Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola OK - hodnocení a reference 

Prezentace této autoškoly je v tuto chvíli aktualizována - některé údaje proto nemusí být aktuální.
STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly OK

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola OK < <


   Naprostá spokojenost, moc všem autoškolu OK doporučuji. Domluva byla vždy na perfektní úrovni. Myslím si, že mě hodně naučila, a i když jsem ze začátku byla skeptická, co se týče řízení. Měla jsem z něj strach, který ze mě však opadl. Během celé autoškoly jsem slýchala od přátel jak jsou na ně instruktoři zlý, dokonce na ně i křičí. To je věc, kterou jsem si ani neuvědomila že by mohla nastat, a jsem velice ráda, že jsem natrefila na rozumné a příjemné instruktory. Jestli se rozhodujete, kde nastoupit do autoškoly. Doporučím Vám autoškolu OK
vloženo: 2. května 2022
vložil: Monika ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu velmi doporučuji, na začátku jsem měl strach vůbec vlézt za volant, ale manželé Lesnekovi jsou skvělí a vše v klidu vysvětlí a hlavně po vás neřvou, na jízdy jsem se poté doslova těšil až mě nakonec dotáhli ke zkouškám, které jsem zvládl hned napoprvé! Moc Vám děkuji a určitě Vás budu doporučovat dál! Děkuji Vám za všechno :)
vloženo: 6. února 2020
vložil: Dominik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto úžasná autoškola. Vřele doporučuji, manželé Lesnekovi i ostatní instruktoři jsou skvělí, vždy se věnují žákovi na plno a snaží se ho naučit vše co bude u zkoušky i v provozu potřebovat. Mají opravdu profesionální přístup. Během jízd vždy panovala dobrá nálada :) Na závěrečné zkoušky jsem byla velmi dobře připravená na všechny úskalí celého Brna, které jsme si během jízdy podrobně projeli. Pokud nějaké místo, křižovatka atd.. dělali problémy, tak jsme je projížděli několikrát dokud to nebude bezproblémové. Mohla jsem se kdykoliv ptát na veškeré nejasnosti, nebo se domluvit na trénování konkrétního problému, kterému jsme se pak věnovali klidně celou jízdu.

Zkrátka, velmi tuto autoškolu doporučuji. A tímto způsobem bych chtěla Lesnekům a jejich instruktorům poděkovat.
vloženo: 13. srpna 2019
vložil: Nikča Pelánová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cítila jsem se dobře připravena na zkoušky a
mohla bych doporučit autoškolu ostatním :)
vloženo: 1. listopadu 2018
vložil: Darya,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Stejně jako ostatní jsem se zapsal do autoškoly kvůli kladným referencím na internetu.

Hodnocení:

+ přístup je takový rodinný a milý, paní Lesneková a učitelé jsou velmi ochotní a trpěliví
+ snaží se upozornit na konkrétní chyby u zkoušek a je pravdou, že v podstatě zkoušku jsme jeli skoro stejnou trasou jako při jízdách, tak jsem měl nacvičeno :)
- na druhou stranu pan Lesnek při jízdách velmi znervózňuje a když u něj vnitřní neklid dosáhne určité meze, je protivný a vše komentuje tím, že nemáte šanci zkoušku udělat. Dále šlape na pedály jen aby jste jeli rychleji i když se na to u první jízdy moc necítíte. Na druhou stranu při výkladu teorie umí zaujmout. Celkově by potřeboval více trpělivosti jako má paní Lesneková, proto doporučuji si na jízdy vyžádat ji.
- jízdy v týdnu začínaly pravidelně s 10-15min zpožděním a vraceli jsme se 5-10min dříve, vím že si potřebují mezi jízdami odpočinout ale na druhou stranu pokud si koupíte jízdu 90min tak z ní nakonec nechcete mít skoro 60min. Nicméně o víkendu to bylo téměř plných 90min.

Celkově bych zhodnotil kladně, nevím jak na tom jsou ostatní autoškoly v Brně. Na základě super kladných hodnocení jsem od nich čekal více, na druhou stranu na mě nikdo neřval, prý i to se může u některých autoškol stát.

vloženo: 18. dubna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do Autoškoly OK jsem se přihlásila na základě mnoha kladných recenzí. Teď, když jsem absolvovala kurz a jsem už několik měsíců šťastnou držitelkou řidičského oprávnění, chci k těmto pozitivním hodnocením přidat i to svoje.
Předně, v autoškole manželů Lesnekových jsem se cítila dobře a vítaná. Všichni instruktoři, s kterými jsem absolvovala jízdy, se mi vždy věnovali, snažili se mi pomoct a trénovali se mnou zejména to, v čem jsem se cítila nejslabší. Na programu jízdy se tedy bylo možné dohodnout. Například, s paní Lesnekovou jsme se jednu celou jízdu věnovaly odbočování doleva na těch nejzapeklitějších brněnských křižovatkách. Za to jsem velmi vděčná a paní Lesnekové vždy děkuji, kdykoli se ocitnu v podobné situaci v plném městském provozu, kdy zůstávám v klidu a pohodě, protože mám prostě natrénováno. Ačkoli jsem stále začátečník, díky dobrému výcviku si víc věřím. Je pravda, že ze začátku kurzu je tolerována zařazená jednička na semaforech. Beru to ale spíš jako klad než zápor, jen jako užitečnou pomoc začátečníkovi. Není totiž těžké, jakmile plynulé rozjezdy přestanou být problémem, na semaforech prostě vyřadit a nechat levou nohu (a tím i spojku) odpočívat.
Autoškolu OK vřele doporučuji všem. Ideální je však hlavně pro lidi jako jsem já - nervák, který si moc nevěří. Manželé Lesnekovi mě během celého kurzu podporovali a pomáhali mi překonat ostych a stres. A nemalá byla i jejich pomoc a fandovství při závěrečné zkoušce. Paní Lesneková má ten vzácný dar, že dokáže průběh zkoušky adeptovi ulehčit vytvořením příjemné a přátelské atmosféry. A to není málo. Děkuji tímto paní Lesnekové, panu Lesnekovi a panu Doubkovi za pomoc a přátelský přístup a přeji hodně zdraví a úspěchu.
vloženo: 8. prosince 2017
vložil: Naďa P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu doporucuji tuto autoskolu! Velmi kvalitni lidsky pristup. Byla jsem moc spokojena. Takze hura vsichni do toho a nebat se!:-) V autoskole OK se budete opravdu behem vyuky citit OK.

Sandra
vloženo: 5. prosince 2017
vložil: Sandra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole mají lektoři lidský přístup k žákům a jejich očekávaným chybám. Byla jsem tam naprosto spokojená, žádné stresy, žádný křik, nikdy jsem si nepřipadala díky jejich přístupu nemožně. Mohu jen vřele doporučit!
vloženo: 11. září 2017
vložil: Lucie Findejsová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala na doporučení mých dvou starších bratrů, kteří zde byli velmi spokojeni, s ničím neměli problém a zkoušky dali na první pokus.
Celkově s přístupem paní Lesnekové i pana Lesneka jsem byla nad míru spokojená, po celou dobu výuky jsem nezažila, že by na mě i jen zvýšili hlas, když jsem měla nějaký problém nebo jsem nějakou chybu zopakovala, vysvětlili mi to v klidu a pohodě, na rozdíl od ostatních autoškol, co jsem slyšela od mých známých, dokonce moje kamarádka přerušila výuku a přestupovala do jiné autoškoly, kvůli instruktorovi, který si asi řešil osobní problémy špatným chováním na žáky.
Jízda byla vždy od domluveného času. Na závěr jízdy jsme do areálu autoškoly přijeli o chvilinku dřív abych si i zároveň natrénovala parkování.
Zkoušky už mám úspěšně za sebou a autoškolu můžu jedině doporučit.
vloženo: 13. dubna 2017
vložil: Tereza Šancová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   OK Autoškolu jsem si vybrala na základě recenzí, které jsem četla na internetu a se svojí volbou jsem opravdu spokojená.
Závěrečné zkoušky jsem zvládla napoprvé. Před jízdou jsem byla k mému údivu dost v klidu a věděla jsem, že mě nemá co překvapit.
Jízdy celkově mě vždycky bavily a cítila jsem se dobře. Jezdila jsem s panem Lesnekem i s paní Lesnekovou a s oběma jízdy probíhaly v klidu. Při ježdění jsme rozebírali různé situace a křižovatky. Když jsem věděla, že mi něco dělá problém, tak jsme to jeli trénovat dokud jsem si nebyla jistá. Takže ikdyž jsem normálně stresař, ke zkoušce jsem šla s dobrou náladou a sebevědomím.
Teorie s panem Lesnekem byly zajímavé a hlavně věřím, že do života dost užitečné. Na konci hodiny nám vždy říkal, jak probíhají zkoušky a na co si máme dávat pozor, myslím, že ají kvůli tomu jsem nebyla nervózní - věděla jsem přesně, jak to bude vypadat.
OK Autoškolu doporučuji, já jsem byla spokojená. Za 2 roky bude dělat autoškolu moje sestra a určitě jí taky pošlu do OK Autoškoly.
vloženo: 30. března 2017
vložil: Kateřina Fojtíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem udělala na první dobrou. Paní Lesneková je trpělivá, probírá dopravní situace při jízdách - zeptá se na řešení situace (křižovatky), poradí, dostatečně dopředu hlásí odbočování atd.
Pan Lesnek velice dobře vysvětluje teorii. Co se týče jízd: není tak trpělivý jako jeho paní, často podšlapává pedály, neřeší dopravní situace v provozu, dost pozdě hlásí odbočování.
Tímto nechci říct, že jsou špatní. To vůbec ne.
Co se týče aut: jezdila jsem v obou Pólech. Jen jednou v Golfu, protože Polo bylo v servisu.
Na Passata nemá cenu se ani ptát, protože odpověď byla "komisař u závěrečných zkoušek nebude přelízat z auta do auta" takže závěrečky jsou jen s Polem a nemá teda smysl se učit jezdit s něčím jiným.
Jízdy bohužel začínají a končí vždy u autoškoly. Je pravdou, že jízdy netrvají 90 minut, ale není to jen hodina.
Řidičák mám, takže s autoškolou OK jsem spokojená. Jen mě teď čeká druhá autoškola. Po větě "u nás se ničí spojka" se teď musím znovu učit jezdit s minimálním použitím spojky.
Vyjádření přítele: řidičák má a celkově jsem spokojen, až na jednu věc. Na červené je učí stát na spojce se zařazenou jedničkou. Toto beru jako špatnej postup. Spojka tímto strašně trpí a oprava je drahá.
vloženo: 25. března 2017
vložil: Eva a David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu OK jsem si vybrala na základě jiných kladných referencí a vůbec nelituji.
Nejvíce jsem jezdila s panem Nečasem a s paní Lesnekovou, nejméně s panem Lesnekem. A byla jsem naprosto spokojená. Když jsem udělala nějaké chyby, tak v klidu vysvětlili a probrali situaci, aby se už příště neopakovaly. Nekřičí, mají trpělivost a naprosto lidský přístup. Z jízd jsem se nestresovala a těšila jsem se na ně. Vše probíhalo v klidu. Jízdy vždy trvají daných 90 minut (žádné pauzy, kafíčka...). Brali mě i na složitější místa, aby mě jen tak něco nerozházelo a jsem za to ráda. Před závěrečnou jízdou se snaží uklidnit a nepotopí.
Z jejich přístupu mám opravdu pocit, že se snaží naučit řídit a zároveň si i řízení oblíbit.
DOPORUČUJI a ještě jednou moc děkuji za milý a ochotný přístup a za vše, co mě naučili!
vloženo: 14. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu OK, jsem si vybral na základě doporučení dřívějších účastníků. Dnes jsem úspěšně absolvoval závěrečnou jízdu a považuji za vhodné sdělit svoje dojmy i dalším, kteří si budou tu svoji autoškolu vybírat v budoucnu.

Je mi 27 let, nikdy před nástupem do autoškoly jsem neseděl za volantem a můj vztah k řízení nebyl nikterak pozitivní. Představa, že řídím auto mne spíše děsila, než že by se mi příliš zamlouvala.
Mnoho absolventů přede mnou již napsalo své o přístupu manželů Lesnekových. Nechci tedy dlouze opakovat dříve napsané, proto jen stručně: Velice milí a příjemní lidé, trpěliví a profesionální. Chyby mi byly vysvětlovány s klidem a se snahou, abych se z nich poučil - žádné řvaní a nadávání, jak je tomu, alespoň dle mých informací, v některých jiných autoškolách.
Na zkoušky jsem byl připraven opravdu dobře, a že jsem si jízdu jednou zopakoval bylo výsledkem vlastní nepozornosti, nikoli mezerou ve výuce. Na podruhé už vše vyšlo, jak mělo! :)

Co je pro mne ale ještě cennější, než-li předání formálního vzdělaní týkajícího se ovládání vozidla a pravidel silničního provozu, je fakt, že se ze mne - dříve zapřísáhlého odpůrce řízení - stal díky přístupu vyučujích člověk, který se již nemůže dočkat toho, až mu vydají řidičský průkaz.

Na dálku tedy ještě jednou děkuji manželům Lesnekovým za jejich přístup a profesionální vedení a přeji mnoho zdarů do let budoucích.

Budete-li si kdo kdy vybírat autoškolu, ručím Vám za to, že Autoškola OK je výbornou volbou.

Ondřej Kašpárek
vloženo: 6. října 2016
vložil: Ondřej Kašpárek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu OK jsem zvolila na doporučení a byla jsem za to ráda od první chvíle. Velmi jsem ocenila metodický přístup, kdy nejen, že instruktoři řekli, jak se co dělá, ale i proč se to tak dělá. Stejně tak jsem ocenila, když mi u všech chyb vysvětlili, proč se chyba stala a jak se jí napříště vyvarovat.


vloženo: 10. května 2016
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolu jsem byla velice spokojená !
Skvělý,profesionální přístup k žákum..Absolvovala jsem zde dvě kondiční jízdy a vždy v autě panovala klidná a příjemná atmosféra.Učitelé byli velmi milí,vše v klidu vysvětlili a poradili na co si dát pozor při zkoušce.
Auta pohodlná a lehce ovladatelná !
Při první zkoušce v autoškole jsem sice neuspěla,díky trémě kterou jsem měla,ale druhou už jsem úspěšně zvládla!
Takže jestli nevíte,jakou autoškolu si v Brně vybrat , rozhodně doporučuji autoškolu OK ! Nebudete litovat !!
vloženo: 7. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu správná volba. Přešla jsem z jiné autoškoly a udělala jsem správné rozhodnutí. Tato autoškola mne připravila nejen na úspěšné závěrečné zkoušky, ale také na ježdění později, pro život. Doporučuji :)
vloženo: 27. ledna 2016
vložil: Dorota ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná zkušenost. Manželé Lesnekovi jsou skvělí lidé a vždy vyhoví a skvěle na zkoušky připraví!
vloženo: 9. července 2015
vložil: Monika Pospíšilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně pohodová Autoškola, kterou můžu doporučit všem z Brna ^^
vloženo: 1. června 2015
vložil: Jan Zavřel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Stejně tak jako celá řada lidí jsem i já vybírala autoškolu podle recenzí na internetu. Tato autoškola měla podle mě ty nejlepší recenze, až si člověk musí říct, že to není možné. Ale jakmile projdete celým výcvikem včetně závěreček, tak pochopíte, že to možné je. Auta jsou v dobrém stavu, přístup obou instruktorů je neskutečně trpělivý a NIKDY se mi nestalo, že by na mě někdo křičel nebo mi snad nadával...člověk by řekl, že by to měla být samozřejmost, ale jak jsem tak slyšela od ostatních lidí, tak není...Instruktora v autoškole nemůže dělat každý, ale manželé Lesnekovi jsou ideální kandidáti. A za ten čas, co s nimi v autě strávíte a trochu je i poznáte, tak pochopíte, že jejich prvotním cílem je, abyste odcházeli spokojení a samozřejmě schopní pohybovat se bezpečně v provozu. Před závěrečkama psychicky podrží a u závěreček nepotopí. Takže Vám přeji co nejvíce nových žáků a stejně tak spokojených, jako jsem byla já, když jsem u Vás absolvovala výcvik :)
vloženo: 14. února 2015
vložil: Johanka O., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, trpělivost, příjemná povaha instruktorů. Mohu doporučit všemi deseti.
vloženo: 9. února 2015
vložil: Jan Turek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvik v autoškole OK sem dokončil před pár dny a všem zájemcům ji můžu jedině doporučit.

Manželé Lesnekovi mi vždycky vyšli vstříc s plánováním jízd (jakožto pracující mám omezené možnosti) a samotný výcvik probíhal ve velmi dobré atmosféře.

Vzhledem k mému věku a vzdělání nemám zapotřebí, aby na mě někdo křičel nebo mě ponižoval, což, jak jsem se dozvěděl, v některých autoškolách zažijete - ale v OK určitě ne. Oba instruktoři jsou trpěliví a chápou, že žádný učený z nebe nespadl. Každou jízdu jsme skutečně projezdili - celých 90 minut neustále v provozu, odhaduji cca 30-40 km/jízda. Žádné zastavování na kafíčko nebo na svačinu, to tu neexistuje. Teprve po jízdě jsme si v případě potřeby rozkreslili situace, kde jsem dělal chyby a jak to napravit.

Když jsem do autoškoly nastupoval, měl jsem z toho obrovský strach. Teď už se nemůžu dočkat, až mi magistrát vydá řidičák a začnu jezdit. V OK mě jednoduše naučili "milovat řízení".
vloženo: 24. ledna 2015
vložil: Honza Novák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také jsem si autoškolu AOK vybírala na základě hodnocení na internetu. Rozhodně jsem se nezklamala. Byla jsem velmi spokojená s profesionálním přístupem manželů Lesnekových. Myslím, že velkou výhodou v této autoškole je, že instruktoři jsou zároveň majitelé a tedy jejich přístup je určitě jiný než ve větších autoškolách. Mohu srovnávat. Před 13 lety jsem začala dělat jinou brněnskou autoškolu. Instruktoři se neustále střídali, krátili hodiny, jezdili jsme po trasách, kde si instruktoři nakupovali, atd. Po první jízdě na cvičišti, která trvala 20 minut, protože instruktor přišel pozdě, mě jiný instruktor vzal na druhou jízdu přímo do provozu a ještě na mě řval, že nevím, že při řazení mám sešlápnout spojku. Byl to pro mě zlý sen, chodila jsem tam nerada a nakonec jsem to vzdala. Navíc mi to vzalo veškeré sebevědomí co se řízení auta týká. Neustále jsem si říkala, že na to nemám. U Lesnekových bylo všechno od první jízdy jinak. Probíhalo to v klidu, jízdy trvaly skutečně 90 minut, všechno trpělivě vysvětlovali a byli opravdu hodní. Pan Lesnek je velký praktik, často upozorňuje na různé nepředvídatelné situace, které nás mohou na silnici potkat. Paní Lesneková je velmi empatická a když se nedaří, člověka psychicky podrží. Na jízdy jsem se těšila a hlavně jsem si začala věřit. Včera, 2 dny po převzetí řidičáku jsem jela svou první samostatnou jízdu. Jsem moc ráda, že jsem autoškolu dělala právě u Lesnekových a jejich autoškolu můžu jen doporučit. I.Dušková
vloženo: 8. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola svým názvem opravdu neklame! Když jsem přemýšlela, jakou AŠ si mám zvolit, přečetla sem si na internetu plno hodnocení a AŠ OK podle nich byla jasná jednička, takže sem neváhala a hned se tam přihlásila. Jejich přístup ke mě, co se týče např. plánování jízd, byl opravdu na skvělé úrovni.Manželé Lesnekovi, kteří tuto autoškolu vlastní, jsou opravdu moc hodní. Takže když budete váhat, kam jít, určitě bežte sem!
vloženo: 5. ledna 2015
vložil: Eva R., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Manželé Lesnekovi jsou skuteční profesionálové s lidským přístupem. Paní Lesneková je během jízd trpělivá, hodná, příjemná, naučí a před závěrečnými jízdami psychicky podrží. Pan Lesnek vede výuku na výbornou, kromě teorie přidává i rady do života a upozorní na nejčastější chyby u závěrečných zkoušek. Pokud hledáte pohodovou autoškolu bez zbytečných stresů, kde chápou, že žádný učený z nebe nespadl, je tato autoškola jistě dobrou volbou. Mohu jen vřele doporučit!
vloženo: 11. září 2014
vložil: Tereza Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já byl s manželi Lesnekovými naprosto spokojen. Oba mají kamarádský přístup ke svým žákům, což se odráží na příjemné atmosféře a jistotě při řízení. Vozový park je na velmi solidní úrovni; Golf a Passat jsou v perfektním stavu, Pola už dostala pěkně zabrat, ale jezdí se s nimi velmi příjemně. Pokud chcete absolvovat autoškolu v "rodinné autoškole" s prozákaznickým přístupem, bez vytváření stresových podnětů a jezdit s auty na úrovni, naučit se jezdit centrem Brna a získat si jistotu, mohu jedině doporučit.
vloženo: 17. května 2014
vložil: Richard S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já byl s manželi Lesnekovými naprosto spokojen. Oba mají kamarádský přístup ke svým žákům, což se odráží na příjemné atmosféře a jistotě při řízení. Vozový park je na velmi solidní úrovni; Golf a Passat jsou v perfektním stavu, Pola už dostala pěkně zabrat, ale jezdí se s nimi velmi příjemně. Pokud chcete absolvovat autoškolu v "rodinné autoškole" s prozákaznickým přístupem, bez vytváření stresových podnětů a jezdit s auty na úrovni, naučit se jezdit centrem Brna a získat si jistotu, mohu jedině doporučit.
vloženo: 17. května 2014
vložil: Richard S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola ok? naprostý fiasko... obě Pola v dost ojetým stavu, Passata a Golfa neradi půjčují. Reálná doba jízd je tak +-60 min, jízdy vždy začínají tak o 15 min později. Jak Milan, tak Karin měli být radši holiči než instruktoři. Pan Lesnek neustále vyvolává své manželce kvůli každé hovadině, paní Lesneková vykecává jak holič v pondělí. Rozhodně se vám nebudou věnovat a ani vás nic moc nenaučí. A nebudou na vás řvát. Vlastně jim je celkem jedno co děláte, kam koukáte, jak držíte volant. No a pan Lesnek je občas náladový.. Podruhé bych tuto autoškolu rozhodně nevolila. Pouze na přátelském přístupu z adolescentů motoristu nemají šanci udělat.
vloženo: 13. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Chtěli bychom reagovat na tuto již druhou negativní recenzi , která nás velice poškozuje a mrzí. Nezakládá se na pravdě , jezdíme 90minut, střídáme auta na přání zákazníků a snažíme se naučit řídit klienty podle nejlepšího svědomí. Již 10let se snažíme budovat dobré jméno , máme již tisíce spokojených klientů a stovky kladných recenzí po celém internetu. Nikdy jsme se nesnížili k psaní recenzí ve prospěch naší autoškoly a také nám není zapotřebí hanit konkurenci a psát jim negativní recenze jak se to děje v našem případě. Prosíme uchazeče , aby byli velmi opatrní při výběru autoškoly a věnovali se doporučení okolí , známých ,kamarádů ,ptali se na zkušenosti a nenechali se unést internetovým bojem 126 autoškol v Brně. Protože ne všichni hrají čistě a poškozováním druhých a lhaním na svých stránkách získávají klienty , kteří jsou potom nemile překvapeni. Přejeme hodně štěstí při výběru AUTOŠKOLY. Manželé Lesnekovi


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Velmi milé vystupování, upozorňování na chyby, sdělování osobních zkušeností, férovost.
vloženo: 6. května 2014
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osobní přístup, nestresové jízdy, flexibilita při plánování, profesionalita instruktorů. Tak bych popsal svou zkušenost s Autoškolou OK v Brně. S autoškolami v Brně jsem neměl vůbec žádné zkušenosti ale trefil jsem se do jedné z nejlepších. Oceňuji osobní přístup pana a paní Lesnekových ke každému studentovi. Jejich snaha a zájem o to aby každý student byl nejen dobře připraven na zkoušku ale aby z něj byl i bezpečný řidič byla viditelná. Mohl jsem si vybrat ze 3 typů vozů (Polo, Golf, Passat diesel) na jízdy, což také oceňuji. Doporučuji Autoškolu OK všem na severu Brna.
Roman V./ březen 2014
vloženo: 14. března 2014
vložil: Roman Vodacek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Lesnek je super učitel, je to kliďas a pohodář :)

vloženo: 14. února 2014
vložil: Zuzka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu OK můžu jen doporučit. Jízdu jsem sice dělala nadvakrát, ale to bylo spíš kvůli tomu, že sem poprvé byla dost nervní. Paní Lesneková mi moc pomohla:-)
Kdo chce dobrá cena vs kvalita, tak můžu vřele doporučit:-)

Lída (25)
vloženo: 4. prosince 2013
vložil: Lída Z,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala na doporučení.Byla jsem překvapena trpělivostí a klidným přístupem při jízdách. Jezdila jsem s panem Lesnekem,s paní Lesnekovou a s panem Nečasem. Každý má trochu jiný přístup, záleží co komu vyhovuje. Projedete úzké uličky,obytné zóny,přednosti z prava, křižovatky,..vše co je potřebné, aby jste zvládly závěrečné zkoušky. Vezmou Vás na různé "špeky" za co jsem byla ráda. Jak se říká težko na cvičišti lehko na bojišti. Samozřejmě se za Vás nikdo nebude učit to je na Vás. Můj názor je, že Vás ať chcete nebo ne donutí vnímat značky a řešit dopravní situaci před Vámi. Budete si víc a víc jistější, až už Vám potom jen říkají doprava doleva, protože vše ostatní už zvládnete sami. Nebudete se cítit blbě, když se zeptáte na cokoliv čemu nerozumíte, ikdyž víte, že to už byste měli znát. Pokud něco popletete, vysvětlí Vám jak řešit tuto situaci příště. Manželům Lesnekovým moc děkuji a určitě doporučuji TUTO OK AUTOŠKOLU !!!
vloženo: 29. listopadu 2013
vložil: Veronika M., na mateřské, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ok ko
vloženo: 8. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu OK jsem si vybrala na základě doporučení známých, kteří byli velice spokojeni, a já jsem potřebovala pár kondičních jízd po Brně. Přístup manželů Lesnekových a pana učitele hodnotím velice kladně, jsem naprosto spokojená se stylem výuky, podávanými informacemi, rozborem různých dopravních situací, upozorňováním na rizikové události, nikdy jsem neměla pocit, že by se učitelé během jízd nevěnovali, na každou otázku byla poskytnuta obsahově kvalitní odpověd, byla možnost vyzkoušet si jízdy všemi auty, které autoškola OK vlastní. Tuto autoškolu opravdu doporučuji každému, kdo se chce naučit řídit či si jen procvičit jízdu po centru Brna.
vloženo: 7. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu OK jsem si vybrala kvůli jejímu hodnocení protže nejsem z Brna. Skvělé hodnocení mé očekávání naplnily. Od začátku byla komunikace s manželi Lesnekovými výborná a jak teoretické hodiny, tak jízdy mě posunuly vždycky dál.

Po první hodině jízd, kdy sme nacvičili všechno na cvičáku jsme vyjeli do klidnějších částí Brna a trénovali postupně. Od začátku dbali školitelé na vysvětlení každé dopravní značky, křižovatky, situace. Nejlépe se mi jezdilo s paní Lesnekovou, se kterou jsme během jízdy probrali všechny situace, rozebrali křižovatku již z dálky dříve než sme do ní vjeli. O to lépe se mi řešily situace, které jsou v centru Brna na každém rohu a byla sem klidnější při jejich řešení, protože jsem věděla co dělám. Myslím že naučit se řídit je právě o tom umět si každou situaci srovnat a vědět co dělat. Zkrátka být za volantem v pohodě je základ. Byla jsem opravdu moc spokojená s jejich přístupem.

Vozy VW Polo jsou v super stavu, dobře se s nimi jezdí i parkuje :) a až se trochu naučíte, vyzkoušíte si několik jízd i VW Passat abyste věděli jak zacházet s pořádným autem. Autoškolu OK můžu jen doporučit, výborný přístup, výborné vozy,výborný výsledek :-) Pavla
vloženo: 25. října 2013
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chcete řidičák bez starostí, zařiďte si ho u Autoškoly OK (pak už ovšem záleží na Vašem umu řídit u závěrečných zkoušek). Chcete umět řídit? Vyhněte se jí obloukem. Až teď, s odstupem času, kdy se živím jako profesionální řidič a mám za sebou autoškoluý ŘP sk. C+E, spousty školení, kurzů a podobně, budu tuto autoškolu hodnotit.

Přístup instruktorů: manželé Lesnekovi jsou skuteční pohodáři. Ovšem takový člověk dle mého nepatří na místo instruktora v autoškole. Je jim jedno, že uděláte jednu chybu třicetkrát, vždy proběhne jen upozornění, jakoby se nic nedělo. Nevadí jim, že jedete v obytné zóně 40, na padesátce 60 a podobně. Nenaučí Vás ani jak držet volant. Zkrátka naprosto laxní přístup.

Teorie: v porovnání s ostatními autoškolami (tři další, které jsem prošel) se u Autoškoly OK absolutně vůbec neklade důraz na techniku. Dnes sice k výcviku sk. B nepotřebné, ale i tak. Jinde se věnují individuálně potřebám žáka. Tady? Ne. Umíte? Fajn. Neumíte? Naučte se nebo příjděte ve čtvrtek na přednášku (20 lidí, nikdo nechápe nic ale všem je to jedno)

Vozidla: sliby, sliby a sliby, když jsem chtěl jezdit v passatu vždy sliby vyměnily výmluvy, výmluvy a výmluvy. Zkrátka ani jednou jsem se nesvezl. Nepopírám, jejich Pola také nejsou uplně v katastrofálním stavu, ale jde spíše o vstřícnost k žákům. Nulová.

Z doslechu vím, že velké množství žáků u této autoškoly neudělá závěrečné zkoušky. Nejde ani tak o chtíč peněz, to si nemyslím, ale spíše o to, že žáka prostě nenaučí ovládat vozidlo.

Zkrátka a dobře, z mého pohledu by se absolventi AOK neměli pohybovat po silnicích. Autoškolu jako řidič NEDOPORUČUJI.
vloženo: 28. srpna 2013
vložil: Tomáš L., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu jsem si vybral na zaklade referenci na Internetu a rozhodne nelituji. Absolvoval jsem jiz temer vsechny jizdy, cekaji me zaverecne a bez ohledu na vysledek mohu rict, ze manzele Lesnekovi Vas dobre pripravi. Rozhodne na vas nervou a nejsou sprosti, vse vam radne vysvetli, budete jezdit obytnymi zonami, ulickami, centrem mesta, trenovat parkovani (i podelne). Pristup je opravdu pratelsky. Pisi tuto recenzi z duvodu, ze pokud nekdo jako ja nemel nekoho, kdo delal autoskolu v Brne, tak chci pomoci pri rozhodovani (jako jsem dal na reference i ja predtim a rozhodne nelituji).
Jedine male minus co me napada je, ze jizdy musite planovat nejlepe 2-3 tydny dopredu. Maji narvano (ale chapu duvod :)). Tomas (23)
P.S. pokud ty zaverecne nezvladnu, tak to prepisi :))
vloženo: 27. května 2013
vložil: Tomas, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou OK osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola OK < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola OK - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje