé.
Autoškolu pana Pagáče mohu a budu doporučovat a ještě jednou velké díky.
Taktéž děkuji panu Veselému a panu Pokornému za pohodové jízdy a skvělé hodiny na učebně.
Markéta

vloženo: 13. února 2019
vložil: Marketa P.,


   Mizerná autoškola, za jednu kondiční jízdu u jiné společnosti jsem se naučila daleko více, než za 14 jízd zde.
Pan Pagáč je velmi neprofesionální, nemá problém dorazit na jízdu i s 40 minutovým zpožděním bez omluvy (prý omylem nabrali na jízdu někoho jiného mimo rozpis) a hlavně bez návrhu náhrady. Proč přiznat chybu a navrhnout řešení, když si žák může další jízdu doplatit, že?
Když vám instruktor na konci předposlední jízdy řekne, že vlastně nic neumíte, protože celou dobu za vás šlape spojku on, říkáte si, jestli vás v té autoškole vůbec chtěl něco naučit nebo si jen plní zaplacenou jízdu s vámi tak, aby šetřil auto a žák nic nepoznal.
Paní Slámová je doslova hysterka, buď hned začne ječet (i když by to předtím mohla zkusit říct aspoň jednou v klidu) nebo naopak neřekne ani slovo, prudce šlápne na brzdu a čeká na reakci žáka, aniž by zvedla oči od mobilu.(Ne že bych měla projet červenou nebo srazit chodce, dělá to např. i kvůli malému překročení rychlosti.) Pokud děláte nějakou jinou chybu, nedostanete vysvětlení, jak jí předejít, doporučení v jakém pořadí co udělat atd. Vyslechnete si, jací jste absolutně neschopní a že vy "s takovou" rozhodně nikdy řídičák nedostanete.
Záchrana je pokud na vás vyjde jízda s panem Veselým, to je docela klidný člověk, který má trpělivost a dokáže poradit, jak se k autu chovat, aby jízda byla co nejplynulejší. Nemá potřebu v průběhu jízdy volat rodinným příslušníkům, vyřizovat si popojíždky po městě kvůli soukromým účelům nebo projíždět facebook, takže máte pocit, že se vám někdo opravdu věnuje.

Výuka teorie s panem Pagáčem byla bída, dozvíte se primárně jak je systém špatný, jak jsou někdy zákony nesmyslné a jak si máte od nějakého dřívějšího studenta obstarat původně slibované výukové CD, protože oni už ho prostě nemají. Navíc teorie probíhala v prostorech, které kapacitně neodpovídaly počtu žáků a polovina z nich seděla na zemi. Později se přestěhovali do větších prostor, které nemohu posoudit - nahoru jsem se nedostala, lekce byla po půl hodině čekání na recepci zrušena, vyučující se nedostavil a nesehnal za sebe zástup.

Jak jsem řekla, u jiné autoškoly jsem se dozvěděla a naučila během jedné jízdy víc než zde dohromady za 14 jízd. Mimochodem komisař u závěrečné testovací jízdy je rozumný člověk a ne náhodná nestvůra, jak ho zde v průběhu celého kurzu vykreslují (snad aby žák dostal strach a doplatil si co nejvíce kondičních jízd navíc).

Nedoporučuji!
vloženo: 12. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ani nebudu psat asi dobry den,ale uz neustale domlouvani Vam, mne uz vskutku nebavi.
Nevim co si po dvou takrka tri letech opet lecite, a vypada to ze nikdy neprestanete.
V jinych prostorech sidlime od prelomu roku 2017, pani ucitelka Slamova u nas jezdila v roce 2016 a od roku 2017 uz u nas nepracuje, a hodiny teorii uz od roku 2016 uci kolega Vesely a pokud nekdy Vas neco trapilo mela jste se ozvat hned a ne spinit po ix letech tady.
Nechapu, ze Vam lezim po takove dobe stale v zaludku ale doporucim Vam dve veci, snad mne poslechnete...bud zmente lekare...nebo at Vam napise jine prasky.
Mrzi mne ze za ty posledni dva roky co jsme udelali 180 spokojenych studentu rocne kteri sem nenapisi,tj.360 zaku za posledni dva roky sem napise jeden nemocny clovek za rok a autoskola pak vypada jako nejhorsi misto pod sluncem.
S pozdravem Pagac Jiri


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak to ta koc teda přehnala takovou hnusnou recenzi :-/ dělam tu výcvik i s kamarádkou z chem.průmky a jsme oba spokojení vrcholově.
Co to bylo za ujetou pipinku Zuzanku?
S panem vedoucím králem všech vedoucích sem měl už 3 jízdy a bezvasímo. Ikdyž pane Pagáči kapku je chyba i u Vás, nyní Vám vysvětlím jak se chovat.
Situace 1) Zuzanka málem zabije chodce na přechodu a Vaše reakce má být - Zuzanko to vůbec nevadí,že jste ho málem zabila,lidí je jak sraček,vy jste šikulka a zakončit úsměvem

Situace 2) Zuzanka vjede pod tramvaj a Vaše reakce má být - Zuzanko nic se neděje,ta tramvaj má jen 30 tun,třeba bychom neumřeli,Vy jste tak šikovná a úsměv

Situace 3) Zuzanka projede stopku a Vaše reakce - Zuzanko to nevadí, že tam byla rozjetá Tatra,aspon bychom umřeli spolu a zakončit úsměvem a pochválit.

Kdybyste učil takto a neotravoval nás s dupánim do pedálu máte tu samé pozitivní ohlasy :-D :-D
Tak zatim a bezva velikonoce Dominik
vloženo: 29. března 2018
vložil: Dominator,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy jsem v této autoškole absolvovala tento podzim a rozhodně bych za žádných okolností Viki nikomu dalšímu nedoporučila. Celá záležitost pro mě znamenala naprosto zbytečný stres způsobený neprofesionálním chováním instruktorů a jejich arogantním přístupem.

Jednu hvězdičku si autoškola zaslouží z jediného důvodu a tím je pan Veselý. Skutečně mě mrzí, že jeho reputace je zkažena prací v tak podprůměrné autoškole. Byl to totiž instruktor velice chápavý, s lidským přístupem, chyby člověku vysvětlil a neponižoval ho. Přece jen člověk do autoškoly chodí s tím, aby se tam řídit naučil, ne aby na něho bylo koukáno jako na blbce při každé chybě. Jízdy s ním byly pohoda, člověk se nemusel stresovat a tak se mohl lépe soustředit na řízení.

Pan Pagáč je kapitola sama o sobě. Všimla jsem si, že mužskou částí žáků byl poměrně vychvalován a zpočátku jsem nechápala proč, protože z něj arogance čiší na první pohled. Potom jsem ale pochopila, že k jeho aroganci může člověk přidat taky nemístné sexistické chování (pokud je tento člověk žena), které asi mužská část tolik podrobena nebyla a tak s ním lépe vycházela. K těmto faktorům se přidává rovněž jeho naprosto neprofesionální zírání do mobilu během celé jízdy, křičení, nepřiměřené dupání na brzdu, nadávání a ponižování. Asi přesně to, co člověk nechce zažívat, když se učí řídit.

Paní Slámová byla středem mezi oběma. Rozhodně měla své nálady a záviselo hodně na tom, jak se aktuální ráno vyspala. Na rozdíl od pana Pagáče ale aspoň čas od času poskytla relevantní radu či typ a arogance a ponižování zde bylo také trochu zredukováno.

Jejich způsob výuky je taky naprosto nesjednocený, každý při řízení požaduje od studenta něco jiného. Zatímco jeden Vás pochválí za pěknou jízdu, od druhého dostanete vynadáno za naprostou neschopnost.

Pokud chcete své jízdy prožít v klidu, spíš se naučit řídit a ne ze sebe nechat dělat boxovací pytel někoho, kdo si na Vás bude řešit své osobní komplexy, raději volte jinou autoškolu.
vloženo: 26. března 2018
vložil: Zuzana Malá,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Slečno Malá,
Reakce žadatele který Vaši zprávu kopíroval si důkladně pročtěte, zvlášť část kdy "určitým" lidem nedochází jak jsou nebezpeční, a bez soudnosti potom ohrožují okolí, ať s řidičákem nebo bez, bohužel dnes papíry dostane každý tím pádem i Vy a potom se nemúžem na silnicích divit.
Chtěl bych vidět jak by to vypadalo kdyby měl každý i zbrojní průkaz na kalašnikov nebo raketomet či pilotní licenci ....
K Vašim vítkam řeknu jen toto--&#12299;
1.Pro majitele AS by bylo ideální aby vzhledem k organizaci nejezdil vůbec, bohužel někdy je žáků více a je nutno abych jezdil také, proto je logické že telefonáty musím vyřešit v autě.
Pokud se na ježdění vykašlu je to minus 15 jízd týdně na úkor všech.Proto mi příjde vůči žákům férovějši jim dát místo jedné jízdy týdně, dvě nebo tři a jezdit také i za cenu telefonátů....to jen k tomu mobilu.....
2. "Vaše dupání do brzd" mne rozesmálo :-)
Pokud neznáte základní předpisy v poslední etapě výcviku, a chcete mně zabít a rozmělnit na prvočinitele pod protijedoucím autem, kdy přednost protijedoucích u odbočování vlevo zná i moje 7-mi letá dcera Vikinka, tak se VELMI OMLOUVÁM že jsme ještě naživu.
Teď přemýšlím jestli nebylo lepší ve Vašem případě i za cenu rozbitého auta, nechat zrušit alespoň jeho levou stranu s sedadlem řidiče.....to byste tu totiž nemohla psát takové nesmysly jako že dupu do brzd, a už dávno koukala na provoz z obláčků.
Bohužel mám v autě !!!! odpovědnost !!!! i za Vás proto do těch brzd dupu, vážně na čelní sklo nelítám dobrovolně ze zábavy. Mimochodem jemné brzdění zastaví vozidlo na 20-ti , 30-ti metrech, což ve Vašem případě nepředvídatelných reakcí by byli lístky do první řady na film ´´zkáza autoškoly´´.
Chápu, že ve Vašem případe to bylo o to víc nepříjemné když k tomu docházelo v intervalu každých 5 minut....v tomto s Vámi souhlasím, nevím jak Vy ale já po každé jízdě s Vámi končil v Wellness Infitit na masáži krční páteře.
S pozdravem Pagáč Jiri


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele můžu všem Autoškolu Viki doporučit. Dlouho mi trvalo, než jsem se rozhodla, kde budu dělat řidičák. Jedním z faktorů, proč jsem si vybrala právě Viki byl ten, že zde udělala řidičák i má ségra a moc si pochvala jízdy s pane Veselým.
Já za svůj řidičák vděčím především paní Slámové, která se mnou na kondičních jízdách hodně nadřela, ale nakonec se mi podařilo zkoušku složit a tímto bych ji chtěla MOC PODĚKOVAT za její trpělivost a snahu mě učit. S panem Pagáčem byly taky svělé domluvy jízd a v ničem, co jsem potřebovala nebyl nikdy žádný problém. :) Takže kdo jste se ještě nerozhodl pro svou autoškolu, zkuste to s Viki. Určitě budete spokojeni. ;)
vloženo: 5. února 2018
vložil: Kateřina Valášková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem vybírala autoškolu, jedním z mých kritérií bylo, že chci jezdit pořád s jedním lektorem. S jednou z mála autoškol, která toto kritérium splňovala, byla tak strašná komunikace, že jsem se po třech týdnech naštvala, zavolala do Viki a ještě ten den nastoupila. A musím říct, že mi v závěru kombinace lektorů, kteří zde působí, celkem vyhovovala. V první řadě pan Veselý – skvělý, až obdivuhodně trpělivý člověk, který když už někdy „vypění“, tak to většinou převede nějakým způsobem do vtipu a HLAVNĚ všechno pečlivě vysvětlí, i kdyby to měl vykládat desetkrát po sobě a tak, že to člověk opravdu pochopí. Bavily mě s ním i teorie, chodila jsem tam fakt ráda a pan Veselý mi vštípil do hlavy spoustu předpisů (jeho neustálé: „Když odbočujete vlevo, prvně si musíte hlídat, jestli nejede šalina za váma (a to komisař bude hodně hlídat, jestli jste se do toho zrcátka fakt podívali), potom šalina před váma, pak auta v protisměru a teprve potom tam jsou ještě nějací chodci,“ nezapomenu asi do smrti a u zkoušky jsem se na takové křižovatce do zrcátka podívala asi 5x než jsem odbočila). Za to opravdu velké díky!! S panem Veselým bych si klidně ráda ještě nějakou jízdu dala. Dalších několik jízd jsem jezdila s paní Slámovou. Ta je přesný opak. Hodně ostrá, hodně rázná a občas i nepříjemná, ale mám v sobě tolik soudnosti, abych uznala (hlavně zpětně), že co říkala, dávalo smysl. Jen by některé věci nemusela tolik hrotit a hned vyšilovat, protože to zbytečně žáky stresuje a pak dělají i chyby, který by jinak neudělali. ALE já jsem hodně velká cíťa, beru si každý křivý pohled, myslela jsem si, že proti mně něco má, ale postupně mi došlo, že ona je prostě takový typ člověka, začala jsem to tak brát a když jsem to s ní nakonec zvládla v pohodě já, tak to zvládne každý. Paní Slámová se mnou pilovala techniku a styl jízdy, který pan Veselý zase tolik neřešil, což opravdu oceňuji. Tři jízdy jsem měla s panem Pagáčem, ten bych řekla, že to hodně vyvažuje, celkem důrazný, ale taky hodně trpělivý, snažil se o uvolněnou atmosféru v autě a nemůžu si vůbec stěžovat. Super, spokojenost. Po čtrnácté jízdě jsem se však na zkoušku ještě necítila, opravdu za to ale nemohla autoškola, tam udělali, co mohli, ale s řidičským antitalentem je to holt oříšek. Dostala jsem objektivní zpětnou vazbu, ale NIKDO mě nenutil k tomu, abych si připlácela jízdy. Dobrovolně jsem si dala ještě 4 kondičky, a když jsem naznala, že už by to mohlo jít, šla jsem ke zkoušce, kde byla taky v pohodě atmosféra a dala ji napoprvé. Možná jsem měla víc štěstí než rozumu, ale dala. Vyzdvihnout ještě musím naprosto bezproblémovou komunikaci a obdivuji jejich interní systém, který jsem nepochopila, ale zdá se dobře klape. Zpočátku jsem měla strach z přihlašování na jízdy (každé pondělí telefonicky od 9 do 12 hodin), ale vždycky se našel termín, který mi vyhovoval, i když jsem volala za 10 minut 12. Vždycky mě vyzvedli, kde jsem si sama zvolila, po jízdě byl odvoz horší (možná by to chtělo upravit informace na webových stránkách, trochu si tam někde protiřečí), ale to já dokážu pochopit a většinou se mě při nejmenším snažili přiblížit k místu, kam jsem potřebovala. Jízdy opravdu trvaly hodinu a půl, žádné krácení. Co bych vytkla, že podle webovek je samozřejmostí ke každému kurzu CD zdarma, což ale aktuálně není bohužel pravda. V autech se jezdilo dobře. Pokud bych to měla shrnout, já byla s autoškolou spokojená (a za tu cenu si myslím, že je až nadstandardní), mohu doporučit a vybrala bych si ji zas. Takže tímto děkuji, protože jsem k tomu neměla pořádně příležitost, že i z člověka, který se řízení bránil zuby nehty a měl z toho hrůzu, jste dokázali udělat člověk, co se na řízení těšil. A snad vám tímto hodnocením nijak neublížím, fakt si to nezasloužíte, ale snažila jsem se o objektivní zhodnocení. Já na autoškolu budu vzpomínat v dobrém.
vloženo: 17. listopadu 2017
vložil: Lenka Cikrlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost....autoskolu mam za sebou a vzdy je co vytknout, ale v pomeru cena a kvalita sluzeb mohu doporucit.
Ucitele se snazi vcetne teorii, auticka tez nova, myslim ze splnilo ocekavani.
Celkovy dojem i pristup majiele kdyz byl jakykoliv problem hodnotim kladne.
Hezky vikend Misa
vloženo: 22. října 2017
vložil: Misa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Viki hodnotím velice dobře.
V první řadě stojí za zmínku pan instruktor Veselý, který je opravdu profesionál na svém místě a myslím, že by se od něj všichni instruktoři měli učit. Je trpělivý, vysvětlí opravdu vše a jde vidět, že za léta praxe vidí do hlavy žáka a relativně chápe ty hlouposti, které je žák schopen udělat a vysvětlí, proč takto opravdu ne-e. Při hodinách teorie si povšimnete, že je to i inteligentní pán a má toho v hlavě opravdu hodně, nikoliv jen řízení auta - jako někteří instruktoři v jiných autoškolách.
Pan Pagáč svou autoškolu vede dobře a ví, co dělá. Jelikož většina mých jízd byla s panem Veselým a paní Slámovou, jako instruktora ho hodnotit nemůžu, ale vím, že při jízdách je klidný, nenadává, chová se přátelsky.
Bohužel slabším článkem autoškoly je paní instruktorka, což je veliká škoda protože si myslím, že jako osoba je velice sympatická a dá se s ní příjemně popovídat. Nicméně jako instruktorka není příjemná vůbec. Je jízlivá, místy arogantní a chyby žáka nedokáže vysvětlit konstruktivně, jen na vás něco zakřičí, případně dupne nepřiměřeně na brzdu a jako zcela běžné bylo to, že bezdůvodně šlapala na plynový pedál - netuším, kam pokaždé tak spěchala ale toto mi vadilo snad ze všeho nejvíc. Pro žáka je jízda potom hektická a může ho vyvést z míry, pokud auto jede rychleji, než jak chce on, protože rychlost si každý volí tak, aby to potom zvládal. A nepřijde mi jako veliký problém, že žák autoškoly jede 40 km/h v obci, pokud si momentálně na víc netroufne. Díky takovýmto věcem je jízda pro žáka potom stresující a není schopen se důkladně věnovat značkám a dalším okolnostem. Takovéto chování se s výukou pana Veselého nedá absolutně srovnat. Bohužel při čekání na teorie můžete od ostatních žáků slyšet vesměs stejné názory, a není třeba se ani vyptávat, většinou někdo začne sám, jelikož je v šoku. Není to tedy jen můj subjektivní pocit. Je to škoda, protože kazí heslo autoškoly "naučte se řídit v pohodě a bez stresů :)", které je uvedené na webu. Co by se tedy ještě dalo vytknout je informace na webových stránkách, cituji: ,,Určitě vás také mile překvapí, že už v rámci základního výcviku autoškoly začínáme a končíme jízdy na vámi zvoleném místě v Brně, což ve většině autoškol po Brně bývá nemyslitelné.". Začátek jízdy je na zvoleném místě, to pravda je, nicméně konec jízdy už ne, člověk musel počítat s tím, že skončí kdekoliv. Já v tom problém nevidím, ale leckdo může z časových důvodů tuto autoškolu zvolit a potom bude nepříjemně překvapen. Myslím, že by bylo fér, uvést to na pravou míru.
Jak mé ohodnocení začalo, tak i skončí - nejvíc mi toho dal pan Veselý, naučil mě, co se dalo a díky němu vím, PROČ něco musím nebo nesmím dělat, ne jen to, že se to prostě takto dělá a basta. Takže velké díky tomuto panu instruktorovi.

vloženo: 26. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nehorsi skola zaverecne skousky maji domluveni s komisarem aby nenechal nikoho prospet skosky test vas necha ale jizdy ne a pak vam rekne aby ste sy dokoupily jizdy a poplatek vybyra Sam komisar a nedava ani doklad pan pagac to ma anim domluveny na 100 percent
vloženo: 11. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vazeny zadateli,
Skouzky se S a vybyra s tvrdym Y svedsi o Vasi inteligenci spise demenci jak muzete neco takoveho napsat.
Autoskola spada registraci pod mesto Kurim.
Abychom Vam usetrili cestu vlakem do Kurimi na pokladnu Mestskeho uradu, mate moznost statni poplatek 700,- pripadne 400,- zaplatit primo komisari v Brne.
Veskere doklady o zaplaceni jsou po zkousce k vyzvednuti na centru Sumavska, areal byvale Zbrojovky kde jste delal testy.
To, ze jste se tam pro doklad nestavil neni problem uradu, natoz moji autoskoly.
Statni poplatky nemaji s autoskolami nic spolecneho!!!!!
Pokud mi neverite obratte se na Oddeleni autoskol v Brne ulice Sumavska 31/33,10.patro kde Vas pouci....
S pozdravem Jiri Pagac


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj vsechen zak teto autoskoly, mit 2 jizda v aute na rychlokurz vycvik a moc spokpjeny s panem majiel Pagace.
Jizdy profesionalni a klidne a moc dobra malada co panuje v aute.
Rad bych tuto autoskolu doporucoval dale i pro studenty co mivali strach z rizeni auta.
Dekuji moc I.

vloženo: 6. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hezký den
Autoškolu hodnotim jako průměr ceny a kvality, tedy vcelku dobrá volba.
Bohužel až na posledních dvou jizdach s panem Pagáčem sem se probudila do tvrdé reality, a zjistila, že chváleni některých učitelů za NIC je velký průser jejich profesionality, až diky doporučení jízd navíc jsem šla ke zkoušce.
Úspěch byl na druhý pokus.
Timto chci poděkovat panu Pagáči jelikož po zkoušce sem ve stresu zapomněla. Kristyna
vloženo: 22. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zaprvé každého zaujme nízká cena autoškoly, ale nízká cena neznamená menší kvalitu. Na autoškole je pozitivní, že máte víc učitelů i aut. Naučíte se jezdit více auty, nestanete se závislým na jednom a jiné nebudete potom zvládat řídit. Jde o vozy u kterých by jste se rozhodně nebáli, že jim něco stářím odpadne, jedná se o novější auta nebo dokonce úplně nová. Hrozně se mi líbil hlavně přístup majitele autoškoly, kdy se Vám s čímkoliv uzpůsobí, je vstřícný a hodně ve všem pomáhá. Instruktoři jsou 3. Každý má sice jinou povahu, ale všichni dobře naučí a nikdo z nich nějak nestresuje.
vloženo: 27. července 2016
vložil: Michaela Smetanova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jménem Biskupského gymnázia Brno Barvičova hodnotime reakci pana Pagáče na hodnocení jako hoooooooooooodne dobryyyyyy &#9733;&#9733;&#9733;&#9733;&#9733;, realita autoškoly je následující, jsem již v pořadí šestý ze třídy ve VIKY, a nemám problém, opakuji do éteru, nemám problém, sestra v roce 2015 též bez problémů a to je blondyna, zbytek hodnocení po dokončení kurzu.Driver Xman
vloženo: 30. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že všechno je v autoškole v pohodě :) Až na pana majitele Pagáče! Všechny jízdy co jsem jel s ním telefonoval a čuměl do mobilu. Domlouvání cokoliv s ním bylo tragický! Ve všem měl bordel a všechno mu trvalo! Většinou se na to vy*ral! A navíc je dobrej kamoš s komisařem takže na poprvé zkoušky udělalo 0 z 8 a na podruhé já 1 z 5 ... A následně na papíry po zkouškách sem čekal 14 dní i když komisař řekl že to bude do druhého dne! Je to neschopné borec a chudáci učitelé co tam jezdí! Stěžují si na něho taky! TAKŽE VŘELE NEDOPORUČUJI!
vloženo: 25. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den, pane ´´Jaroslave Kalvodo z Žatčan´´
Číst ve spodním textu "komunikovat s lidmy" s tvrdým Y, a "zkoužkách" se ž, už o něčem svědčí...
Jen bych kapku upravil Vaši fikci, na žádost jste nečekal 14 dní , ale skoro tři týdny, jelikož prvních 14 dní co se žádost opalovala u mně na okně jste o ni nejevil zájem a pak ve třetím týdnu jste se po ní mohl utlouct :-), co se zkoušek týče máte bohužel s úspěšností 5-1 pravdu, jelikož poslední dvoje ZK byli se 70 procent opravné jízdy a žadatelé šli i dva měsíce na ZK bez jízd, které si nechtěli dát...potom se to kumuluje a žáci chodí zkoušet od zkoušek ke zkouškám, s tímto bohužel AŠ nic nenadělá.
Učitelů v mojí firmě je mi také moc líto, u takto "arogantního borce co mu vše trvá", se mají zoufale, proto tu jsou ve stejné sestavě již čtvrtým rokem :-)
I za tuto recenzi děkuji, a jsem rád, že jste na úvod napsal, že je v AŠ vše v pohodě, byl jste pro učitele výzvou, a velmi všem děkuji za perfektní práci, dovést k úspěšné zkoušce a řidičáku "nespokojeného" klienta,a v Brně, je myslím ta nejlepší vizitka mojí firmy.
Po této recenzi věřím, že pokud mi ve středu na zahájení kurzu dojdou cvičené surikaty i s těmi si kolegové poradí a k řidičáku je dovedou :-)
Přeji hodně šťastných kilometrů bez nehod.
Za AŠ Viki Pagáč Jiří a kolektiv


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Majitel autoškoly Jiří Pagáč je nejvíce arogantní člověk, kterého jsem kdy potkal. Neumí komunikovat s lidmy, při závěrečných zkoužkách dělá, jako by chtěl, aby to žadatelé neudělali. Nelze slušně komentovat, opravdu děs !
vloženo: 24. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Krásný den, autoškola i přístup v ni odpovídající kritériím dle nového zákona, bohužel vyšší přísnost učitelů a nároky na žáky může některé odradit, nicméně sám jsem si vyzkoušel, že je to bohužel jedina možnost pro složení zkoušek v Brně!!!!
Nevyhovali mi paradoxne nová moderni vozidla diky citlivosti asi jsem divný :-)
Jinak hodnotim čtyři hvězdy z pěti....a doporučuji.
Luke
vloženo: 8. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych moc poděkovat panu Edovi za jízdu před závěrečnou zkouškou - opravdu výborná příprava a dále panu Veselému za velikou podporu při závěrečné zkoušce - děkuji moc.
vloženo: 26. listopadu 2015
vložil: Zuzana Jasinková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hele pane Pagáč je mně vás lito z toho hovna co napsal extra debil dole a musim se vás zastat.
A pro všechny lidi hele mam 11.jizd a dycky lidi pro mne dojeli k albertu na kamenak a hodili mně po ježdění v pohodě ke škole kam sem chtěl . doufám že si sáhne někdo do svědomí a pana majitele se zastane. Co byste chtěli do řiti za 6hadru-kaviár na palubu? Pan vedoucí je v poho chlap zdarec Pavel
vloženo: 29. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   cena je přímo úměrná kvalitě přístupu. Problém s rezervacemi jízd, kdy je možno objednat pouze telefonicky během pondělního dopoledne. Majitel autoškoly, je drzý a arogantní k žákům každého věku, na stránkách a při prvním kontaktu Vám naslibují vše možné (začátky a konce jízd v Brně, kde si student vybere, ovšem v praxi to vždy z toho či onoho důvodu není umožněno. Na začátek jízd přímo v místě bydliště Vám poví, že neví kde to je a že není taxikář). Instruktoři samotní však jsou zkušení a poměrně vlídní, velkým problémem je majitel autoškoly, který nepromýšlí či nechce promýšlet organizaci a poté zákonitě neplní co nasliboval na webových stránkách.
vloženo: 26. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Milý žadateli-ko,
Už jen Vaše anonymita mluvi za vše.
PLANOVANI JIZD probíha skutečne telefonicky během pondělí 9:30-12:00, myslím že 2 minuty na cigaretu není problém za cele dopoledne pro nikoho, tudíž i 2 minuty na hovor si člověk za cele dopoledne snad najde, dokonce nabizime pokud žadatel nema kredit stači poslat sms nebo s.o.s smsku a zavoláme zpět.
Co mne skutečne namichlo je Vaše hulvatsvi a narážky na moji drzost a aroganci skrz odjezdova mista.
90% autoškol má jedno odjezdove misto a NIKDO pro Vás nikam za 6.500,- nedojede!!!!!
Pokud Ano, jde o kurzy extra v cenách od 9.000 a vyšší. U nás tuto službu máte od 6500,- a odjezdova mista si sama diktujete u plánování a tam i ucitel dojede!!!!
Tak tu nelzete že ucitel někdy nedojel kam jste si napsal-a....a máte pravdu učitel autoškoly skutečne neni taxikář a naplni jeho práce neni hledání Vašeho popisneho cisla domu Kde bude bloudit.....
Všichni jste poučení,že kvuli snadnému hledani jsou idealni parkoviště nákupních center, benzinky, zastávky mhd, větší parkoviště a mista které běžný brňák najde.
Je neskutečne jak někdo takto anonymne lže.
S pozdravem Pagac
.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není úplně přímo na co si stěžovat, ale celkový můj dojem kladný není. Znovu bych volila jinak.
vloženo: 24. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: .....ne každému se dá zavděčit.....ikdyz se o to všichni snažíme :-)
Zrovna minuly týden mi jina paní vyhrožovala negativní recenzí, když jsem ji oznámil, že kurzovné na sk.B vážně stravenkami Gastropass platit nemůže :-P
Tak mnoho šťastný kilometrů
Aš Viki


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Viki muzu jen doporucit. Skvěly pristup, instruktori jsou vsichni moc pohodoví - hlavně pan Veselý, v aute vladne prijemna atmosfera a clovek se i zasmeje :-) odjezdová místa si určujete sami, takze to usetri spoustu casu. Hodiny teorie s panem Pagacem jsou taky zajimavy a dokonce i zabavny:-) Vsem doporucuju !!!!
vloženo: 19. června 2015
vložil: Vendy, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naučí, vysvětlí, profesinalita instruktorů!!! Opravdu nekřičí, nejsou zlí ani nepříjemní! A to jsem někdy za svoje chyby čekala.... :-) . Velké díky za jejich trpělivost a hlavně panu Veselému!!! Už jsem nevěřila, že někdy budu mít řidičák... Opravdu dobrá autoškola!!!
vloženo: 25. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem autoškolu před rokem. Vychytala jsem nějakou po Vánoční slevu že jsem platila pouze 5 200,- (nebo tak nějak)a musím říct vůbec toho nelituji. Příjde mi zbytečné vyhazovat peníze navíc za autoškolu. Co si budeme povídat všude je to stejné :) Všude se najde někdo kdo je nespokojený s čímkoliv - nějaké výhrady bych měla ale to jsou spíše maličkosti. Na závěrečné zkoušky si myslím, že jsem byla připravena velice dobře :) přece jenom jak se kdo naučí otázky je přece jenom na každém z nás. Jízdy jsem sice absolvovala až na podruhé ale to byla moje chyba.

Za mě rozhodně ANO :)
vloženo: 13. dubna 2015
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvoval jsem autoškolu v letošním roce na podzim na doporučení kamaráda.Jezdí se třemi auty,učitelé jsou normální,myslím,že naučí a závěrečné zkoušky jsem se zmíněným komisařem absolvoval napoprvé a zároveň naposledy, tudíž není pravda co psala ta paní přede mnou.Celkově jsem byl spokojený a vždycky se dalo na plánování domluvit.Pokud někdo nedá zkoušky napoprvé,není to přece hamba a pokud je soudný,vezme si k srdci rady co mu učitelé a pak i komisař řekne, dá zkoušky na další. Byl jsem spokojený. Ahoj,Martin.
vloženo: 27. prosince 2014
vložil: Martin C., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do teto autoskoly jsem prestoupila z jine autoskoly, jizdy jsem opakovala v minule autoskole 3x, potom jsem si dala 4 jizdy u viki a najednou to slo, mela jsem 2 instruktory a pro me to jsou kapacity, hlavne pan Vesely toho miluju :D vysvetlil mi za 2 jizdy naprosto vse v cem jsem predtim chybovala, jizdy s nim jsou naprosto bez stresu, ale oba instruktori jsou fajn borci. Za me jedine viki, jenom lituju ze jsem tam nesla hned ! Nemusela bych ani asi tolikrat opakovat, protoze opravdu instruktori to umi vysvetlit i takovymu volovi jako ja.
vloženo: 18. prosince 2014
vložil: Jana Sedlackova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno v pohodě. Instruktoři příjemní, vyuka v pohodě, cena normální
vloženo: 1. prosince 2014
vložil: Marie Melicharova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala díky dobrým recenzím i velmi příjemné cenové relaci kurzu.Bála jsem se však celkového průběhu a zda se v konečné fázi nezklamu kvalitou dané služby. Konečný výsledek je však skvělý! Pan Pagáč i dva další učitelé s nimiž jsem měla tu čest bych hodnotila velmi kladně.Ať už se o p.Edovi říká cokoli, nesouhlasím ani v nejmenším.P.Zdeněk je dle mého kvalitativně stejně výtečný učitel jako P.Pagáč.Žádný křik ani nadávání a lidský přístup.Sama za sebe tedy DOPORUČUJI :)
vloženo: 3. listopadu 2014
vložil: Křišťálová M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala díky dobrým recenzím i velmi příjemné cenové relaci kurzu.Bála jsem se však celkového průběhu a zda se v konečné fázi nezklamu kvalitou dané služby. Konečný výsledek je však skvělý! Pan Pagáč i dva další učitelé s nimiž jsem měla tu čest bych hodnotila velmi kladně.Ať už se o p.Edovi říká cokoli, nesouhlasím ani v nejmenším.P.Zdeněk je dle mého kvalitativně stejně výtečný učitel jako P.Pagáč.Žádný křik ani nadávání a lidský přístup.Sama za sebe tedy DOPORUČUJI :)

Křišťálová
vloženo: 3. listopadu 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz v této autoškole byl nad má očekávání. Bezproblémové jednání. Po dvou jízdách ze mě díky přístupu instruktorů spadl všechen stres a člověk se i pobavil. Skvělá příprava na závěrečné zkoušky. Děkuji všem.
Autoškolu Viku můžu jen doporučit :)
vloženo: 1. října 2014
vložil: Ilona Šimoníková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz v této autoškole byl nad má očekávání. Absolutně bezproblémové jednání. Po dvou jízdách ze mě i díky přístupu instruktorů spadl všechen stres. Skvělá příprava na závěrečné zkoušky. Děkuji všem. Autoškolu Viki můžu jenom doporučit :) s pozdravem Ilona Šimoníková
vloženo: 1. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě nemohu nic říci špatného o autoškole Viki. Je super, že jsem si mohl vybrat vyhovující odjezdové místo a nemusel dojíždět až k učebně. Za sebe mohu řící, že instruktoři nejsou žádní cholerici. Ani od nikoho z kurzu jsem nezaznamenal, že by si stěžovali vůči nějakému instruktorovi z Viki. Tím všem lidem kolem autoškoly Viki děkuji.

Přeji všem úspešný kurz u autoškoly Viki.
vloženo: 25. září 2014
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral podle hodnocení ostatních. Bylo velmi kladné, a proto jsem se rozhodl udělat si kurz autoškoly právě u Viki. Už od zahájení jsem věděl, že jsem neudělal chybu, že jsem šel právě sem. Všichni instruktoři byli naprosto vstřícní a pokud se stalo, že jsem udělal chybu v pohodě mi situaci vysvětlili tak abych ji pochopil a neudělal podobnou chybu např. u závěrečných zkoušek. Všechno se mi na autoškole líbilo, až na jednu věc. Bohužel zdál se mi velký zmatek v plánování jízd. Zajistit si jízdu třeba na týden do předu byl problém, protože o Viki je asi hodně velký zájem (což se ani nedivím), jenže tím, že nebylo moc volných termínů se mi hodně prodloužila doba kurzu. Ale jako nějakou extrémní chybu v tom nevidím. DOPORUČUJI všemi deseti!!!
vloženo: 1. září 2014
vložil: Filip,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
předem MOC děkuji za celý kolektiv za příjemne hodnocení.
Mrzí mně, že se Vám kurz protáhl, ale bohužel přes letní prázdniny je každoročně extrémní nápor žadatelů a do toho časy kdy se ucitele střídají na letních dovolenych.
I tak jsme jezdili ve čtyřech, na třech vozidlech a bylo to letos málo ;-)
Presto jsem rád, že se Vám v autoškole líbilo.
Na příští rok se polepšíme :-)
Jiří Pagáč


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že autoškola Viki je dobrá volba! Instruktoři jsou příjemní, hlavně klidní a naučí, popřípadně s klidem vše vysvětlí. Každopádně doporučuju!
vloženo: 8. července 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj ahoj, já bych měla spíše dotaz než hodnocení. Teprve autoškolu dělám ale nemám čas se dostávat na teorii. Je to velký problém? Je možný aby mě kvůli tomu nepustili k závěrečkám. Nikde není psaný, že je to povinné :).
Děkuji za odpověď :).
vloženo: 26. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
bohužel to není jen možné, ale zcela reálné, že na zkoušky nepůjdete.
Výuka je povinná dle zákona č.247/2000sb.
Vše obsahuje příloha č.3 k zákonu č.247/2000sb.
kde je počet hodin výuk teorie pro skupinu B jasně dán.
Pokud nám nevěříte, můžete se obrátit na ODSČ oddělení autoškol, ulice Šumavská Brno, kde Vám vše potvrdí příslušní pracovníci.
Celkem v IV plánu je 11x45minut tzn. bez úvodní hodiny TZBJ je to skutečně 5.výuk po 90 minutách.
Pokud Vám časy výuk nesedí, bylo dobré si připlatit na začátku kurzu´´Teorii EXTRA´´ kde jste mohla chodit o víkendech, vše viz.cenník AŠ.
Docházka se kontroluje vždy poslední středu v měsíci v třídních knihách, a pokud teorii nemáte nezbývá než zkoušky posunout.
S pozdravem za AŠ Viki Jiří Pagáč


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola VIKI je velice kvalitní autoškola. Když jsem slyšel od spolužáků hodnocení jiných autoškol, jsem velice rád, že jsem si vybral právě tuto. Kvalifikovaní a trpěliví učitelé, výhody mladé autoškoly, ucházející cena.
Celkově se na mě vystřídali 4 učitelé. S majitelem, panem Pagáčem, jsem se naučil základy jízdy. Bezproblémový chlap, který vám dokáže chybu říct takovým způsobem, že už ji nikdy neuděláte. Hodiny s ním byly opravdu skvělé. Vždy dokázal vysvětlit danou látku tak, že u toho člověk neusnul, neboť vkládal historky z jeho jízd po celé Evropě. Dalšího učitele jsem měl nejdéle, pan Veselý. Pohodový starší pán, který ovšem velice pohotově reagoval na všechny zvídavé dotazy a dokázal opravovat všechny detaily, kvůli kterým jízdy nebyly dokonalé. Dalším byl pan Eda, tedy jestli si dobře pamatuji jméno, který, jak vždycky říkám, měl na mladé řidiče také trošku jiný pohled. Myslím si, že toto povolání vzal i kvůli tomu, aby začínající řidiči nedělali chyby, které pak on, jakožto řidič autobusu musí řešit. Nicméně velice kvalitní učitel, který měl na jízdách jasno a přesně věděl, co po vás chce. A poslední pán, u kterého jsem si bohužel nezapamatoval jméno, ale tvrdil o sobě, že je nejzlejší učitel na celé autoškole :). Jízda s ním, přestože byla jen jedna, byla opravdu nezapomenutelná a je škoda, že jsem s ním neměl více jízd. Rozhodně bych si je velice užil. Takže celkově z autoškoly mám velice kladný dojem. Vím, že jsem si jen neodseděl přednášky, ale že šlo spíše o praktickou výuku, která vás nejlépe připraví na každodenní jízdy. Moc všem děkuji
vloženo: 15. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Viki bylo moje nelepší rozhodnutí! Instruktoři jsou naprosto úžasní, hlavně pak Veselý. Celý výcvik byl v klidu, žádný nátlak ani nervování,jsou velice příjemní, vše krásně vysvětlí a jede to jako po másle, kdybych měla dělat řidičák znovu, nevyberu si jinou autoškolu než Viki. Jsem jim vděčná, že mě to naučili zrovna oni a výuka s panem Pagáčem nepotřebuje ani slov, je naprosto bombastická (vždy přihodí nějakou historku, kterou člověk nikdy nezapomene). Všem jenom doporučuji, nemůžete vybrat lépe :-)
vloženo: 31. března 2014
vložil: Jitka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já nemám co dodat, perfektní instruktoři s trpělivostí, která nezná mezí plánování bez jakéhokoli problému ba naopak vždy vychází vstříc i s autem, kterým se Vám lépe jezdí. Prostě perfektní ještě jednou Vám za vše děkuji.

Jiří Mazáč
vloženo: 24. března 2014
vložil: Jiří Mazáč, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená. Neměla jsem problém s nikým z instruktorů. Většinu jízd jsem měla s Edou, který se choval pohodově, takže nebyl důvod k žádnému stresu. Nemohu souhlasit s tím, jak o něm něktěří psali, že by se choval jinak k holkám a jinak ke klukům. I když měl po mě jízdu nějaký kluk, tak se choval pořád stejně a nikoho jsem neslyšela si na něj stěžovat. Vždy nám vše vklidu a bez řečí vysvětlil.

Autoškolu můžu vřele doporučit, byla jsem maximálně spokojená
vloženo: 17. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak sem přidám hodnocení i já :-)
Před 4 rokama jsem se rozhodla udělat si řidičák a vybrala jsem si jednu nejmenovanou autoškolu. Byla jsem velmi zklamaná, hlavně závěrečnými zkouškami, komisaři byli dva, jeden arogantnější než druhý, ani na 5. pokus jsem neprospěla, vyhazovalo se za uplný kraviny. Nakonec jsem to vzdala a smířila se s několika tisíci, které mi jen tak propadli..
Po pár letech jsem se k řidičáku rozhoupala znovu, lépe řečeno jsem ho dostala jako dárek od mého manžela. Vybrala jsem si právě autoškolu VIKI, ač jsem měla obavy z nízké ceny (předešlá AŠ stála 5500kč a to jsem nebyla student).
Nakonec jsem byla velmi mile překvapena ! Učitelné naprosto skvělí, komplet všichni, děkuji jim za neskutečnou trpělivost a pevné nervy, doufám, že po jízdách se mnou nemají nějaké tiky nebo podobně :-D NECHÁPU poznámky na p. Edu, naprosto super učitel, žádné narážky na mě neměl, na jízdy jezdil včas a končili jsme taky včas. Žádné odbíhání atd., jak tu psal někdo přede mnou.
Napoprvé jsem závěrečky neudělala, vlastní chybou, ale dnes, napodruhé, jsem je úspěšně složila. Pan komisař (z Kuřimi) naprosto v pohodě pán, působil velmi lidsky, vůůbec se nedá srovnat s těmi aroganci z minulé autoškoly !!
Ani učitel vás u zkoušky nenechá ve štychu ;-)
Všem moc děkuji a autoškolu VIKI mohu všem jen DOPORUČIT !!!
vloženo: 16. prosince 2013
vložil: Andrea Husáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   minulý týden jsem úspěšně ukončila výuku v této AŠ. Celkový dojem byl skvělý, chtěla bych především poděkovat Edovi a p.Veselýmu za skvělé jízdy bez stresu, vše krásně vysvětlili, dokonce jsme se i zasmáli na jízdy s nimi jsem se vždy těšila a už teď se mi po jídách stýská. Výuka s p.Pagáčem vždy probíhala zábavnou formou a zkušenostmi z praxe. Rozhodně nesouhlasím s pánem co tady psal o Edovi, nikdy jsem s ním neměla sebemenší problém, dle mého názoru se choval úplně stejně jak ke mě, tak třeba ke klukovi, který mě střídal. Naopak se snažil abych vše pochopila a vyvětlil mi všem je to důležitý a co by se při pochybení mohlo stát.Škoda, že si Edu nešlo vzít i ke zkouškám... ještě jednou díky všem a přeji hodně úspěchu AŠ Viki:-)
vloženo: 3. prosince 2013
vložil: Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   poznámka:
to jak jsem poznamenal že pan komisař z kuřimi je pohodář tak jsem rozhodně nemyslel že je nějak měkkej je jen sympaťák a působí dost lidsky takže je člověk v klidu já chybu neudělal ,ale určitě by ji neodpustil jen to probíhalo v pohodičce...
vloženo: 26. listopadu 2013
vložil: lukas p.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   právě jsem dokončil autoškolu u viki a můžu opravdu jenom doporučit jsou tam v poho lidi nemůžu nic vytknout... instruktoři ok závěrečky pecka ten komisař těžkej pohodář aspoň teda ten Kuřimák.
jinak komentáře o Edovy moc nechápu je v klidu celou dobu (až asi na 2 jízdy) jsem odjezdil s ním a naučil mě všechno co měl a naopak když ti říká že si právě něco udělal špatně tak to rovnou řekne doslova(tak jak je to v testech) což potom pomůže u testu... závěrečná jízda na 1* nevim co se vám na něm nelíbilo možná jste vy divní.
cena super
lidi taky
celkově ****
vloženo: 22. listopadu 2013
vložil: lukáš p.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se rozhodla si udělat autoškolu, nevěděla jsem, kterou si v tom množství vybrat. Nakonec rozhodla cena, i když jsem se obávala o kvalitu. Svého rozhodnutí nelituji. Autoškola Viki je dobrá volba, byla jsem spokojená, i s instruktory, kteří vše vysvětlí a zbytečně nestresují. Mohu jen doporučit!
vloženo: 18. listopadu 2013
vložil: IJ, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se rozhodl udělat si řidičák, každý mě odrazoval svými zkušenostmi. Slyšel jsem o arogantních, protivných instruktořích. Prý jen nervy a stres. Potřeboval jsem řidičák rychle, takže jsem hledal "rychlokurz". Když jsem narazil na autoškolu Viky, zarazila mě cena onoho "rychlokurzu". Bál jsem se hrozné kvality. a těch "protivných instruktorů".
Nakonec jsem byl velmi rád, že jsem zvolil právě Viky. Všichni instruktoři byli fajn. Uměli poradit, vysvětlit, na každou otázku srozumitelně odpovědět. Vystřídal jsem opravdu všechny instruktory. Pan Pagáč (majitel) je prostě normální chlap, který si na nic nehraje a opravdu se snaži, aby autoškola měla velkou úroveň. Pan Veselý, se kterým jsem měl sice jen jednu jízdu, na mě působil přátelsky. Dokázal poradit a "nehulákal". Pan Pokorný, se kterým jsem měl cca 2-3 jízdy mi zůstane v hlavě snad na pořád. Rejpavej, upovídanej, ale s nikým jiným mě nebavily jízdy tolik, jako s ním. Naučil mě kde si na co dát největší pozor a každou chybu dá sežrat tolik, že už jí nikdy neuděláte :)). Poslední instruktor Eda mi jediný kazil autoškolu. Stydí se snad mluvit, a tak slyšíte z pravé sedačky pouze "do pravleva" a ani nevíte kam teda. Pozdraví až když ho pozdravíte 2x a kam sem potřeboval mě odvezl pouze jednou za celou autoškolu. Souhlasím s pánem předemnou, že jakmile naskočí do auta slečna, je najednou rudej, veselej a hned mluví. Každou větu začína slovy "Já vždycky říkám..." :D (nezapomenutelný). Nicméně dá se přežít. Nic hroznýho to s ním není. Pouze to leze člověku na nervy.
Až na drobnosti s panem Edou je autoškola Viky určitě skvělá. Závěrečky jsem dal na druhý pokus a instruktor se opravdu snaží jak to jen jde, aby nebyl nutný další pokus. Jízda začíná kde potřebujete, končí poblíž, nebo na místě kde potřebujete (pokud jste muž a jedete s Edou tak toto neplatí).
Na závěr chci poděkovat celé autoškole a hlavně panu Pagáčovi za skvělý kurz a za pomoc při závěrečných zkouškách.
vloženo: 7. listopadu 2013
vložil: Hynek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Viki bych rozhodně doporučila novým řidičům. Několik let jsem se odhodlávala k řídičáku a až letos se mi to zadařilo a musím poděkovat instruktorům (p.Pagáč, p.Veselý a p.Eda-bohužel neznám příjmení). Ráda bych okomentovala příspěvek o p.Edovi. Měla jsem s ním sice jen 2 jízdy, ale pokaždé se choval mile a zdvořile, žádný problém jsem s ním neměla.

Co se týče jízd, jezdívali jsme po Brně, jak v okrajových částech, tak i v centru v provozu. Z vlastní zkušenosti nevím, jak jsou na tom ostatní autoškoly. Ale řada lidí okolo mě si stěžovala na arogantní instruktory, kteří deprimují žáky. V autoškole Viki takoví instruktoři rozhodně nejsou. Jsou přátelští, ochotní a vstřícní, v autě panovala pohodová nálada, stres z řízení ze mě nakonec vždy opadl. Na chyby jsem byla vždy upozorňována a doteď vím, na co si dávat pozor (a tak by to mělo být). Kdykoliv mě nebylo něco jasného jak z teorie, tak i praxe, okamžitě mě to vysvětlili. Za to bych jim moc ráda poděkovala.

Doporučuju chodit na teorii, kterou vyučuje pan Pagáč. Dozvěděla jsem se spoustu nových informací, ale taky jsem se dobře pobavila :-) a hlavně jsem byla ráda, že to nebyly ty nudné teoretické přednášky, co známe ze školy!

Když se mě známí zeptají, jakou autoškolu bych jim doporučila, neváhám a jsem pro autoškolu Viki, se kterou mám výborné zkušenosti. Doufám, že je v dalších silničních provozech nezklamu a budu řídit tak, jak mě to naučili ;-)

vloženo: 16. října 2013
vložil: Veronika Sochová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od: Dradra drak ( wowprofi@email.cz )Spokojenost.
Dnes jsem dodělal zavěrečné zkoušky v autoškole VIKI, musím autoškolu pochválit.. vyjdou vám vstříc, cena je suprová a při zavěrečkách vás ani učitel co sedí vedle vás nenechá ve štychu.
( nebudu rozebírat, ale snad mi rozumíte)

Při jízdách panuje dobrá nálada, ještě aby ne když si můžete vybrat místo kde budete zahajovat jízdy a kolikrát i čas co se vám hodí, po jízdách vás ve většině připadů hodí učitel tam kam potřebujete nebo alespoň poblíž.

Dvě auta jsou starší výroby, tedy bez klimatizace, ale pokud se budete přihlašovat teď, tak v tomto už klidnějším počasí to ani není třeba.
Další dvě auta klimatizaci mají.
Abych jen nechválil, jako strašné mínus mi přišel brigadník, pravým povolaním řidič autobusu.

Je ve většině případů arogantní, musí si skoro každou jízdu odskočit na velkou kde je 10 minut, končí jízdy o 10 min dřív, neumí odpovědět ani na pozdrav jako je dobrý den a nashledanou.
Vtipné to je obzvlášt když dojezdíte a vyzvednete další žakyni, která to s chlapa umí, to je pak pan Brigadník v uzkých a celou cestu se culí a doufá, že ze situace něco vytěží. Nejlepší by bylo kdyby ho vyhodili, protože mi jako jediný kazil dojem ze super autoškoly a asi nebudu sám komu tento arogantní chlap vadil.

Ostatní dva učitelé, tedy pan Pagáč a druhý Chlápek jsou naprosto v pohodě, hodně se zasmějete, nestresují vás a dokáží naučit, často, skoro každou jízdu jezdíte trasu co máte na zavěrečky, takže se to opravdu hodí.
Pokud vám není něco jasné, můžete volat učitely na mobil a v 99% připadů vám to zvedne a vyhoví, což je narozdíl od ostatních autoškol kdy zavoláte po páté hodině a nikdo vám to nezvedne dost dobré.

Tímto chci popřát autoškole hodně uspěchů a určitě ji teď budu všem doporučovat.
Doufám že touhle kritikou pomůžu lidem co se rozhodují do jaké autoškoly v brně jít, já říkám VIKI. :)
vloženo: 23. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když sem hledal autoškolu tak jsem vybíral podle ceny a nečekal jsem žádný zázrak, ale už po prvních pár jízdách jsem pochopil že jsem si snad nemohl vybrat lépe... instruktoři jsou velmi vstřícní a ochotní v každém směru. Naloží a vysadí vás kde chcete a pro mě bylo velkou výhodou že jezdí až do večera a o víkendech. Mohu jedině doporučit. Dnes jsem zdárně složil zkoušky na poprvé a tímto moc děkuji.
vloženo: 6. srpna 2013
vložil: Viliam K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím že autoškola VIKI mě moc příjemně překvapila!
Velice kvalitní přístup ke studentům, forma vysvětlování při jízdach byla vynikajici a na hodiny teorie v podání pana Pagáče nikdy nezapomenu! Výborně vysvětleno a zábavnou formou podáno tak že si člověk opravdu odnesl spoustu zajímavých a cenných informací! A taky nesmím zapomenout, že cena je taky pohodová! S pozdravem řidič Ivo Prachař :)
vloženo: 31. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji a hodně štastných kilomerů, PS: nemáte náhodou u sebe kartičku...postrádáme ji :-) :-)
S pozdravem Jiří Pagáč


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím že autoškola VIKI mě moc příjemně překvapila!
Velice kvalitní přístup ke studentům, forma vysvětlování při jízdach byla vynikajici a na hodiny teorie v podání pana Pagáče nikdy nezapomenu! Výborně vysvětleno a zábavnou formou podáno tak že si člověk opravdu odnesl spoustu zajímavých a cenných informací! A taky nesmím zapomenout, že cena je taky pohodová! S pozdravem řidič Ivo Prachař :)
vloženo: 31. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, myslím si, že doba minulého režimu, kdy si někteří instruktoři léčili komplexy ponižováním žáků, kteří se teprve učili a instruktoři měli nad nimi téměř absolutní moc skončila, ale mýlil jsem se. Stejně tak jsem se mýlil, že když se firmě zaplatí nemalé peníze, bude mít instruktor alespoň snahu, když né povinnost, žákoví být nápomocen...
Zkušenosti jsou velmi špatné, zejména se jedná o chování majitele pana Pagáče, který se od samého počátku jízdy tváří velmi znuděně a od prvního zakolísání žáka deptá a ponižuje. Je to k neuvěření,že takový mladý floutek, který v životě pramálo dokázal si nechá zaplatit a deptá lidi, kterým nikdy nebude dosahovat ani po kotník.
Ostatní instruktory této autoškoly možno hodnotit pozitivně, některé dokonce na výbornou.
Každopádně pokud vám to finanční situace dovolí, nenechéjte se nalákat na nižší cenu, pocity ponížení za to nestojí... p.s. do uvaděného auta škoda octavia s největší pravděpodobnosti usednete až při závěrečné zkoušce.
vloženo: 30. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den paní (pane :-) Z.....,
ve svých 30 ti si doby komunismu opravdu pamatujete neralisticky, tudíž Vaše srovnání je ve fázi fantazie. Spíše se zamyslete nad svými schopnostmi a příjměte prosím rady kolektivů učitelů naší autoškoly,včetně majitele, kteří jsou tu jen pro to,aby každého naučili řídit vozidlo.
Bohužel někteří žadatelé nesnesou sebekritiku a chybu hledají všude okolo hlavně zde na Freewebu.
A to anonymně bez kontaktu.
Na 15.jízdě nedat 10x přednost je podle Vás zajisté chyba auta nebo učitele.
Komentáře uchazečů níže mluví za vše a výsledky u zkoušek ze 16.7 , 22.7 a 29.7 2013 také. Ze 15 ti uchazečů pouze tři neprospěli. Možno ověřit na MMB Brno Šumavská 31/33 - ODSČ.
Mimochodem na závěrečných zkouškách máte k dispozici auto které si sama vyberete.
S pozdravem
Jiří Pagáč




POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu všem vřele doporučit. Kurz jsem začal koncem května. Nikdy předtím jsem za volantem neseděl a ani nevěděl, k čemu je jaký pedál. Dnes jsem napoprvé úspěšně složil obě části zkoušky a za 3 týdny mám řidičák. Z výcviku mám velmi dobrý pocit, instruktoři jsou na vysoké úrovni. Jsou vždy tolerantní a vstřícní. V přidělovaných termínech jízd mi bylo vždy maximálně vyhověno, mnou určené místo zahájení a ukončení je velkou výhodou. Jednání se žadatelem je vždy férové. Teoretické hodiny probíhají formou konzultace, takže jsou do maximální míry ochotně vysvětleny všechny věci, které jsou žákům nejasné. Výuka probíhá záživným způsobem. Cena kurzu je výhodná.
vloženo: 2. července 2013
vložil: Petr Bednařík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Viki ....
Velmi určitě mohu doporučit !!!!!!
Sami si zvolíte místo odjezdu a i místo kde budete končit jízdu....Zkoušky to už je jen osud a záleží jen a jen na vás jak se budete šrotit já měl testy na 100% a jízdy jsem udělal na podruhé...Učitelé 100%
vloženo: 2. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dodělala jsem nedávno autoškolu a můžu říct, že jsem byla max. spokojená. Zkoušky na poprvé, učitelé hodně naučí a neodfláknou Vás. Velmi jsem využila toho, že nabízí odjezdy z míst Vámi určených - to málokterá AS má. Takže doporučuji!!!!
S pozdravem Daniela K.
vloženo: 27. května 2013
vložil: Daniela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dodělala jsem nedávno autoškolu a můžu říct, že jsem byla max. spokojená. Zkoušky na poprvé, učitelé hodně naučí a neodfláknou Vás. Velmi jsem využila toho, že nabízí odjezdy z míst Vámi určených - to málokterá AS má. Takže doporučuji!!!!
vloženo: 27. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Viki osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Viki < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Viki - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje